Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2013 23:09 - Стара, но все по-актуална публикация на lambo: НОВ ТЕЖЪК УДАР, ВЪРХУ БЯЛАТА РАЖДАЕМОСТ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6512 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Колко пъти писах, че етническия циганин Волен Сидеров е смъртен враг на българската нация. За съжаление той държи в мъртва хватка Борисов с уж "БЕЗУСЛОВНАТА" подкрепа на 21 депутата от Атака. Не... не оправдавам пожарникаря. Но не случайно, тази анти-бяла промяна - увеличението на осигурителния срок за платеното майчинство с 6 месеца - идва ВЕДНАГА след като Сидеров открито заплаши, че може да оттегли подкрепата си за ГЕРБ. Тоест, заплаши ги със сваляне от власт, служебно правителство и нови избори ... И Бойко пак е поддал


Това Решение на ГъРБ-авото правителство, е скандално и несправедливо, поради следните 3 причини :

 1) Значи белите майки източвали бюджета, като се осигурявали на по-голяма брутна заплата, когато разберат че са бременни. Така получавали по-голямо Майчинство, което както знаем е 90% от осигурителния доход. Добреее ...

Но питам аз, защо за размера на майчинството, не се брои и осигурителния доход на съпруга и, след като имат брак ?! Нали и той през тези 12 (вече 18 месеца), е плащал осигуровки ?! И то обикновенно върху по-голяма заплата от жена си. Нееее, майчинството се изчислява само върху по-малката заплата на работещата съпруга.

 Нека и с това да се съгласим. Ние българите сме хора-конформисти

 Но защо тогава, питам аз ... когато трябва да се спрат детските на същото семейство, осигурителния доход на съпруга се взима предвид ?! Именно защото имат брак, се събират брутните заплати на съпруга и съпругата, дели се на 3 (ако са с 1 дете), или на 4 (ако са с 2 деца) и се получава среден доход над 350 лв. БРУТО. Може и да е само с 1 стотинка отгоре и хоп с балтийката - НЯМА ДЕТСКИиии ...

При по-големи платени осигуровки - не сте заслужили детски !!!
При по-малки платени осигуровки - вие вече сте заслужили детски !!!

Блестяща илюстрация на т.н. "обратна справедливост"

За да намалят размера на майчинството - не броят осигурителния принос на съпруга !!!
За да спрат детските обаче - броят осигурителния принос на съпруга !!!

Блестяща илюстрация на прочутия "double standart"

2) Колко деца имат средно, работещите родители-данъкоплатци ? В почти всички случаи 1- 2 ... Да приемем че имат две. Платеното майчинство е 13 месеца и половина. Значи за двете деца работещата майка, ще ползва отпуска общо 2 години и 3 месеца. Нещо повече - да допуснем че тя ще вземе и от допълнителната отпуска, която се плаща 240 лв. на месец, но за 1 година. Тоест приемаме какво - че през целия си живот, тази майка ще ползва 4 години платено майчинство. Значи цели 4 години нейната мамма - ще получава парички, без да работи !

Ама ... дайте сега, да си зададем обратния въпрос. Колко години ТЯ и съпруга и, ще работят и плащат осигуровки, без да ползват майчинство ? Ами веднага ви отговарям - цели 73 години, или над 18 пъти повече. Абе Ламби, абе Старшинка, откъде ги взе тези 73 години ? - ще попита задължително анонимния атакист, редовен читател на блога ми. Ето ... както знаете, правят трудовия стаж на мъжете 40, а на жените 37 години, или общо за съпружеската двойка = 77 години. Вадим 4 години Майчинство и остават 73 ... Анадънмо Атакистче ?

Тоест щом 73 години работят без да получават, а само 4 години получават без да работят, то тези родители НЯМА КАК ДА ИЗТОЧАТ БЮДЖЕТА !!!

3) Сега да се заемем с третото, или последното въпросче. Ами мургавите "трайно-безработни" УЖ "самотни майки с нулев доход БРУТО" ... те не източват ли бюджета ба гусин Педянков и гусин Тотьо ?!

Първо ... вместо по нула или по 35 лв., техните детски са по 59,15 лв. + още едни 78 лв. за майката месечно !

Второ ... вместо по 1 - 2 деца, тези циганки са с по 10 до 23 чаавета всяка !!

Една "самотна" мургавелка, само с 10 деца, струва на бюджета 200 000 лв. за период от 25 години !!!

