Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 23:30 - Европа иска насила да ни изпедераси Автор: eltimir, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4347 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е културата, която евреи, европейци и американци донесоха у нас. Отдавна разбрах, че евреите, европейците и американците тотално се извратиха. Ама защо си мислят, че с дипломатически натиск ще извратят и нас?
Харесва ли ви снимката? Защото у мен тя предизвиква само отвращение и погнуса към всичко еврейско, европейско и американско. Но въпросът има и друга, много по-страшна страна. Те, нашите смъртни врагове искат да изпедерасят българския народ, за да задълбочат демографската криза и да ускорят геноцида над нас.


image

Долни леви педали! Това са Изсраел, ЕС и САЩ. След новината вярвам, че няма кой да ми възрази.
  Чужди дипломати агитират за гей парада в София "Никой не трябва да бъде дискриминиран въз основа на неговата сексуална ориентация, се казва в изявление, подписано от 14 ръководители на посолства.
14 чуждестранни посолства у нас излязоха с декларация в подкрепа на предстоящото на 22-ри юни шествие в София на хора с различна сексуална ориентация. За поредна година представители на чуждестранни диппломатически мисии са принудени публично да реагират в защита на София прайд, съобщава БНР.

"Никой не трябва да бъде дискриминиран въз основа на неговата сексуална ориентация или полова индентичност", се казва в съвместното изявление, подписано от 14 ръководители на посолства. Искаме да окуражим обществеността и държавните институции да защитават тези ценности, пише още в съобщението от посланиците на Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Литва, Холандия, Норвегия, Сърбия, Южна Африка, Великобритания и САЩ.
В предишни години шествията на гей общността в България бяха белязани от хомофобски прояви и дори насилие."

Сега вече ясно ли ви е защо ни управляват разни педераси, сбърканяци и извратеняци? Ами защото от Брюксел не позволяват на нормални хора от български произход да влязат във властта. Ние нямаме друг избор, по-точно те не ни оставиха никакъв друг избор, освен излизане от ЕС и прогонване на цялата извратена сган от свещената българска земя. ЕС се оказа смърт за България и за българския народ! Свобода за България и смърт за Европийския съюз!
.................

И коментар от Григор Симов:
Обърнете внимание на лукавството на Световното Еврейство, което навсякъде натрапва насила моралния и културен упадък, безимотността и бедността, безверието и безнадеждността.
"
Никой не трябвало да бъде дискриминиран...!? Това е все едно да кажат, че: никой не трябва да бъде дискриминиран заради неговата криминална, или педофилска, или човекоядска, или кървопийска "ориентация". И те не само казват всичко това, но повечето от тези техни сатанински "права" вече са защитени със закони в много западни страни, и вече чукат и на нашата врата!!  И едва ли нещо ще може да ги спре, защото всички власти се държат от евреи и крипто-евреи (т.е. скрити евреи с български имена) и така е във всяка държава! Коет не значи, че трябва да мълчим и да се примиряваме, но трябва да насочваме безадресните, в много случаи, протести, в единствено вярната и ефективна посока!

От край време евреите, под прикритието на различни
хуманни идеологии и лозунги, се стремят да отнемат на хората и на народите всичко човешко. Ето ги основните точки в техния пъклен план.  И не случайно тези точки са еднакви, и при Илюминатите, и при комунистите, и при демократите:

- Разрушаване и забрана на всички религии, освен еврейската;
- Унищожаване на независимите държави и всяка държавна власт
- Унищожаване на нациите и народностите;
- Премахване на семействата и отнемане правото им да отглеждат и възпитават деца;
- Отнемане частната собственост на гоите;
- Създаване на Глобално Световно Еврейско Правителство (начело с еврейския месия - антихрист, главната цел на което ще е, да наложи световен лагерен режим за всички неизбити гои и за всички обикновени, напричастни евреи!)

Документите, признанията и публикациите, потвърждаващи горните цели, които са добре познати от програмите нс сатанистите - Илюминати и на техните изпълнители - комунистите, са безброй.  Ето ви само неколко кратки изказвания и публикации на
Британския премиер, евреин, Бенджамин Дизраели - Лорд Биконсфилд, от книга му “The life of George Bentick”, от 1852 г.:

"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухвания на разрушения в Европа. Това е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка  религия (освен еврейската) и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия. Равенството (робството) на всички гои и унищожаването на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всички тях. Вярващите евреи сътрудничат с атеисти, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз с най пропадналите лумпени на Европа, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши християнството”.
Още едно изказване на Дизраели
в камарата на общините, от 1856 г.: "В Италия съществува власт, която ние рядко споменаваме в тази Камара. Имам предвид тайните общества... Безсмислено е да го отричаме, защото е невъзможно да се прикрие, че голяма част от Европа, цяла Италия и Франция и значителна част от Германия, да не споменавам другите държави, са покрити с мрежа от тайни общества, точно както земната повърхност е покрита с железопътни линии... Те не искат конституционно правителство, те не искат подобрени институции... Те искат да променят владението на земята, да откъснат сегашните собственици от земята им и да сложат край на църковните учереждения. А някои може да стигнат и по-далече!"
И още едно негово изказване:
"Загадъчната руска дипломация на царското правителство, която така безпокои западните страни, принципно е организирана и се осъществява от евреи".
И забележете, че при всички досегашни революции, първите жертви са свещениците, църквите и манастирите, но никога и никъде не е посягано на равините, синагогите и банките.  В болшевишка Русия банките официално са затворени, но Централната банка винаги си е била притежание на Световното Еврейство!
А сградата на днешния Европейски Парламент в Брюксел, външно, е точно копие на Вавилонската кула!! И да не изброявам многото официални сатанински символи и знаци



Гласувай:
7



1. eltimir - Разобличенията
19.06.2013 08:23
Гриша, някога разобличавахме комунизма, за което платихме скъпа цена. Ти по-голяма, аз по-малка, но платихме. Ама това, което се случва сега е пъти по-зло от комунизма. Само се чудя защо хората не го разбират, ами все още си бръщолевят за демокрация, за партии и разни такива щуротии. Не разбират ли, че всички партии, всички до една, без никакво изключение са рожби на една и съща сатанинска сила и се подчиняват на нейните заповеди. Нужна е коренна промяна на самата Система, но кой и как да я осъществи?Ние с теб поостаряхме, поуморихме се, не сме вече в цветущо здраве. А не виждам някой да върви след нас.
Ама така ще е. Ще продължаваме поетия път докато можем. На колене няма да паднем.
цитирай
2. milady - Specialni pozdravi !!
19.06.2013 09:46
Naroda na Bulgaria..deistva primitivno..parvosignalno. Dano pove4e xora tarsiati nameriat Istinata !!Borbata e bezmilostna..Ili nie tiax ili.te ..nas ...Pozdravi JULIA :)
цитирай
3. minevv - kakto i prez ренесанса
20.06.2013 13:29
само образованието ще ни спаси и покаже ПЪТЯ
цитирай
4. hektor666 - гледайте:
20.06.2013 13:35
ето как действа руската милиция със гей парадите и шествията на обратни...

https://www.youtube.com/watch?v=qk2TZafLhaQ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314515
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031