Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 22:57 - Лечение с олио на простуда и ... какво ли не! Автор: zaw12929
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7632 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С  олио-терапията се лекуват : мигрена, главоболие, бронхит, болни венци, тромбоза на артериите, хронични заболявания левкемия, артрит и свързаните с него болки, екзема, невро-  физиологична парализа,  стомашен ентерит, перитонит, сърдечни болести- хипертония,  бъбречни болести, менингит, и хормонални нарушения при жените.

28.01.2011 11:48 - Първа помощ при мозъчен инсулт с примери   Прочетен: 20630
Изброените болести  се отстраняват от организма,
без каквито и да са увреждания . В ортодоксалната медицина се лекуват  с операция или чрез силни лекарства, обикновено със значителни странични ефекти.
Ефективността на тази лечебна система, в която олиото се жабурка в устата, се дължи на стимулиращият ефект,от  полезната микрофлора в организма. Има се пред вид защитните тела свързани помежду си в едно здравословно цяло. Така болестите се лекуват  едновременно.  Олио-терапията има траен целебен ефект върху цялото тяло според Dr.Karach, наложил тази народна терапия: "здрави, за вечни времена”.  При  терминални (крайни) заболявания като рак, СПИН и хронични инфекции е било демонстрирано, че този начин на лечение може успешно да замества всички други. Dr.Karach успешно излекува: - пациент с хронична левкемия с 15 години “тежки” методи на лечение зад гърба му. - острият артрит на един друг пациент, който бе на легло, се отстрани от тялото му за 3 дни, без очевидни странични ефекти като възпаление. А.  Как се прилага този метод? 1.Купете си слънчогледово,фъстъчено  олио или зехтин в местния магазин за здравословни храни (важното е да е нерафинирано! – студено пресовано!! без термична и химична преработка – на Бг пазар такова са шарлан, зехтин – студено пресовани.) Трябва да е СТУДЕНО ПРЕСОВАНО олио  не, не само.... и обикновеното олио  става...
окисление), което означава, че впоследствие олиото става само за готвене. 2. Сутрин, преди да си измиете зъбите, преди да сте пили каквото и да е, и преди ядене/закуска, поставете една супена лъжица олио в устата си, но не го поглъщайте. Жабуркайте) го в устата (без прекомерен натиск) за 15 до 20 минути, като се уверите, че олиото е прокарано между зъбите/ добре нажабуркано в устата. Тази процедура стимулира слюнчените жлези чрез движението на челюстта, като при дъвкане. Това освобождава смилателни ензими. Токсините и бактериите в рамките на кръвоснабдителната система ще бъдат извлечени от олиото през слюнчените жлези като по този начин става пречистване на кръвта.
3. Не трябва при никакви обстоятелства да се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа крайно токсични елементи. В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло като избелена вълна. След 15 до 20 мин – ако олиото все още се появява с жълт цвят, е добре да се продължи с метода/жабуркането докато олиото се превърне в бяла течност. 4 След изплюване на олиото си изплакнете устата старателно няколко пъти с вода, и дори си измийте старателно устата с четка за зъби, и накрая изчистете четка за зъби. Почистването на четката за зъби след това, както и мивката, ще ви гарантира, че отделените в големи количества бактерии, вируси и токсини и химикали от тялото ще бъдат премахнати. Когато се разгледа под микроскоп една капка от това олио смесено със слюнката се виждат гъбични спори, бактерии и други (микро-)организми в изобилие. Малко след приключване на прилагането на олио се получава очевидно укрепване и стимулиране на лимфната система и засилване на кръвоснабдителната система в организма. Оздравителният ефект на това лечение действа на две нива: детоксикиране (премахване на вредните вещества) и стимулиране на автоимунната система. Допълнителен ефект олио-терапията са: укрепване / заздравяване на разхлабени зъби, подобрение на кръвоснабдяването на венците и подобрена обмена на веществата (растеж) и избелване на зъбите. Най-добре е ако олиото за лечение се приложи като първото нещо сутрин преди закуска, но когато са очевидни болестни симптоми, е полезно да се използва тази техника преди другите основни хранения за деня, когато не се консумирани течности преди това за поне двадесет минути. Четката за зъби може да се почисти напълно с 3% водороден прекис (кислородна вода). В. Каква е продължителността на това лечение? Това е различно при всеки човек, но лечението може да бъде спряно, когато организма укрепне, когато качеството и спокойствието на съня се възстановят в естествената им форма, когато апетита е на здрав човек, и когато при първото събуждане след изтичането на нощта няма признаци на умора. Налице е и друг важен ефект – паметта значително се подобрява.
Г. Възможно ли е с този метод на лечение да се влоши състоянието?    При някои лица, които имат едновременно няколко различни заболявания, може да се наблюдава отначално влошаване на състоянието. Дължи се на премахване на основната инфекция, което може да позволи временна изявяване на вторични инфекции. След няколко дни вторичната инфекция може да изчезне, но да се появят други. Такива симптоми обикновено се появяват при хора, които страдат от хронични заболявания или терминални болести (като рак). При такива обстоятелства Dr.Karach препоръчва на засегнатите лица твърдо и целенасочено да продължат с лечението, дори и ако има налице треска (повишение на температурата).
Dr.Karach твърди, че когато тези симптоми се появят по време на олио-лечението то тогава само ще се улесни бързото изцеление.
В случай, че лечението се прекъсне по една или друга причина, общият лечебен ефект ще се забави. По тези причини Dr.Karach твърди, че първоначалното влошаване на състоянието е отличен признак, че болестта е започнала постепенно да си отива от тялото. Г. Колко често човек може да прилага този метод ?  Това зависи от общото здравословно състояние на човека и от степента на токсичност/ замърсяване на организма. Колкото по-често се прилага олио-лечението, толкова по-мощни са ефектите му. - Остри заболявания обикновено се излекуват от два до четири дни.
- Хронични заболявания, които са се развивали в продължение на много години съответно изискват по-дълго време на лечение. В някои случаи това може да отнеме до една година. Не се отказвайте. -Пациенти с терминални (крайни/нелечими) заболявания, които са постоянствали с това лечение, са живо доказателство с подобреното си състояние и успешно излекуване за отличните резултати, постигнати чрез този метод на лечение.


Тагове:   олио,   евтино,   лечение,   ефектно,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312560
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031