Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 18:48 - Лондонско СИТИ и търговията с опиум: Дейвид Камерън и еврейските му корени в банкирането с опиум. Общият генезис. Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3458 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Сити"-то се смята за най-богатата квадратна миля в света с площ 2,7 кв. км в сърцето на английската столица. То има около 4600 жители и 500 000 работни местаПравителството на Лондонското СИТИ е КОРОНАТА, която се състои от 13 мъже и крал — ЛОРД МАЙОР

Тук се намират най-богатите и най-властните икономически институции в Англия, например контролираната от Ротшилд „Английска банка“, Lloyd’s of London, Лондонската борса, бюра на международни търговски концерни като Fleet Street, сърцето на вестникарския и издателския свят и др.
 

Лондонското сити не принадлежи на Англия. То не е подчинено нито на монархията, нито на правителството, нито на Британския парламент.
 

"Сити" — то е истинското правителство на Великобритания, защото кралицата, както и английският премиер са подчинени на „Лорд майора“ и зависят от него.
 

Фасадата на премиер — министъра (текущият Дейвид Камерън, в случая) и кабинета му уж създават впечатлението, че те дърпат конците, но реално са обикновени марионетки на "Сити" — то.
 

Когато КРАЛИЦАТА посещава Лондонското СИТИ, бива посрещана от ЛОРД МАЙОРА на Temple Bar, символичната порта на града.
 

Тя се покланя и моли за разрешение да прекоси неговата суверенна държава. Той разрешава влизането й, след което й предава държавния меч. При подобни държавни посещения ЛОРД МАЙОРЪТ блести в своята роба, украсена с верижка, за разлика от обикновеното „ежедневно облекло“ на кралската свита. След това той придружава кралицата през града, която върви две крачки след него.
 

Създаването - навремето - на „Английската банка“ това става възможно чрез Уилям Петерсън, който е сити — агент.

"СИТИ-то" се контролира от империята на Ротшилд.

В Англия съществуват две действащи империи. Едната е Британската колониална империя под властта на кралската фамилия, а другата империя на Короната (но на практика, и в Британия, и в света, империята е една: "Короната" на Ротшилд!! Г.С.).
 

Всички колонии с бяло население (Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Канада) са подчинени на английското правителство.
 

Всички останали колонии (Индия, Египет, Бермудите, Малта, Сингапур, Хонконг, Гибралтар и колониите в Централна Америка) са собственост на Короната, т.нар. Коронни колонии.
 

Това не значи, че двете не работят съвместно. По време на разширяването на английските колонии британската FAST INDIA MERCHANT COMPANY (BAIMC) натрупва колосално богатство от търговия на опиум. BAIMC създава Inland Mission, чиято основна задача е да направи китайските евтино заплатени работници зависими от опиума, за да създаде пазар за своята стока.
 

Британската кралска фамилия е дотолкова запленена от печалбите, че заработва съвместно с BAIMC. Тя започва да облага с данъци производителите на опиум в Индия. Колосалните количества опиум се разтоварват в China Tea Chppers и около 13% от постъпленията на Индия под управлението на Короната идват от продажбата в Китай на чист бенгалски опиум.
 

Едва ли кралското семейство иска нейната тъмна страна да излезе наяве. В бизнеса са замесени и английските тайни служби минските. Това са BRITISH MILITARY ITELEGENCE DEPARTAMENT (MI 6) и SECRET INTELLIGENCE SERVICE (SIS).
 

MI 6 могат да бъдат проследени назад до кралица Елизабет, когато сър Френсис Уолингтъм става ковчежник на отдел Dirty Tricks на MI 6. След няколко века опит MI 6 се считат за едни от най-добрите световни тайни служби. BAIMC стабилно води състезанието на опиумния пазар в продължение на един век, когато през 1829 г. китайското правителство забранява пушенето на опиум. 


 

Ян ван Хелсинг във "Властта на тайните общества през XX век
или защо човек не управлява света",

пише:

 

"От 1791 г. до 1894 г. под контрола на Британската Корона броят на концесираните опиумни плантации се увеличава от 87 на 663. В крайна сметка се стига до т.нар. Опиумна война в Китай.

