Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 19:08 - "Майната му на православието!", "Майната ти и на теб, Соломоне!" Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4791 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Проф. Евгений Гиндев публикува в "Нова Зора", Брой 2 , 2012  АТАКАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО следното: "През ноември 2000 г. Върховният съд прие решение, че може да има две и повече религиозни общности с наименованието “Българска православна църква”. Това, което не се беше случвало в 1200-годишната история на най-старата славянска православна църква, го направиха “демократите” от Съюза на демократичните сили – нека всички вярващи запомнят този факт. Случи се и това, да чуем бойния вик: “Майната му на православието!” Извика го Соломон Паси.

И това трябва да се запомни!"

 

Проф. Николай Василев публикува на 03.09.2013 в afera следното:

image

Нашʹте планини зелени и т. н. Първата радост също отсъства и т. н. Ще се опитам да аргументирам виждането си спокойно, толерантно, с уважение към чуждото мнение, но и без евфемистично заобикаляне на необходимата откровеност и точните формулировки. Темата е засягана и друг път, дори многократно, но в общото възмущение от некадърните и корумпирани управляващи нейната специфика не винаги е откроявана специално.

Става дума за тревожно нароилите се специфични „българчета” по високите етажи на българската власт, които в сложни или не толкова сложни гео-политико-военно-икономически казуси безотговорно загърбват българските национални интереси и обслужват единствено небългарски национални интереси.

Причините да не обичат нашʹте планини зелени са различни: щедрите подкупи, формулирани невинно като законни комисиони, от успешни (примерно, смучещата златото ни „Дънди Прешъс”) или все още неуспели концесионери (да кажем, напиращата да отрови водите ни „Шеврон”); обилното субсидиране на чужди идеологии и интернационални шашарми зад паравана на „безкористната” подкрепа на зараждащата се „гражданственост”, „демократичност” и „свободност”; липсата на национално и лично самочувствие и блюдолизническото преклонение пред задгранични идеи, фигури и образци; отчужденото национално самосъзнание (при етносите, възприемащи България като „резервна родина”); принадлежността към тайни глобални общества и пр.

Не е ли време да обърнем сериозно прокурорско внимание на въпросните „българоидчета”!

Ето, напоследък недоволните столичани поискаха прекратяване на концесията на „Софийска вода”. С референдум ли, без референдум ли, ама не можело. Щото за подобно едностранно прекратяване се предвиждали огромни обезщетения. И никой, жалко, не повдигна въпроса за търсене на наказателна отговорност от хайванина, подписал преди 13 години този безспорно неизгоден за българите, но изгоден за френската фирма (и за хайванина), договор!

Всички знаем (или можем лесно да проверим) чии са подписите под явно хайдушките концесионни договори, кои са получаващите съмнително почтени субсидии „огражданени” „пощенски кутии” на небългарските указания; какви са фамилиите на задъхано престараващите се „Yes-Men” и „Yes-women”. Колко повече поразии трябва да нанесат на свещената национална кауза вредителите-българоидчета, за да се самосезира ленивата Главна прокуратура!

Особено място сред всички подобни случаи заема шефът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси. Особено, защото неглижирането и погазването на българските национални интереси, което у останалите българоидчета е все още спорадично явление, при него е твърда, последователна, безусловна позиция. Изключения няма! Милост – също!

При него, освен това, не става дума, за често срещащия се у „тъмните балкански субекти” комплексиран мерак да демонстрират „лоялност”, „европеидност”, „цивилизованост”, да се проявят като пълноценни и уважавани членове на приютилите ги международни общности (дори с цената на отстъпление от националните ангажименти). О, не! Соломон Паси осъзнава своята надхвърлила балканските хоризонти свръхценност.

Как ориентира свръхценният международник своя потенциал в лабиринта на взаимоотношенията в споменатите по-горе международни общности. Например, в ЕС и НАТО. Всички членуващи в тях държави имат, съвсем естествено, своите национални идеали, национални стратегии, национални интереси. Понякога тези идеали, стратегии, интереси съвпадат (иначе какво би ги обединило в дадените структури!); понякога – не. Всички тези държави (освен, по небългарската воля на кохортата Соломоновци, държавата България) защитават безкомпромисно своите национални интереси или компромисно ги синхронизират (след сериозни преговори и взаимни отстъпки) с националните интереси на другите членки.

