Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 21:23 - Владимир Путин упрекна Запада за отказа от християнските ценности! Автор: pesho
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3100 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 30.12.2013 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Провежда се политика, поставяща на едно ниво многодетното семейство и еднополовото партньорство, вярата в Богa и вярата в дявола. Ексцесиите с (дяволската) политкоректност стигат до там, че съвсем сериозно се говори за регистрация на партии пропагандиращи педофилията.
.................................

В свое наскоро направено изявление президентът на Русия Владимир Путин се обяви в защита на християнските ценности и разкритикува Европа за секуларизацията. По-конкретно той заяви: „Виждаме как много евроатлантически страни фактически тръгнаха по пътя на отказ от своите корени, в това число и от християнските ценности, които представляват основите на западната цивилизация. Провежда се политика, поставяща на едно ниво многодетното семейство и еднополовото партньорство, вярата в Богa и вярата в дявола”. „Ексцесиите по политкоректност (сатанизъм) стигат до там, че съвсем сериозно се говори за регистрация на партии, поставящи си за цел пропагандирането на педофилията. Хората в много европейски страни се страхуват и се боят да говорят за своята религиозна принадлежност, дори се отменят (християнски) празници или биват наричани по друг начин, срамежливо криейки самата същност на този празник… и всичко това се опитват агресивно да наложат на целия, на целия свят” – отбеляза още Владимир Путин.

Според руския лидер всичко това е път към деградация и примитивизъм, към дълбока демографска и нравствена криза. „Какво по-голямо свидетелство за моралната криза на човешкото общество, от загубата на способността за самовъзпроизвеждане?” – риторично попита Путин.




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. batimetriq - Ако Путин е подкрепил християтс...
31.12.2013 02:41
Ако Путин е подкрепил християтството, това го издига над западните лидери.
цитирай
2. grigorsimov - Да, може и да е лицемерно, но е факт...
31.12.2013 12:26
Факт е, че в демократичния запад ускорено се забранява празнуването на християнските празници, и даже споменаването им. И нещо много повече – В много европейски държави отнемат безапелационно и безвъзвратно, децата от родителите им, ако дете спомене пред учителите или пред "компетентните социални служби", че родителите му говорят за християнство и вяра в Бога. Децата се отнемат от родителите им, и още по много други, дяволски формулирани поводи, например, че родител се е скарал на детето си, за някакво негово провинение... или че родителите протестират, че на детето им в училище, задължително се преподава хомосексуализъм, т..е. педерастия! И че в училище децата се подтикват да пробват всякакви извратени сексуални практики, чрез специално създадени за целта, учебници и филми, а и - на живо, в клас, т.е. в час...
цитирай
3. zabylgarite - Ако се окаже вярна информацията
31.12.2013 19:47
Че е започнал строежа на храма в Ерусалим....
значи краят е много близо

Там ще седне антихрист след като е "обединил" народите в една вяра,гонение на всички истински християни- и ще се обяви за Бог и ще иска от хората да признаят властта му с печати на ръката или на челото и ще има голяма скръб по света
....
това е само накратко

Библията се изпълнява буквално
Добрата вест е,че властта на антихрист ще трае 3 години и половина
После Христос слиза за своите Си

Бог е велик!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363794
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930