 

През 1729 г. BAIMC създава „КОМИТЕТ на 300-те“ (Committee of 300), за да борави международните банкови и комерсиални дела. („Комитетът на 300-те“ днес е една от най-важните тайни организации и също работи за „Единното световно правителство“.) Говорим за т.нар. Сити — елит. Същата организация по-късно разработва тактики, за да надхитри китайския закон срещу наркотиците.
 

ЛОРД ИНЧКЕЙП създава „Корабоплавателно дружество П & О“ и всъщност той основава „Хонконгската и Шанхайската банка“, която потулва търговията с опиум. Останалите британски банки — участнички са: The British Bank of the Middle East, Midland Bank, National Westminster Bank, Barclays Bank, The Royal Bank of Canada и Baring Brothers Bank.
 

Всички те са свързани чрез „Комитет на 300-те“ с банките „Ротшилд“
 

Когато се строи железницата Хариман — от Калифорния до източните американски щати — с кораби са докарани хиляди евтино заплатени китайски работници. Много от тях вече са зависими от опиума и така наркотичният пазар се разширява към САЩ. ХАРИМАН създава своята империя от железници със заемите на N. М. Rothschild & Sons Bank в Лондон.
 

Има основания да се смята, че китайските зависими от опиума работници са внесени умишлено, за да се разшири наркотичният пазар в САЩ."

А всичко започва оттук.
 

От Уикипедия четем, че на 31.12.1600 г. английската кралица Елизабет I създава Източноиндийската компания:

"Британската източноиндийска компания (на англ.: East India Company) (наричана понякога Джон Къмпани - "John Company") е основана със законовото ѝ утвърждаване от Елизабет I на 30 декември 1600 г. Компанията получава правото да води търговия с Индия от името на Короната. Първоначално компанията получава правото да монополизира пазара с Изтока. Компанията от първоначално търговско дружество постепенно се превръща във военна и правителствена организация, която администрира британските територии в Индия, до прекратяване на съществуването ѝ през 1858 г."

Лондон щедро обезщетил собствениците на роби

Великобритания е раздала щедри обезщетения на собствениците на роби, след като в страната е отменено робството в първата половина на ХIХ век, писа в. "Индипендънт он сънди", като се позовава на наскоро разсекретени документи.
 

Сред хората, получили големи обезщетения, били роднини на настоящия премиер Дейвид Камерън, на писателите Греъм Грийн и Джордж Оруел, и др.
 

Според документите ген. Джеймс Дъф, който е бил син на прапрачичо на Камерън, е получил 4101 лири за притежаваните от него 202 роби. Днес тази сума се равнява на 3 млн. лири. Най-голяма сума за 415-те си роби - 20 511 лири - е получил Джон Остин. Тази сума сега е 17 млн. лири.

Британското правителство е платило 20 млн. лири компенсации на над 3000 семейства, след като робството е отменено през 1833 г. Днес тази сума се равнява на около 16.5 млрд. лири.

Дейвид Камерън и еврейските му корени в банкирането с опиум

image Дейвид Камерън


На 27-ми Май, 2010,
Брайън Акира публикува:

"Британският премиер Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите), които тайно управляват Англия и голямата част от света. Той е пример за действащи илюминати от смесените бракове между масонскатите евреи и видни езичници-масони ("видните езичници масони, всъщност са крипто-евреи!!). По време на предизборната кампания, той каза, че ще "даде възможности " нa UK евреите. 

Предците на Дейвид Камерън имат дълга история във финансовата рекет. Неговият пра-пра дядо, Емил Levita, немски евреин, е бил свързан с немско-еврейското банково семейство Goldsmid и получава британско гражданство през 1871. Той е директор на Chartered банка на Индия, Австралия и Китай. 

