Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2013 16:49 - Спермата от първия мъж променя характера на жената и наследствения й апарат за цял живот!!? Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5747 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 27.08.2013 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

А измененията неизбежно се предават на потомците! Това явление е наречено Телегония. Механизмът на телегонията за сега е неизвестен.

"Ние евреите замърсихме кръвта на всички европейски раси. Като цяло, всичко се "поюдейчва". Нашите идеи заживяват във всичко. Нашият дух управлява света. Ние сме господарите" – Доктор Курт Мюнцер «Пътят към Цион»...


 

Ако всички хора имаха еднакъв произход, те неизбежно щяха да имат еднаква тактика в биологическото си поведение и сходни цели в живота, и една и съща стратегия при възпроизводството на потомство. Но нищо подобно не наблюдаваме в историята на "човечеството", където едни раси се раздават без остатък, творейки културни ценности, които ценности пък са боклук в очите на други раси, изобщо незагрижени за създаване на култура, държавност и даже писменост...

 

А можете ли да си представите ято лебеди, една част от които спазват съпружеска вярност и възпитават децата си, а друга част се отдава на блудство, търгувайки със собствените си деца за разфасоването им за донорски органи? Виждали ли сте мравуняк, в който част от мравките да строят общия мравуняк, а друга част от мравките да го разрушават? Къде сте видяли пчели, част от които събират нектар, а друга част от пчелите да живее поколения наред, давайки го под лихва в съседния кошер? Възможно ли е нещо такова в природата, щом казваме, че всички видове имат общ произход?

Тези и множество други противоречия в ежедневното поведение на различните народи и раси, не ни позволяват да се усъмним в истинността на онова ,което по недоразумение се нарича "човечество". Понятието "човечество" е възмутителен мит, който да бъде разобличен, веднъж за винаги.

Човешките раси не са равностойни, не само по антропоморфните си характеристики, но преди всичко, по мястото което заемат в спепените на социално-политическата еволюция. Изтъкнатият наш (руски) учен-расолог В.Б. Авдеев така е формулирал расовата теория: "Под расова теория сега трябва да се разбира еднинната философска система, на границата между хуманитарните и естествените науки, с която всичките социални, културни, икономически и политически явления в човешката история се обясняват с действието на наследствените расови различия на народите, творящи дадената история. Всичките насъбрани от антропологията, екологията, генетиката, психологията и междинните дисциплини, изобилия от факти за вродените расови различия между народите, се проектират върху сферата на духовния живот... Различията в биологическия градеж водят към различия в поведението и оценките на явленията" (1).

Чистотата на расата е най-важното условие за усъвършенстването й, и запазването при всички незгоди. Историята неоспоримо свидетелства за това, че великите империи на древността (Египет, Вавилон, Гръция, Рим) са загинали, не от изгубени сражения или стихийни бедствия, но на първо място, от миграции в тези страни на расово чужди чуждородци, и препълнени с примеси, те напълно изгубили държавническия инстинкт, преданността към родината и загрижеността за нейната съдба.

Разреждането кръвта на държавотворната нация, на нейните здрави принципи и традиции, с кръв на пришълци, унищожавало държавното съзнание и водело страната към нейния край. (Г.С: Не само гореизброените империи, но и всичките други, като тези, на Александър Македонски, Испанската, Английската, Руската (която фактически е наследник на Хазарската), са създавани и впоследствие унищожавани от еврейството, за постигане на сатанинските им цели! Никой друг народ няма нито нужда, нито инстинкт, за завладяване, поробване, смесвани и унищожаване на съседните народи.

 

Еврейските империи, под маската на "еднонационалност", унищожават физически и културно, всички завладяни народи, и "държавотворния" народ, и държавата, въобще! Евреите създават и унищожават, не само империите, но и политическите идеологии, и режимите (робовладелската "демокрация", феодализма, крепостничеството, комунизма, фашизма и... демокрацията!! Целта им е да постигнат обещаната им от техния господ - дявола, световна, абсолютна власт (на антихриста!), в която всеки евреин щял да е цар, а всеки "гой" (неевреин) - роб)


Особено пагубни бяха последствията от инфилтрирането на елита - пазителя на възвишените идеали и патриотичните цели, т.е. унищожаването Духа на нацията.

