Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2013 20:37 - Путин подписа законите срещу гей пропагандата и обида на вярата. Автор: nacionallist
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2920 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Президентът на Русия Владимир Путин подписа два закона, около които продължават остри спорове - за забраната на пропаганда на "нетрадиционни сексуални отношения" сред непълнолетни и за въвеждане на наказание за оскърбление към чувствата на вярващите. По този начин двата текста преминаха всички формални процедури и от 1 юли влизат в сила.

Законът срещу гей пропагандата, както е по-известен, определя глоба от 4 до 5 хиляди рубли (около 100-120 евро) за гражданите, за които се прецени, че са "пропагандирали" нетрадиционни сексуални отношения сред деца. За аналогични нарушения на хора от администрацията глобата е 40-80 хиляди рубли.

Ако за тази цел са използвани медии и интернет, сумата е 50-100 хиляди рубли за граждани и 100-200 хиляди за длъжностните лица.

Ако съдът прецени, че с подобно нещо се занимава организация, законът предвижда прекратяване на дейността й за срок до 90 дни и глоба от 1 милион рубли.

Под "пропаганда" в текста се посочва,  че това е разпространение на информация, насочена към формиране у децата на нетрадиционни сексуални нагласи, привличането към такива отношения, изкривено представяне на обществената равноценност на традиционните и нетрадиционните отношения, както и разпространяването на информация, предизвикваща интерес към подобни отношения.

Макар законът да е критикуван не само от правозащитници в страната, но и от лидери в чужбина, президентът Путин призова никой да не  се меси във вътрешната политика на страната.

Вторият закон внася поправки, с които се установява наказание за "действия, изразяващи явно неуважениe към обществото и извършвани в местата за религиозно почитане и богослужение". Санкцията е лишаване от свобода до 3 години и глоба до 500 000 рубли.


Протоиерей Всеволод Чаплин, председател на Синодалния отдел за връзките на църквата и обществото към Московската патриаршия коментира пред телевизионния канал МИР 24", че тригодишната присъда е твърде мека мярка. По думите му такива действия могат да доведат до религиозни конфликти. Освен това той смята, че богохулството е по-опасно от битовото насилие и потенциално води към повече кръвопролитие.



Гласувай:
5



1. narodovazpitatel - Тъй като не намерих "националиста"
08.08.2013 22:59
бихте ли го попитал кой го произведе в чин "националист" и защо ли коментарите под техните "теми" все се губят...или изчакват във филтъра за одобрение, докато...не се появят изобщо, но най-добре ще е да коментират фактите и доказателствените документи, фотографски материал и т.н.:

http://narodovazpitatel.blog.bg/politika/2013/08/08/evreiskata-syvetska-pravoslavna-vyrhushka-rekomenduiu-vsem-n.1137796
цитирай
2. grigorsimov - Григор Симов, на narodovazpitatel: Във всички държави и особено в империите, вкл. Русия...
09.08.2013 00:08
Във всички държави и особено в империите, вкл. Русия, всичките ръководни кадри са евреи. И не само политическите, но и във всички области на обществения живот. Това че мнозинството не са с еврейски имена и не се водят евреи, означава само, че са крипто-евреи, и нищо друго!
Така е и в България. Няма да споменавам за преди турското робство, за да вземете на сериозно поне сегашното положение: Но още от "освобождението" ни от турско, та и до сега, всички ръководни политици са евреи, и особено най-превъзнасяните. За банкерите и търговците да не говорим.
Всичките комунистически водачи и активисти също са евреи, започвайки от Благоев, през Димитров, през превъзнасяните поети революционери (комунисти), та до Це Ка и Полит-Бюро на БКП и БСП. Вкл. и онези, минаващи за цигани, турци и руснаци. Така е и днес. Президента, Правителството (и онова, което ще го смени), както и на всички важни или ключови ръководни места, абсолютно всички са евреи.
И проблема не е само в това че всичките са евреи, а в това, че са кадри на Световното юдомасонско сатанинско еврейство.
Което съвсем не значи, че всички евреи са лоши, но заемащите ръководни длъжности, със сигурност са, иначе няма как да са там.
А женените за еврейки "неевреи", като Ленин, Сталин, Живков, Путин, Волен Сидеров, и т.н. са скрити (крипто) евреи.
Пропуснах да спомена и онези (същите) на които уж само майките им са били еврейки. Не че няма и такива случаи, но известните личности и споменатите тук, със сигурност са си евреи.
цитирай
3. silentfuture - Пак внушения
09.08.2013 04:44
"И проблема не е само в това че всичките са евреи, а в това, че са кадри на Световното юдомасонско сатанинско еврейство.
Което съвсем не значи, че всички евреи са лоши, но заемащите ръководни длъжности, със сигурност са, иначе няма как да са там.
"А женените за еврейки "неевреи", като Ленин, Сталин, Живков, Путин, Волен Сидеров, и т.н. са скрити (крипто) евреи.
Пропуснах да спомена и онези (същите) на които уж само майките им са били еврейки. Не че няма и такива случаи, но известните личности и споменатите тук, със сигурност са си евреи."
Да,затова руснаците живеят по-добре от нас и започнаха да се стабилизират всякак под управлението на Путин,затова и Путин защитава Башар Асад и сирийците срещу редица страни от ЕС,Арабски страни,които са под влиянието на САЩ и оттам и Израел,затова подкрепят и Иран.Защото са евреи и всички работят заедно.
Волен Сидеров задължително и той е евреин,нищо,че партията му единствена има програма за измъкване на България от ръцете на крадците и говорят за "колониално робство".Значи Волен Сидеров е лош,защото говори истини и има власт?
Може би борбата срещу педерастията,извращенията в моралът,борбата срещу влиянието на глобализацията,защитата на унищожавани държави като Сирия в момента е еврейщина?Защо му е на "евреинът Путин" да прави добро на руснаците?А на другите евреи във властта също?
"Което съвсем не значи, че всички евреи са лоши, но заемащите ръководни длъжности, със сигурност са, иначе няма как да са там."
Да,не всички са лоши,по ирония на съдбата те са едни от най-големите жертви на собствените си хора.Сред тези от тях,които не са съгласни с политиката на Израел има затвор и смъртни присъди.
Има и евреи сред нашите политици и известни хора,но не всички са такива.А къде са доказателствата,родословното дърво на тези,нарочени за евреи?
Няма да се дадат понеже няма такива.Пропагандата е твърде евтина за да мине,не и пред хора,които са умни.

