Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 17:34 - ПАК ЗА УНИВЕРСАЛНАТА ЕЛЕКТРОННА КАРТА - Алексей Добычин (разпространявайте)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3133 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 03.12.2013 19:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отказвам се от електронната лична карта - печат на антихриста, който Самият Господе Бог е забранил на нас християните, да вземаме, за което е написано в Откровението – Светото Писание на светия Апостол и Евангелист Йоан Богослов:

"И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.

Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин ешйсет и шест."

(Откр. 13,16-18).

..."И друг Ангел последва и казваше: падна, падна Вавилон, великият град, защото напои всички народи с яростното вино на блудството си.

И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.

Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и образа му, и които получават белега на името му.

Тук е търпението на светиите; тук са тия, които пазят заповедите Божии и вярват в Иисуса.

И чух глас от небето да ми казва: нипиши: блажени са мъртвите, които умират в Господа отсега. Да, казва Духът, нека починат от трудовете си: делата им вървят заедно с тях.

(Откр. 14, 8-13).


 

И ето, като прочетем тези страшни предупреждения Божии от Откровението, ще вземем ли тези електронни документи, за да получаваме сатанинските им "услуги", за своя погибел? А и какви услуги са, слад като почти в целия свят, и у нас, парите в брой се изземват от обръщение, предприятията се закриват и работа скоро няма да има? И от услугите им ще остане само "паницата леща", заради която ще трябва да не послушаме Бога, и да платим, за това, с душата си. И тогава "безплатините им услуги", за нас хората ще са душеловки, душегубки, като "безплатното сирене в капана за мишки".

Можем ли заради това да не чуем Бога, и да приемем електронната карта с чип? А тя вече е печатът на антихриста.

(Макар и мнозинството да казват, че това все още не е печатът, всички са съгласни, че е предтеча на печата на антихриста. Но и така да е, трябва ли да получаваме и да вземаме в ръцете си електронни документи, в които знаем, че са записани знаците на дявола, вкл. и числото на звяра - 666, които ще са и в печата?! А и ЕГН-то... с което отдавна сме свикнали, с приемането му, ние несъзнателно сме се отрекли от името си, което Господ ни е дал при ражането? А следователно, и Той се е отрекъл от нас! И освен това, светите старци казват, че който е взел електронните документи, после ще приеме и печата на антихриста! Затова, колкото по-рано се отречем от електронните документи, от всякакъв вид, толкова по-добре. И макар в некои отношения да е късно, – по-добре късно, отколкото никога! Г.С.)

На кого да се подчиним, кого да слушаме - човеци ли, макар и да са облечени с днешната земна власт, или Бога - Царя на Вселената, Твореца наш, и на "все и вся"? Кого да послушаме - Христа или антихриста? Чий закон е по-висш - Божият или човешкият? Нима думите Божии в Откровението /да не приемаме печата на антихриста/ са казани "на вятъра"? А и нали в Конституцията е записано, че ни се гарантира свободата на вероизповедание...


Съдейки по Откровението, чипизацията на хората има, не - социален смисъл и значение, както глобалистите ни представят и обясняват това апокалиптично събитие, а духовен, религиозен и мистичен смисъл и значение. А смисълът и значението им е такъв: да преподчинят човека, от валстта на Бога, под властта на дявола и антихриста; т.е. от "юрисдикцията" на Христа - под "юрисдикцията" на дявола и неговия подставеник - антихриста, което не пожелаваме и на враговете си.

Затова, приемането на електронните документи /печата на антихриста/ е непослушание към Бога и приемане "гражданството" на Световното царство на антихриста. Непослушалият Бога и приел печата, губи статуса си на човек, понеже от него, отреклия се от Бога, се отнемат най-важните дарове на Светия Дух: разум, воля, съвест; и човек се превръща в "зомби"...

Такива са питките им, опечени с "кваса" на глобализацията. И сега да помислим, могат ли тези изгубили Божия си образ, психо-мутанти и надничари на дявола, да са патриоти и защитници на Отечеството, труженици на полето, бащи на семейства и продължители на човешкия род? И до къде ще стигнем така?

Не, и не! Стига вече сме настъпвали бесовското "гребло", като миналия век, и сме превръщали Родината си в кораб с глупаци, помагайки за пълната ни ликвидация.

Приемането на електронната антихристова карта е отричане на човека от Бога, и властта над човека ще поеме дяволът, и бесовете му, които ще влязат в човека. И тогава няма да има кой да ги гони!  И всики приели печата ще станат бесновати...

