Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2013 11:22 - Институционализиране на извращенията в световен мащаб. Хомосексуалистите Рузвелт, Чърчил, Ленин, Сталин, Троцки. Автор: narodovazpitatel
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3535 Коментари: 1 Гласове:
4Умишлената разруха на света и дегенератите, послушни кукли, които Синедрионът поставя на ключови места като "световни лидери". Задължителното синедрионско правило за назначаването на пост с голяма концентрация на власт и световно влияние, е куклата да бъде необратимо деформирана и психически увредена, за да може да бъде държана под контрол чрез тайната на извращението и. Убеден съм, че оттам, пък рано или късно и оттук, ще бъдат премахнати изследванията ми. Неизбежно е, заради насоките и тендециите, които оформят.
И въпреки това ги публикувам, за да може междувременно бъдат видени и разбрани от колкото е възможно повече хора Колкото и да са малко, дори и една спасена душа е огромен успех в името на Бога. Ето текста:Какво е чудното, че еврейчето Чайковски е бил хомосексуалист и се стремят да скрият документите за това? Всеизвестно доказан медицински факт е, че хомосексуализмът задължително води до педофилия.

Пък и самият Ротшилдов пудел , еврейчето Путин Шаломович

http://poiskpravdy.com/putmed/

е доказан хомосексуалист и педофил, който дълго отричаше второто, докато не излезе клипчето с 5-годишното момченце Никита, което Шаломович съблече и целуна...под пъпчето

