Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2013 18:44 - "ЗЕЛЕНИТЕ" МОНОПОЛИСТИ! протестите вече започнаха да намирисват на провокация режесирана от "зелените". Автор: kozme
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3089 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Зелените организации, монополисти в обществените съвети са сред основите виновници за липсата на инвестиции, обезлюдяване на цели региони и огромната безработица и бедност. Техни представители участват в 74 съвета към държавните институции.

В протестите активно се включиха и зелени организации, като техен представител дори членува в Обществения съвет към  президента. Всъщност тези хора са  сред основите виновници за липсата на инвестиции, обезлюдяване на цели региони и огромната безработица и бедност. „Заслугите” са им следните:

1/ - Цената на тока е повишена най-вече поради огромния дял на зелената енергия в размера на сметките. Достигането на 16% от потреблението на зелена енергия трябваше да стане поетапно чак до 2020 година, а не както се случи в България през 2012 година. Те носят основната вина за надутите сметки и  е пълно безобразие да имат наглостта да се включат в тези протести.

2/ - Освен участието им в надутите сметки за ток, тяхна е „заслугата” за безобразно високите сметки за парно, поставящи потребителите едва ли не в робска зависимост от този тип монополисти. Известно на всички е, че цената на топлоенергията се формира най-вече от цената на газа.

. Едни и същи са водачите, които протестират сега  за високите сметки за парно и които протестираха срещу шистовия газ и срещу високите сметки.

ЕКО И ЗЕЛЕНИТЕ - новата евро - мафия - 10 години на власт.
„Зелени Балкани” е усвоила над 30 милиона евро.


Нека не забравяме и третия факт – зелените организации от почти 10 години в 3 правителства  са узурпирали обществените съвети към държавните институции. Общият брой на съветите, в които участват е 74. Няма решение в цялата публична сфера, в което те да не са били преки действащи лица. Особено ярко им е представителството в съветите към Министерство на околната среда и водите, Министерство на земеделието и храните, Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Министерство на транспорта. Т.е. те са там, където се управляват и изразходват най-много средства по Европейските програми.Не бива да се пропуска и участието им в определяне на защитените зони в Натура 2000, и създадените тежки бюрократични процедури, свързани с тяхното управление, отблъскващи всеки инвеститор.

Това им е необходимо не само като средство за правене на пари, но и като възможност за създаване на публичност на действията им , с цел въздействие върху държавните институции, медии и общество, за осъществяване на политическите им амбиции чрез партия „Зелените”. В нейното ръководство участват и лицата, които се представят за говорители на гражданското общество. Всъщност използват легитимацията през обществото за задоволяване на партийните им амбиции, свързани с  управлението на държавата.

Зелените също като другите българи са женени и имат деца. Колко са сега тези,които протестират 50 или 100? От кои партии са и с какви искания са? Между тях има ли "зелени" и "еко "  членове - монополисти - далавераджии с европейски субсидии и високи заплати...... Реват "мафия" по улиците, а тези зелени монополи какви са...не са ли мафия? Нали монополът бил мафията в държавата?

Сценарият няма да успее,знаете ли защо?
Защото вече сме го виждали преди 10-на години, когато пак имаше величествени протести, стачки и манипулации, няма да успее и защото самите "протестиращи" са част от мафията. Целта е - дестабилизация на държавата, за да могат тези които са крали, да си "вземат това" което вече не се пази от държавните органи.



Гласувай:
2



1. raders - Всъщност, си прав за тези зелени. ...
11.03.2013 19:12
Всъщност, си прав за тези зелени. Някой от управниците явно голяма гуша напълни, за да прехвърли тежестите от този договор на потребителите. Сега трябва ние да им плащаме инвестициите.
цитирай
2. grigorsimov - Всъщност, не "някои от управляващите" в България, а Управляващите Европа, и света
11.03.2013 21:52
Поръчителите или - диктаторите, налагащи насила изключително скъпата зелена енергия, много добре знаят какво правят. Те искат точно това, което и се случва: бедност, липса на инвестиции в реална икономика, и прескъпи данъци или такси за работещите предприятия, които уж замърсявали атмосферата с "диоксиди", т.е. - въглероден двуокис - абсолютно безобиден газ, основна храна именно за растенията, които уж защитават "зелените" служители на "неправителствените организации" - финансирани от чужбина, но и от нашия бюджет. Потърсете компетентните мнения и реалните факти от измерванията, на учените, на които това им е професията, за измамата "глобално затопляне", която е поводът за натрапването на скъпата вятърничава енергия.Да не говорим за т.н. свободна или безплатна енергия, за реалното ползване на която има безброй документирани действащи агрегати или генератори, или - гориво за двигателите - чиста вода! И кои забраняват ползването и разпространението на тези изобретения, и кои избиват или подкупват изобретателите, които са стотици за последния век.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359875
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930