Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 23:58 - Агент на МИ-6 публикува йерархията на конспирацията - Комитет 300. Аглика Георгиева, Автор: doktora757, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3936 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 03.06.2013 19:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
300 личности и организации правят ново световно правителство. Съществува ли тотален заговор, който цели създаването на нов световен ред? Открай време човечеството е обзето от съмнения за някаква голяма конспирация, за организирана схема, в която невидими кукловоди дърпат конците на събитията, а обикновеният човек е само марионетка, която се подчинява на тази силна и невидима власт.


image

В модерния 21-и век подобни теории намират все по-плодородна почва за развитие. Кой по-добре от един агент на британските служби за сигурност, обиколил целия свят и осигурил си достъп до стотици секретни документи, би могъл да даде отговор на въпроса съществува ли световна конспирация? В книгата си "Комитетът 300.

"Йерархия на конспирацията"
д-р Джон Коулман не само, че ни убеждава в съществуването на подобна конспирация, но и за първи път построява нейната йерархия. Той назовава поименно имената на 300 лица и организации, които режисират всичко случващо се около нас. Заради дързостта си да разкрие най-дълбоко пазената тайна в света, анализаторът на международните отношения Коулман и семейството му са подложени на невероятен психически и физически тормоз и получават множество смъртни заплахи.

Прочитайки книгата на агента на МИ 6, читателите сами ще решат дали да повярват в силата на "Комитетът 300", който според автора е причина за всички политически събития, икономически отношения и религиозните конфликти по света. Той говори дори за "тайно световно правителство" на най-високо ниво.

"Паралелното тайно правителство на най-високо ниво не действа от влажни мазета и тайни подземия, а се показва пред очите на всички и се е разположило в Белия дом, Конгреса, "Даунинг стрийт" 10 и в британския парламент. То е като онези чудовища и умишлено смразяващи кръвта филми за чудовища, които се появяват с изкривени черти, дълги коси и още по-дълги зъби, ръмжат и пръскат слюнки на всички страни. Тези филми са за отвличане на вниманието. ИСТИНСКИТЕ ЧУДОВИЩА са облечени в делови костюми и отиват на работа на Капитолийския хълм с лимузини.

Тези хора са ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ. Те са слугите на Световното правителство и Новия световен ред. Подобно на насилник, който спира колата си и предлага на жертвата си да я закара, външно ТОЙ НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, каквото е всъщност. Ако изглежда така, набелязаната жертва ще се разкрещи от ужас и ще избяга. Същото важи и за правителството на всички нива. Президентът Буш НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, но не се заблуждавайте от външността му. Той е такова ЧУДОВИЩЕ като страшилищата от филмите на ужасите".

Следва пример за това как именно Буш заповядва зверското убийство на 150 000 иракски войници и то съгласувайки действията си с принципите на Женевската конвенция. Вечната тема за световен заговор, в основата на който са евреите, също намира потвърждение в изследването. Така например Джон Коулман твърди, че "Комитет 300" изпратил в Полша икономиста Джефри Сакс, който да превърне страната от роб на СССР в роб на САЩ. Главна роля в този процес изиграл членът на профсъюза "Солидарност" Збигнев Бжежински, член на "Комитет 300".

Според Коулман "Солидарност" не е никакво профсъюзно движение, а политическа организация с конкретна цел. Зад нея стоят потомци на болшевики от Одеса, които са подкрепяни от американските средства за масово осведомяване.

Друга теория на Коулман гласи, че именно британците от МИ 6 са виновни за конфликтите в Близкия изток, като по поръчка на "Комитет 300" обединяват трите крила на израелските тайни служби и обучават членовете им. Съществува група към МИ 6, наречена "Момчетата", която е отговорна за убийствата на всички еврейски врагове.

Именно "Момчетата" стоят зад покушенията на водачите на Организацията за освобождение на Палестина и отвличат нацисткия лидер от Гестапо Адолф Ахман. По-шокиращото обаче е, че МОСАД знае и всичко за живота на всеки редови американец, без той дори да подозира за това, казва Джон Коулман. Според него Джон Кенеди надушил именно опитите на тайните служби да контролират САЩ и затова бил публично екзекутиран пред очите на целия американски народ.