http://www.youtube.com/watch?v=Btk_-BG47k8

Колко дълго криха този клип. И колко хора, които знаеха това бяха избити. А много преди този клип, когато главният прокурор на Русия - Юрий Скуратов бил заснет от ФСБ с две проститутки и се намерил компромат за да го свалят от поста му, познайте кого изпратили да го изнудва. В мемоарната си книга Скуратов описал как самият товарищ Шаломович отишъл да го уговаря и въздъхнал: "Подай си оставката доброволно, имат твой клип, и мен така заснеха в същата квартира".
Само, че еврейчето Путин премълчало, че на неговите видеозаписи той е бил с малки момченца. Литвиненко умря, защото извади доказателства за тези записи и точно това му причини мъчителната смърт.
Шаломович публично беше заснет с биофизична ерекция, гледайки напрегната тинейджърска джудо-борба в спортен салон. Кадрите не могат да бъдат изтрити!!! Но докато се разпространиха умряха много редактори на вестници, че и приказливите  ФСБ-полковници като Андрей Трофимов, който често в пиянско настроение се тюхкал пред всякакви непознати и познати чекисти, колко позорно било, че ФСБ било в ръцете на педофил.
Ако някой си мисли, че педофилът е безопасен, и съответно Путин или който и да е такъв дегенерат, не би насилил малко дете, и не би влязъл в сексуално прикосновение без неговото съгласие, има доказателство за обратното:
Когато Путин разбрал за своя добър далечен роднина и приятел, президента на Израел Моше Кацав, че брутално е изнасилил 10 жени и е подсъдим, Шаломович дал изявление:
"Никога не съм очаквал това от него. Той удиви всички ни. Всички ние му се възхищаваме и му завиждаме".
Това е документирано.
А когато снимките и клипчето с публичното клякане пред момченцето Никита, събличането и целуването му , се разпространили от чуждестранните туристи в чужди уебсайтове, които не могли да бъдат блокирани от подвластната на Шаломович ФСБ, тогава бил принуден да даде обяснение, защо съблича непознати малки момченца без съгласието на родителите им и ги целува под пъпчето. На пресконференцията Путин отговорил кратко и излязъл: "Той ми се видя толкова мил, очарователен, нежен и беззащитен, че ми се иска да го смачкам..."!!! Абсолютно същите думи били казани 80-те години от знаменития полово извратен педофил и психопат Чикатило, който убил 53 момченца за задоволяване на неудържимия си извратен нагон. Чиито последни думи преди смъртната му присъда били: "Моля се да не се раждат повече такива като мен!".
 Така, че човек, който е заснет с публична ерекция предизвикана от гледка на 14-15 годишни момчета тинейджъри, неудържимо събличащ и целуващ 5-годишни момченца, систематично заснет в многобройни преки сексуални контакти от ФСБ, човек, който прикрива тайната чрез убийствата на всички, които са разпространявали документите и доказателствата, човек, който се възхищава и завижда на изнасилвачи, определено не е привърженик на доброволния сексуален контакт. Пък и е античовешко и абсурдно да се говори за доброволен контакт с малки момченца или изобщо деца.
Дегенерацията е предизвикана от кръвосмешението в еврейските фамилии. На всичко отгоре кръвосмешението, тоест сексуалните взаимоотношения между баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, както и между други близки роднини отгоре е библейски обосновано в ТаНаХа - така наречения "стар завет", който в първите векове след Христовото Възкресение бил инсталиран и официално прикрепен към Светото Писание на четиримата евангелисти от промъкнали се и издигнали се агенти на Синедриона.
Путин, както Ленин, Хитлер и други високопоставени еврейски дегенерати е роден от кръвосмешение. Освен психо-менталните девиации, това предизвиква преждевременни и необратими дегенеративни изменения в нервно-мозъчната тъкан. Обикновена и неоспорим медицински факт.
Банкерският синедрион издига именно такива зависими от психо-сексуалните си дегенерации, лесно управляеми изродски кукли. Другият известен пример са евреинът масон и президент на САЩ Розенфелд, познат като Франклин Рузвелт, и полуевреинът ционист, и министър-председател на Великобритания Уинстън Чърчил. Освен официалните хомосексуални ритуали, които практукивали в собствените си масонски ложи в САЩ и Великобритания, те оставили следа и в...спалнята на Белия Дом във Вашингтон. Още в началото на 1942 и по-точно в нощта на 31 януари обездвиженият, но все още мераклия американски президент Розенфелд измъчван от самота чул плисъка във ваната на поканеният...да спи в съседната стая полуевреин и ционист Чърчил. Той бил осенен от идея. Измислил подходящо име на бъдещото световно правителство, което било възложено от Ротшилдовия Световен банкерски Синедрион за оформяне, и заради което в тогавашния момент се водела Втората световна война. На Розенфелд му хрумнало, че за да бъде прието от света като легитимен световен орган за управление и всички държави да му се подчиняват, трябвало да се казва Обединени Нации (първото име на ООН). Горящ от желание да сподели идеята с поканения си нежен приятел (личи, че им е било първата интимна среща) се втурнал и заварил любимия си...чисто гол. Ционистът изобретател на метода за маскиране на болшевизма с евфемистичното "демокрация", бил наречен в Рузвелтовото лично тефтерче със спомени от професионално и любовно естество "нежно розово ангелче-херувимче с малки крилца".
Почти едно към едно с думите на Чикатило и Шаломович. Само, че деликатният англичанин изследовател на държавните американски и британски архиви - професор Дан Плеш, директор на британския Кралски глобален център за международни изследвания и дипломация, е спестил подробностите и се е ограничил с пуританското английско определение "това беше нещо повече от обикновена сексуална закачка в банята...". Срещата е публикувана (без подробностите) и в авторитетното американско списание със световно влияние "Еконъмист":

