Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 23:47 - За сведение на протестиращите - протоколи 2 и 3 на ционските мъдреци (от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5014 Коментари: 9 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОТОКОЛ №2 За успеха на крайната ни цел е необходимо войните да не носят териториални изменения; това ще пренесе конфликтите на икономическа почва, в която народите ще почувстват и ще се убедят в силата на нашето надмощие; това положение на нещата ще отдаде и двете воюващи страни в ръцете на нашата интернационална агентура, която притежава милиони очи и уши, непреграждани от никакви пречки. Тогава нашата международна сила, след като раздруса народите и промени нравите им, ще ни даде възможност да ги управляваме така, както гражданското право в държавите урежда отношенията на поданиците помежду им. Администраторите-гои, които ние ще назначаваме, в зависимост от тяхната работоспособност и робски наклонности, не ще бъдат подготвени за управление и лесно ще станат пионки в нашата игра, в ръцете на нашите учени и гениални съветници-специалисти, възпитани още от детинство да ръководят работите на целия свят. Както ви е известно, нашите специалисти черпят нужните за управлението познания от нашите политически планове, от опита на историята и наблюденията над всеки протичащ момент. Гоите не се ръководят от опита на безпристрастните исторически наблюдения, а от теоретическата рутина и то, без всякакво критическо изследване и усет към резултатите. Ние няма защо да държим сметка за гоите – нека временно те да се веселят и да живеят с надежда за нови увеселения или със спомените за преживяното.
Юдеите фалшифицират науката и заблуждават всички народи!
Нека за гоите играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за закони на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни “закони”. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.
Юдеите подготвят успеха на разрушителните учения!
Не мислете, че нашите твърдения са голословни: обърнете внимание как ние подготвихме успеха на дарвинизма и марксизма. Разлагащото влияние върху гоевските умове на тези теории, поне за нас, юдеите, трябва да е очевидно. На нас ни е необходимо да държим сметка за съвременните мисли, характери и тенденции на народите, за да не правим грешки в политиката, управлението и администрирането. Тържеството на нашата система, частите на механизма на която ще се разполагат различно в разните страни, в зависимост от темперамента на народите, които срещаме на пътя си, не може да има успех, ако практическото й приложение не се основава на изводите от миналото, във връзка с настоящето.
Юдеите владеят най-важния фактор на обществената мисъл - печата (а днес – всички медии)! Съвременните държави разполагат с една велика сила, която движи мисълта на народите – това е печатът. Ролята на пресата трябва да бъде: да долавя нуждите, да предава оплакванията и да разкрива недоволствата на народа. Печатът е въплътено тържество на свободното слово. Но държавите не съумяха да използват тази сила и тя попадна в нашите ръце. Чрез нея ние спечелихме влияние, оставайки сами в сянка; благодарение на нея ние прибрахме златото, без оглед потоците човешка кърв и сълзи... Но ние откупихме този успех, като жертвахме и мнозина от нашия народ. Всяка една жертва, дадена от наша страна, струва пред Бога хиляди гои.

