Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2013 09:37 - Eвреите се активизират за Трета Световна Война. Брат Натаниъл Капнър. Автор: legna
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5116 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕВРЕИТЕ, които ни поднесоха лъжата за Оръжията за масово унищожение на Садам, отново се опитват да въвлекат Америка във война, този път със Сирия. Не отдавна писаха, че Израел има доказателство, че Сирия използва химически оръжия, написано е от евреите Дейвид Сангър и Джоди Роуден,

 

image

брат Натанаел Капнер, православен монах, уличен евангелизатор

Ню Йорк Таймс настоява отново да се изпратят безброй американски войници "гои" на смърт и да се завърнат у дома в чували за трупове. 

(Евреите не изпращат от своите на смърт в техните войни. „Нека Гоите проливат кръвта си за нас!”)

Уошингтън Поуст (и всички неоконсервативни евреи в Foreign Policy Initiative /Инициатива за Външна Политика/) твърдят, че от както Израел (и тенхните кукли, Великобритания и Франция) „заключават ”, че Асад „най –вероятно ” е използвал химически оръжия, и след това пресича „червената линия” начертана от Обама, предупреждавайки за Американска военна интервенция.

Може ли някой да ми каже как по сценария „най-вероятно” се решава, че Асад със сигурност е използвал химически оръжия? Това е еврейски ДВУЛИЧЕН - ЛИЦЕМЕРЕН език право в лицето ви.

Но сега Руския външен министър Сергей Лавров отхвърля подстрекателството към война, натрапвана от кръвожадните продавачи на страх евреи. Лавров призовава за „разследване на място”, към което Асад ще се придържа – твърди той. Руският министър описва забавянето на мисиите на Обединените Нации, които да разследват докладите, като опит да се „политизира проблема” и да породи „Иракския сценарий” върху Сирия. Но всичко, което има значение за евреите е това, което е добро за геноцидната им Израелска държава.  По дяволите парите и изгубените животи на гои, това ще е цената за нашата съсипана еврейска държава.

КЪМ СПИСЪКА на дълбоко разочарованите е министъра на отбраната Чък Хейгъл…  приветсван като противник на Еврейското Лоби.

image

Чък Хейгъл

 

От тогава Хейгъл продаде душата си на евреите. Той е още един хрантутник смучещ жизнена сила от бедните евреи. За угодничеството на Хейгъл, който миналата седмица в Израел, заеквайки каза: „Иран е заплаха, реална заплаха”, и още: ”с известна степен на увереност, Американското разузнаване заключи, че Сирия е използвала зарин като оръжие”...

Отново, еврейски НЕИСКРЕН език в лицето ви.

Може ли някой да ми каже как „в известна степен” на „различна увереност” се твърди, че Сирия със сигурност е използвала химическо оръжие? Със сигурност ние всички сме изиграни като идиоти от водещите еврейски майстори и техните подставени лица в Капитол Хил.

Подслаждайки горчивия еврески пай от безкрайни подстрекателства, Хейгъл обеща на еврейските антихристи, чиито крака лиже, нова, масивна безпрецедентна оръжейна сделка. Хейгъл се ангажира с „продажба” (да се чете „субсидирана от” америсканските данъкоплатци) КС-135 презареждащи самолети, които ще се окажат от жизненоважно значение за всеки удар на Израел срещу Иранските ядрени обекти.

Това променя играта”, хвали се Израелския Таймс. „” До сега Израел не е можел да инициира атака срещу Иран без чужда помощ. След като пристигнат танкерите, това вече няма да е така.

С новата еврейска поръчка, момчето Чък Хейгъл, който също така обяви, че „Израел има право да атакува Иран”, евреите вече имат безплатно разрешение да сътворят още един ад на земята.

Вчера, Иранския министър на отбраната обяви, че удар серещу Иран ще е „последната грешка”, повторено и от Ирански посланник във Франция, че атаката ще „доведе” до Трета Световна Война.

Китай и Русия също предупредиха, че ще защитават интересите си (Русия никога няма да отстъпят военното си пристанище в Сирийския Тартус) в Близкия Изток.

Със сигурност, новата глобална война ще е добре дошла за Евреите, но ще е много лошо за всички останали. 

image

Източник:  

Real Jew News

http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/28/e%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2/





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. andrei - Това са последните издихания на еврейската държава,
30.04.2013 09:55
която може да съществува единствено от конфронтация със своите съседи и подкрепата на САЩ,която евреите с лъжи и инсинуации искат да вкарат във война.Но евреите забравят,че времената са други и САЩ няма да се подхлъзнат по еврейските внушения.Дневният ред на хората от САЩ е друг и всякакви опити да ги вкарат във война ще срещне решителен отпор на целият свят.САЩ не са вече тази сила която бяха.Една непопулярна война ще доведе до огромна криза и разпад на самите САЩ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359875
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930