Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2013 20:39 - Защо трябва да изхвърлим микровълновата печка? Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 20464 Коментари: 13 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Направете един опит. Полейте някое растение с преварена вода от микровълнова печка. След една седмица то ще умре. А медицинска сестра от Канада затоплила кръв за преливане на пациент и го убила, защото умъртвила кръвта.

Проблемът на микровълновите печки не е в радиацията, от която се страхуваме. А в това, че тя уврежда ДНК на храната до такава степен, че организмът не я разпознава. Такава храна организмът обвива в мастни клетки, за да се защити от нея, защото е мъртва…

image

Всеки от нас е отговорен за собственото си здраве и здравето на децата си. Невинаги храната, която приготвяме бързо, е полезна за организма. В българския език има една пословица: "Бързата кучка слепи ги ражда." Представям си майките, които стоплят млякото на децата си, на микровълнова печка и ми се изправят косите.

Една медицинска сестра от Канада затоплила кръв за преливане на пациент и го убила, защото умъртвила кръвта.

Производителите на микровълнови печки твърдят, че те са безопасни. Но резултати от изследвания на швейцарски, руски и немски изследователи показват, че те са смъртоносни за организма на човека.

 

Изводите от тези изследвания:

 

  1. Непрекъснатата употреба на храна, приготвена в микровълнова печка, предизвиква необратими промени в мозъка поради "скъсяването" на електрическите импулси в него (деполяризация, или демагнитизация на тъканите на мозъка);

  2. Човешкият организъм не може да метаболизира (разтваря) непознатите продукти от храните, приготвени в микровълнова печка;

  3. Изработването на мъжки и женски хормони се прекратява или се променя, когато постоянно се употребяват храни, приготвени в микровълнова печка;

  4. Последиците от употребата на странични продукти от храната, обработена в микровълнова печка, са необратими;

  5. Минералите, витамините и хранителните вещества в продуктите намаляват или се променят до такава степен, че организмът няма полза от тях или употребява променени белтъчини, които не могат да се разпаднат.

  6. Минералите в зеленчуците се превръщат в канцерогенни свободни радикали, когато се приготвят в микровълнова печка;

  7. Продуктите, обработени в микровълнова печка, предизвикват растеж на раковите клетки в стомаха и червата. С този факт е обяснява скоростта на разпространението на рак на дебелото черв в Щатите;

  8. Честата употреба на обработена в микровълнова печка храна стимулира растежа на раковите клетки в кръвта;

  9. Постоянната употреба на обработена в микровълнова печка храна предизвиква срив в имунната система чрез промяна на лимфните жлези и състава на кръвта;

  10. Употребата на този вид храна води до загубата на памет, влошаване на концентрацията, емоционална нестабилност и снижаване на интелекта.

 

Микровълновата печка всъщност още се нарича СВЧ-печка, т.е. тя спада към смъртоносното микровълново оръжие. Магнетронът в нея е мощен излъчвател на електромагнитно поле; благодарение на него молекулите в продуктите започват да се движат и трият една в друга, храната се нагрява; от това триене на молекулите се разрушават почти всички витамини и антиоксиданти в продуктите. Приготвени в микровълнова печка, броколите губят 98% от важните противоракови вещества. Учените наричат готвенето в СВЧ-печката "атомна война в продукта". Така микровълновата печка разрушава всичко, заради което употребяваме един или друг продукт; тя оставя само грубите целулозни влакна. Т.е. ние получаваме мъртва храна, която е загубила хранителната си ценност.

Редовната употреба на такава храна провокира болести на съдовете, сърцето, влошава се работата на главния мозък, забавя се обмяната на веществата.

Изобретателите на микровълновата печка са нацистите. Те я създали, за да я използват във войната срещу Русия, тъй като печката пестяла време за приготвянето на храната. След войната съюзниците открили медицинските изследвания, които немците провели с микровълнови печки. Документите били предадени на САЩ за "по-нататъшни научни изследвания". Руснаците също получили много модели и провели внимателно и задълбочено проучване на тяхното биологично въздействие. В резултат от изследванията в Съветския съюз категорично забранили тези печки да се използват. Руски учени публикували международно предупреждение за вредните за здравето вещества, биологични и екологични, получавани при въздействието на микровълновите печки. Другите източноевропейски учени също открили вредното въздействие на СВЧ-излъчванията и създали сериозни екологични ограничения при тяхното използване.

