Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2013 19:03 - ПОСТ срещу троянския кон - ДЖЕНДЪР!! Светлана Григорова
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2522 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес, като троянски кон у нас навлиза джендъра (т.е. социален пол, който уж "сам можеш да избираш"), за който малцина от читателите знаят нещо. Тази идеология не се обявява, не се обсъжда в медиите, а се прокарва подмолно (чрез законите!). Целта и е да лиши мъжете от сила и мъжественост, а жените, от естественото им желание да изпълняват предназначението си, като майки и съприги. За успешното навлизане на тази идеология у нас свидетелстват гей-парадите, въвеждането на полово (хомосексуално и развратно) възпитание в училищата, а много скоро и в детските градини (и главно затова се настоява детските градини да са задължителни от най-ранна датска възраст)...

Вече прониква в страната ни скъп подарък – равенство на хората с различна сексуална ориентация. И ние дори не можем да предположим, че е замислено, те да стана "по-равни" от нас, които сме с нормален биологически пол, т.е. мъжете и жените. За това си има лостове, и най-важният е криминализацията на "хомофобията". Т.е. всяко противопоставяне на хомосексуалистите, транссексуалните, бисексуалните (а след време и на педофилите) ще се квалифицира като "хомофобия", която ще се приравнява с расизма и ксенофобията (също, лукави обвинения) и ще подлежи на углавно наказание.

Понеже протестите, митингите и анти-гей-парадите не могат да спрат навлизането на джендърната идеология, може би е крайно време да се прибегне до по-радикална и по-ефективна мярка - поста. Зад идеологията на джендъра стои духовна сила (блудният дух), а тя се побеждава с пост и молитва. Ако не срещне духовно противопоставяне, тази сила ще помете най-скъпото, което имаме, - децата. Неотдавна на парламентарна сесия в Канада психолози заявявиха, че педофилията е "сексуална ориантация", точно като хомосексуализма и хетеросексуализма.

Призовавам всички християни в България, да застанем в пост у молитва пред Бога, за да изяви Той същността на джендър идеологията, да разкрие намеренията на тези, които я прокарват, и да спаси страната ни от унищожение, чрез разврат и извращения, които са мерзост пред Бога.

................................


списание ПРОЗОРЕЦ, брой 2, 2012 г.




Гласувай:
5



1. dimat - Поздравления за поста,за много навременния пост,но,
06.10.2013 19:46
"лозето не ще молитва,а иска мотика",е казал народът.Когато все още е бил народ.Моите извинения на Светлана,но с молитва няма да стане.Трябва да заиграе тоягата и на първо време с всенародно движение срещу такива закони и такава "просвета".ПРИРОДАТА(БОГ,ТВОРЕЦЪТ...), е създала естествен механизъм за "полово просвещение".То е интуитивно.Нему е подвластен целия живот и в частност, животинския свят,към който принадлежим и ние,хората(някои казват,"човеци").Някой "просвещава" ли бозайниците,птиците,влечугите,рибите... и т.н,та до микроорганизмите,на "полова просвета",че да се размножават "правилно"?ЗНАЧИ,ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНОТО.ТОВА Е "ЕСТЕСТВОТО НА ЖИВОТА".ВСИЧКО ДРУГО Е ПЕРВЕРЗИЯ,ИЗВРАЩЕНИЕ,ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА КОЕТО Е НЕОБХОДИМА ЕДНА ВСЕНАРОДНА ТОЯГА!!!!!
цитирай
2. dobridni - Има един филм..
07.10.2013 23:20
...на Галина Царева, в който се говори точно за тези неща. Направо на човек може да му настръхнат косите до къде е стигнала Норвегия например. Отдаван приели хомосексуализма, вече при тях се развива педофилията. И са направили децките книжки така, че да настройват и объркват децата така, че да не знаят дали са момчета или момичета. Филма обеснява още много неща, но не го препоръчвам на хора и родители със слаби нерви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28380288
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930