Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 18:18 - Тотален контрол! VeriChip, Радиочестотната Идентификация и чипизирането на Световното стадо! Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5173 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Чиповете за Радиочестотна Идентификация RFID, излъчват радиовълни, автоматично приемат и разпознават данни.

Те могат да се имплантират навсякъде в човешкото тяло. Микрочипът в биочипа има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото несварено оризово зърно. Той има антена и трансмитер, т.е. приемо-предавател и се презареждаща с литиева батерия.

image

 imageimage

Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.

RFID чиповете се използват не само за идентификация на комерсиални продукти и дебитни карти, но и като носители на медицински данни.

Компанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете дори.

image

В тази връзка: VeriChip, компанията, която произвежда микрочипове за имплантиране, съдържащи база данни за здравословното състояние на всеки пациент с такъв имплант, е закупила (11 ноември 2009 г.) Steel Vault – компания за контрол и защита на личната финансова информация. След сключването на сделката двете обединени компанни ще работят под името PositiveID.

“Маркирането” на хора в САЩ беше одобрено от Комисията по храни и лекарства през 2004 година, като трябваше да улесни обработката на персоналната медицинска информация, но процедурата намери и други приложения.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си, според приет закон от кабинета на Барак Обама.

  Русия ще се чипизира до 2025 г.

В "Стратегия развития электронной промышленности России на период до 2025 года

" на стр. 59 пише:

 

" Внедрение нанотехнологий должно еще больше расширить глубину их проникновения в повседневную жизнь населения. Должна быть обеспечена постоянная связь каждого индивидуума с глобальными информационно-управляющими сетями типа Internet.

 

Наноэлектроника будет интегрироваться с биообъектами и обеспечивать непрерывный контроль за поддержанием их жизнедеятельности, улучшением качества жизни, и таким образом сокращать социальные расходы государства.
Широкое распространение получат встроенные беспроводные наноэлектронные устройства, обеспечивающие постоянный контакт человека с окружающей его интеллектуальной средой, получат распространение средства прямого беспроводного контакта мозга человека с окружающими его предметами, транспортными средствами и другими людьми.
Тиражи такой продукции превысят миллиарды штук в год из-за ее повсеместного распространения"

 

 Или както пишат в руските сайтове: Няма къде да скрият руските мужици вече!

Виж неизменните три шестици във всеки бар код:

ТИ СИ РОБ НА СИСТЕМАТА

image

 

 

 
  У нас ГЕРБ заложи през 2012 г. също чип-имплантирането на българското стадо, по подобие на американското!

До края на юли 2013 г. теоретично трябваше да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 г.
 

България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

На 28 май 2012 г. Валери Борисов, тогава зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа заяви по време на форума BizTech 2012, че:

В момента се изгражда система за електронна идентификация на българския гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта.”

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това означавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели пък на пресконференция Валери Борисов.

 

 


 

Така че:

 

Де чи ми одите,

както тогава би казал пожарникарят Борисов.

  Разбира се, ако и ние българите сме стадо! П.Ор. все още мълчи по въпроса, поставен или поставен му от или на пожарникаря през 2012-та...


 


 

/За плевен онлайн портал

 

 

Подготвил и редактирал:

 

д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
4



1. nedovolen - ne
26.10.2013 23:23
Аз няма да се "чипирам". Каквото и да ми коства бъдещата глоба за несъгласие. Като гражданин на територията, за която някои все още мислят, че е държава - отричам всяко намерение на т.н. държава да се грижи за мен.Мераклиите да си го правят. Въпроса е да не го допуснем, като новите ни "братя" -Хамериканците.
цитирай
2. twrra - БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!
27.10.2013 12:59
Отрок Славик - за чипирането в ютуб. В началото доброволно , а после чрез наказателни отряди / това е казал за Русия преди 20 години/ .
Тези празни лагери, на железопътни коловози в сащ, не са случайни!
И всичко ще е по време на световното правителство!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!
цитирай
3. batimetriq - Обединение - за да търсим спасение
27.10.2013 15:48
В чиповете ще има и други неща дето на човек и на ум не му идва. Сигурно ако не слушаш, само с натискането на един бутон ще могат да те разболяват от каквато си болест поискат или пък да те пратят в отвъдното.
Време е да пораснем и бързо да намерим начин да се обединим в многобройна формация на честните и родолюбиви българи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313249
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031