СВЧ-излъчването е свръхвисокочестотно, и включва дециметровия, сантиметровия и милиметровия диапазон на радиовълните. Според някои учени от Франция, Русия, Украйна и Швейцария електромагнитните излъчвания имат торсионна (информационна) природа, т.е. не електромагнитните вълни са негативен фактор за влияние върху здравето на човека, а торсионните полета, които предават на човека цялата негативна информация, от която започват болестите.

От гледна точка на биологията най-вредно за човека е СВЧ-излъчването в сантиметровия диапазон, който дава електромагнитни вълни с най-голяма мощност.

Микровълновото излъчване води до разрушаване и деформация на молекулите на храната; създават се нови съединения, които не съществуват в природата; те се наричат радиолитични. Радиолитичните съединения създават молекулярна гнилоч, в следствие от радиацията.

Месото, приготвено в микровълнова печка съдържа Nitrosodienthanolamines, който е известен канцероген.

Някои аминокиселини в млякото и зърнените храни се превръщат в канцерогени.

Размразяването на замразени плодове в микровълнови печки превръща техните глюкозиди и галактозиди в частици, които съдържат канцерогенни компоненти.

Дори много кратко облъчване на пресни зеленчуци в микровълнова печка превръща алкалоидите им в канцерогени;

Кореноплоди, приготвени в микровълнова печка, формират канцерогенни свободни радикали;

Изчезва биологичната активност на витамин В, витамините С и Е, както и на много минерали;

В различна степен се разрушават алкалоидите, глюкозидите, галактозидите и нитрилозидите от растенията.

СВЧ-излъчването води до отслабване на клетките в нашия организъм.

Микровълновата печка създава радиоактивен разпад на молекулите с последващо образуване на нови неизвестни в природата сплави, както се случва при радиация.

 

СВЧ разболява

В резултат от употребата на приготвена в микровълнова печка храна първо се понижават пулсът и налягането, възниква нервност, следва повишаване на кръвното налягане, появяват се главоболие и световъртеж, болки в очите, безсъние, раздразнителност, болки в стомаха, липсата на концентрация, косопад, увеличават се случаите на апендицити, катаракта, репродуктивни проблеми, рак.

Електромагнитното поле на микровълновата печка влияе най-вече на кръвоносната и ендокринната система, на главния мозък, очите, имунната и половата система.

Целта на този материал е не да плаши, а да предупреди.

 http://www.epochtimes-bg.com




Гласувай:
9



1. remarek - още един
15.10.2013 08:43
Ти самия вярваш ли в това,което си написал? Тези глупости се въртят в пространството от 10 години. Променяли ДНК-то. Много се смях на това, а другото не можах да го дочета!
цитирай
2. krassko - И котката като я изкъпеш не може да я сушиш в микровълновата - ще умре :(
15.10.2013 09:28
Но кучетата не умират, защото не могат да влязат вътре :)
цитирай
3. veilet - Е, ееее, чако толкова негативизъм ...
15.10.2013 10:05
Е,ееее, чако толкова негативизъм на едно място събран не бях чела. Ами то по тази логика и на електрически печки, фурни и т.н. не можем да готвим....Много пресилени умозаключения според мен. Поздрав!!!
цитирай
4. asthfghl - ...
15.10.2013 10:26
А ето и моя отговор:

http://asthfghl.blog.bg/technology/2013/10/15/psevdonaukata-iz-blogoprostranstvoto.1192822

;-)
цитирай
5. refab - "Направете един опит. Пол...
15.10.2013 10:46
"Направете един опит. Полейте някое растение с преварена вода от микровълнова печка. След една седмица то ще умре. А медицинска сестра от Канада затоплила кръв за преливане на пациент и го убила, защото умъртвила кръвта.