От по-близкото до нас време можем да приведем пример с историята на Полша. Могъща държава в 16-ти, 17-ти векове, тя, в резултат на интензивното смесване на славяните с евреи, запълнили я до предел, както никоя друга европейска държава, Полша без войни (!) през 18-ти век три пъте била разделяна между Австро-Унгария, Прусия и Русия.

Смесването на расите води до израждането им (9). Известно е, че характерът на човека до 80% се определя от генотипа и само 20 % от фенотипа (т.е. възпитанието и образованието). Смесването на генотиповете винаги води до "разнобой" в тяхната реализация. У метисите много често, рязко се снижава самокритичността и нравствеността, повишава се самооценката, норма на поведението става всезадоволеността и егоизма.

В Перу и Никарагуа доста малочислената популация на зомбасите (кръстоска между негри и индианци) дава 4/5 от затворниците. В страните с преобладаващо метисирано население (Колумбия, Бразилия и некои държави от централна Америка) престъпността надминава всички предели. В тях доминират неписани правила, натрапени им от наркобароните (евреи) и практически е узаконена търговията с роби, детската проституция, корупцията, станаха обичайни междуклановите саморазправи, въпиющи размери достигна социалното разслоение на обществото, където разкошни дворци на олигарсите с въоръжена до зъби охрана, съседстват с ужасяваща нищета.

Особено пагубни за потомството са смесванията между най-отдалечените раси, в частност - бялата и негроидната. И ако мулатите за сега не са твърде много, то смесванията на белите с евреи, които са, генетически свързанит с негрите, стават все повече. Евреите, както показаха изследванията на Харвардския университет, имат генетическо родство с негърското племе Лемба от Южна Африка. Предците на еврейското племе са негрите, съсставляват особената каста на юдейските свещеници – коханим. За разлика от равините, коханимите предавали своето учение, по наследство, строго спазвайки чистотата на рода. Според данните на оксфордските генетици, съвременните потомци на коханимите от Израел има генетичен код, доста съвпадащ с генетичния код на негрите от Южна Африка. Вече и историците потвърждават факта за родствената връзка между евреите и племето Лемба (10). И наистина, опитайте мислено да оцветите лицето на типичен евреин, в черно, и ще видите негър.

Междурасовите бракове са сериозна заплаха за асимилиране на бялата раса. Бялата раса, както е известно, най-могъщият нисител на творческия потенциал между земните жители, още сега е 1/14 - 1/15 част от 6 милиардното население на земята (7) и има тенденция към продължаващо намаляване...


"Никога не съм виждал нищо омерзително в инцеста. Само забелязах, че е естествено и често се среща, когато брат и сестра са любовници" – Леон Блюм, министър-председател на Франция, Du Mariage.


"Сред евреите броят на душевноболните, идиотите и имбецилите е непропорционално голям" – Доктор Морис Фишбург, Eugenic Factors In Jewish Life.


Научните изследвания на резултатите от смесването на белата раса с други раси, са под негласна забрана, затова още по-голяма основание имаме да изучаваме материалите, където такива изследвания са провеждани. Това, преди всичко, е Германия от 30 - 40-те години на 20-ти век. В периода на Ваймарската република (през 20-те години), дошлата на власт еврейска мафия заграби в ръцете си всичките богатства на Германия, и германците бяха доведени до небивала бедност и и унижения (просто "едно към едно" със сегашното положение на руснаците). Некои германки, задушени от нуждите и лишенията, не издържали тежките страдания, ставали наложници на богатите евреи. И това не са били единични случаи, което дало в ръцете на германските учени богат материал за генетико-психологически изследвания. Доста внушителни сведения за последствият от връзките на германски жени с евреи събрал и обобщил известният редактор и издател на популярния германски вестник «Дер Штюрмер» Юлиус Штрайнер. В събраните от него заключения неоспоримо се доказва, че даже еднократно сношение с евреин, води до загуба у германката на психологическите особености на германския характер. Децата на такава германка губят расовата си чистота, а с нея и арийския ДУХ. И самата тази жена се превръща в изгубена за своя народ, практически безвъзвратно. Особено пагубно се отразява това на арийската жена, ако евреинът е бил първият и мъж. Да се обвини Юлиус Штайнер в "зоологически антисемитизъм", както обикновено се прави, уви, няма да се яполучи, защото на бесилката на която той бил обесен 1947 г. висела табелка с истинското му еврейско име "Адам Голдберг".


