Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 00:29 - Мистериозният неповреден паспорт на „атентаторката-самоубиец“ във Волгоград, също като 11/9 в Ню Йорк - http://www.zarubezhom.com/
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2383 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.01.2014 00:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Американците познават тази измама. При тях, на мястото на взривените небостъргачи, чак две лични катри намериха - напълно здрави, цели и не обгорели - току що идадени от ЦРУ!
Много просто, Уотсън, едни и същи хора го вършат, и затова почеркът е един и същ

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090613120030AAj871U


image

 

http://seansrussiablog.org/2013/10/22/volgograd-bombers-mysterious-passport/

Ето още заглавия от публикации в американския интернет

"Volgograd blasts follow same template as US, Syrian, Afghan attacks – Russia http://wakeupfromyourslumber.com/news/volgograd-blasts-follow-same-template-us-syrian-afghan-attacks-russia

"Взривовете във Волгоград са със същия почерк, като в самите САЩ, в Сирия и Авганистан".


 

http://theinternetpost.net/2013/12/31/cia-busy-in-russia/


"Правителството на САЩ стои зад всички крупни актове на террора в Русия – Това разказа бившата сътрудничка на ФБР Сибела Едмондс"
планът "КАВКАЗ" (документален) част - 1 https://www.youtube.com/watch?v=bWmk-9t9Oys


 

Експерт: Всичките централни новини са под пълен контрол http://www.youtube.com/watch?v=TM8L7bdwVaA


 

КОЙ КОНТРОЛИРА ВСИЧКО?

За терора:  кой го върши и защо?

Сега Холмс (Столешников), след 20 годишно изучаване на вътрешната англоезична литература, ще ви представи в най-съкратен вид, ситуацията в света!

Това, което сега ще прочетете е същността на света - днес!

За да разберете, Уотсън, кой всъщност извършва терористичните актове, трябва да знаете, къде живеете – и с кого. А точно това, основното, хората не знаят! Затова с тях правят, каквото си поискат. Ето, например, хората мислят че всички те уж живеят в своята си страна, и тези страни общуват една с друга, като „суверенни държави“.
-
Нищо подобно! В света, последните 500 години същестува оформилата се последна Британска Империя , от еврейската дума „БРИТ“ - „договор“! И всичките други страни са в БРИТанския й стомах.

(Така е и с Бундесрепублик Дойчланд, където „Бунд“ е - „съюз“ на еврейски!)

През последните 100 години ИМПЕРИЯТА стана Британо-Американска! Но същността и не се измени, тя стана само по-голяма!

Чий е този договор "БРИТ"? - Разбира се, на англоезичните ивери (евреи), а не на гоите!

...................

http://zarubezhom.com/Fotoalbom5/images/Mason1bill_jpg.jpg


 

"Бритиш Израел или Англо-саксонски Израил“. Автор Адам Рузерфорд. Второ изд.

"Призив към Англоезичките и Скандинавски нации":

BRITAIN-ISRAEL.pdf


 

Ето, Холмс ще ви покаже интересна

политическа карт на света

която показва

"Единствените 22 страни в света, които БРИТанската Империя не е окупирала"!

http://twistedsifter.files.wordpress.com/2013/08/the-only-countries-britain-has-not-invaded.jpg

На практика, Уотсън, още по-малко страни не са били окупирани от британските войски или Имперската им коалиция, защото за да се налапа Монако, Ватикан или Лихтенштайн, тях съвсем не е задължително да ги окупират.
И
Беларус, - чак сега, за първ път е отделена, а когато БРИТанските войски окупирали Русия 1918-1923, тогава тя е била част от Русия. Освен това, през същите години БРИТания предприемала опити да окупира Съветска Средна Азия, просто те се споразумели с американския гражданин Троцки-Бронштайн относно този регион. Защото режимът в Русия след революцията 1917, установен от американския гражданин – Председател на Революционния Съвет - Троцки-Бронштайн, в продължение на 10 години, до вътрешната антиБРИТанска "контрареволюция" проведена от Сталин, се държала на штиковете на БРИТано-Американската ИМПЕРИЯ. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Wladiwostok_Parade_1918.jpg

Ето, Уотсон, смешно е даже да помислиш, че режимът ни жидоболшевиките на Бронштайн са можели да спечелят войната с обединените сили на Британо-Американската Империя, включително задействаните канадци, австралийци, чехи, поляци, японци, румънци и т.н. - 15 знамена! 15 държави са били в окупационните сили! - Фактически целият свят тогава е бил против Русия. Кой тогава е окупирал Русия? - Целият свят.
Само последнен дебил може да вярва в тази глупост – в победа на Русия над целия свят, под ръководството на „вчера“ изпратения от САЩ Бронщайн!