Chartered банката на Индия, Австралия и Китай е основана в Лондон през 1851 г. след предоставянето на кралски декрет от кралица Виктория. Тя открива първите си клонове през 1858 г. в Калкута и Бомбай и след това в Шанхай. Клонът на банката в Шанхай експертно започна работа през август 1858. Първоначално дейността на банката е в голям обем намаления и повторно сконтиране на сметки на опиум и памук. 

Въпреки, че отглеждането на опиум в Китай постепенно се увеличава, опиум вносът се увеличива с повече от 50% между 1863 и 1888. Сделките в търговията с опиум, генериранат значителни печалби за Chartered банк, както и на евреите и масони, които го контролират. 

По-късно експертите на банката също се превръщат в един от основните емитиращи институции за чуждестранни банкноти,  напр. в Шанхай. През 1862 година, банката е оправомощена да издава банкноти в Хонг Конг, привилегия тя продължава да носи и до днес. През следващите десетилетия тя има отпечатани банкноти в Китай и Малазия. 

С откриването на "Ротшилдовия " Суецки канал през 1869 г. (еврейски министър-председател Бенджамин Дизраели е обвинен в подкопаване конституционната система на Великобритания, поради липсата на съгласие от парламента за придобиване на акции с финансиране от Ротшилдовите евреи), Chartered банката  е в добра позиция да разшири и развие дрога-доставките и други организирани мошеничества. 

Освен с лихви, емисии, банката също търгува с памук от Бомбай, с индиго и чай от Калкута, с ориз от Бирма, със захар от Ява, с тютюн от Суматра, с коноп от Манила и с коприна от Йокохама. 

През 1912 г. Chartered банка стана първата чуждестранна банка получила лиценз за работа в Ню Йорк. 

През 1927 г. банката, придобива 75% от P&O банка, чиито офиси са в Коломбо, Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Кантон. P & O банката също притежава и Allahabad банка. 

През 1957 г. Chartered банка придобива Eastern банката, която има мрежа от клонове в Аден, Бахрейн, Бейрут, Ливан, Катар и ОАЕ. Тя също така купи клоновете на Йонийската банка в Кипър. 

 Chartered Банката се обедини със Standard банката на Южна Африка през 1969 г., като общата банка стана Standard Chartered банка. Мотото е: "тук за добро", като че ли, навсякъде е зло
(Г.С: и наистина, "навсякъде е зло". А мотото: "тук за добро", е за измама).

Директорът на Chartered банка, Емил Levita се жени за Catherine Plumridge Rйe, дъщеря на  Hermann Philipp Rйe (от един виден датско-еврейски корен) Техните деца са Артър Levita, Сесил Levita и Енид Levita. 

Артър Levita и борсовите посредници на Panmure Gordon, заедно със сър Ewen Камерън (Лондонския управител на Хохгконг и Шанхай банкаите и член на Съвета на външните облигационери и Комитета по китайски облигационери) играе ключова роля в организирането на заеми от синдиката Ротшилд, включително и Яков Шиф, и на японски централни банкери (по-късно министър-председател) Такахаши Korekiyo за финансиране на японската война срещу православната християнска Русия през 1905 година. 

Сесил Levita е бил председател на Съвета на графство Лондон.

Еврейката Енид Levita е женена за сина на Сър Ewen Камерън. 
Enit Levita е бащина баба на Дейвид Камерън. Баща му, Ян Камерън, е успешен борсов посредник, партньор в Panmure Gordon, като баща си и дядо си. 

Свързани:

"Еврейска аристокрация на Англия"... 

За възхода на NWO марионетката  Дейвид Камерън ...  "

(Превод: д-р инж. Никола Тодоров)

Дейвид Камерън - един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки image

Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите)


 

А BULGARIA-NEWS публикува през май 2012 следния материал:

Стефан Неделчев, Лондон, публикува показателен материал за пошлостта в английската политика:

 

"ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК

 


image

Архив SMS-ите на премиера Камерън с Ребека Брукс завършват с LOL (с много любов). А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.


