Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2013 15:13 - Иранецът инж. Мехран Кеш търсещ световен мир, гостува във Варна, подарява патентите си за технологията, пленила стелт http://www.blitz.bg/, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6010 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 23.04.2013 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Инж. Мехран Кеш подарява патентите си на всички учени. Мехран Кеш е основател и директор на The Keshe Foundation – организацията, която провокира огромен интерес по света в последните 3 години поради твърденията си, че вече са намерени решения на проблемите относно изменението на климата и екологичните замърсявания, липсата на достатъчно хранителни, водни и енергийни ресурси, скъпото и не щадящо екологията производство на енергия, лечението на редица заболявания, включително и сериозните ограничения при космическите пътувания.

image Мерхан Кеш image image
Същественото в случая е фактът, че тези нови възможности и технологии се предоставят свободно и безплатно на всички народи по лицето на Земята с една главна цел – окончателно да се победят глада, редицата неизличими болести, липсата на електричество, светлина, вода, както и невъзможността да се пътува лесно и достъпно до планетите в системата ни и други съседни звезди.

Една от разработките на инж. Мехран Кеш е създаването на т.нар. „оазисни единици”, които представляват универсално и независимо от условията решение за основните човешки нужди: осигуряването на питейна вода, храна, електричество, светлина и топлина.

Друга разработка на учения е създаването на нов тип летателно средство, което осигурява предвижване не чрез остарелите в технологично отношение ракетни двигатели базирани на химически принцип, а чрез т.нар. Маграв генератори („маграв генератор” е съкращение произлизащо от израза магнитно-гравитационен генератор).

Чрез тях се постига както движение с огромни скорости, така и създаване на необходимите условия човешкото тяло да издържа на възникналите ускорения. В този контекст фондацията на Мехран Кеш има за главна цел постигането на пътувания в дълбокия Космос до няколко години, като например това ще бъде достъпно до всеки желаещ да изследва нашия спътник – Луната, Марс, спътниците на Юпитер и Сатурн и много други обекти в нашата Слънчева система.

Колкото и да звучи фантастично тези разработки са в напреднал стадий на развитие, защото десетки международни екипи по света работят по свободно предоставените патенти и реализират постъпателно Маграв генератори, които произвеждат плазмено състояние на материята.

Тези генератори на следващи етапи на разработката би трябвало да придобият и възможност да генерират електрическа енергия, както и способност за управление на гравитационните сили.

Няколко български екипа, разработили Маграв генератори ще демонстрират конкретно своите разработки или ще покажат видео материали по конструирането на своите прототипи, които на този етап създават плазма във вакумни условия.

Една от главните цели на Фондация Кеш е постигането на траен световен мир и морална еволюция на човека, нациите и цялото човечество, защото, както твърди сам инж. Мехран Кеш, само когато цивилизацията ни и отделният човек постигнат справедлив световен мир и вътрешна хармония, само тогава човечеството ще има правото пълноценно да използва висши технологии, които ще го изведат свободно в космическото пространство.

Според ученият моралната и социална еволюция на човечеството има приоритет пред технологичното му развитие. За целта активно се провежда мирна инициатива насочена към всички правителства и народи, както и към всички обществени организации и хора.

Интересен факт по темата е ситуацията, че инж. Мехран Кеш получава подкрепа от италианското правителство. На 21 април в Бреша, Италия, се проведе международно събитие по подписване на мирно споразумение от физически лица и организации, като заедно с това ученият направи и важна осведомителна презентация за това на какъв етап са достигнали неговите разработки.

Там беше демонстриран нов тип Маграв генератор, който не използва радиоактивни материали и може да произведе както електричество, така и движение, гравитационни ефекти или дадено вещество от Менделеевата таблица. В момента този генератор ще бъде интензивно тестван с цел сертифициране.

Събитието беше излъчвано по интернет и в него взеха участие 92 нации. До този момент има сведения, че италианският екип, разработваш Маграв генератори е постигнал нещо подобно на антигравитационен ефект.

Инж. Мехран Кеш твърди, че редица правителства са приели неговата технология свободно, като сред десетките нации са и Русия, Китай, Индия, Тайланд, Бразилия, Япония, Южна Африка, Италия, Австралия и САЩ.

До този момент Българското правителство не е проявило никакъв интерес към технологиите, които имат ресурса да предоставят изобилие от електрическа енергия, светлина, топлина, транспортни възможности и нови материали, но за сметка на това, българският народ се е самоорганизирал, разработил е 4-ри различни прототипна на Маграв генератори и сега е поканил инж. Мехран Кеш да направи конференция, супервизия на разработените български прототипи и организация на други клонове на Фондация Кеш на ниво Балкански полуостров и то именно на българска почва във Варна.

Фактът, че ученият е от ирански произход, дава предимство на неговата нация, която е в най-напреднал стадий по разработването на споменатите технологии. Доказателство за това са редицата неидентифицирани летящи обекти, наблюдавани наскоро в района на Близкия изток, както и факт, че иранската армия демонстрира публично прецедент в световната военна история, като показа пленен във въздуха последен модел стелт - безпилотен разузнавателен летящ американски апарат. След това президентът Обама поиска от иранското правителство да върне пленения дрон. Не случайно в интернет пространството са разпространени твърденията на редица анализатори, че държавата Иран притежава цяла флотилия от нов тип летящи апарати и заедно с това захранва с електрическа енергия, добита по нов начин, доста голям регион от Азия.

Същественото в този случай е изказването на инж. Мехран Кеш направено преди месец на организираната от него мирна конференция: „Всички най-модерни военни технологии на съвременното човечество ще станат напълно излишни, защото човечеството ще постигне световен мир чрез новите технологии предоставени свободно на всички народи от Фондация Кеш.”

Посещението на инж. Мехран Кеш в Република България ще се проведе във Фестивалния и конгресен център във Варна, където е организирана международна конференция, посветена на космическите и здравни технологии, разработвани от Фондация Кеш. Събитието ще се проведе от 3 до 5 май 2013 г., а публично достъпните лекции ще бъдат на 4 май.Гласувай:
9Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15610572
Постинги: 3947
Коментари: 6958
Гласове: 7966
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031