Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2013 14:28 - Кой ще печата бюлетините и валутата на България? Автор: g1club
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2468 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тайно  беше осъществена сделка  първа по рода си в българската история от Освобождението от турско робство насам – да хариза печатницата на Българска народна банка без знанието и подробна информация на Народното събрание и за обществото 

image

Едва ли сте чули за сделката, която определи кой ще печата националната ни валута занапред, тъй като медиите премълчаха за осъществяването й, макар това да касае националната ни сигурност, та и суверенитетът ни.

Сделката е крайно неизгодна за България. БНБ се договаря с  ”Франсоа Шарл Обертюр Груп”, Франция (ФШОГ) – един от най-големите производители на банкноти във света да се създаде общо дружество за производството на българските банкноти, в което Печатница на Българска народна банка ще има дял от едва 30%, макар че френския ФШОГ ще вложи нищожните 22млн. евро.

Според БНБ сделката, която определя кой ще печата българския лев била “изгодна”, защото ПБНБ ще участва само със “стара” техника, а са ни обещани големи инвестиции за бъдеще време и поголовно увеличаване на напечатаните банкноти (защо?!). БНБ обаче пропуска да извести народа и парламента, че преди 3г. беше закупена от Швейцария техника за над 60 млн.лв. общо с цялата инфраструктура, която подаряваме на френската компания сме вложили в пъти повече от техните 22млн.евро, но им предоставяме 70% от печатницата, в която се печатат бюлетините за изборите, винетки, българските левове и др. 

“Който печата парите на една държава той я притежава”

Финализацията на сделката става по време на лятната ваканция на парламента. И това не е случайно, защото (еврейската, на практика) БНБ стои над държавата и не иска да дава обяснение за финансовите машинации в икономическия живот на България, които осъществява. Сделката трябва да мине тихомълком, а медиите да си гледат темите, които им е заповядано да повтарят: “Ден  90 на протестите”, “Кой назначи Делян Пеевски”, “Ден 90 на контра-протестите” и прочее. А под носа на народа предоставяме на чужда фирма (на Световното Сатанинско Еврейство) на тепсия правото да печата собствената ни валута.

БНБ дава на ФШОГ цялата си печатница, заедно със служителите в нея на символичната цена от 22 млн.евро! И след като печатницата вече, очевидно, няма да е на БНБ как така ще бъде поверено на  чужда компания, заиграла се с определени олигархични кръгове у нас, да печата изборните бюлетини ? 

Цялата сделка намирисва и още по-интересно е кой я подкрепя - кръга около “Банкова консолидационна компания”, което контролира целия финансов живот в страната. В това предприятие например, по данни от Държавен вестник, участват лица като – Иван Костов, Емил Хърсев, Добри Жотев и мн. др. (всичките са крипто-евреи)

В атаката срещу сделката между печатницата на БНБ и френската Franзois-Charles Oberthur Group за създаване на съвместно дружество за производство на банкноти се включиха и прокуратурата и ДАНС. 

Сама по себе си тази сделка изглежда като скрита приватизация и пряка заплаха за националната ни сигурност.

Как стана така, че едно частно предприятие на акционери, днес се поставя над съд, правителство и държава?

Това положение се гарантира от задлъжняването на държавата към частното акционерно дружество, известно като “Българска народна банка”. Ето и един красноречив пример: според официален бюлетин на българското правителство за държавен бюджет 2000 очакваните приходи на българската държава са общо: 8 531 млн. лв., а очакваните разходи – 10 484 млн. лв (http://www.government.bg). Съвсем съзнателно обаче правителството пропуща да извести българските данъкоплатци какъв бюджетен дефицит прави това! А сметката е проста: 8 531 – 10 484 = – 1953 млн. лв. Това е почти два милиарда лева! Около 19%! И кой ще покрива този дефицит? Обикновеният, нещастен българин, разбира се!

http://alterinformation.wordpress.com/2013/09/28/98013993222/




Гласувай:
1



1. dimat - Изключително полезна информация.
29.09.2013 15:26
Може да се каже,фундаментално полезна.Но,за кого?За този,който е способен да вижда,за да може да осъзнае е бъдещите параметри на "свободата" си.Ние сме невиждащи ,защото "виждането" е функция на разума,а не на очите.Това,което очите "запечатват" трябва да се осмисли от разума,за да се "види".Иначе то остава невидимо.Ние,хората и в частност "българите" сме възпитавани във виждането,че робството е "физическо",като притежаване на едно тяло на друго.Това може да е било валидно за миналото.Сега вече е наложено по-страшното робство,менталното,"прокарано",чрез "демократичните" институции.С други думи,това е самозаробването.Физически,сякаш сме свободни,можем да отиваме където пожелаем и да вършим,каквотоси пожелаем,стига...да имаме пари.Точно тук,в това "стига да имаме пари",се корени съвременното робство.Колкото повече "пари" се движат край нас,толкова повече се ограничава свободата ни.Предаването на функциите на печатница на българския лев,на една съвършено,чужда и съвършено независима структура,означава тотална зависимост и тотално чуждестранно(по-точно,чуждо частно) робство.За голямо съжаление,много малко българи виждат това.Както бе отбелязано в блога,тях ги занимават с отклоняващи вниманието неща и за още по-голямо съжаление,овцете се хващат на тази въдица.НЕ СЪУМЕЕМ ЛИ, В СКОРО ВРЕМЕ, ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТОВА РОБСТВО,ГОРКО НИ.Нескромно е и много се извинявам,но ще предложа на вниманието ви едно мнение на :dimat.blog.bg/drugi/2013/07/26/edno-mnenie-za-dva-kryga-quot-eho-ot-quot-chetirilogiiata-1133922
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357352
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930