А такива вече имаме няколко-стотин хиляди семейства "данъко-НЕплатци", които се изхранват чрез свръх-раждаемост. Над 1,5 милиона мургави паразити, имат един основен поминък - Майчинства, Детски и Помощи. Над 80% от всички помощи, и над 85% от всички детски отиват за тях. Без да са платили и една стотинка, през целия си живот на същия този бюджет. Затова има предложение "детските", вече да се казват "цигански"

Значи другари анти-бели расисти Ротшилд, Шорош, Ааметко Смаил (Доган), Сидеров, Седефчо, Борисов, Цветанов, Доан Зия, Дянков, Тотьо, М. Попова, Костов, Мартинчо Фъфлека и т.н.

"КАМЪЧЕТО В ОКОТО НА РАБОТЕЩАТА МАЙКА ВИДЯХТЕ,

НО ГРЕДАТА В ОКОТО НА МУРГАВАТА ЛЕНТЯЙКА, НЕ ВИДЯХТЕ "

 image

 "Трайно-безработна, самотна майка" с мъжа си и 17 чаавета.
През целия си живот, не са платили и 1 лев на държавата !
Но над 1 000 лв. месечно, са само детските и майчинството !
Помощите, безплатния ток и вода и т.н. са отделно

  .................

Ето и част от коментарите:


2. chara - Нямаш представа какви пари се харчат за интегриране на ромите, онемяла съм!!!
До 2015 г са предиведени над 1 млрд евра по програма ФАР!
Само че начинът, по който се харчат не решава проблемите!!!
Просто се усвояват едни пари!
А детските и майчинството са направо капка в морето на безумието!

4. анонимен - Откъде ги извади тея цифри

"Първо ... вместо по нула или по 35 лв., техните детски са по 59,15 лв. + още едни 78 лв. за майката месечно !"

Бе, откъде ги извади тея цифри - закон, чл., ал. & и т.н. ?

5. lambo - до 5 - Анонимен - Защо си анонимен ?!

1) Има един ЗСП ( Закон за Социално Подпомагане)
2) Към него има Правилник за Прилагане на ЗСП или ... ПП на ЗСП
3) Към ПП на ЗСП, има един член 9
4) Към член 9 на ПП на ЗСП, има алинея 3
5) Към алинея 3, на член 9, от ПП на ЗСП има точка 8
6) Към точка 8, от алинея 3, на член 9 от ПП на ЗСП, има подточка "а"

И там пише, че на дете до 16 години, а ако учи до завършване на средно образование, се полагат 91% от ГМД месечно

ГМД (Гарантиран Минимален Доход) е 65 лв. Или 65 х 91% = 59, 15 лв.

Пак там, в член 9 на ПП на ЗСП, алинея 3, но в точка 10 (а) пише, че на
"родител отглеждащ сам дете/деца до 3 годишна възраст се полагат 120 % от ГМД",
което прави 78 лв. месечно

За да се получат тези пари в пълния си размер, дохода бруто на семейството трябва да бъде нула.
И всички циганки, "самотни" майки ... не работят никъде на светло, за да имат нулев доход бруто

Освен досега написаното, за да се получат тези пари, семейството (самотната майка) трябва да отговаря и на Допълнителните условия по член 10 от ПП на ЗСП, които са така щателно подбрани,
че нито една българка, не може да ги покрие всичките

7. lambo - Аз писах за този праг от 350 лв. БРУТО до Брюксел

До някакъв орган, който се занимава с въпросите на гражданите
Може да се пише на всеки език от общноста

Оттам ми отговориха с известно забавяне, че ЕС не се меси във вътрешните работи на страните членки ...

Ето и отговора :

http://lambo.blog.bg/politika/2010/01/22/pristigna-quot-otgovora-quot-ot-briuksel-otnosno-pragyt-v-br.477851

8. анонимен - От № 5 до Ламбо
29.10.2010 22:11
Ламбо,
Аз напълно споделям твоите виждания по въпроса. Мисълта ми беше, като пишеш, да подплатиш написаното с факти. Сега вече нещата се изясняват. Не ми е ясно, обаче, има ли ограничение за броя на децата, за които се получават детски.

Не бива да забравяме, че нас ни командват отвън и очевидно в техен интерес е да има повече цигани. Фактът, че ги връщат от Франция, показва, че Европата мери с два аршина.

9. lambo - до номер 5 - Има ограничение, но само за нас българите

В различните страни, има различни прагове за броя деца, които се подпомагат с детски. Например в Китай плащат само до 1-во дете. Ако имаш второ - не само не ти плащат за него, но спират детските и на първото за наказание. А ако имаш трето, жестоки месечни глоби.

В БГ обаче спират детските и за първото дете. Ако семейството е платило данъци върху данъчна основа, ОТ НАД 350 лв. БРУТО на ЧЛЕН. По този начин смачкват раждаемоста на българите.

