Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2013 14:44 - НПО-тата - ядра на ЦРУ за разлагане на държавите от вътре и създаване на организиран хаос! Автор: bgzemia
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3934 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В България има над 30 000 НПО-та.
Защо нашите служби не кажат колко от тях са на сорос(цру)? Защо крият това от гражданите?
И защо нямат смелост да ги закрият?


    Цяла година се прокарва идеята за нов избирателен кодекс, като основен момент в смяната е НПО-тата да влизат в политиката и като мажоритарни кандидати  в Народното събрание. И  това масово се лансира като “великата“ идея, която ще смени системата. Това обаче, далеч не е така. Де да беше! Какво се крие зад тази на пръв поглед добра идея? НПО-тата са трудно разпознаваеми за същността им от народа и лесно ще подведат гласоподавателя. А хората ще изберат този, за който медиите са изградили образа на месията, образа на поредния спасител. Влизайки вътре в НС те, колкото и да са на брой, ще се обединят около “поръчките“ на задграничния кукловод. Реално те ще бъдат поредната колониална администрация, която за разлика от партиите ще бъде доста по-лесно управляема и поддържана. Партийната система започна да им създава проблеми, защото от една страна партиите вече са лесно разпознаваеми за същността им от народа и по тази причина биват отхвърлени, а от друга трудно се прави голяма партия на национално ниво, която да омае и поведе народа с мнозинство. Вече много трудно постигат необходимото мнозинство в НС. В случая с НПО-тата, които много често са групи от не повече от 7-10 човека, лесно могат да бъдат лансирани от медиите в дадено населено място или на национално ниво, но също така и лесно могат да бъдат сменени с други, веднага щом имиджа им на месии се срине. А този им имидж ще се срине много бързо, веднага след влизането им в НС, защото народът вече не спи и зорко следи действията на политиците и реагира на всяко предателско и продажно действие. 
    Разбира се, има и друг тип НПО-та, които нямат нищо общо с описаната по- горе схема, наистина се стремят да вършат някаква полезна дейност за България, но те са изключително малко на брой. Изгледайте филма, кратък и интересен е, а най-важното, отварящ широко очите на хората, търсещи  истината.
Историята на презокеанските НПО-та,  ЦРУ и положението в България



Гласувай:
7



1. twrra - голямото зло - световното правитилство на цру
28.10.2013 18:04
Все пак, как може да се уточни броят им у нас ? Това 30000 звучи убийствено. Те имат някаде регистраия. Поне за Русия от Путин чух някаква такава цифра.
цитирай
2. grigorsimov - И триста да са, пак са достатъчно, да изпълнят почти всяка поставена им от вън, задача
28.10.2013 19:28
Важното и същественото за тези НПО-та е, че почто всички те се финансират, уж от най-различни източници, но всъщност, само и единствено, от Световните банкери - евреи - враговете на човешкия род! Те им плащат, те ги обучават и ги вербуват, и затова обслужват само техните подмолни, злодейски интереси, независимо, с какви примамливи и подвеждащи имена са ги накичили.
цитирай
3. twrra - голямото зло - световното правитителство на масоните евреи
28.10.2013 21:12
Точно за финансирането говореше Путин пред американски журналист . Каза ,че Русия има 2 нпо в сащ. Те оповестяват публично средствата, с които действат . Това по хамериканския закон. Такъв закон е приела и Русия скоро. Имено приемането на такъв закон за Русия било недемократично - заявява сащ.
За България да не говорим. Такъв закон няма.
цитирай
4. staler - даже и сам не знаеш колко си прав. ...
29.10.2013 18:44
даже и сам не знаеш колко си прав.предстоят последни,решителни етапи по затриването ни като национална държава,след като зомбитата са изкарани на светло и дори кукла като станишев им се вижда неудобна вече.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313620
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031