Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 22:36 - Унищожаването на един народ започва с унищожението на жените http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1663 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Някои майки знаят, че по време на раждането пъпната връв не бива да се реже, тъй като внася в организма на детето полезни вещества. И това продължава почти един час...
 
 
 
 

Медиците са съвършено агадъчни същества, на които е прието да вярваме, но дали това доверие е оправдано? Какво правят лекарите, когато пациентът е безпомощен? Те могат да го измамят, да увредят органите му,  да го заразят с неизлечими вируси и дори да спечелят от страданието му? Често зад белите халати се крият престъпници.

Например в много страни проблемът с раждането на много деца  се решава чрез стерилизирането на жените. По този начин здравеопазването намалява принудително населението на страната.

Президентът на Узбекистан – Ислам Каримов,  също провежда програма за намаляване населението в страната чрез стерилизация. Тази информация съобщиха узбекски правозащитници. Според тях програмата официално се изпълнява четири години – от 1999  до 2003  г., но народните протести принуждават правителството да обяви прекратяване на стерилизацията.

Ислам Каримов посвети длъжността си на борбата с прираста на населението и постигна блестящи резултати – раждаемостта в страната се намали с 4,4%. През 2010 г. обаче комитетът за борба с изтезанията в ООН установи, че стерилизацията продължава да се извършва принудително.

Всеки гинеколог в Узбекистан трябва да изпраща отчети в министерството на здравеопазването, в които да се посочват поне две пациентки, които са се съгласили на процедурата. Ако в отчета няма стерилизирани, следва глоба за гинеколога.

Затова лекарите при раждания, по време на операции на половите органи под обща наркоза  се стараят бързо да изпълняват “плана”.

Има един случай, който не се вписва в никакви рамки на моралната и лекарската етика – лекарят излъгал пациентката, че има киста, и я стерилизирали.

През 2010 г. повече от пет хиляди жени загубили възможността си да станат майки заради медиците. Лекарите обаче твърдят, че пациентките сами се съгласили на процедурите.

Как да се обясни фактът, че в последно време жените в Узбекистан масово раждат вкъщи, защото се страхуват за своето здраве и детето си?

Дъщерите на И. Каримов са активни участнички в движението за защита правата на жените. По-малката Лола е на 31 години и е посланик в Юнеско; тя е шеф на благотворителен фонд за деца.

В Узбекистан не само правят всичко възможно да направят жената безплодна, но се опитват и да разрушат семейството й. Печално известна е заповед №40: тъй като правителството няма средства да поддържа многодетни семейства и да създаде комфортни условия за майките и децата, решава  проблема кардинално и задължително – чрез стерилизиране. Лекарите имат инструкция да извършват тайно процедурата или да склоняват жените за стерилизация, като ги принуждават да лъжат мъжете си.

Лекарите смятат, че завързването на фалопиевите тръби е удобно и безопасно, но в развитите страни при тази процедура е отбелязан висок процент смъртност. Освен това лекарите не информират напълно пациентките си за последиците от такава операция. Т.е те. лъжат жените и ги принуждават да лъжат семействата си.

Правителството на Узбекистан не иска да рекламира контрацептивите, не иска да провежда програми, с които да запознае населението  с различните методи на контрацепция. Вместо това стерилизират жените по много варварски методи; по време на кесарови сечения много жени били лишавани от матки и дълго време не знаели за това, тъй като лекарите криели истината от тях.

Министерството на здравеопазването твърди, че всяка година населението се увеличава с половин милион.

И един факт, който не може да се отмине. Лекарите печелят и от плацентарната козметика.

Някои майки знаят, че по време на раждането пъпната връв не бива да се реже, тъй като внася в организма на детето полезни вещества. И това продължава почти един час. Други майки просто не са в курс, че когато детето преминава по родовите пътища, тялото му някак се притиска и то губи част от кръвта си и тази кръв по пъпната връв преминава в плацентата. Първоначално детето се ражда в неестествен цвят, със син оттенък, заради загубата на кръв. Когато го сложат до гърдите на майката, без да се прерязва пъпната връв, бебето порозовява, защото кръвта се е върнала обратно. Майчиният имунитет, хемоглобинът и други полезни клетки постъпват към детето в този момент. Но ако пъпната връв не е прерязана. Но козметолозите поддържат мнението, че цялата красота и полезност трябва да се извлече от организма на майката и да се предаде на масата на фармацевтите.

При животните раждането се прекратява, когато майката прегризва сама пресъхналата пъпна връв. Това е инстинкт, рефлекс и никакво акушерство.

Много или малко е 40% кръв? Ето сухите факти, които потвърждават, че децата се лишават почти от половината от нужната за живота им в първите минути кръв.

Кръвта, която протича към бебето от плацентата, е 150 мл, или 40% от целия обем кръв, която циркулира в тялото на новороденото.

След раждането при детето напълно се сменя кръвоносната система – за пръв път се задейства белият дроб и кръговете на кръвообращението стават два, кръвта тече по новите съдове…

Когато плацентата не се пререже веднага, детето диша допълнително чрез нея и благодарение на това оцеляват децата…

Ако пъпната връв се отреже по-рано от положеното, кръвта на детето остава в тялото на майката и преминава в нейния кръвоток…

И абортите са поставени на конвейер.

В женските консултации има хора, които искат да печелят на гърба на пациентките, а не професионалисти, които искат да помогнат. Бъдещата майка е стресирана – по време на бременността организмът й се пренастройва хормонално и се извършват още много други процеси. И неподготвеният, на практика безпомощен човек попада в секта от заговорници, които бързо ще намерят възможност при най-малкото подозрение да лишат жената от щастието на майчинството. В категорията на най-незащитените попадат жените над 30 години. Най-напред ги изпращат при генетик, на консултация. Генетикът изпраща жената на амниоцентеза – вземане на проба от течността на матката. Ако бременността е напреднала, лекарят изпраща бременната на кордоцентеза – анализ на кръвта, взета от пъпната връв…

Лекарите твърдят, че това са задължителни анализи. Вероятността от гибел на детето след кордоцентоза е 95%. Защото всички майки, по-възрастни от 30, след това изследване получават справка, че детето им на 100% ще бъде умствено изостанало…

Известен е един случай, когато на жена след подобно изследване на седеммесечна бременност, съобщили, че зародишът е без глава. Въпреки мнението на “специалистите”,  жената доносила и родила съвършено здраво дете…

Борбата с лъжата на практика е невъзможна. Идвайки в болницата, жената трябва да знае, че никой не й съчувства. В нея виждат патология и хубав абортативен материал. Задачата й е да не вярва на казаното, а да го проверява много пъти. Да иска официални справки и при заплаха за живота, няколко пъти да преминава през различни медицински комисии. Да не се съгласява на аборт, без предварително да е поговорила със семейството си и няколко специалисти от различни градове. Желателно е това да се направи в безплатна клиника, тъй като в платените лъжат по-често. Лекарите в платените клиники са по-здраво свързани с фармакологията и козметологията. /anvictory.org/rasper-bg.com/

Истината е,че освен това,когато светвоното правителство иска да унищожи един народ,освен по горепосочените методи,действа и чрез развращаване,унищожаване морала на жените!Това е край на семейството,край на децата т.е. бъдещето!Точно това,което става по-точно стана у нас! "Когато сърцата на жените паднат на земята,няма значение колко силни са мъжете и колко здрави са техните копия!" Северноиндианска мъдрост.    Н.М.
Когато мъжете на един народ спрат да се бият,а жените спрат да  раждат,това е краят на този народ! Моя мисъл и убеждение!Н.М.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316412
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031