Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2013 19:16 - Апарати за въздействие с електровълни вече се продават дори по пазарите в София. Скоро всеки ще започне да ги използва срещу съседа и ще стане гражданска война!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6582 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 21.06.2013 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Иванка Миланова е председател на новорегистрираната Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия – клон България. Централата се намира в Германия. Самата Иванка твърди, че е атакувана от години с подобни оръжия и по-долу разказва за кошмара, който е преживяла. Всеки може да подходи с повече или по-малко скептицизъм, към нещата, които тя разкрива, но вижте все пак нейната история, и си помислете няма ли и около вас нещо, което ви безпокои.
- Как решихте да създадете организацията?
- Реших да направя организацията в момента, в който след дълго лутане из какви ли не международни организации – в Страсбург, Европейския парламент, ООН, различни агенции за човешки права, видях че няма резултат и се върнах в България. Срещнах професор Георги Василев, който също бе атакуван, но се страхуваше да говори. Заедно с него направихме клон на германска организация, благодарение на това успяхме да направим регистрацията. След това започнаха да ни атакуват още по-силно – с високи и ниски честоти, мъкровълни.

- Знаете ли вас кой ви атакува?
- Да, това са съседи. Една турска фамилия, идват явочници, знаете какво означава това. Много хора минават през този съседен апартамент, защото трябва да има 24-часово наблюдение. Прави ми впечатление, че са предимно жени. С топлинни камери наблюдават кои от органите ми как реагират на различна болка. Всичко това е свързано с компютър.

- Не е ли България все пак твърде бедна и изостанала, за да разработва психотронни оръжия?
- Те са тръгнали от Русия, а след това започват да ги разработват в САЩ и Канада. Вече обаче са навсякъде, включително и у нас. И макар, че са създадени за борба срещу тероризма, в момента психотронни оръжия се използват масово срещу обикновени граждани. Не само у нас, навсякъде по света. Доколкото знам, психотронните оръжия имат 47 различни вида излъчване, като се почне от нискочестотни, високочестотни, микровълнови, ултразвукови... Конкретно срещу българите най-често се използват ниско и високочестотните и микровълновите.

- Как се чувства човек, атакуван с такива оръжия? Става нещо като зомби ли?
- Тези вибрации влияят върху органите, сриват имунната система, човек се чувства отпуснат, започва да се движи бавно, понякога тече кръв от носа. В България много често се използва инсталирането на глас в мозъка, което е нещо ужасно. Някой като каже, че чува гласове в мозъка, веднага го обявяват за луд. А съм чувала, че това е една от най-елементарните програми, които после много лесно се трият с хипноза.
Хората са тероризирани с облъчвания, които засягат цялата мускулна система, костите, в един момент преставаш да си усещаш краката и падаш.

- А при вас?
- При мен започна с ток през стъпалата. Усещах в устата си вкус на метал, често ми течеше кръв от носа, бях цялата отпусната. Но това е само началото, големият ужас тепърва предстои. Два пъти ходих в Районна прокуратура, но без отговор. Изпитвах непоносимо главоболие, виене на свят. Това се повтаря на всеки час и половина - два. Знам, че организмът вече ми е отровен с тежки метали. Изследванията, които направих, установиха, силна концентрация на хром, сребро. Това отива директно в мозъка, белите дробове, стомаха, кръвта. Най-малкото е предпоставка за образуване на ракови и туморни клетки. Освен това организаторите на подобни атаки съумяват да направят така, че да държат жертвата си в социална изолация. Най-често както го изкарат душевно болен. Те влизат в жилището му, разместват различни вещи, взимат някои, после ги връщат. Убеждават жертвата, че нищо не се е случило. Използват се лъжи, правят се фалшиви снимки за подронване на авторитета.

- Защо ще го правят?
- Аз също съм се питала в началото. От една страна го правят с цел разработка на нови оръжия. Военни, лекари... Искат да намаляват и роботизират населението. Да създадат едно покорно човечество, без сили за съпротива. Да правим всичко автоматично. Това вече се прави с всякакви други средства. Аерозолите в небето, ГМО, съставките в питейната вода...

