Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2014 00:42 - От който народ се бои, АнглоЕвреоналът, го раздробява! проф. Столешников, http://www.zarubezhom.com/
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3796 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 08.01.2014 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Можете ли да повярвате, че на територията на Германия, в средните векове Евреоналът бил създал 350 отделни княжества!  (Не, не са римски добре познатите ни максими, като "разделяй и владей", а са на еврейския - римски и елински плутократичен елит! Г.С.)
И от Русия ще направят същото, и от Украйна!
От който народ
АнглоЕвреоналът се бои, го раздробява. А когато им е удобно да ни управляват общо, тогава обединяват, както е сега със същата тази Германия (и с цяла Европа!).

Тук няма никаква друга логика, освен удобството на Евреонала!

Ето ви и заглавие от американския блого-дром

"Киевските протести са още една координирана цветна революция на ЦРУ в действие!"

http://zarubezhom.com/Images6/UkrZRU2.jpg

„На 15 декември в Киев ще дойдат двама американски сенатори - Джон Маккейн и Крис Мърфи“

Станаха съвсем нагли, даже на ниво – сенатори, идват в чужда страна да вдигат бунтове!

Също както и 1917 г. Американският сенатор евреин Елияху Рут призовава войниците към метеж в Перм!

http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917-Perm.jpg

Цяла Русия тогава била наводнена с американски агитатори - шпиони! http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917-Korr.jpg и http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917.jpg

Цяла мисия американски сенатори тогава пристигнала да вдига революция в Русия! http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917-ALL.jpg.

Ето и този „гостенин“ http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917-1.jpg

Това е генерал Брусилов, жена му била американка, затова от него еврейските медии направиха “герой“ http://zarubezhom.com/Images/SpecialMission1917-1.jpg

Той при Троцки веднага станал Първи военен съветник! http://zarubezhom.com/Images/Trozky-Brussilov.jpg


 

Ето това е международен тероризъм!

Като минимум, тези сенатори трябва да ги арестуват и осъдят за подстрекателство към метеж, държавен преврат и тероризъм"!

Тези американски сенатори, първо, нямат дипломатически статут, и второ – те идват, не на официална визита, а като частни лица! И Янукович не ги е канил!

Това са свърх-човеци – супермени, супер евреи, - и те са уверени на 100 % че е тяхно неотменимо право да поставят във всички страни правителства, каквито са им нужни, по тяхна преценка!

Никога няма да им избиеш тази идея другояче, освен със сила! На Империята няма да устоим директно, а само с партизанска война трябва да унищожаваме агентите на Империята, „на всеки километър“!

Това ви казва доктор Столешников, който 20 години живее сред тях, и ги познава от вътре!

А те вече се струпаха, като чакали! http://zarubezhom.com/Images6/EU-EshtonK.jpg

.................

"Виж докторе, не само че идиотите мръзнат (на Евромайдан) за еврейските интереси, но евреите и кръв решили да поизточат покрай шумотевицата:
„В Ивано-Франкивск – донорска акция

„Давам кръв за Майдан“

http://zik.ua/ua/news/2013/12/12/v_ivanofrankivsku__donorska_aktsiya_za_maydan_krov_
viddam_446900
-

Images5/Blood-sbor.jpg

Виж, Уотсън, последователността – всичко това е една и съща мафия:

В САЩ, евреи, канибали, продажба на органи под маската на „осиновяване“.

Преврати, интервенции... и т.н. Един подчерк, едни и същи (не)хора стоят зад всичко това, но имащи хиляди маски!

..............................

"Евреи, евреи, наоколо само евреи“ http://vybor.ua/article/grazhdanskoe_obschestvo/evrei-evrei-krugom-odni-evrei.html

- И това никак не е смешно! Украинската власт и цялата опозиция се състои само от евреи. Всичките главни крадци в Украйна, напълно случайно (както и във всички други страни) са евреи. Цялата власт в Украйна, вкл. Президентската, също принадлежи на евреите. Цялата опозиция в Украйна също е еврейска, въпреки някои екзотични фамилии... Вие пак се смеете, но цялата „украинска“ опозиция са все евреи: бабата на Кличков се казвала Тамара Ефимовна Етинзон. Дядото на Юли Тимошенко е Абрам Кельманович Капительман. Бабата на ръководителя на „Свобода“Тягнибок носила фамилията Фротман. Майката на Сени Яценюк – Мария Григорьевна (Бакай), принадлежи на старинния юдейски род, възлизащ до най-авторитетния тълкувател на Талмуда, равин Бакаи. Олигархът Порошенко при раждането си бил Вальцман. Луценко има израелски паспорт. Бившият одески кмет, дясната ръка на Кличков, е Едуард Иосифович Гурвиц. http://zarubezhom.com/Images6/Ukr-jews.jpg

