Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2013 19:42 - ВЗРИВОВЕТЕ В БОСТЪН – ПОРЕДНИЯ “ПЪРЛ ХАРБЪР”? Автор: kostas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3644 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Ужасната трагедия, която се разигра снощи към 22ч. българско време причини смъртта на трима души и рани други 144. Дали обаче това не е поредния Пърл Харбър[1] ?



Взривовете в Бостън са един жесток акт, не по-малко потресаващ от случилото се на 11 септември 2001г. Около 11 септември излизат все повече съмнителни

image

доказателства

, а връзката на Ирак с атентата, която послужи за оправдаване на последвалото нахлуване там беше окончателно опровергана от военни източници, политици и разследвания и публикации на авторитетни издания като Guardian, Washington Post и др. 

Властите съобщиха за 3-ма загинали и 144 ранени души. Броят на жертвите за жалост ще нарастне, тъй като много от ранените са в критично състояние. 

Ал-Кайда или по-актуален враг?

Това не прилича на почерка на Ал-Кайда. Пък и САЩ нямат полза да извадят чучолото на създадената от тях по време на съветската инвазия в Афганистан терористична организация. САЩ вече употреби тази “марка”, за да изпълни редица свои интервенции и амбиции и тя вече не е актуална. 

Обикновенно Ал-Кайда атакува правителствени сгради и обекти. Единствено съчмите в иначе малките бомби са причината да има 144 ранени, но все пак само трима убити. Това никак не прилича на дело на тази организация, навярно жертвите щяха да са много повече, тъй като и експлозивите щяха да бъдат по-”професионални” и големи. Пък и Ал-Кайда не се бави да поеме отговорност за терористичните актове, които организира.

image

Збигнев Бжежински – държавния секретар на САЩ с Осама бин Ладен в Афганистан

Днес няма съмнение, че Ал-Кайда е креатура на ЦРУ. Това признава и самия Робърт Кук – бивш британски премиер, както и снимки на тогавашния държавен секретар на САЩ  Збигнев Бжежински с Осама бин Ладен.

По това време западната преса наричаше Осама бин Ладен “Анти съветски герой, който повежда армията си по пътя на мира” (заглавието е от Guardian)

Жертвите на тези  атентати заслужават истината да бъде разкрита. Но трябва ли да се правим на очудени или възмутени за нещо, което вече се е превърнало в практика. Практика на САЩ и Израел, според която се хвърлят “шепа жертви” в името на постигането на определени цели. 

____________________________________________________

image

[1]Десетилетия след края на Втората световна война вече никой не крие, а и не отдава голямо значение на фактите, които изникват около японската атака над Пърл Харбър. Президентът на САЩ е бил уведомен за предстоящата атака, но умишлено не е взел никакви мерки. Факт е обаче, че американците изтеглят най-боеспособните си военни техники от острова и оставят само тези, които не биха били толкова “скъпа” загуба. Целта е една – американския народ, който е против влизането на САЩ във войната да бъде убеден, че САЩ трябва да вземе участие, а не да поддържа изолационната си политика. И в двете световно войни САЩ влизат само година преди техния край…

..................


Добавка от Григор Симов:
За САЩ отдавна се готви военна, еврейска диктатура, и пово ще се намерят!  Дали ще е епидемия от фалшив свински грип или поредната инсцешнирана провокация, няма значение. 
Лагерите за набелязаните и за непокорните отдавна са готови и комплектовани с персонал.  И дали концлагеристите яе се наричат - Нарушители на карантината, т.е. отказващи да бъдат вкасинирани принудително, или ще бъдат набедени за "помощници или симпатизанти" на терористите, пак няма значение.  Важното е америкаците да бъдат принудени да забравят всичките си прословути, до неотдавна, права и свободи, и особено - правото на лично оръжие. 
След фактическия преврат там, на всички американци ще бъде наложена еднаква работна униформа, каквито и бяха нашите сини, дочени, работни дреху, по времето на комунизма. И тогава правата на американците ще се свеждат само до избор на номер на обувките, и личен номер, изместващ напълно личн ите имена.  Това щоло да стане още през Втората световна война,
ако войната била продължила само още една година.  Казал го е американският президент Рузвелт, след Втората световна война.
Вижте публикацията ми: "
Грандиозният план на ХХ век - Дъглас Рийд. част 2 - Ерата на Рузвелт."




Гласувай:
9



1. shout - За 11.09.2001 всичко е ясно отдавна...
16.04.2013 23:24
1. Два небестъргача от 410 м падат СВОБОДНО за десетина секунди време - това означава, че долните етажи не оказват съпротива, защото .... са взривени. ПРи slow motion на падането могат да се видят ясно взривовете и ритмиката им
2. Няколко часа след тях пада 3 небостъргач, без да се е блъснал самолет в него. За неговото падане ВВС ще съобщи, че е паднал 20 минути преди това да е станало!!!!
3. Самолета в Пентагона прави дупка в 3 метра дебел бетон !!! с диаметър 5 м. ФБР пуска видео от охр. камери 2006 г. и там самолет няма, но ... са останали 2-3 кадъра и там се вижда острата муцуна на крилата ракета, САМО КОЯТО може да лети толкова ниско. ПВОто на Пентагона с ДВА ОТБРАНИТЕЛНИ КРЪГА не се задейства !!!!!!
4 Самолета в Шенсквил - пада по гръб и двата двигателя по 6 тона летят над 200 метра и се вкопават на 2 м дълбочина, а на самото място на катастрофата е една дупка, която следователите обикалят и .... няма нищо от самолета!!!
5. Уили Родригес старши пазач в North Tower казва, че преди първия самолет да се вреже в кулата е имало взрив в подземието- Самолета закъснява 9 секунди !!
6. Стоманата от кулите над 300 000 тона е продадена в Китай и Индия!?
7. Бетонът над 500 000 тона е направен на малки парчета и прах - как?! , а би трябвало да има големи късове. Само че как се чистят те пък?
8. Изчезва злато за 160 000 000 000. Намират злато за 270 000 000, в камииони на повече от 150 м от трезора качено в камиони в тунел за доставка !! Не са знаели изобщо, че ще има атентати! И т.н.
На САЩ им е необходим непрекъснато враг от вън, и да могат да отидат при него със военна сила и да "наложат" демокрацията.
цитирай
2. eltimir - И сега беше фарс
20.04.2013 18:34
Значи след ожесточена престрелка залавят тежко ранен "терорист". Който обаче се оказва невъоръжен и при него не са открити никакви взривни вещества. Много нескопосно съчинена версия, издава някаква паника. От какво може да е предизвикана?
Според мен от взривовете в Уест, край Уейко. Не е вярно, че там експлозиите в завода за торове са предизвикали всичко. Сгради са пламвали за секунди и огънят е извирал изпод земята. Жертвите са стотици, а случаят някак странно се потули. Случват се неподозирани събития, за които медиите нищо не ни казват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28358576
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930