- Твърдите, че вече психотронни оръжия се продават свободно?
- Да, и това е най-страшното. Знае се, че водещи са Русия и Америка. Напоследък обаче започнаха да се
появяват ментета от Китай, които могат да се поръчват от интернет, а вече ми казаха, че дори се продават по софийските пазари.

- Има ли известни българи, атакувани с психотронни оръжия?
- Имам цял списък, който смятам, че е доста точен. Но засега не искам да оповестявам конкретни имена, защото това само ще засили атаката срещу мен. Става въпрос за много наши политици, бизнесмени, които са манипулирани и дори убивани по този начин. Пистолетите вече са демоде.

- Разкажете някоя конкретна история?
- Например един съвсем млад човек – Владислав Цеков. Той е атакуван още докато учи в университета. Има цял списък от преподаватели – доценти, професори, които са в дъното на това. В момента е създал сайта “Психотерор”. Инженер Георги Димитров от Панчарево пък страда от гласове в мозъка. Четат му мисли, сънища, постоянно му говорят, понякога цинизми...

- Как можем да познаем, че сме атакувани с психотронно оръжие?
- Те убиват желанието за живот. Жертвата постепенно бива социално изолирана. Започва да изпитва чувство за вина. Човекът става мъртвешки блед. Аз имам тъмни петна в ъгъла на очите – това са скъсани кръвоносни съдове. Видът е ужасен. 7-8 месеца не можех да ходя. Освен това започват да се развиват ракови клетки. Всички сме обречени.

- А какво да направим, когато разберем, че сме жертва на подобна атака?
- В никакъв случай не ходете на лекар. Така само ще направите услуга на експеримента. Вие вече сте регистриран в компютрите им, ще ви дадат лекарства, които само ще влошат нещата и ще ви наблюдават. Същото се отнася и за полицията – те съдействат. Единственото, което можете да направите, е да се обърнете към някоя организация като нашата. Ние сме съвсем млади – регистрирахме се на 25 февруари, но има по-стари организации с повече средства и възможности, които разполагат и със съответната апаратура, с която да отидат в жилището ви и да установят енергийното влияние. А също така да проверят атакуваните ви органи и да разберат какво ви има. Дори да издадат съответния документ, ако решите да се борите. Защото технологиите вече са напреднали. Жертвите не могат само да бъдат атакувани. Вече и те имат съответната апаратура, с която да се защитят.


Интервю на Дилян ВЪЛЕВ

............


Оригиналното заглавие на публикацията е:
Иванка Миланова пред БЛИЦ: Политици и бизнесмени се убиват с психотронно оръжие!

Копирано от:
http://www.blitz.bg/news/article/204588

Ето и адресът на сайта на споменатата организация:
http://www.psihotron.org/index.html



.................

Препубликува се и в този блог, по молба на Стоян Начев!


