Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 22:05 - В НОРВЕГИЯ УВОЛНИХА ТЕЛЕВИЗИОННА ВОДЕЩА, ПОНЕЖЕ НОСЕЛА ХРИСТИЯНСКО КРЪСТЧЕ, както по времето на комунизма. Автор: lyubomircholakov.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Може ли носенето на кръстче да стане причина за уволнение от работа в демократична и цивилизована Европа, както по времето на комунизма зад "желязната завеса"?

Оказва се, че да - ако сте жител на Норвегия и работите за държавната телевизионна и радиокомпания NRK.

image Сир Кристин Саелман, популярна водеща на новините, беше уволнена защото, докато била в ефир, носела на шията си верижка с кръстче.

Кръстчето било с дължина 1,4 см.

Някои зрители, главно членове на местната мюсюлманска общност, протестирали срещу това, като заявили, че "верижката с кръстчето обижда исляма" и, че "този символ не гарантира обективността на телевизионния канал".
(Г.С: Както обикновено, еврейството воюва срещу християните, под Флаш.флаг!)

Журналистката, една от най-популярните в Норвегия, била освободена от работа и занапред й е забранено да води телевизионни програми, за да не става причина за безредици и престъпления.




Гласувай:
5



1. raders - Момент, момент - нещо ми се губи. ...
14.11.2013 22:26
Момент, момент - нещо ми се губи. Евреите ли са за исляма или ислямът е за евреите? Твърде идиотско, за да е вярно.
Що се отнася до уволнението на журналистката за носене на кръстче, това пък, ако е истина, е свръхидиотизъм.
цитирай
2. a440 - "Момент, момент - нещо ми се ...
15.11.2013 13:14
"Момент, момент - нещо ми се губи. Евреите ли са за исляма или
ислямът е за евреите? Твърде идиотско, за да е вярно."--
Пи4,позаинтересувай се, попро4ети малко пове4е, използвай малко главицата си и 4ак тогава давай писмено мнение.
цитирай
3. silentfuture - Белите да мрат
22.11.2013 22:12
Защитниците на Америка,Израел,западната "демокрация" и "защита на човешки права" са или платени техни агенти или идиоти.Аз си мисля,че са от платените или чуждокръвни иничари,защото не мога да повярвам,че може да има толкова големи идиоти.
Ислямът е идеален за глобалистите,защото ражда идиоти,това заедно с тихият геноцид над белите народи са идеалната комбинация.Всъщност национализмът като расизъм и ксенофобия са истинският проблем на глобалистите и историческите личности,които са били наистина против тях са най-оплютите по медиите.Да,немският чичко с подстриганият мустак през ВСВ ако не се сетихте.
Просто следете американските филми след "Полицейска академия" от 80-те години нататък,през 90-те,и до наши дни.Ще забележете как се вкарва пропаганда-черни актьори във всеки филм стават супер герои,супер интелигентни учени,полицаи,детективи,те са най най.В новите филми имаме каубои негри,шефове негри.Новият Супермен е "Уил Смит" и така нататък.
Белите са лоши,слаби,тъпи и всичко отрицателно или най-малкото не са на нивото на другите раси.
Най-вече на ниво филми,но в другите медии няма разлика.
Мюсюлманите и Ислямът са абсолютно демонизирани,когато арабите са в страните си,но стъпят ли сред бели народи те са като евреите,които ги защитават-абсолютни жертви от страна на местните във всяка ситуация.Това важи за негрите с още по-голяма сила.Всъщност воините,диктаторските режими,епидемиите чрез ваксини,глад,липса на перспектива за оцеляване са поддържани от "Западът"за да се поддържа супер висок стандарт на живот и да се привлекат черни емигранти-семити и негри.Азиатците са просто подправка към ястието,те и така са си много,но те са по-полезни в собствените си страни като роби,не са демографско оръжие срещу белите,просто заместител.
А на глобалистите масовата емиграция им служи като демографско оръжие срещу нас,затова ги защитават.Радикалният ислям е ново изобретение,разпространението му-също.
Говоря за тези неща от години,сега "толерантните" идват на моя акъл.
цитирай
4. silentfuture - Радикални религии-без религии
22.11.2013 22:32
Сега по-конкретно за унищожаването на религиите за да се унищожи моралът на хората и семейството като семейна единица,изкуственото "равенство" на расите,половете,масовата емиграция-убийство на личността чрез уеднаквяването,шаблонизирането на хората.Роботизирането ни.
Как се убиват религиите-радикализирането им.
В името на християнството са клани много хора,извършено голямо зло по света.Резултат-вярата в християнството е много отслабена.
В името на ислямът са клани много хора,извършено е и се извършва голямо зло по света.Резултат-вярата в Ислямът намалява и ще намалее.
Религиите правят хората различни-глобалистите се борят срещу различията в хората изразени чрез национални традиции (национална музика,кухня,носии,танци и всичко национално,което се сетите).Национално значи уникално,носи индивидуалност и различията не се допълват,но отхвърлят както в случаят с новинарката,кръстчето и рязаните.
Ислямът се използва само за да се унищожи Християнството,Ислямът също носи духовност и глобалистите не могат да допуснат духовност.Духовност означава липса на материализъм.
Религията на глобалистите е материализмът и парата,защото те управляват финансовите потоци,големи корпорации,марионетни правителства и масмедиите,с които промиват мозъци.
Новият Световен Ред изисква масов отказ от духовност,унищожаване на народите чрез расово омесване на генофондът им,като главната цел е претопяването на белите народи като главна пречка за комунетата.
Границите между държавите няма да паднат,докато хората не станат еднакви.
Затова в България политиците ни са особено притеснени от проявите на расизъм и ксенофобия,защото те са израз на истински национализъм.
Затова ще сте свидетели на нечувани геройства и на адски много пари за чужденци по земите ни-нашите марионетни комунисти и техните подлози сред нас няма да се спрат пред нищо за да ни махнат от земите ни и да ни претопят,дори с цената на човешка кръв.
Затова дойдоха истинските националисти расисти,които не се показват по медиите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315629
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031