Джон Коулман е убеден, че историите за Джеймс Бонд не са случайно измислени и че те целят да отвлекат вниманието на хората от реално случващото се. В тази машина е впрегнат целият Холивуд. (Изд. "Ера")

Минали и настоящи членове на "Комитет 300"
Личности
Херцог Алба, Вили Бранд, Уорън Бъфет, Джордж Буш, Лорд Карингтън, Уинстън Чърчил, Дюпон, Джон Форбс, Джордж Лойд, Хаакон, крал на Норвегия, Нейно Величество кралица Елизабет II, Олдъс Хъксли, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Дж. П. Морган, принц Рение, Тед Търнър, Ханс Ван ден Брук и др.

Организации
"Американци за безопасен Израел", "Бритиш петролиум", Съвет за международни отношения, Ню Йорк, Международен институт за стратегически изследвания, фондация "Южна Африка", Социалистически интернационал, "Роял Дъч Шел", "Кръглата маса", Комисия "Уотъргейт", "Всемирното масонство", "Всемирният ционизъм", "Трилатералната комисия, Клуб на атеистите, Орден "Череп и кости", Египетско изследователско дружество, Станфордския изследователски институт, Военновъздушните сили на САЩ, Американския Червен кръст, Компания "Фолксваген" и др.

Целите на конспираторите


Според д-р Коулман целите на тази могъща организация включват:
• Установяване на единно световно правителство – Нов световен ред с обединена църква и парична система под тяхно ръководство.
• Пълно разрушение на националното самосъзнание и националното достойнство.
• Разрушение на религиите и особено християнството с едно единствено изключение – създадената от тях църква, спомената по-горе.
• Контрол върху всеки човек чрез използване на средства за манипулиране на съзнанието.
• Прекратяване на индустриалното развитие и производството на електроенергия от ядрени централи. Изключение правят компютърната индустрия и сферата на услугите.
• Легализация на наркотиците и порнографията.
• Намаляване на населението на големите градове по пробния сценарий, отработен от режима на Пол Пот в Камбоджа.
• Прекратяване на всякаква научноизследователска работа с изключение на онази, която Комитет 300 смята за полезна. Основните усилия са насочени против използването на ядрената енергия за мирни цели.
• Чрез ограничени войни в развитите страни, а в страните от Третия свят чрез глад и болести, да се осъществи унищожението на три милиарда души – онези, които те наричат „безполезни консуматори”.
• Отслабване на моралния дух и деморализиране на работническата класа чрез създаването на масова безработица.

15 януари 2013

Още по въпроса: cinebum.eu/

erabooks.net/


Ето и резултатите от някои експерименти и разработки на института "Тависток" и сателитите му по "социалното инженерство" в ЕС - абсолютен сатанизъм: www.pravoslavie.bg/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0


 




Гласувай:
6



1. internationalist - Браво!
03.06.2013 09:48
.
цитирай
2. eltimir - Още по-зле е
03.06.2013 11:25
Има много вярно, но не е цялата истина. Тази теория не обяснява защо навсякъде биват отравяни въздухът, земята и водата. Фактите сочат, че много бързо се превръща в непригодна за живот за досега обитаващите я биологични видове. Досега не съм прочел нито едно официално обяснение за причините, поради които денонощно ни пръскат с всякакви гадости от въздуха. Много хора, при това не само в България забелязват, че небето вече не е така синьо, а някак белезникаво. Кой и защо върши това?
Гриша, ще ме пощаваш, ама си оставам на мнението, че нещата са на много по-високо ниво и евреите са само роби на други, много по-зловещи същества. В мо блог с поредица от статии:
http://eltimir.blog.bg/
се опитах да дам отговор на някои от въпросите. Стремя се да не говоря наизуст, а да привеждам и доказателства. А вече излязоха доста такива. Включително снимков материал. Но дори елементарната логика подсказва, че това, което днес се върши по цялата планета едва ли е човешко дело. Не натрапвам на никого моето лично мнение, а само искам да подтикна към размисъл.
цитирай
3. grigorsimov - "Не е човешко дело" дотолкова, доколкото е замислено от дявола
03.06.2013 19:47
Но изпълнителите са евреите, и естествено, не всички евреи, а Организираното Юдомасонско Световно Еврейство.

Пак ще цитирам Христовите думи към еврейските духовни водачи и старейшини:
– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."
цитирай
4. virtuals - Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм
11.12.2014 22:24
Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм

http://virtuals.blog.bg/drugi/2014/12/05/monetarnite-matrici-i-globalniia-monetarizym.1319985
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314407
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031