Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 10:42 - В СТРАНАТА, ЧИЙТО СИМВОЛ Е СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА, ВЕЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ПУШИШ И В ДОМА СИ! Автор: vladostoy
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2876 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Властите в Калифорния нахлуха със забраните за пушене и в личните спални и всекидневни помещения. Милиони калифорнийци няма да могата да пушат и в собствените си домове. Златният щат Калифорния се превръща в Гестаповска (ЧЕКИСТКА) държава...

Read more: 
http://cowboybyte.com/19677/california-to-consider-banning-smoking-inside-your-own-home/#ixzz2N3ckHT79 


image


 

САЩ - страната на човешките права и свободи, страната на неприкосновената частна собственост - постепенно се превръща в най-антихуманното място за живеене, в прототип на един бъдещ концлагер на био-wellness-роботи.

Най-отвратителното в случая е, че цялата истерия срещу тютюнопушенето (активно и пасивно) почива върху свръххиперболизирани и напълно манипулирани (фалшифицирани) "научни доказателства" за вредата от него.

Някои биха попитали защо се прави това. Отговорът е, че тази тотална забрана, както и повечето други забрани напоследък, спускани на народите и на държавите от центровете на глобалната власт (ООН и, в частност, СЗО, ЕС...) - постепенно отнемане от страна на държавата на правата на родителите, въвеждането на противоречащите на правото на личен избор медицинско-здравни императиви, тотален манипулативен контрол върху уместността и целесъобразността на фармацевтичните и медицински медикаменти и практики, педагогическото и медийното зомбиране на хората, централизиран финансов и институционален контрол върху производството на знание и на изкуство, постепенна подмяна на всичко естествено от растителен и животински вид с ГМО и т.н. - има за цел постепенното превръщане на човека в обезправен, дресиран, примирен и наплашен (от глобалистките шантажи за "международен тероризъм", "глобално затопляне" и др. катастрофични сценарии) био-социо-робот.

И още един акцент: всяка една от тези забрани има за цел да маргинализира и остракира, т.е. да постави под социална карантина именно онзи тип независим засега индивид, който критически осмисля посланията на (политическата, здравната, културната, научната) пропагандата на властта и има силата да прави личен избор, независимо от уж благовидните предписания на центровете на глобалната власт.

Забраната на тютюнопушенето няма нищо общо с грижата за здравето. Тя е само важна (защото пушачът е човек, направил информиран личен избор, а абсолютната власт отрича правото на свободен личен избор) стъпка към все по-всеобхватното и безпардонно превръщане на човека в социален робот.

За спекулациите относно вредата от тютюнопушенето виж: https://www.facebook.com/choose4freedom.sad

http://velvetgloveironfist.blogspot.be/2010/02/thirdhand-smoke.html

http://www.forces.org/evidence/files/suede.htm (http://www.forces.org/ )



Гласувай:
4



1. olivie - ОК
10.03.2013 11:35
И е така и не е. Първо да го забранят в резерватите на индианците, а в домовете да им пръднат на сайдера! Ай сектир!!!
цитирай
2. audan - Как да пушиш в САЩ
10.03.2013 11:35
Една българка разказа преди години, че цаката да пуши в дома си, е ... под включения абсорбатор.

Лично аз не виждам нуищо положително в това да се пуши тютюн и каквото и да е било друго. Глупаво е, а и отвртително за околните. И както казва народът ни :"Всяко зло - за добро!", то тази забрна ще накара много хора да не пушат, след като нямат разума и/или волятас сами да спрат.
============
Съвсем друго ми е отношението към нахлуването в домовете, законната кражба на деца ои т.н.
Най-лошото в САЩ ще стане, след като забранят притежаването и използването на оръжие в дома. Тогава ще лъсне всичко!
цитирай
3. blogerka - Тотална
10.03.2013 11:39
манипулация и психотормоз.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357586
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930