http://www.economist.com/node/18007829

Още през...1942 когато "не се знаело" за японското нападение над Пърл Харбър, архивите разкриват, че хомосексуалистите - евреинът Розенфелд и полуевреинът ционист Чърчил не само знаели, че САЩ ще влязат във войната, ами и изхода от нея, а и бъдещата световна организация за контрол и глобална централизация върху всички държави, със структурите улесняващи корпорациите на Банкерския картел и "свободната търговия", планова регулация на..."свободния пазар".
Синедрионът винаги възлага изпълнението на световните "пророчества" на зависими хомосексуалисти и дегенерати от кръвосмесената и поради това доверена висша еврейска диаспора.
За другите висши хомосексуалисти като президента на САЩ Ричард Никсън ще дам отделни документи.
А за шефа на ФБР Едгар Хувар ще спомена само, че дегенерацията го докарала до свръхпадението да се облича като момиченце в рокля и токчета, както и да се гримира, и така празнувал Нова година с любовника си, младото конте и негов неграмотен заместник във ФБР Клайд Толсън, така наречената тяхна гей-сватба станала на това новогодишно празненство. Шефът на ФБР е гей-знамето на американската гей-общност. Холивуд направи и почетен филм да увековечи този "достоен" евреин и американски патриот с филма на Клинт Ийстууд, където Леонардо ди Каприо играе главната роля, но...бг пропагандата не е отбелязала тази му нежна роля в статийката на Уикипедия, ето я в английската:

http://en.wikipedia.org/wiki/J._Edgar

Преди 5 години Дискавъри Хистори също удари едно патриотично рамо във възхвала и прослава на хомосексуализма, показа снимки на ФБР шефа в рокличка и червило, и на токчета. Няма как, дни на свобода са. Само, че - cвобода на извращението. В това отношение дегенератите от еврейската съветска върхушка, които също са творение на Световния Ротшилдов банкерски Синедрион, но поне не са правили горди демонстрции. Например любовният марксистки гей-триъгълник между евреите Зиновиев - Гершел, Ленин - Мовше Бланк и Троцки - Бронщайн, макар и да бил раздиран от ревност, все пак запазвал всичко в тайна. Любовните писма и разкъсващата ги гей-интрига били разкрити сравнително скоро - през 1996 година историкът архивар Соколов публикувал засекретените документи на ЦК на КПСС, тези които Сталин не унищожил, тъй като не го засягали. Ето няколко щриха от скромната съветска еврейска гей-любов. Преводът от руски на архивните материали и оригиналните документи е направен от някой си Пламен Маринов. Но аз видях, че оригиналният сайт, където са били изложени, е свален...Искрено се надявам архиварът историк Соколов , пък и преводачът Маринов да са живи и здрави!

http://www.baraban.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=70:lenin-zinoviev-trotzki-marksistkiyat-lyuboven-triagalnik&catid=38:imena&Itemid=59

"

imageimageimage

 

Зиновиев               Ленин                     Троцки

От десетина години насам из руския печат спорадично излизат факти от засекретените архиви на ЦК на КПСС, разкриващи потресаващи факти за сексуалната ориентация на някой от  вождовете на пролетарската революция. Още през 1996 г. са разкрити и публикувани  част от писмата, разкриващи педерастките подвизи на най-високопоставените болшевики. Факти за това, че трима от най-главните диктатори  на Русия –  евреите Ленин /Бланк/, Троцки /Бронштайн/ и Зиновиев /Радомислский/ - са  имали уклон в педерастията, бяха открити и публикувани от историка Соколов.

За първи път статията на Соколов с любовната кореспонденция между Ленин и Зиновиев е публикувана през 1996 г. във вестник ,,Русский взгляд” бр.3, под заглавие - ,,Ленин – палач на руския народ и обикновен педераст”. След това  същата статия излиза във вестник ,,Русский порядок” /бр.38-40/. През същата 1996 г. откъси от кореспонденцията на педерастите Ленин и Зиновиев се появяват във вестник ,,Наше отечество” /бр.55/, под заглавие „Марксисткият любовен триъгълник”.

Та , за какво става въпрос?

И така, пламнала любовта между Ленин и Зиновиев още в Швейцария. Именно там, в своята квартира, Надежда сварва своя мъж  и съратник Володя в обятията на Гришка Зиновиев, като Гришка ,,чукал” Володя. След този неприятен случай, ,,когато тя най-напред ни свари” /по думите на Зиновиев/, срещите на тези двама педерасти-марксисти не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи.