От САЩ! - Ето го ключът, Уотсън! Официалната версия тъпо повтаря лажи; а хората дотолкова са затъпели, че вярват на измамата почти 100 години; при това, не само в Русия, но и в самите САЩ и Англия вярват! Защото са тъпаци! А от страна на ИМПЕРИЯТА – това е обикновена психологическа "ЧЕРНА ОПЕРАЦИЯ" - в духа на ИМПЕРИЯТА!
Режимът на Бронштейн в Русия – е бил този, който
ИМПЕРИЯТА е поставила в Русия, и Бронштейн веднага им предал цяла Русия в концесия, а населението на Русия затворили в концлагери, под началството на своите евреи, дошли с Бронштейн от САЩ!

Images6/Gulag.jpg

http://zarubezhom.com/Fotoalbom2.2/images/Solovki2_jpg.jpg


 

ИМПЕРИЯТА изпратила Бронштейн (Троцки) от Нью-Йорк! Същата ИМПЕРИЯ след половин година – летото на 1918 год., вкарала и войски в Русия! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Wladiwostok_Parade_1918.jpg,

За да подкрепят Лейб Бронштейна и Мойсей Урицки! Но всичко това световната преса и „мозъчните танкове“ на ИМПЕРИЯТА представяха, като, уж, "борба" против режима на Бронштейна – техния гражданин!?

Ето какви финтове върти Империята!
Техен е и фалшфлагът 9/11 !

Разбира се, ИМПЕРИЯТА не е глупак да нарече себе си "ИМПЕРИЯ"; тя нарича себе си "развити демократични страни", все едно, че не са ЕДНО ЦЯЛО! Отдавна трябваше да се разбере това, за да се разпознава "Ху из ху" (Кой – кой е?). Кои бандити ще си признаят, че са банда?

Бронштейн и ИМПЕРИЯТА исползовали екстремистската партия на Ленин за да вземат властта в Русия. Партията на "болшевиките" изначално е била на Ленин. А реемигрантите, току що изпратени от САЩ, с огромни пари, които те използвали, и за партията на Ленин, и за въоръжения преврат!

И после реемигрантите от САЩ, каквито са били Троцкий, и Компания, бързо отровили Ленин, понеже бил свързан с Германия (с германските евреи!), а на САЩ и Англия германско протеже не им трябвало. ИМПЕРИЯТА ще премахне и Сталин, после. Просто Сталин, който премахнал техния Троцки, ИМПЕРИЯТА го използвала да елиминира по-опасния за ИМПЕРИЯТА - Хитлер! (Г.С: по точно, Сатлин им трябвал, за подготвяната европейска Световна война, за избиване на максимален брой европейци, и за предаване, по възможност, цяла Европа в ръцете на съветския еврейски комунизъм, който след като изиграе ролята си, ще го „преустроят“, по свой - Вавилонски - сатанински образ и подобие!). А руския гойски народ за ИМПЕРИЯТА въобще не бил нужен, понеже не притежава качествата, които са нужни на ИМПЕРИЯТА, - работоспособност и покорност, каквито притежават, да речем, южноамериканските, мюсулманскиете и китайските гои, с които ИМПЕРИЯТА започна да замества руските гои.


 

Ето сега ИМПЕРИЯТА вече 20 години се опитва да разкъса Русия на части!

Елцин и Путин вече предадоха на ИМПЕРИЯТА всичко, освен целостта на Русия. Но това е малко за ИМПЕРИЯТА, тя нама да се успокои докато не раздроби Русия!

За ИМПЕРИЯТА сега това вече е въпрос на принципи, и тя задейства цялата вътрешна агентура и всичките си диверсионни способности, понеже не се решава открито да нападне голямата Русия, както, да речем, Иран. Защо ли? Когато в Русия е пълно с вътрешна агентура Images4/Shillz-oppoz.jpg А и, като цяло, руснаците са разложени, до такава степен, че за половинка ще продадат каквото им поискат, та някаква си родина ли?! Еврейския Холивуд е смъртоносно идеологическо оръжие, и на руснаците това само показват. А тъпаците гои не могат да различават киното от реалността, о обратно.