При циганите обаче не спират детските, колкото и деца да имат. А рекорда им е 23 деца от една майка - случая с Цеца Компирката.

Някъде в Мрежата попаднах на следното инфо - че Станишев е предложил на една от мисиите на МВФ, поради липса на пари да се плаща, САМО ДО ТРЕТО ДЕТЕ по следната схема - 20 лв. за първо, 30 лв. за второ и пак 20 лв. за трето.
Юдо-хазарите от МВФ обаче категорично забранили това .... Така че, именно от там, от кръга около Ротшилдови идва демографското ни унищожение и невижданото до сега, свръх-размножаване на циганите

11. анонимен - Сетих се за "Сеизмограф" -

Сетих се за "Сеизмограф" - от 30.10.2010 г.
Там една млада майка се възмущаваше, че за циганските деца Столична община осигурява рейсове, за да ги возят на училище, а за българските - не.
И какъв бил отговорът - това се правело, за да се интегрирали по-добре.
Пълна лудница ! Тя каза, че тогава би трябвало и българите да направят една фондация и да искат автобус до училището. И че интеграция не може да се прави чрез сегрегация, както в ЮАР.
Сещаш се, какви ги наговори и Светла Петрова.
Можеш да го гледаш от сайта на БТВ.
цитирай
12. анонимен - от един атакист

човеко, ти си прекрасен оратор, защо не снасяш темите където трябва да ги пращаш??? Пусни ги на Борисов, на Сидеров. Никакви отговори ли не получаваш?

14. lambo - до 14 - Един атакист

През 2007 г, 3 (три) пъти пращах имейли на Сидеров, с когото лично се познавам, че съм готов да напиша Демографската програма на партия Атака

Само на първия имейл получих отговор, че е пуснат отново форума на Вестник-Атака и ако искам, мога да се включа там. А то е било с цел да разузнаят идеите ми. След като няколко месеца писах във форума по демографските проблеми, Сидеров ми сложи бан, вкл. и да не мога да влизам във форума и да не мога да чета ! След това прати специален пратеник тук в Карлово, който следеше аз да НЕ стана, Общински съветник

Колкото до Борисов, на него редовно се докладват най-четените постове от първите 20 политически блогъри. А моите особено ...

15. genadi2000 - Ето как Чифутски боклук обяснява каква е целта на "мултикултурализЪмЪ"

http://genadi2000.blog.bg/politika/2010/11/01/chifutski-bokluk-obiasniava-kakva-e-celta-na-quot-multikultu.627842

Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, чифутите толкова много държат на него:

"Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее".
........................................................................................

Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!
Добре дошли, европейци, в новият
мултикултурен "рай"!
Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните мангалите, но най-вече, за да издържате ония дегенерати, които искат да играят "водеща роля в този процес".
Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни чернилки, децата ви биват клани от мангали...Най-отгоре чифутите ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"...
Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!
...................................................................

Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.

17. анонимен - един атакист

Lambo, не си сам човече. :) Идеите ти са брилянтни, много много отдавна ги четя. Предполагам може би се занимаваш с право, може би си адвокат, не знам, но определено трябва да се лансира това, което трябва да стане. Благодаря за хубавия блог. ;)
21. lambo - до номер 21

Да, пропуснах да спомена, че отначало осигурителния срок за платеното МАЙЧИНСТВО, бе 6 месеца.
Малко преди изборите 2009 г., по искане на НДСВ (тоест на Кобурга), този срок бе УДВОЕН на 12 месеца. Защото майките злоупотребявали ...

Сега с абсолютно същия аргумент, се прибавят още 6 месеца ...

Но по същата логика, на циганките с нулев осигурителен стаж, не трябва да плащат никакви майчинства и детски. НО плащаааат ... И то двойни ...

22. lambo - до Атакист

Аз три пъти пращах имейли на Сидеров, че съм готов да напиша Демографската програма на партия Атака. И от тогава той ми стана смъртен враг. Защо ?

Позаинтересувах се и веднага открих причината - "националистът" Сидер е етнически циганин по баща. А кръвта, вода не става 

26. lambo - до 27 - Анонимен

Сидеров, Станишев, Янев не са направили деца досега
Има и други доказателства за гейството на тези тримцата

Колкото до брат му, той е талантлив математик и категорично е отказал да влиза в партията на Сидер. Има издадени и трудове

Снимката на баща им, който е сливенски циганин я видях в един вестник. Чист м...
Иначе в Мрежата няма никакви снимки на бащите на ...
Сидеров, Седефчов, Доган и т .н. Никакви снимки няма ...
неговите идеи най-пълно защитават Българският национален интерес.

