Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2013 21:08 - Осман Октай разкри нещо нечувано за Сидеров, което ще Ви отврати! Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4346 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Осман Октай гостува в сутрешния блок на btv, където коментира политическата обстановка в страната и казуса “Пеевски”.  Според бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай крайно време е всички да размишляват върху въпроса кой реално дърпа конците в държавата и тогава ще ни стане ясно кой е поставил Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Старата дружка на Доган заяви, че политико-олигархичният модел е наложен още по времето на царя Симеон II Сакскобургготски. Тогава той позволява на Илия Павлов да се вкликни в съвета за икономическо сътрудничество чрез клуб “Възраждане”, използвайки политическата сила на Ахмед Доган. image

Осман Октай

По същия начин тези групировки битуват във властта и днес, като не са преставали да управляват държавата. Затова не бива да се учудваме как Делян Пеевски се е издигнал в йерархията. За никого не е тайна близките му отношения с Илия Павлов, за който вече споменахме.

Осман Октай припомни и гостуванията на Сергей Станишев и Лютви Местан, когато първо лидерът на БСП заяви, че назначението идва от ДПС, а след това пък лидерът на ДПС му заяви да си мери приказките, както и стана. Според бившият зам.-председател това категорично показва как и Станишев се съобразява със Сараите. Октай дори много ясно намекна, че назначението на Делян Пеевски е лично от Ахмед Доган – човекът, който е истинският кукловод в държавата.

image

Сидеров се облажва всеки месец

Заяви още, че всяка власт си има банка фаворитка. По времето на царя това е банката на разстреляния Емил Кюлев, а към сегашния момент е Корпоративна търговска банка. Подкани да се направи проверка за това кои политици имат кредитни карти в КТБ, за да видят хората истинските им лица. Според Осман Октай един от тези депутати е Волен Сидеров, който получава превод от същата банка ежемесечно в размер на 40 хил. лв. Това е наистина скандално и не случайно вече целият български народ е отвратен от политиката.


?http://www.razkritia.com




Гласувай:
12



1. insar - Осман Октай ще е поредният, осъден ...
11.10.2013 14:19
Осман Октай ще е поредният, осъден от Сидеров за клевета. Сидеров има далеч-далеч по-големи врагове от това турче, врагове, които и в капка вода биха го удавили. Ако беше вярно, дали нямаше да използват това "разкритие", за да го унищожат? Октай, по-скоро на теб някой ти плаща да сипеш хули и лъжи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316903
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031