"Израелския ивритоезичен сайт на международнто икономического издание Forbes публикува списък на 165-те най-богати евреи в света. В този списък, заедно с главата на корпорацията Oracle - Ларри Елисън ($43 млрд.), Майкъл Блумберг ($27 млрд.) и Шелдън Еделсонъм ($26,5 млрд.) присътстват и гражданите на Украйна – Ринат Ахметов ($15,4 млрд. - 47-мо место), Виктор Пинчук ($3,8 млрд., 56-о место) и Петр Порошенко ($1,6 млрд., 931 место). И ако Пинчук никога не е скривал принадлежността си към юдейското племе, то появяването в списъка на Ахметов и Порошенко е доста интересно. И двамата родни олигарски никога не са споменавали публично, че са потомци на Авраам…

    – В списъка на милиардерите и олигарсите, по принцип, гои не може да има...!

image

Еврейска сватба


А това, долу на линка, е снимка на премиера на Украйна Азаров - Хазаров - с доста еврейско лице:
Images6/UkrAzarov.jpg

http://golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=8&t=64491&




Извадки от
Science News Nauka Iverology http://www.zarubezhom.com/
проф. Столешников

Превод Г.С.




Гласувай:
10



1. bojil - Най-странното в тази снимка е това, ...
03.01.2014 01:37
Най-странното в тази снимка е това,че момчето изобщо не прилича на еврейче,докато жена му изобщо не прилича на европейка!
цитирай
2. grigorsimov - Авторът, проф. Столешников е евреин или полуевреин, както пише самият той.
03.01.2014 09:08
И преди неколко дни прочетох от него, следния убедителен пример. Професорът - иверолог (евреолог), казва така:
Когато една котка влиза в стаята, първото нещо, което ще види, това е друга котка, ако има такава.Защото знае къде и какво да гледа, и от какво да се опасява В смисъл, че само евреин може да познае друг евреин, не само по външност, но и по безброй други чисто еврейски признаци, в характера, поведението, професията и т.н.
И тук добавям още един еврейски пример, нещо, като виц:
В една митница имало надпис, на еврейски: "Моля, не хитрувайте! Тук всички са евреи."
Така че, който иска да научи "великата" тайна, в какъв свят и с какви не-хора живеем, нека дълго, дълго се интересува, а първоначално е добре, да приема на доверие, онова, което казват врелите и кипели - евреи, или - между евреи.
цитирай
3. audan - Истината за България нещо не се говори. Защо ли?
03.01.2014 10:17
За това какво е САЩ, например, можем добре да разберем от някой гражданин на СССР/Русия/Украйна ... Една голяма, дори само по площ държава, винаги смята за опастност друга подобна държава.
Та да - САЩ е заплаха за Русия (Украйна ...) и се опитва да я раздроби. Но ми е интресно защо тези защитници на истината премълчават България? Дали, пък, не е защото им пречи на Панславянската идея за Русия - Трети Рим, Русия - водачът на славянството...

Една голяма репетиция за това беше Югославия, която повечето републики вътре наричаха "Сърбославия". Познайте защо ...
цитирай
4. grigorsimov - Истината за България не е по-различна от тази за Украйна, Русия, Европа, като цяло, и т.н.
03.01.2014 17:20
А ако намеквате за този блог, че не се пише за България, тогава явно не сте чели достатъчно. И затова, специално за вас ще повторя за пореден път главното, за всички страни, и особено за България, а то е, че и в България, както и в целия свят, всичко е еврейски (едноличен) монопол, т.е. на Световното Юдомасонско Еврейство. Въпреки привидното множество банки, интернационални корпорации и фирми, целият бизнес, финанси, специални служби, медии, образование, култура, както в света, така и у нас, е в ръцете на шепа банкери - евреи, които, най-вероятно, са и членове на Юдейския Синедрион. Затова и у нас, целият "елит" - финансов, икономичеки, научен, културен и политически, е еврейски. Затова и българите вече са на изчезване, аи и европейците, като цяло. И ако сте се интересували, щяхте отдавна да го знаете, поне в най общи линии. А ако не искате да знаете, ваша си работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318722
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031