Защитата на собствените интереси, когато те не съвпадат с интересите на партньорите, не означава и никога не е означавала (исторически примери колкото искате), че конкретната държава не е лоялен партньор, че не заслужава доверието на приятелите и съмишлениците, че сваля интеграционния си рейтинг. Нищо подобно. Напротив. Подобни абсолютно нормални за международните нрави действия може и да ядосват някои от съюзниците, но реално укрепват уважението и повишават вниманието към нея и нейните приоритети.

За нашия свръхценник защитата на собствените интереси означава същото. Само дето собствените му интереси нямат нищо общо с българските национални интереси Той нито веднъж (при случилите се разминавания) не е защитил българските, а безкомпромисно е защитавал интересите на САЩ и Израел.

Космополитният българоид заяви публично „Майната му на православието!” (но не се осмели да допълни: „Майната му на юдаизма!”), а всичките му прояви и позиции след 1989 крещят безмълвно: „Майната й на България!”

Справедливата наша реакция би била да му кажем културно и толерантно: "Майната ти и на теб, Соломоне!" След като тази ти е тясна, мръсна и недостойна, защо не си потърсиш друга родина (ти фактически си знаеш коя, нали!)!

И нека този културен изказ бъде първата стъпка към вразумяването (вкл. килийното) на всички волни или неволни национални предатели.

 

Но той не спира и до днес!

Маймуноподобният евреин и войнствен член на "Бней Брит"* Соломон Паси отново е в пореден антибългарски рейд.

 image image

 "Майната му на православието!"  бе началото!

 

"Стигнахме до точка, в която няма връщане назад.

Очевидно военната интервенция, ако не се случи чудо, е неизбежна...."

Това коментира по Нова телевизия на 28.08.2013, бившият министър на външните работи в кабинета на Симеон Сакскобургготски Соломон Паси по повод  конфликта в Сирия.

 

А  жена му, криптоеврейката Гергана Грънчарова-Паси, призова гласувалите през май 2013-та за Волен Сидеров, да й се извинят за съществуването си или просто да се самозапалят!

Вж.: Съпругата на Соломон Паси взриви нета!

 

Пояснение:

* "Бней Брит" ("Синове на Завета" - на иврит) е тази тайна секта, в която членуват само  евреи. В САЩ я наричат още  - еврейското Гестапо!

image 

 

 

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

   Соломон, майната му на православието, гергана грънчарова-паси,



Гласувай:
3



1. eltimir - Соломоне, върви на майната си!
09.09.2013 14:22
Тоя ли извратеняк и извратената му фамилия ще ми дават акъл на мен? Тоя гаден евреин на времето обичал да се разхожда гол по терасата, за да го гледат. Бившата му съпруга Бинка Пеева пък правила оргии с десетина мъже наведнъж на вилата си в село Трудовец, Ботевградско. Тая Гергана не я знам, ама да не се окаже някоя Естир? Тая мръсна извратена сган да напуска Родината ми! Остават им по-малко от две години. А после еврейски крак няма за вечни времена да стъпи на Българска земя!
цитирай
2. eltimir - Соломоновци
09.09.2013 14:31
Сещам се за един друг Соломо - Соломон Леви, известен повече като Сюлейман паша. Организатор на клането в Батак и клането в Стара Загора. А Исак Паси, бащата на Соломон Паси е един от главните вдъхновители на т. нар. Възродителен процес. Веднъж срещнах Соломон в Ботевград и много съжалявам, че не му забих камата, която носех. Но още не е вечер, както пееше Висоцки. Ненавистта ми към гнусните евреи е достигнала предел, за който едва ли някой има представа. За два и половина милиона погубени българи те ще трябва да си платят.
цитирай
3. ravramov - Може би съвсем правилно
12.09.2013 16:29
"Върховният съд прие решение, че може да има две и повече религиозни общности с наименованието “Българска православна църква”.
Истината е, че след 1944 г. безбожните комунисти избиват и заточват по лагерите на смъртта православното свещенство, като на тяхно място те поставят свои сътрудници и агенти, чиято единствена цел е рушенето на вярата и на Църквата. Въпросните безбожници узурпират Православните храмове и си присвояват името "БПЦ".
Слава Богу в България има Православни духовници, които са съумяли да се опазят чисти и да съхранят светата вяра, и именно те представляват Православната Църква днес. Оттук нататък остава всеки да търси, а Сам Господ е обещал, че "всеки, който търси намира"!
А иначе от такива като Соломон Паси - Бог да ни спаси!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315593
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031