Ленин и Зиновиев са се срещали и във Франция, и в Австрия, и в Полша. Ленин и Зиновиев заедно са съчинявали книжката”Социализма и войната”, издадена през 1916 г. След февруари 1917-та, Ленин, Зиновиев, Крупская и Инеса Арманд, заедно с десетки още болшевики, пристигат с пломбиран вагон под немска охрана в Русия. За съжаление, те така и  не са написали книжка „За  педерастията в редовете на социалдемокрацията”. Не са написали и книжка „За ползата от педерастични сношения за революционерите марксисти”. Не са написали и книжка „За необходимата пълна свобода за педерастите в бъдещето комунистическо общество”.

Още с пристигането си в Петроград, Ленин започнал да навива своята партия да завладее властта и за „социалистическа”  революция. През юли 1917 г. не им се удало. След неудачната „бъркотия”, организирана от болшевиките, правителството на  Керенски взема решение за арест на  Ленин и другите ,, революционери”. Правителството обвинило вождовете на РСДРП /болшевики/ в държавна измяна и шпионаж, в полза на Германия. „Водачите болшевики са получили крупна сума пари и били изпратени в Русия, за да създадат анархия в страната и да обезпечат победа на немците на Източния фронт. А след превземането на властта болшевиките се задължават да сключат сепаративен мир с Германия на поставените  германски условия.” Започнало следствие. Трябвало да се крият. На 8 юли Сталин и Алилуев съпровождат Ленин и Зиновиев до станцията Разлив, на 34 километра от Петроград. Ленин и Зиновив отначало се настаняват във вилата на  работника Емелянов. Скоро /както е в официалната хронология/ Емелянов решил, че във вилата  е все пак опасно, съседите могат да видят Ленин и Зиновиев и да съобщят за тях. Ето защо ги скрил на един остров на езерото Разлив и там са им оборудвали спалня в една  колиба. Жената и синовете  на Емелянов са им носили тук храна. Ленин и Зиновиев са живели заедно месец време.

Защо Ленин и Зиновиев са се оказали заедно, а не са се скрили от Временното правителство по отделно в различни дупки? Главната причина – това е желанието на Ленин да се наслаждава на ласките на ,,милия приятел”.

Историкът Соколов привежда намерената в архива на Зиновиев любовна записка от Ленин. Писмото е написано още на 1 юли  1917 г. „Григорий! Обстоятелствата  ме накараха незабавно да се скрия от Петроград. Далече да замина не е възможно, работата не позволява.Другарите предлагат едно място, което било напълно безопасно. Но така скучно е да бъдеш самотен,… Присъединявай се към мен, и ние ще си прекараме двамата чудни дни далеч от всичко…Ако можеш да се уединиш с мен, телефонирай бързо – аз ще дам указания да приготвят всичко за двама души.” Зиновиев, разбира се, веднага се съгласил. Ленин и Зиновиев приятно си прекарвали времето сред природата, в колибата на езерото Разлив, отдавайки се на ласки. Къпали се и се препичали на слънце. Зиновиев бил във възторг. Жалко, че в ония времена е нямало видеокамери.

След месец ЦК отправя своя вожд на още по безопасно място, във Финландия. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никой от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел…Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.” Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев, след седмица, му пише следващото: „Мили Вова!  Не ми отговаряш, наверно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце.Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно, какти преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята  жена…Никой няма да ни  разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност… Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел”.

В края на октомври двамата педерасти отново се срещат в Петроград. Тук болшевиките и левите есери извършват държавен преврат, възползвайки се от пълната безпомощност на идиота Керенски. Ленин изпраща временно Зиновиев в Москва, за да помага за преврата и там. Зиновиев пише на Ленин от Москва: „Илич! Всичко, което ми поръча, изпълних…..Тук е много тежко и сложно, но мен ме топли мисълта, че след броени дни ще те видя и прегърна в своите обятия. Пазиш ли още нашето гнезденце? Да не би да водиш там други? Аз тук много страдам, и само надеждата за твоята вярност ме топли. Целувам твоето марксистко дупенце.Твой Гершел”.