цитирай
4. narodovazpitatel - "Драги" болшевишки "интелигент" silentfuture
09.08.2013 16:32
Псевдонимът, който си избрал действително показва каква е причината за "тихото бъдеще", и тя е твоята "умност".
Как не ти се отклони ръката да отвориш линка с документалната доказателствена част, която съм дал относно еврейския дегенеративен кръвосмесен произход на идола, който си избрал?! Знаеш ли къде е погребан дядото (който е и баща) на товарищ Шаломович? Разбира се, че не знаеш. Нека да те осведомя - така наречения Маслинов хълм край Йерусалим, където е Пантеона на всички заслужили '"велики" дейци на Израел. Там погребват само тези, които са извършили най-големи услуги на еврейската общност. През 1969 година, когато Шаломович е едва на 16 годинки и половина, и когато обикновените хора не можеха да отидат до съседния град без "прописки для выезда", железните граници на СССР се разтварят и изпращат невръстното юдейче на специална инструкция в...Израел. Ему всего лишь 16 лет, а уже на большой еврейской каретне тц тц...Идем далее: Отивайки там не само се поклонява на дядовия си гроб, ами и получава картбланш за израстване и пряко запознанство с реалния господар на света - лорд Яков Ротшилд. Товарищ Шаломович е неслучайно избран от всички висши еврейски комсомолци, неговата фамилия е особено вярна на Синедриона. Дядото Мордохай Блинчиков е бил един от радикалните и важни оперативчици на световната синагога, той е главният от помагачите за първоначалния план за основаване еврейска държава на...територията на Русия. Отцепването на парче не било проблем, но другите фракции на синагогата впоследствие изоставили идеята. Освен това другият еврейския дядо на Шаломович през 1953 г. спасил Синедриона от разбеснелия се Йосиф Вайс-Ааронович Джугашвили, който също е син на...семейство Ротшилд, но се главозамаял и решил да оглави самата световна синагога в Ню Йорк, избягването на тази опасност за Синедриона било решено чрез отравянето му. А заслужилия готвач бил...дядото-готвач на товарищ Сталин Ротшильдович. И така днес цялата икономика и промишлени предприятия на Русия са
цитирай
5. narodovazpitatel - в ръцете на семейство Ротшилд
09.08.2013 18:05
Цялата индустрия и всички материални активи се управляват от личните Ротшилдови фирми. Товарищ Шаломович играе доверената роля на високопоставен надзорник, който пляска през пръстите алчните мениджъри като Ходорковски.
Пропагандата "драги" болшевишки умнико е представила сведения за "подобряване на жизнения стандарт", само че подлистниците от които идват са собственост на...(познай чия)
Реалните данни, които дори и еврейската Шаломовска пропаганда не може да заличи са представени в множество официални статистически доклади на различните репресивни служби за геноцид на руското население от рода на ФСБ, ФСС, ГРУ, НОП и так далее... Би могъл да се образоваш, но знам че няма да търсиш официални документи и да сравняваш, защото си "интелигентен".
Между другото, когато преди около 10-ина години хванаха прокурора Скуратов с две сервитьорки в апартамента му, синедрионското ФСБ изпрати точно товарищ Шаломович да го изнудва, което той изпълнил успешно. Казал му: "Прекрати разследванетои го дай на друг, излез в пенсия и няма да разпространим снимките. Не се притеснявай, и мен държат така заради онова момченце..."
Тогава Скуратов го послушал (и освен опозоряването си спестил и...разстрела).
Товарищ Шаломович дълго отричаше пред населението своята педофилска същност и казваше, че не е събличал голо 3-годишно момченце, за да го целува... под пъпчето. Само, че видеото излезе много след като заглъхна убийството на Литвиненко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312633
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031