Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 16:15 - Лъжи, фалшификации и социални мрежи - цветната революция в Турция като "по план" Автор: achoachev
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2884 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 11.06.2013 16:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бунтовете в Турция са по един и същ сценарий като всички "цветни революции". Предлогът (защитата на парка), извеждане хората на улицата, фалшифициране на снимки, псевдожертви на "убийствения режим", опити за щурмуване на правителствени агенции и погроми, призиви за "излизане на улицата" изпратени чрез Twitter и Facebook. Филмови актьори, призоваващи да се излезе  "на площада". Всичко е както досега навсякъде, -като от ксерокс. Не напразно вече в Турция за нищо  арестуват   "добросъвестните" блогъри, които подбуждат към бунт.
             image                По повод  на последните събития в Турция реших да разгледа тюркоезичния интернет (учих Турски) и насочи вниманието си към социалната мрежа. Още веднъж се убедих ,че   Инструкциите  на "борците за всичкото добро",са  написани от една и съща ръка.    
             Попаднах на много интересни факти, които искам да споделя.
   
             Ако си спомняте, всичко започна с правдоподобно извинение - протест срещу реконструкцията на парка Gezi и рязането на дърветата.След известно време проблемите около парка се забравиха, подпалиха офиса на управляващата партия, претенциите от плоскостта на бита постепенно се пренесоха в политическата плоскост.                  В бунтовете участват  различни слоеве от населението, като се започне от комунистите и  се стигне до маргинализираните типове. Но координаторите на движението и основният източник на информация са членовете на  Републиканската народна партия (РНП) - най-много материали от Twitter и Facebook са  с източник  РНП.  
               Въпреки че страната е парламентарна република,това е един вид турско "цветно" движение. И методите за дезинформация като две капки вода са сходни с тези на "борците за свобода" ,познати от всички последни революции. Въпреки това, аз искам да кажа, че не всички турски медии бяха толкова "добронамерени",все още може да се намери алтернативен източник  на информация  за събитията.  
                Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган заяви в интервю за телевизия Haberturk: "Така наречените социални медии са много голям проблем на обществото. Facebook и Twitter - са източници на лъжи. Всички провокативни действия, свързани с бунтовете в Истанбул са свързани  със социалните мрежи.Непрекъснатият поток от зловещи лъжи не спря нито за момент.Инструктирал съм съответните власти за сериозно разследване на събитията и да се открият организаторите на тези провокации. Много опозиционни партии не се намесиха в тази мръсна провокация. Въпреки това, Републиканската народна партия от самото начало е била водеща сила на бунтовете. Аз съм тук, за да предупредя ръководството на  РНП,че пътя по който са тръгнали е много опасена  и докато не е  твърде късно да се вразуми.
            Същата рази Републиканска народна партия (РНП) представя снимки от събитието:  
image
              Мащабите са впечатляващи.Обърнете внимание,че  че датата е 01 юни 2013 г. (1 Haziran 2013)
             А тук е снимка от спортни мероприятия, провеждани в Истанбул през август 2012 г. image
image
   А ето ги оръжията на мирните  демонстранти
image
Както можем да видим, "мирните демонстранти" са едни и същи навсякъде   Тази снимка се разпространи чрез Facebook до всички турци,  с коментар "турските полицаи  бият по   гърбовете   своите граждани". image
Но в действителност се оказа, че този човек,осъзнавайки  в каква компания е попаднал  се опитва да  създаде човешки щит за защита на полицията от собствените си съратници, а именно от топките пълни с пирони. И полицията, от своя страна, се опитват да се прикрие чрез  своите щитове.                Тук е още една "жертва" на полицията: image
Оказа се, че това е снимка на човек, който пострадал през 2012 г. в резултат на трудова злополука.
image

Тези снимки са се появиха на Twitter в разгара на събитията   Турските военни държат листовки с твърдението, че те подкрепят защитниците на парка. image
Но реалната снимка се появи по-рано  и тя изглежда така

image


 
       Тук разликата е само в няколко думи и от подкрепяща  турската полиция,армията се превърна в  симпатизант на организаторите на вълненията. 
     Социалните мрежи са препълнени с призиви да се  изляезе на улицата. Освен това в списъка на изискванията те варират в широки граници. Има дори и такива, които отиват на улицата, за да  защитят правото на свобода на пиене на алкохол на обществени места.
        Ето, например, известният турски актьор казва                   "Работата не е просто в парка, приятелю, все още ли не си разбрал?Давай,ела при нас! "
image
             Не мога да кажа какви ще са резултатите от ситуацията в Турция, но мога спокойно да предположа, че методите за себеизразяване на "борците за свобода" не са много различни в отделните части на нашата планета и да се говори ,че размириците в Турция са спонтанни  би било най-малкото  неразумо.
.............................



Григор Симов:
Написано е отдавна.  Има безброй документи.  Има интернет.  Интересувайте се!  Търсете!  Четете!  И мислете, преди да се поддавате на дяволаката пропаганда.  Бунтовете разчистват пътя на чдосатанистите за техния "Нов Световен Ред" и за Световен концлагер, който ние ще им помогнем да го изградят, за нас, - "за наше добро", за нашата "свобода" и "сигурност", и въобще - за "светлото ни бъдеще"!

Ето ви само неколко красноречиви цитати:

...след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което... (вижте накрая целия цитат!)
..............................

Британският премиер, евреин, Бенджамин Дизраели - Лорд Биконсфилд, в своята книга “The life of George Bentick”, от 1852 г.: "Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухвания на разрушения в Европа. Това е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка (освен еврейската) религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия. Равенството (робството) на всички гои и унищожаването на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всички тях. Вярващите евреи сътрудничат с атеисти, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз с най пропадналите лумпени на Европа, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши християнството”. Още едно изказване на Дизраели в камарата на общините, от 1856 г.: "В Италия съществува власт, която ние рядко споменаваме в тази Камара. Имам предвид тайните общества... Безсмислено е да го отричаме, защото е невъзможно да се прикрие, че голяма част от Европа, цяла Италия и Франция и значителна част от Германия, да не споменавам другите държави, са покрити с мрежа от тайни общества, точно както земната повърхност е покрита с железопътни линии... Те не искат конституционно правителство, те не искат подобрени институции... Те искат да променят владението на земята, да откъснат сегашните собственици от земята им и да сложат край на църковните учереждения. А някои може да стигнат и по-далече!" И още едно негово изказване: "Загадъчната руска дипломация на царското правителство, която така безпокои западните страни, принципно е организирана и се осъществява от евреи".
...............

Юдомасоните и световните войни: Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (а по-късно и на световното масонство), преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия: "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)...  За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"! Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г.

......................

..."Нашето (световно) царство ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби"! (извадка от "тайните протоколи")




Гласувай:
2



1. milady - Pozdravi ot men.!!
11.06.2013 19:42
Manipulaciata e tolkova goliamai ..v sashoto vreme..prozra4na ,nooo ..koi da si otvori o4ite i.u6ite ..?! 4udesen analiz, izvinite za "maimunskata'azbuka.:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317807
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031