ПРОТОКОЛ №3 Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още едно малко пространство, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръга на символичната змия, с която ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи.
Конституционните управления ще паднат!
Съвременните конституционни везни скоро ще се катурнат, защото ние сме ги поставили така, че те не ще престанат да се колебаят, докато се протрие опората им. Гоите предполагаха, че достатъчно добре са ги закрепили и все очакват везните да дойдат в равновесие, но владетелите са обезсилени от министрите, които вършат глупости, понеже управляват безконтролно и безотговорно. Като нямат достъп до средите на своя народ, владетелите вече не могат да се приобщят с него и да се запазят от властолюбците. Просветената царска сила и сляпата сила на народа, които ние разединихме, са изгубили вече всякакво значение, защото отделно те са безпомощни, като слепец без тояга. За да подтикнем властолюбците да злоупотребяват с властта, ние противопоставихме една на друга всички сили, като развихме либералните им стремежи за независимост. За тази цел ние възбудихме апетитите на всички честолюбци; въоръжихме всички партии; поставихме властта като прицелна точка за всички амбиции. Още малко и навред ще се появят безредици и разорения...
Парламентите и всички събрания са арени на бърборство!
Неуморими дърдорковци обърнаха заседанията на парламентите и на административните събрания в ораторски състезания. Дръзки вестникари и безсрамни памфлетисти ежедневно нападат административния персонал. Злоупотребите с властта окончателно ще подготвят всички учреждения към падане и скоро всичко ще се сгромоляса надолу с главата под ударите на тълпите.
Обеднелите народи са в безнадеждно робство. Те имат само фиктивни права!
Бедността принуди народите към тежък труд и ги притиска по-силно, отколкото ги притискаше робството и крепостничеството. От робското си положение те можаха да се освободят, но от нищетата на живота никога не ще могат да се отскубнат. Ние сме вмъкнали в конституциите на държавите права на народните маси, които в същност са фиктивни, а не действителни. Всичките така наречени “права” на народа, съществуват само като отвлечени идеи, които никога на практика не ще се осъществят. Каква полза има пролетаризираният работник, който се е превил под тежестта на труда и е потънал в грижи за своята участ, от правата на бърборковците да дрънкат глупости, на вестникарите – да дращят, наред с разумното и безброй глупости, щом пролетариата няма от конституцията никаква друга полза, освен трохите, които ние му хвърляме от нашата трапеза, в замяна на неговия глас в полза на нашите предложения, на нашите кандидати и агенти? Либералните права са за бедняка горчива ирония, защото неотменният ежедневен труд не му дава възможност истински да се ползва от тях. Освен това тези същите права му отнемат гаранцията да има постоянна и сигурна печалба, понеже го поставят в зависимост от стачките на другарите и локаутите на господарите.
Юдеите унищожиха националните аристокрации!
Народите, насъскани и ръководени от нас, унищожиха аристокрацията си, която им беше естествена защитница и кърмачка, макар че тази аристокрация работеше за собствените си интереси, те бяха свързани неразривно с народното благосъстояние. Сега, с унищожаването на аристокрацията, народите попаднаха под гнета на новобогаташите, случайно забогатели безсъвестници, които нахлузиха върху работниците жесток ярем.
Чрез масонството и интернационалните партии и организации, юдеите мамят и държат в ръка народите!
И ето, ние се явяваме като спасители на работниците от този гнет, като им предлагаме да влязат в нашата войска – в редовете на социалистите, комунистите и анархистите, на които ние винаги оказваме подкрепа в името на братското правило за “общочовешка солидарност”, прокарвана от нашето интернационално масонство.
Юдейщината се крепи върху глада и развращаването на народите!
Аристокрацията, която по право се ползуваше от труда на работниците, беше заинтересувана от това, работниците да бъдат сити, здрави и силни. Ние, обаче, сме заинтересувани в обратното – в израждане на гоите. Нашата сила и власт се крият в хроническото недояждане и в слабостта на работниците, защото това ги закрепостява под нашата воля, а правителствата им няма да намерят нито сила, нито енергия да ни противодействат. Гладът създава за капитала права над работниците, по-сигурно, отколкото законната царска власт даваше тези права на аристократите. С нуждата и с раждащата се от нея робска зависимост ние ще движим тълпите, и с техните ръце ще унищожаваме ония, които се изпречват на нашия път, и когато дойде времето да се короняса нашият всемирен владетел (юдейският месия – звярът, антихрист! бел. Г.С.), същите тези робски ръце ще пометат всички препятствия, които ни пречат...



Гласувай:
7



1. lambo - Аристокрацията, която по право се ...
16.06.2013 08:16
Аристокрацията, която по право се ползуваше от труда на работниците, беше заинтересувана от това, работниците да бъдат сити, здрави и силни. Ние, обаче, сме заинтересувани в обратното – в израждане на гоите.
цитирай
2. danailvdimitrov - тъпите български гои от ново време-РЕТРОСПЕКЦИЯ!
16.06.2013 16:27
Раковски,Иларион Макариополски,Ботев,Левски,Дънов,Ст.Стамболов,Д.Благоев,А.Стамболийски,Г.Димитров,В.Колорав,
И.Костов,Б.Борисов...Да си чакат реда новите "марионетки", ние знаем къде е противодействието.
цитирай
3. grigorsimov - на danailvdimitrov:
16.06.2013 17:41
Между изброените от вас, може би само трима не са евреи. Манипулацията е много по-дълбока, от колкото можем да си представим.
цитирай
4. danailvdimitrov - как така само трима ....И.Костов сам не знае какъв е , женени за еврейки не се брои
16.06.2013 18:15
grigorsimov написа:
Между изброените от вас, може би само трима не са евреи. Манипулацията е много по-дълбока, от колкото можем да си представим.