 

"Американската армия иска по-голяма роля в Тихоокеанското крайрежие на Китай, за да противодейства по-ефективно на Китай".

http://www.blacklistednews.com/U.S._Army_seeks_bigger_Pacific_role_to_confront_Chinese_efforts_to_control_shipping_lanes_and_seize_disputed_territory/31593/0/38/38/Y/M.html

ИМПЕРИЯТА, Уотсън, иска за себе си роля, да противодейства на другите страни, вътре в страните! - А защо ли, Уотсон? - Защото БРИТанската ИМ-ПЕ-РИ-Я! Е "ИМПЕРИЯ на ДОГОВОРА"! А всичките страни са нейни КОЛОНИИ! Отдадени й по ДОГОВОРА – "БРИТ", от някого, когото ние не го знаем! Images4/VerticalVlasti.jpg


 

На тази планета всичко принадлежи на БРИТанската ИМПЕРИЯ. Тя така го и вижда - согласно ДОГОВОРА - "БРИТ"!

http://zarubezhom.com/Fotoalbom5/images/Mason1bill_jpg.jpg


 

Народите не могат да управляват своите страни. ИМПЕРИЯТА управлява страните, по своите шаблони: президент, парламент, Конституционен съд", "свободна преса" и т.н., които навсякъде са инструменти за "дистанционен контрол" в ръцете на ИМПЕРИЯТА. Защото ИМПЕРИЯТА контролира тези "институции" по свои (юдомасонски) канали! И където се появи проблем, ИМПЕРИЯТА веднага включва механизмите за възстановяване.

Такава е общата ситуация, Уотсън!
Има
гениален филм на съветския гойски (гойски, друг път. Г.С.) режисьор Сергей Никоненко по разкази на Шукшин "Ёлки-Палки" http://www.youtube.com/watch?v=is2nUkuUcjs

В провинциално съветско градче изобретателят Николай Князев изобретил как да се ръководи държавата, за да е много евективна, - "да се концентрира цялата мощ на отделните хора и заедно да извършват такива дела, като построяване стълба до луната или метрото да се прокопае до Владивосток".
- И всички ръмжат срещу Князев! Но напразно ръмжат срещу Князев, защото той е открил принципите на функциониране на
ИМПЕРИЯТА.

Именно на такива принципи действа ИМПЕРИЯТА, както е описал Князев! Но Князев просто не е можел да проумее, че ИМПЕРИЯТА работи ПРОТИВ такива, като него – против гоите!

А как и какво прави ИМПЕРИЯТА за да взриви Русия, - това вече, Уотсън, е чисто технически момент, но ИМПЕРИИЯТА притежава всичките средства, и главното - кадрите - "кадрите (на избрания народ) решават всичко"!  А Князев не е от „избраните“. И вие също не сте "избрани"! Вие просто не четете книжки на английски, издадени от американските "тинктанк-ове".

Там всичко това за ИМПЕРИЯТА, е написано открито, само че на дипломатичен език; вие просто нямате достъп до такива книги, а и те са трудно четиво!

.....................

А защо никой нищо не говори за ИМПЕРИЯТА?
Защото така е по-лесно да се управлява. Защото хората не могат да се борят срещу нещо, което го няма официално!

Лазар Каганович направи най-важното признание за своето племе. Запомете тези думи на Лазар:
http://zarubezhom.com/kaganovich.htm

- А защо самият вие не напишете мемоари?
- Аз не умеря да пиша, а и няма защо. Всички народи се делят на три части: народът, който никога няма да узнае истината, и ръководителите, които знаят истината, но тя е толкова ужасна, че главната им грижа е, освен тях, никой да не я узнае. И има неголям брой хора, които се опитват да узнаят истината, но те никога няма да имат пълните доказателства. Ръководителите старателно унищтожават всички улики за своята престъпна дейност. Аз дълго и много се борих през живота си. За това, което в действителност се случва или ще се случва, не трябва да говоря. Събитията не се случват, докато не се извършат. Трябва да се изчака. Нищо не можеш да направиш".

image

 

ПЪРВИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ГУЛАГ СА ВСЕ ЕВРЕИ

(Г.С: – И НЕ САМО ПЪРВИТЕ, НО ОТ ПЪРВИТЕ, ДО ПОСЛЕДНИТЕ.

Но така е и с политическите, и с идеологическите, и с културните ръководители и дейци, и пак – от първия до последния, и от горе до долу!

Но така е и с: учените, финансистите, стопанските ръководители, спортните и медицинските ръководители и кадри, философите и писателите, артистите, художниците, композиторите и изпълнителите, и т.н.

И само сред работниците в градовете и селата, евреите (и криптоевреите!!) са малцинство!

И, така е. Не само в Русия, но навсякъде!

Защото (по думите на Столешников): евреите са, не само измежду всички народи, но и измежду всички раси, вкл. и в Китай, т.н. ДЖУрджени – които от векове командват Китай!

 

 

 

И малко за ГМО

"Фермер в САЩ хранил своите свине с ГМО, и всичките останали безплодни!"

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=eilDbdLAyFs

http://news.mail.ru/politics/16008316/

http://rinf.com/alt-news/breaking-news/the-effects-of-genetically-modified-foods-on-animal-health-2/

 

Превод от руски: Григор Симов




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354082
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930