Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 21:33 - ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА СВЕТА Е ЗАДЕЙСТВАН: печатът на звяра, безбожие, микрочипове, разврат, войни, терор, унищожение! НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3905 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Новите микрочипове, които някои мобилни компании разработват и пускат на пазара, вече успяха да развълнуват милиони хора по света. С настъпването на нанотехнологиите стана ясно, че занапред редица неща от живота ще претърпят глобална промяна. Върху невидимите за човешко око микро-чипове ще се записва безценна информация: адресът  на който живеем, семейният ни статус в обществото, фирмата в която работим, навиците ни, заведенията които посещаваме, магазините, кината, театрите и не само това (а цялото ви досие). Престрашилите се първи да имплантират под кожата си чипове ще ползват ред привилегии, пише в. "Уикенд".  
image  
Новината, която бързо обходи Стария континент, стигна и у нас, и накара редица свещеници да се хванат за Библията и да тълкуват специален пасаж от нея, в който се споменава за идването на антихриста - наместника на Сатаната. Любителите на конспиративните четива пък стигнаха до извода, че "План 666", за унищожението на света вече е задействан.
"И позволи му да се даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума, също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, зад а не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег - името на звяра или числото на неговото име"... "а числото му е 666"!

Това е пасажът от Новия завет, в който мнозина прозряха сбъдването на старите пророчества, а именно, че един ден светът ще се управлява от Дявола, а доброто и злото ще водят истинска битка както на земята, така и на небесата...
Ако се вярва на писанията, първите
нанопроизводства вече се имплантират на граждани в страни от Европейския съюз. Първата страна, в която стартирал експериментът, била Испания. Там чипът бил познат с названието "Дигитален ангел". Имплантацията му имала за цел да замени личните документи и да направи всички плащания по банков път. Дейността му щяла да се контролира от специален сателит, носещ също символите на Сатаната. "Притеснени сме, че по този начин човек ще загуби човешкия си облик, връзката с природата и фантастичните филми ще се превърнат в една жестока реалност. Ще бъдем зависими от една джаджа, без която няма да можем дори да пазаруваме и да се возим в автобуси. В момента тези неща ни се струват нереални, но има хора и организации, които ще ги превърнат в реалност...
"
Дигитален ангел" ще свързва директно лекари с пациенти, ще изпраща информация за актуалното здравословно състояние на отделния човек, ще може да показва стойностите на кръвното налягане, захарта в кръвта и сърдечния пулс.
..
Но хората ще бъдат изключително потиснати, ще се появият нов вид психически заболявания", разказват запознати с коварния план. Те са категорични, че с помощта на радиовълни ще се влияе върху начина на мислене на хората, вземането на решения и разговорите между тях. Едни щели да чуват странни гласове в ушите си, а други - да имат видения, нямащи общо с реалността и с живите същества, познати на нашата планета.
Номерът на всички банкови сметки
, кредитни и дебитни карти щял да започва с 666 - числото на Сатаната. При повреда на "Дигитален ангел" човек щял да изпитва пронизваща болка, която водела до появата на малки язви по цялото тяло.
У нас за последствията от чипа се престраши да говори отец Христофор Събев. В поредица от скандални интервюта той разконспирира плановете на Рогатия и сподели, че огън ще настигне политиците, които го последват, пише "
Уикенд". "Според Библията нещата ще се задълбочават, икономическите кризи, войните. Няма да става по-добре. Човеците няма да се справят със ситуацията. Скоро - в рамките на още няколко години, ще стигнем до критична точка и Господ ще слезе отново на Земята. Ние сме в момент, в който действа "Тайната на беззаконието", описана от апостол Павел във Втора глава на Светото писание.