„При прочита на тези записки - пише историка Соколов - възникнаха два въпроса. Първият - коя е била тая жена, от която Ленин и Зиновиев са се криели в Женева? И втория – кой от тях е бил активният  любовник и кой пасивният.” Коя е била тази жена, скоро се изяснява. През 1918 г. Зиновиев пише за нея по конкретно: „Вова! Всеки път, когато съм далеч от теб, се измъчвам ужасно. Все ми се струва, че аз седя тук, страдам по теб, а ти точно в тази минута ми изневеряваш. Знам те, че си голям палавник. А аз се държа и нищо не си позволявам. А при теб положението е по- отвратително – трябва винаги да бъдеш с Надя. Разбирам те… И колко е трудно да се преструваш пред околните, също разбирам.Сега е по-леко – не е необходимо нищо да крием от нея, както тогава в Женева, когато ни свари  най-напред…”

Да, в Женева жената на Ленин ги сварила, и тримата били в шок. Вождовете на световната революция вероятно са продължавали да се срещат  тайно от Крупская, но след  време Ленин признал на жена си за своето непреодолимо желание да се наслаждава с Григорий в леглото, и тя се смирила и повече не се противопоставяла. А дали за педерастическия уклон  на Ленин е знаела Инеса Арманд - за това няма никакви данни.

А от следващото писмо на Зиновиев става ясно кой от тях е активен педераст и кой пасивен. От фронта Зиновиев пише: „Вова! Да не би да срасна твоето дупенце от времето на  нашата разлъка? Да не би да е предало богу дух през това време?..Скоро ще си дойда и ще се заемем с прочистването на твоето мило дупе.”

През пролетта на 1918 г. Зиновиев /по думите на Сталин/ ,,бе умрял от страх”, когато белите започнали настъпление към Петроград и пише от Нарва на Ленин съвсем откровено: „Вова, скоро се връщам и повече не ще те изпусна от своите обятия. Врагът бяга по всички фронтове. Така че –чакай ме и бързо се подмивай, скоро съм при теб.”

Къде са се срещали двамата – за това никъде не е писано. Мемориални  плочи, поставени на тези домове няма нито в Петроград, нито в Москва. Дали са се занимавали тези другари с педерастки секс в Кремъл, работния кабинет на Ленин или са се срещали някъде навън – за това няма никакви сведения. Обаче само след няколко месеца в отношенията на двамата любовници настъпва разрив. И както става ясно, възниква ревност. Това става ясно от следващото писмо на Ленин: „Скъпи Гершел! Не ми се обиждай. Чувствам, че нарочно се бавиш в Кавказ, макар че обстановката не го изисква. Вероятно си ми обиден. Но аз нямам никаква вина, всичко е плод на твоите глупави подозрения. А, що се отнася до Лейб и мен – това бе само еднократно и повече няма да се повтори…Чакам те и  ще се помирим в нашето чудно гнезденце. Винаги твой Вова”.

„Илич - следва незабавен отговор от Владикавказ - това съвсем не са глупави подозрения относно теб и Лейб. Кой ли не видя, как ти се въртя около него в последно време? Аз ли не знам как пламват твоите очички, когато видиш мъже с крупно оръдие. Ти винаги си казвал, че по дребните мъже са с великолепни оръдия… Не съм сляп и виждам прекрасно, че ти си готов да забравиш нашата любов заради романчето ти с Лейб. Разбира се, сега той е редом с теб и не му представлява трудност да те съблазни. Или май ти си този, който го е съблазнил?..”

