Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2013 22:10 - ЦИОНИСТКИЯТ ПЛАН КАЛЕРГИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЯЛАТА РАСА-ЧАСТ II. ДВИЖЕНИЕТО НА РАДИКАЛНИЯ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ, http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es, Автор: niki
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3729 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мой сънародник, живеещ в Колорадо, в своя блог проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, перверзия, която е интегрирана в общия поток и е наводнила с нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които дават содомията и анонимните сексуални срещи. Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относни въпроса колко добре е организирано радикалното лоби на содомитите.

image
   е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява със своята пропаганда в учебния план на малките момчета /"Това лоби" пропълзява в учебния план, не самостоятелно, а като част от стратегията на Световното Юдейство/*, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и  да се уверите, че промиването на мозъците на младите хора  става постоянно. Това не е случайност.
  Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум в сърцето на Бялата цивилизация. Тази програма не произхожда от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса от "скитащите хора", от "избрания народ" - диаспората на евреите от цяла Европа. Всякакви евреи - много от тях марксисти, социалисти, комунисти, интернационалисти и глобалисти, всички те са радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като "светлина за народите", а като разрушители, като подривни нарушители с цел да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора, в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност е в пиков момент.

image

Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света плащат огромни девиденти, за да  правят реклама и да  създават постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени,  като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики.   По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително становище относно хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители или баби и дядовци. Но това е еврейския стил: “Измийте мозъка, направете пропаганда и след това привлечете новобранци за  служители, когато вече са болни в главата!”   Но когато еврейски гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като "толерантност" или "разнообразие". Това е опит да се разбие "традиционното семейство", което е основата на оцеляването на Бялата раса на Запад.   Въпреки че не всички хомосексуалисти са с еврейски произход, техните лидери със сигурност са евреи. Безспорно е вярно, че много не-евреи, които участват в този вид ляв активизъм не са наясно с еврейските и ционистки корените на идеите, които сами разпространяват, опитвайки да комуникират с обществеността от една шикозна, напудрена и кичозна социална позиция. Но някои пехотинци на "розовата мафия" придават смелост на политическите победи на фракциите и лобитата, към които принадлежат. Като декларират нагло перверзните си позиции, и с техните изяви създават извратена и опасна атмосфера в обществото, претворявайки на дело истинските цели на евреите. Хомосексуалния лунатик Майкъл Суифт публикува следната арогантна декларация:   "Ще разпостраним содомията сред вашите синове ... Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи... навсякъде, където има мъже, заедно. Вашите деца ще станат наши сървъри и ще следва инструкциите ни. Те ще се моделират според нашия имидж. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат  оттеглени. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секс между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското си лице на  нашия опорочен хетеросексуални враг. " Майкъл Суифт - "Гей Революцията".

image
Това изказване, направено с мегафон, показва като цяло степента на разпостранение и занижен контрол над педофилията и сексуалното насилие срещу деца от безсрамната политическа армия от перверзници, които експлоатират и содомизират нашите момчета. То също показва тенденциите за увеличаващото се промиване на мозъц
и с ново ниво на интензивност тип "Портокал с часовников механизъм". Но най-вече това е атака на традиционното семейно ядро​​, състоящо се от един мъж и една жена. Това е опит за извличане на децата от мъжки пол от тази среда, с цел тя да се замени със содомия, болести и психични разстройства. Това е същото нещо, което евреите се опитаха да въведат в Русия в началото на ХХ век, за да отслабят и феминизират руските мъже и да я направят такава, чe те по-трудно да се противопоставят на юдео-болшевишката власт. Това решение произлиза от дъното на ада.   Евреите консолидират усилията си, за да достигнат до точката, в която обвиненията в  "хомофобия" ще са равносилни с обвиненията "анти-семитски" и "расистки". Препотвърждаваме: тези усилия са насочени срещу не-еврейската Бяла раса, с цел да бъде отслабени нейните традиционни навици и традиции, за да стане, в последствие, възможно налагането на абсолютната власт на евреите, в световен мащаб.  Ние виждаме нашите държавни училища в едно объркано и срамно състояние, лишени от правилата на здравия разум. Защо? Главното е, за да могат тези учебни заведения да бъдат лесно достъпни за гей отпадъците. В момента хомосексуалните организации са получили картбланш от правителствата да разпространяват информация и съобщения за прокламиране на гей-семействата сред юноши и деца, които нямат опит в живота и не са в състояние да противодействат на заболяванията, които тези перверзници подават от врата, до врата. image Законодателството, целящо прикриване на "речта на омразата" и "престъпления от омраза" сега твърдо се трансормира в закони, подкрепящи силно въоръжаването на евреите в цяла Европа и в Канада, уж за борба с омразата и антисемитизма, но всъщност за законодателство, прилагано с цел, да се защити  еврейския Елит от всички неудобства около разкриването на истината за техните крайни цели. Сегашното законодателство на белите държави се използва  не само под формата на чук срещу предполагаемите анти-семитски "неонацисти" елементи, но и срещу субектите  "отричащи Холокоста" по един много избирателен начин. Това законодателство в момента е преднамерено и специално конструирано и създадено, като запазена марка срещу някои бели европейци,  които изразяват на глас, твърде шумно и открито  опасностите от армията хомосексуалисти и содомити-марксисти, който сега парадират из нашите училища, нашите улици и дори в някои събития с по-либерален характер. По този начин става реализирането на мечтите на еврейския радикален елит, забавян до сега чрез "дългия път през институциите ".