И.Макариополски има грузински корени,Г.Димитров е протестант, но това не е етност а ходеща по хората ерес, за В.Коларов не знам(комунист е все пак),Стамболов има физиономия на черкез, но едва ли е юдеин, а Дънов е обикновен идиот.
цитирай
5. danailvdimitrov - от всички "гои"- шемети като Наполеон,Линкълн,Кенеди и други подобни...
16.06.2013 18:38
само Сталин разбра какво трябва да прави и се върна в Св.Православие и започна да се моли ден и нощ на иконите в Кремъл. Така отърва кожата (дори да има съмнения,че е "полу-евреин" но все пак обърнат.Може и Путин да повтори неговия подвиг)

Даже цар Освободител не се усети и не се възползва от Божията закрила.

Виж Екатерина Велика направи правилния избор...иначе и нейната глава щеше да се търкулне като зелка под някоя гилотина. Но от протестантство да минеш в православие -хич не е лесно....Господ явно и го е "признал" .
цитирай
6. grigorsimov - Ето от цитираните от теб "български герои", кои със сигурност са евреи:
16.06.2013 20:17
Дънов,Ст.Стамболов,Д.Благоев,Г.Димитров,В.Колорав,
И.Костов,
Освен тях, цялото централно ръководство на БКП, цялото им политбюро, и ЦК също.
Също и прославените комунистически поети Смирненски и Вапцаров, и т.н.
Както и всичките министър-председатели и министри от всичките правителства. За Стамболийски не съм сигурен.
И така си продължава...
А женените за еврейки са криптоевреи!
цитирай
7. ivanz - Ботев ,Левски , Вапцаров ,Дънов ,Макариополски
16.06.2013 21:27
И сега не разбрах това че са били евреи лошо ли е или добро
цитирай
8. danailvdimitrov - за последните от "групичкта" - не бих се учудил. Но първите...в тях е проблема.
17.06.2013 09:06
Защото точно "първите" ни набутаха в коловозите на масонството,революцията,комунизма и демокрацията.

Те подлъгаха наивния български народ по идеологии,безбожие и разпътство и накрая го заведоха на заколение. Право в ръцете на равините дето правеха всесъжението в Батак,Стара Загора и цяла Източна Тракия, а днес източват кръвта ни чрез емиграция и мизерия.

И те далеч не бяха "евреи" по етнос и кръв, а по дела.

Раковски,Ботев,Левски,Бенковски,Волов,Макариополски,Н.Бозвели,Н.Рилски,В.Априлов и цялата кохорта "демократи" и "възрожденци", дето възродяваха духа на атеизма, протестанството и езичеството в България и рушаха нейния здрав православен дух!

Това са темелите на днешното ни еврейско робство. За тях най-добре важи определението на Владимир Илич Улянов-Бланк -" Полезни идоти !".
цитирай
9. grigorsimov - Мнозинството и тук, пак са от същото племе, а другите, по неволя, са се хванали на уловката им!
17.06.2013 10:00
Напълно си прав, макар че не го споменаваш директно, че точно от т.н. възраждане започва налагането на новото ни робство, доста по лошо и по лукаво от "турското" - еврейско робство. И главните герои във това "възраждане" са евреи, особено уж "българите" - дето са изявени търговци. Затова трябва да погледнем на тези неща от съвсем друг ъгъл. И когато стане дума за култура, да се знае, че думата е за унищожаване на народните култури, и заместването им със всевъзможна вавилонска, все по-упадъчна "чалга", от всякакъв род, и у нас, и навсякъде по света. И в този контекст стават разбираеми думите, които се приписват на Гьобелс, че "когато чуел за култура, се хващал за пистолета".
– Справка: днешната ни натрапена от медиите и предимно от елитните заведения, чалга и простащина от най, най-долен вид. И знайте, че това още не е дъното! Дъно няма. Дъното е - пълното унищожение.
И не се поддавайте на лукаво натрапваната ни вина, че ние сме си избирали тази "култура", но винаги имайте предвид следния цитат от тайните им протоколи:
"Ние винаги трябва да се стремим да унижаваме гоите, даже и без конкретен повод, та накрая така да ги унизим, както само нашето гениално племе умее"!!

А на въпроса на ivanz: "по делата или - по резултатите от делата им, оценявайте, добро ли е или лошо.
Но който не може да отсъди сам за себе си, добро или лошо пише в Талмуда им, в Тората (Стария Завет), в тайните протоколи, - на такъв едва ли има смисъл да му се обяснява.
А ако лукаво попитате: "всички евреи ли са лоши", пак не би трябвало да ви се отговаря, но заради читателите ще ви отговоря, че основните и най активни разобличители и обвинители на Световното, юдомасонско, сатанинско еврейство, са - евреи! И на тях - поклон!
И никой да не си мисли, че срещу това световно зло може да се съпротивява по друг начин, освен чрез разобличаване, информиране и максимално популяризиране на изнасяните факти! Поне докато има интернет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316039
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031