Та, две думи за Лейб Давидович Бронщайн. Това е същият този Троцки, който през пролетта на 1918 г. бива назначен за министър /нарком/ по военните и морски дела, а след това и председател на Реввоенсъвета на Русия. Вече  му е в подчинение цялата Червена армия. След като от страх местят столицата в Москва, Ленин и Троцки се настаняват в Кремъл. „С Ленин се намирахме през един коридор - пише Троцки в своите спомени. - С Ленин по десетки  пъти на ден се срещахме по коридорите и се посещавахме взаимно да обменяме  мнения.” Но между тях ,,любовен роман,, не се разгаря. Може би съпругата на Троцки е била по-бдителна и по непримирима към педерастките забежки, за разлика от Надежда Константиновна Крупская. А може би Троцки не е бил особено запленен от бледия, увиснал задник на петдесетгодишния Ленин. Та в охраната на бронирания влак, на който е пътувал Троцки по всичко фронтове, са служили смели юначаги в кожени куртки, препасани с револвери и гранати, винаги готови да окажат и сексуални услуги на Троцки, когото те са считали за ,,титан на революцията”. Пък и това са две различни неща - да удовлетвориш своето тщестлавие и похот и да „изчукаш” вожда на „световната революция” и да се обвържеш с постоянна любовна връзка с „този старец”.

А дали е бил Лейб Давидович действително „дребен мъж с голямо оръдие”, както е писал със завист Зиновиев? Това, разбира се, е забавен въпрос. Но за това никакви свидетелства не са публикувани. И какво са разбирали под ,,крупно оръдие” Ленин  и Зиновиев, също не знаем. Достоверно е само едно – и Лейб, и Гершел, са имали ,,обрязани оръдия”, защото и двамата са се родили в иудейски семейства. И на осмия ден след раждането са отрязали краекожието им.

„Не ми се обиждай Гершел - пише Ленин. - Ти си прав, аз действително не можах да устоя на Лейб. Той е така брутален. Той просто ме омагьоса със своите ласки. А аз толкова се нуждая от такива, особено в този политически момент. Не мога  да живея без тази нежност, а ти замина, негоднико. И ето, аз не устоях. Но ти ще ми простиш тази малка слабост, нали Гершел? Връщай се и ще видиш, че съм преизпълнен с любов към теб. Твоята малка Вова”.

Скоро над Ленин се извършва покушение. Здравето му се влошава от ден на ден. Започва бързо развитие на атеросклероза на главния мозък. Зиновиев продължава да се домогва до болния Ленин, но скоро връзката им окончателно прекъсва. В средата на 1922 г. Крупская, не много вежливо, пише на Зиновиев: ,,Моля ви да не безпокоите повече моя съпруг със своите претенции. Време ви е и вие да се озаптите.До кога ще търпя вашето безсрамие? Илич е болен и вие прекрасно знаете,че вашите палавости могат окончателно да разрушат здравето му. Моля ви, повече да не го скланяте към това, към което той така охотно се съгласяваше. Надявам се, че ще разберете това мое писмо. То е продиктувано от грижа за моя съпруг.”

Има доказателства, че Сталин  е знаел за наличието на педерасти в ЦК  на партията, в Политбюро и във висшите органи на държавната власт. През 1999 г. в списание „Чудеса и приключения” /№ 6, стр.34-35/  историкът Герман Назаров публикува писмо на Ленин до Дзержински от гр. Горки. Писмото е изключително интересно. Ленин буквално вопие от драконовската изолация, в която го е поставил Сталин в Горки. В това писмо Ленин се възмущава, че Сталин нарекъл Крупская ,,проститутка и дегенератка”. И още, че той се е превърнал в „личен враг на Сталин”. Пише за ,,заговора” на Сталин срещу него, Ленин, Председателя на Совнаркома. Той умолява Дзержински да го освободи от спецлечебницата, охранявана от агенти на Сталин. В това писмо има и такива интересни редове: „Феликс, Наденка ми каза, че до нея са стигнали сведения, според които Сталин е заявил, че на педерастите в Кремъл им е дошъл краят. Разбира се това било произнесено далеч по-грубо, това се отнася пряко към мен и моите другари”.