И така, електронизацията е ликвидация на образа Божий в човека и загуба на даровете на Светия Дух. И въпросът е, може ли вярващ християнин да се съгласи да приеме печата на антихриста, с изброените последствия, и да предаде душата си на сатаната за вечни мъчения? При което, приелия печата човек, ще бъде ръководен от електронната енергия, а не от благодатта Божия, силата Божия - Светия Дух: «от когото живеем, и се движим, и сме» (Деян. 17, 28).

Приемането на електронните документи е неподчинение на Бога, което е смъртен грях. А човешките грехове са източник на властта на бесовете над хората. Какво ще изберем ние вярващите – небесния рай или земния "рай", с последващо преселение в същинския ад, за вечни мъки, за което ни предупреждава Откровението (14,9-12)?

 

Понеже глобализацията на хората противоречи на Откровението, на закона Божий, който се премълчава и игнорира от глобалистите, и който "не е писан" от тези творци на новия електронен тоталитарен свят, то ние, православните граждани, решително отказваме да приемем печата на антихриста – електронната карта с чип.

Освен това, глобалистите - светските власти, и даже некои свещенослужители, наричат противниците на глобализацията и на електронните документи, сектанти. А не включват ли така, в числото на "сектантите" и самия свети Апостол и Евангелист Йоан Богослов - автора на включеното в Светото Писание, Откровение, продиктувано на апостола от Самия Господ Бог, чрез светите Ангели? А нали "отказниците" следват предписанията на същата тази книга. Не е ли игнорирането и отричането на Откровението, хула срещу светия Дух?

Да. От електронното антихристово заклеймяване може да ни избави само Господ Бог. Но за това е необходимо да паднем на колене и със сълзи на очи да се молим и да се каем пред Бога за греховете си - богоотстъпничество и безнравственост, с които развалихме и изкривихме божия образ в нас, за което и се "удостоихме" да бъдем подпечатани от антихриста и да сме негови роби.


 

И така, ние трябва да решим за себе си и да кажем:

"Реших да се подчинявам на Бога и да изпълнявам Неговия Закон - Откровението, а не волята на дявола, и затова отказвам да приемам всичките му, и всякаквите електронни документи - печати на антихриста, и се отказвам от всичките му "мечешки услуги" и "удобства" в царството му адово."


 

превод, Григор Симов, от:

http://3rm.info/41195-i-snova-universalnaya-elektronnaya-karta-pod-redakciey-alekseya-dobychina-dlya-rasprostraneniya.html

 




Гласувай:
4



1. raders - :))) Отначало си мислех, че само ...
03.12.2013 17:58
:))) Отначало си мислех, че само евреите те нервират. А то май работата е по-сериозна...
цитирай
2. grigorsimov - на такива като теб, raders, обикновено не отговарям, но...
03.12.2013 19:53
Но заради Господа и Светия Дух, казвам:
– Махни се от мен сатана, и от блога ми!
цитирай
3. raders - Но заради Господа и Светия Дух, к...
03.12.2013 21:05
grigorsimov написа:
Но заради Господа и Светия Дух, казвам:
– Махни се от мен сатана, и от блога ми!


Съжалявам, ако съм ти досадил. Аз просто се опитвам да ръзсъждавам разумно. Но щом предпочиташ само хвалебствени слова, няма да участвам повече и те оставям на мира. Наистина блогът си е твой и се чудя какво търся тук. Всичко хубаво!
цитирай
4. grigorsimov - Благодаря за разумния ти отговор и за разумното ти решение!
03.12.2013 23:04
Трогнат съм.
Всичко хубаво и на теб!
цитирай
5. twrra - кодът на чипирането ще е с 18 разряда
04.12.2013 19:35
До 15 -те разряда ще са година на раждане и т.н. ... държава. А 16, 17, 18 разряд няма да се виждат. Те ще се добавят автоматически от световната обобщаваща компютърна програма за всички получили световен паспорт от бъдещият общ световен съюз и е 666 за всички лица без изключение . Данните отдавна се събират чрез сегашните здравни каси. Само липсващите разряди като - континент ,държава ще се допълнят автоматически от компютърната система. Човек дори няма да знае , че държавата е изпратила нашите данни в общата система за обработка. Защото ,за България Бойко Борисов вече разписа договора с американската фирмата за компютърната програма / през май 2013 г / . Договора за поставяне на чиповете ще бъде само въпрос на един подпис , ако изобщо ни питат.
На 17.10.2013 г. обама прокара закона за здравеопазването , чрез който хамериканските бебета ги чипират задължително срещу 300 долара.
/по този повод стенографката от парламента Дайана неиздържа и се разкрещя срещу парламентаристите , а после я изкараха луда и я задържаха в лудницата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312794
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031