Проблемът на микровълновите печки не е в радиацията, от която се страхуваме. А в това, че тя уврежда ДНК на храната"

Фактите и аргументите в цитирания абзац имат своята нелепост, защото водата няма ДНК, а само бая глупав (до олигофрения) човек, особено с медицинско образование, би подложил хиви биологични тъкани (кръв) на обработка с микровълнова печка.

Особеното при микровълновите печки е, че те не гарантират достатъчна "стерилност", така да се каже, на приготвената с тях храна, т.е. не убиват евентуални патогенни микроорганизни, както се случва при традиционна топлинна обработка. поради тази причина те се препоръчват основно за размразяване и затопляне.
цитирай
6. bosia - до Григор
15.10.2013 10:46
Григоре, здравей!
Препратих постинга ти в КЗП. Аз също имам негативно отношение към микровълновите печки. И не само към тях. Дори вчера изпратих писмо да НС за създаване на закон за злоупотреба с лъчеви и електромагнитни полета. Можеш да го прочетеш в блога ми и да го подкрепиш.
Босия
цитирай
7. kostadin - Любителите на микровълновите п...
15.10.2013 12:54
Любителите на микровълновите печки и мобилните телефони да си ги използват Няма значение ,че ще заболеят и ще умрат помлади Така земята ще се прочисти от глупаците
цитирай
8. asthfghl - 7.
15.10.2013 13:24
Де да имаше и начин да се прочисти от наивниците, които безропотно вярват на всякакви псевдонаучни врели-некипели... За жалост обаче тези се множат най-лесно.
цитирай
9. chalama - uffff
15.10.2013 14:42
ufffff
цитирай
10. tera - Еаааага ти!
15.10.2013 15:02
Чак се учудих, че съм жива да прочета това, защото според тези прокоби, трябваше да съм се гътнала отдавна.
Ползвам микровълнова от време на време за затопляне на разни продукти. Дори си варя и ориза там, преди да го сложа в манджата.
Чудя се тези псевдонаучни "открития" защо се разхождат само по нета, ами ги няма по другите медии. Навярно защото са тъпотии.
Ще взема да пробвам това с преварената вода и някое цвете да видим какво ще се случи.
Да не би при провеждане на този екперимент да са ги поливали с кипнала преварена вода и така да са ги убили? :) не бих се изненадала - пълно е с "научни" експериментатори.
Или пък онази малоумна медицинска сестра (съществуваща навярно само в нечие въображение) за какво ще притопля кръвта, да не би да я е кипнала, за да я "стерилизира"?
Само първите две изречия говорят достатъчно за псевдонивото на това писание, но му хвърлих едно око и по диагонал.
Направо вещае световен Апокалипсис!!! Брррр....
:)))
цитирай
11. fascindoo - Само това стига!
15.10.2013 16:07
"Направете един опит. Полейте някое растение с преварена вода от микровълнова печка."

А не пием ли чай, кафе, не топлим ли супи, храни и прочее?
цитирай
12. nedovolen - нк
15.10.2013 20:08
Босия, адаши сме. Само че аз лежах мандат преди тебе. Това за увод.
Микровълновите, до колкото съм чел, Хитлер е поръчал на учените си да ги измислят, да се топли бързо манджата на войската. И, като ги измислили, след няколко години ги събрали обратно. Като доста вредни.
Руснаците също са ги забранили по памет от 1967 г. Е, някои още не са чули дали е свършила войната.
Какво става с храната, аз мога да го кажа, но за интересуващите се да се допитат до специалист - радиестезист.
цитирай
13. tera - Какви глупости говорите, бе хора, изобщо чувате ли се?
16.10.2013 10:52
И като ги е прибрал Хитлер, после какво се е случило?
Сега в Германия напук на Хитлер ли готвят с микровълнови печки и ги има във всяка кухня? Лично аз си купих от Германия книга за рецепти в микровълнова печка, но не съм ги пробвала, защото е малко туткава история - предпочитам си стария изпитан начин на котлона.

Руснаците ги били забранили през 1967 - тази пък дивотия къде я прочетохте?
И продължават да си готвят на забранените печки:

http://www.povarenok.ru/recipes/category/34/

Ами айде кажи какво става с храната, вместо да дрънкаш врели-некипели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313366
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031