Ленин бил потресен. Откъде Сталин е узнал за ,,педерастите в Кремъл”? И до какви подробности се е добрал за ,,педерасткия уклон” във върховете на партията и държавата? И не са ли откраднали неговите агенти любовните писма на Зиновиев от кабинета на Ленин в Кремъл? От Сталин всичко може да се очаква.,,Наверно ги е откраднал! Нима ги е откраднал?”

 

КРЕМЪЛСКАТА ТАЙНА

КРУПСКАЯ: „В един прекрасен ден той сам отиде до гаража, седна в колата и настоя да заминем за Москва….Там  разрови цялата си стая и кабинет. Взе свои тетрадки…. На другия ден се върнахме в Горки и повече за Москва не се спомена”.

МАРИЯ УЛЯНОВА: „По целия път от Горки Ленин препираше шофьора да кара по-бързо…. В своя кабинет и квартира той дълго търси някаква вещ и не я намери. Ленин силно се притесни от това и започнаха конвулсии…”.

Що за ,,писма и документи” е търсил и не е намерил Ленин в Кремъл? От какво така се е развълнувал, че са започнали конвулсии? Какво е търсил в отчаяние с треперещи ръце? Да, той се е надявал, че Сталин не ще да е успял все още да открадне любовните писма на Зиновиев. Той разбирал, че тези писма са мощен компромат срещу него и неговите другари от педерастката дружинка. Разбирал, че ако Сталин се окаже в опасна ситуация, навярно ще използва този компромат за шантаж като мощно средство да опозори Ленин, Зиновиев и Троцки в очите на руския народ, който в болшинството си презира педерастите. И когато не ги е намерил, когато разбрал, че те са в здравите ръце на Сталин, то естествено се ,,затресъл в конвулсии”.

И Сталин не забравя да се разправи с „тези педерасти”. На 24 август 1936 г. Зиновиев бива осъден на смърт и скоро разстрелян. През 1940 г. смъртта настига Троцки в далечно Мексико. Пред изследователите стои въпроса  защо Сталин не се е разпоредил да бъде унищожена компрометиращата кореспонденция? Дори  утвърдил Ленинския  култ в СССР. В последните години от живота си той престанал да посещава мавзолея, където лежала дяволски омръзналата му мумия на Ленин. Никаква светлина и творческа енергия тази мумия не излъчвала. Никакви висши знания не давала. Жалки остатъци от трупа на Ленин, ,,свети мощи” за глупавите ,,червени богомолци”. Сталин сам е създал  култа към този ,,бог”, но не е ли дошло време да го повали и него? Документите за  педерастията на Ленин биха били могъщо средство за разрушаване на култа към него.
Тук трябва да направя ВАЖНА КРИТИЧНА ЗАБЕЛЕЖКА!!! Незаконният Ротшилдов син - Сталин също е хомосексуалист-дегенерат. Изгонен е от семинарията заради хомосексуални отношения. Впоследствие се запознава с родения в Армения евреин Анастас Микоян, който е "свежа плът" - 17 години по-млад от "бащата на народите". Така през 1919 г. започва дългогодишният им любовен роман.

копирано от:
http://narodovazpitatel.blog.bg/politika/2013/08/27/institucionalizirane-na-izvrashtenieto-v-svetoven-mashtab-ho.1143113Гласувай:
4


Вълнообразно


1. nimbus - Интересна версия, че всички от тези ...
31.08.2013 04:19
Интересна версия ,че всички от тези лидери са били педераси.Ама надали е точно така.Възможно е някой да е бил и бисексуален.И чувствата към жените са надделявали отколкото към мъжете.Няма как да са се съхранили такива компрометиращи материали и да не са унищожени,а това значи че са фалшиви.Потърсете пък какви дълбоки чувства е изпитвал Ленин към Арманд,която даже е погребана в стената на кремъл заедно с другите лидери.След смъртта и той направо се срива.Трябва ли да омаскаряваме всичко и всички...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 26279087
Постинги: 4185
Коментари: 7433
Гласове: 8165
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930