Гей парадите, благословията на гей браковете от свещеници е само един от много признаци на упадък. Друг такъв признак е икономическата криза, която е изкусно създадена. Целта е хората да станат роби. Остава да се сбъдне и последното библейско знамение за Второто пришествие. Ще отпаднат парите, ще имплантират чипове в челата и десните ръце на хората. Това ще е началото на края. 666 не е число (само) на Дявола, а на Соломон, който е събирал по 666 пари злато като данък. Ще видим, че парите са зло, но има по-голямо зло. Безпаричната система ще бъде жестока. Тя ще ни вкара в ада. Ще видите, всичко, което казвам, е описано в Библията. България в момента се намира в енергийна яма. И горко на тези управници, които подкрепят робството, защото те сами са роби, но още не го знаят. Няма да занесат съкровищата си на онзи свят, но там ще трябва да отговарят за неща, които не подозират", категоричен бе Божият наместник. Откровенията за наближаващата ера на Сатаната били разпилени в няколко глави в Библията, най-вече в откровенията на Йоан в глава 13-а. 
  http://nikolaijambol.blogspot.com/ Нагоре

Тагове: терор, Антихрист, микрочипове, войни, бедствия, имплантиране, числото на звяра,Гласувай:
61. believer23 - Не мисля, че печатът на звяра са м...
21.09.2013 21:56
Не мисля, че печатът на звяра са микрочиповете, защото може ли антихриста да има печат, преди да се е появил той самият? Това за микрочиповете е най-вече протетстантска теория.
Иначе и аз съм твърдо против имплантирането на чипове, и не бих приел такъв. Просто смятам твърденията, че те са печата на звяра за уловка, за да не се разпознае истинския такъв.
цитирай
2. grigorsimov - Печатът на звяра включва и неговото число!
22.09.2013 10:00
И точно такива са микрочиповете, които вече се имплантират, макар и още не масово.
Но освен числото 666, с микрочиповете ще се следи и командва мисленето и емоциите! А и дистанционно, и инкогнито, ще бъдат убивани неудобните или не подлежащите на зомбиране, все едно са починали от естествена смърт.
Да не би случайно навсякъде се демонстрират сатанински символи, и всеки баркод задължително съдържа числото на дявола, където първото, средното и последното число, винаги са шестици, които нарочно се включват, без да изпълняват никаква друга роля, освен оскверняване на всички продавани стоки, и всички ползватели на тези стоки!!
цитирай
3. анонимен - Да си припомним, че унищожение на ...
22.09.2013 13:28
Да си припомним, че унищожение на света настъпва не защото някой така го е планирал, а при прекомерна поквара. Спасението е във възстановяване на морала и нравствеността. Унищожение във физическия смисъл на думата няма да има, но основно коригиране - да. Фактически, сега сме, така да се каже на финанлата права на коригирането и скоро всеки ще трябва да прави избор. Т.е. решението е наше - дали или.
цитирай
4. grigorsimov - "Ама ти rabotta", казваме в трънско...
22.09.2013 14:49
Унищожението, не само е планирано, но и се изпълнява "по ноти". Ако не знаеш, чети или питай! Защото и покварата се сее съвсем целенасочено и се натрапва насила, вкл. чрез образованието, литературата, медиите и културата, които, както мафията и парите, са монопол на шепа банкери, юдеи - сатанисти. Техният план за ограбване, покваряване и поробване на света е от хилядолетия, а излезлите на светло техни тайни документи, описващи подробно целите, методите, постиженията и близкото бъдеще, са безброй. И само който не иска, той не знае за тях.
цитирай
5. believer23 - Да може и да има 666 в микрочиповете, ...
22.09.2013 15:09
Да може и да има 666 в микрочиповете, но ако те са печата на звяра, то къде тогава са Енох и Илия, които трябва да проповядват на хората да не приемат антихриста и неговия печат? А и при приемането на такъв чип няма съзнателно отричане на Христа, каквото светите отци казват, че ще има при белега на звяра.
666 като число не е страшно само по себе си. То ни е дадено, за да разкрием антихриста, защото числената стойност на името му ще дава това число. И едва, когато той бъде издигнат за световен управник, можем да очакваме и неговия белег.
Пак повтарям, че според мен не трябва да се приемат такива чипове, но те отвличат вниманието от истинския печат, който ще се появи по времето на антихристовото управление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15667445
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031