Тагове:   оръжие,   психотроника,


Гласувай:
8



1. olivie - ???
21.06.2013 19:33
Тая жена е сериозно болна. И някой наистина прави експеримент с нея, но не в плоскостта за която тя говори. И от лекарите се страхува не тя, а този който й внушава експеримента.
цитирай
2. viktoriaesv - точно така е,и името на престъпниците е сик,секта,американски воайори,наркомафия
21.06.2013 20:49
и кибер игри с хора,цру,български продажници и т.н.
Що деца вкараха в наркотика с телефона и компютъра,що хора изпосъсипаха.
Надявам се,че има,или ще се появи тайно общество,което списъчно ще ги избие.
Или ще ги подмени със сивтетични двойници,като им прибере парите.
цитирай
3. kose144bose - Галактическа Федерация на Светлината и Кармичен Съвет на Земята
21.06.2013 20:55
Здравейте,
Прочитайки това интервю, разбрах, че не съм единствения, който изпитва тези "лудости". Много пострадах, а баща ми почина от рак, брат ми едвам не си замина от алкохолни напивания, ревейки някой да му помогне да спре да пие.
Ще кажа само, че молбата на много българи е чута и над България съществува светлинна защита, която вече действа безкомпромистно и в други точки на планетата.
Ще дам един съвет, който е моето лично преживяване. Първото нещо, което е добре да направите е да се обърнете към Господарите на Кармата и да поискате, вмешателството във вашето съзнание да бъде прекратено от от нивото на властта на Господарите на Кармата. Влиянието върху съзнанието на хората се допуска, защото не си знаем правата като човешки същества. Аз съм заявил своите права и за това на мен ми се дава подобаваща защита. Когато някой се опитва да ми навлезе в мозъка, неговия мозък бива блокиран от друго ниво и от това същество или група същества им се иска отговорност за действията.
Не превъзнасяйте толкова тези технологии, тайни организации и военни, защото положението им не е за завиждане. Това са опасни технологии, когато не знаем какво да направим.
За информация на всички, които четат тази статия, ще кажа, че България има представители в Галактическата Федерация на Светлината и Съвета на Дванайсетте. Учителя Беинса Дуно е един от членовете на Съвета на Дванайсетте. Над България е изградена мощна система от етерни кристали, които се поддържат на много нива. Тази система пази България и тук е момента да кажа, че който продължи да ни изражда, че бъде заключен в състояние, от което ще му се поиска пълна отговорност.
Тези, които пазят България, много пъти са ми показвали, какво се случва с психотронните генератори, които вредят на съзнанието.

Ще завърша с това, че всичко което разказах до тук може да бъде активирано, когато издигнем съзнанието си на светлинно ниво, а не на ментално. Тези, които вредят принадлежат на друга еволюция, която ще изчезне от планетата земя.
цитирай
4. viktoriaesv - вие си издигнете съзнанието,а аз искам възмездие
21.06.2013 21:09
и надявам се да бъда чута,или вече съм.
Какви ти издигания при дете в хероина ,вкарано в списъците на еврейската секта
и сика.
Да ги издигнат тях,и да ги пуснат на дъното.
А за пситрона-пак е оттам,заменят животи,копират,гаврят се....
Изобщо,как е положението с чиповете и прозорците в съзнанието.....
цитирай
5. eltimir - Спекулация
21.06.2013 22:27
Такава апаратура наистина съществува, но тя е безумно скъпа и не е по джоба на обикновения човек. Дори не съм сигурен, че и нашите служби притежават преносими апарати. Говорим за стойности от стотици хиляди долара.
Има обаче друго. В България с подобна техника действат две други служби - Мосад и ГРУ. Групите от Мосад се ръководят от Тамара Тютченко. Украинска еврейка, женена в Кирър за кипърски евреин. Групите на ГРУ не знам в момента от кого се ръководят. Интересното е, че техниката на двете слуби е напълно еднаква, и че те си сътрудничат. Другата подробност е, че са закриляни от "нашите" служби.
Но да се твърди, че такова нещо може да се купи на пазара е лудост. Вероятно след многобройните разкрития е започнала пропагандна кампания, чрез която нещата да се доведат до абсурд и да се скрие истината.
Впрочем за целите на психотронната война срещу българския народ се използват антените на мобилните оператори. Друго мощно средство за подсъзнателно внушение е телевизията. Там се вграждат сигнали, които съзнанието не улавя, но пък влияят върху подсъзнанието. Не мога да пропусна и още два метода. Те не са електронни, но пси операторите ги използват в комбинация с техниката. Това са НЛП, Невролингвистичното програмиране, а също ПЛП, психолингвистичното програмиране.
Истината е страшна, но това, което се твърди в публикацията изобщо не е вярно. Да, на стотици, а може би на хиляди българи по електронен, а по-точно по енергиен път бяха причинени смъртоносни заболявания. На стотици други бе внушено да се самоубият. Разглеждал съм много случаи на такива загадъчни самоубийства. Само че службите, боравещи с подобна техника никога няма да позволят тя да попадне в частни ръце.
Накрая само ще кажа, че съм виждал техниката с очите си. И това, което някога видях напълно съвпадна с показаното по един руски документален филм - "Ударная сила".
Просто нас отново се опитват да ни заблудят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317079
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031