28. lambo - до 29

Във вестника не видях снимка на марсианец, а на бащата на Сидер - ясно
С характерна ромска физиономия, без никакво колебание

Аз никъде и никога не съм казвал, че циганите са глупави
Щом ние им плащаме сметките, а не те на нас, ясно че ни превъзхождат
Аз не знам българин и циганин да са имали общ бизнес, и циганинът да не е прецакал българина. Обратния случай го няма даже и като изключение.
Единствено циганите могат да излезат на глава с евреите
Например те си държат спестяванията в злато, а не в еврейските банки

Ето циганина Иван Костов, как влезе в политиката с едно лоденче, и къде е сега
Ами дедесарите са само цигани. То се иска акъл за тая работа
Който подценява циганите, много ще пати. Вкл. и евреите

Иначе публичните идеи на Сидеров от 6-7 години насам (преди идеите му бяха съвсем други), отдаавна не ме интересуват
Интересува ме, какво прави в Парламента
А там, той работи яко и много умно за ускоряване на циганската свръх-раждаемост, чрез раздаване на все по-големи детски и помощи. Взети разбира се, от работещите българи данъкоплатци

Увеличаването на осигурителния срок за работещите майки, е поредното доказателство че Сидер не е обикновен циганин, а циганин-фанатик ... смъртен враг на бялата раса

30. indiajane - В България

от много време се извършва геноцид над българското население. Само вижте младите и "културата", която им се поднася, а най-лошото е, че сега те не го виждат, а когато пораснат и прозрат за какво става въпрос, ще е късно. Води се жестока за борба за изтриване на българското самосъзнание и за смяна на ценностната система, която се заменя с цигания и западняшки маниери и вулгарност.
31. genadi2000 - "Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно".

Талмуд,
Zohar (II, 64 b)

32. анонимен - 32 и 33

Точно така !
Само, че целта е не да го осъзнаят късно, а въобще да не го осъзнаят.
Защото, ако го осъзнаят, ще трябва да вземат пушките...

33. анонимен - Talmud passages *not censored*

http://www.jfkmontreal.com/talmud.htm

36. liliyanaandreeva - Тихо като през пустиня, душно като в блатна тиня!!! ...

...................................................

Добавка от Григор Симов:
Относно "циганския" произход на доста политици, вкл. цитираните и по-горе, съм дължен да изложа убеждението си, основано на факти и логика, че "циганията" в случая се използва само за прикритие на ЕВРЕЙСКИЯ произход на въпросните "герои". Затова и липсват ясни биографични данни за произхода им, а и никой не смее да пита!! 
Виж: Сидеров, Костов, Живков и т.н.

А относно циганите и евреите, и
сравняването на качествата им, ето ви още един автентичен цитат, от книгата "Червената Симфония", на който трябва да се гледа изключително сериозно:
"...
А самият евреин Дизраели, е творение на Ротшилд, описан от Ротшилд, в книгата Сидония. Сидоний бил мултимилионер и контролирал шпионите (спец.службите!), масоните, карбонарите, криптоевреите, ЦИГАНИТЕ, революционерите и т.н. Изгелжда като фантастика, нали? Но е доказано, че Сидониий е обобщаващ портрет на синовете на Натан Ротшилд..."

..........................

Адрес на публикацията
на Ламбо, от 24.10.2010:
http://lambo.blog.bg/politika/2010/10/24/nov-tejyk-udar-vyrhu-bialata-rajdaemost.624551Гласувай:
61. danailvdimitrov - малко е странно наистина обвързването на социалната политика
26.05.2013 01:38
на поредица от правителства + тази на ЕС +програма ФАР +всякакви фондации и агенции от рода на "хелзински комитет" и т.н. с поведението на една само партия.
Не мисля, че "Атака" нито дори "ГЕРБ" или "ДПС" или коя да е отделна партия могат да влияят на този процес.

Това е дългосрочна политика на външен натиск от всякакви Соросовци и американски дипломати- да се променят в желаната "циганска" посока законодателството на страната.
цитирай
2. grigorsimov - Тук става дума за всичките политици, които на практика изпълняват юдейската програма за изтребление
26.05.2013 09:10
А автора Ламбо има пълно основание да насочва гнева си, именно, към онези, които се преструват, че са най-големите защитници на националните ни интереси. Защото и националистическите партии се създават "превантивно" от еврейството, за да блокират възникването на истински партии или организации, защитаващи българския народ, в собствената му уж държава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15602890
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031