image
Много от протестиращите умопомрачени гейове от "Gay Pride", облечени в дрехи на противоположния пол и други фетиши, дори не осъзнават, че те са само едно малко зъбно колелце в  ционисткото колело, който сега
унищожава всички традиции на нациите. Те не осъзнават, че са пионки в една по-голяма фронтална атака против белите хора и белите семейства по целия свят.  Но тези демонстрации и гей паради са това, което еврейските расисти искат. Повечето млади хора не се замислят и не се интересуват, че хомосексуалния начин на живот означава намаление на родените бели деца. Това е трик  на еврейския Елит, и неговата цел да намали численноста на белите хора, а заедно с това и нашата възможност за съпротива срещу еврейското влияние, а крайната му цел е – господстване на евреите над всички други хора.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ     
Сред всички аспекти на плановете на евреите, има една централна тема. Те натрапват социално разстройство, болести, дегенерация и смърт, чрез постоянното приемане на произволни закони. Посредством прозаични отчети с безкрайни повторения, клеветнически кампании, демонизиращи кампании в медиите, агитиращи брошури, говорене в стил “Оруел”, непрестанна индоктриниранизация на извратени перверзни теории и друга ционистка пропаганда, те целят да създадат малодушен характер сред не-еврейското бяло население, заставяйки го да се приобщи към теориите на ционисткия Елит. image На повечето малцинства са дава сигнал, когато става въпрос за "преобразуване", но евреите знаят много добре, че белите хора могат да бъдат много непокорни така както например те са били в Унгария и на много други места, където юдеите са се опитвали да убият живота и да глътнат на една хапка цели общества. Белите хора, белите европейци и белите американци, са не по-малко борбени срещу еврейското превъзпитание, отколкото други раси и не по-слаба е съпротивата им спрямо провежданата бомбардировка в техните умствени хоризонти. Това може би е единствената ни надежда. Способността ни и нашата воля да се борим все още не са напълно атрофирали, въпреки че са отслабени и често почти унищожавани.   Ние, белите хора, трябва да изберем живота пред смъртта. Ние трябва да жертваме всичко – репутация, препитание и дори самия си живот, ако е необходимо, за да се гарантира бъдещето ни оцеляване като хора, с място на този самотен къс синя скала – Земята. Ние имаме уникален враг в света. И този враг е избрал бялата раса да изчезне, да бъде унищожена до пълно отстраняване. Те са ни избрали, защото ние сме единствената раса в семейството на човечеството, достатъчно умна, за да се противопостави на неговите месиански проекти за господство и поробване на всички народи. В свещените книги на този наш враг са обещани утопии, където “гоите” служат в краката на “благородните евреи” и раболепно се покланят пред "господстваща раса", за каквато се мислят те. Те очакват техния еврейски Месия, който щял да смаже неевреите под петата си, така че след това “гоите” да служат на "избраните" . image Да кажем – "Достатъчно, стига вече!". Еврейските расисти са ни заробвали достатъчно дълго. Те са унищожавали нашето наследство, нашите общества и нашите несравними постижения достатъчно дълго. Докато все още имаме дъх и преди да сме попаднали в тотално робство, преди мускулите ни да са отслабени напълно и волята ни превърната в прах, докато частите на нашите тела и умове са гъвкави и жилави, трябва да се борим. Ние не трябва да се отказваме от борбата, защото истината трябва да бъде демонстрирана сред нашите братя и сестри. Не на  примамливата песен за уеднаквяване и културното многообразие! Не на колективизма и на интернационализма. Времето ни изтича  и светлината намалява. Не позволявайте да изчезне напълно.     Превод: Миоджералвомбо



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316511
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031