Абсорбираната в репродуктивните органи семенна течност необратимо преобразува органиката на жената. Това се отразява пагубно на бъдещия й потомък, даже ако е заченат впоследствие от чистокръвен ариец.


Доминирането на първия самец, наследствените качества на който се проявяват в потомците, е известно в наукаъа под името ТЕЛЕГОНИЯ, и за първ път е описано от Чарлз Дарвин, в случая с кобилата на лорд Мортън. Кобилата от чистокръвна върховна английска порода, с екепреиментална цел била заплодена, за първ път, от разновидност на африканска зебра. Кръстоската се оказала безплодна, но впоследствие, след заплождането и с чистокръвни жребци от същата порода, на задницата и отчетливо се проявили шарки, характерни за зебрите. Това явление отдавна е известно на кучкарите. Чистокръвна самка, допуснала първа връзка с помияр, се бракува, а последващото и потомство от еднопородни (чистокръвни) заплождания се счита за смесено.

Механизмът на телегонията за сега е неизвестен. Има неколко хипотези. Докторът на медицинските науки С. Казаринов счита, че генетичният материал от първия мъж, се абсорбиран в родовите пътища на жената, променя наследствения и апарат, а тази промяна се запазва за цял живот, и неизбежно се предава на потомците!!!


Според друга хипотеза, ДНК на спермата има свойства да формира в репродуктивните органи на жената неизвестни до сега видове памет – солитонна, холографска и поляризационна.......................

 

Превод от руски, със съкращения: Г.С.

(Поради липса на време, преводът не е редактиран, за което се извинявам!)


 

За много повече информация четете, на руски, на адрес:

 

http://nikikm.blog.bg/politika/2013/08/22/mejrasovyie-braki-13-iiuni-2011-poiskpravdy.1141963
Гласувай:
141. mtomova - логиката ви е неприложима за Севера днес
27.08.2013 17:38
Германските нации достатъчно добре пазят расовата си хигиена. Ето, за пример шведската е идиотизирала всички родители и деца от смесените предателски бракове. Всеки несеверняк за тях е "Черен Череп" "Таттаре" и "Блатте". С когото воюват докато го натъпчат в затвора като крадец на коли и побойник, ако е мъж, и като курва и ментално болна - ако е жена или дете. После ни шпрейосват като хлебарки.
цитирай
2. nikikm - Това е наистина
28.08.2013 21:32
опасна тема!Тема,която не търпи,а изисква крайности и точно това е опастността!Аз застъпвам тезата за чистотата на расите,без да мразя когото и да било,но искам да кажа,че това не трябва да става с омраза,а с възпитание!С разбиране!Със знание! И че по-важно е САМООПРЕДЕЛЕНИЕТО,ОТКОЛКОТО ПРИМЕРНО "НЕПРАВИЛНО ВЪЗПИТАН В ДРУГА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА "АРИЕЦ"!Та той няма да работи за расата си!Вижте днешните хазари-синеоки и бели-ЕВРЕИ!
А и бялата раса не е това,което се внушава на шведи и норвежци,галеници на НСР!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25864491
Постинги: 4068
Коментари: 7184
Гласове: 8094
Архив
Календар
«  Май, 2023  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031