Ребека Брукс, бившата шефка на Нюз Интернешънъл, дясна ръка на магната Рупърт Мърдок в Лондон, е заплашена от 5 години затвор за умишлено укриване на доказателства за тежки криминални престъпления

               Дни след като излязоха наяве нейните интимни  имейли и sms-и с премиера Камерън,  Ребека Брукс бе официално обвинена от кралската прокуратура и за умишлено укриване на криминални доказателства подвеждане на следствието.

               Обвинение, за което се предвижда от 5 до 10 години затвор. Атрактивната Брукс, любимка на стария Мърдок, на 31 години става главен редактор на скандалния „Нюз ъф дъ Уърълд”, след това на „Сън”, а през 2009 г. оглавявя  Нюз Интернешънъл, британското подразделение на медийната империя.

               По нейно време и с нейно знание журналисти и специално наети частни агенти са извършвали подслушване на мобилни телефони и гласова поща на „оперативно” интересни персони. Наред  с популярни лица от шоубизнеса и спорта са „хаквани” и политици, както и придворни на кралицата. Скандалните репортажи от Бъкингам, предизвикват през 2007 г. следствие и присъди за частен детектив и за  дворцовия репортер на „Нюз ъф дъ Уърълд”.  Съмнително бързо Скотланд  Ярд претупва и потулва останалите случаи.

               В същото време със санкцията на мениджмънта на Нюз Интернешънъл  са изплатени суми от по 200-300 хил. паунда на няколко популярни звезди, за да се избегнат шумни процеси.  Големият скандал избухна в първите месеци на 2011 г. , когато след поредица публикации на вестник „Гардиън”, полицията  поднови следствието и най-после отвори кутията на Пандора. Оказа се, че репортерите и наети от „Нюз ъф дъ Уърълд”, детективи  са подслушвали телефоните на близки на отвлечено и след това убито момиче, на роднините на убити в Афганистан войници, на роднините и лекарите на умиращото от тежка болест дете на премиера Гордън Браун.

               Ужасяващите  разкрития предизвикаха  спирането на вестника, както и вълна от оставки: от върховния шеф на Скотланд Ярд, през говорителя на премиера Камерън Анди Калсън /бивш редактор на вестника/, до изпълнителния директор на Нюз Интернешънъл Ребека Брукс . Именно в дните, когато се подготвя нейната оставка, тя изнася голям брой документи и  нарежда да се прочисти паметта на компютрите от  уличаващи материали. 

               Поведението на управляващите консерватори по време на скандала  е направо трагикомично. Материалите на следствието показват, че през цялото време е продължавала топлата връзка на  Дейвид Камерън с Ребека Брукс. Те са комшии по имения в Бъкингамшиър и са си гостували многократно през последните години.  Камерън и неговата дясна ръка, канцлерът  Джордж Озбърн, са вечеряли, обядвали и купонясвали с Ребека Брукс, с Рупърт Мърдок и с неговия син -Джеймс. Тези контакти не спират и по време на скандала с  „Нюз ъф дъ Уърълд”. Сведения на следствието показват, че тесен кръг около Камерън и хора на Нюз Интернешънъл  са обсъждали стратегия как да потушат скандала с подслушването, за да не навреди на сделката за изкупуване  на  британския медиен и  телекомуникационнен  гигант Скай, за която  Мърдок бе приготвил 8 млрд. паунда.

               Особено старателно за империята Мърдок се оказва, че е лобирал  министърът на културата и спорта Джереми Хънт, назначен не случайно от Дейвид  Камерън, да направи доклад за обществения интерес от тази  концентрация на медии. Почти будоарно прозвучаха имейлите и  sms-те между премиера  и Ребека Брукс,  разкрити тези дни пред следствената комисия на върховния съдия Левисън. Те всичките завършват с LOL /С много любов/. А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

               Или както пише един блогър  на вестник „Индипендънт”, медиите на Мърдок начело с „Таймс” се потрудиха много за победата на консерваторите през 2010 г. Сега е време Камерън да  върне жеста и да прави компания на клана Мърдок, докато плуват  в  езерото с  отпадни води. "


 

/ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

 

д-р инж. Никола Тодоров, доцент
Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15602868
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031