Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2014 11:50 - В света всичко е МОНОПОЛ на юдейския синедрион, с незначителни изключения! - продължение от предишната публикация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7086 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2014 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Между борците напрежението растеше и битките продължаваха. България се превърна в мутренска държава, в която грозни, глупави и дебеловрати същества с интелект като на врабче и мускули на бизон, навлизаха в едрия бизнес, банките, цялата икономика на страната. Заставаха на входа и изхода на предприятия, фабрики и заводи и с животинската си сила и първично поведения, ги източваха до дупка. Политици и ченгата разпъваха чадър над тях и ги предпазваха от арест и съдебно преследване, за което мутрите им плащаха рекет.


image Иво Карамански целува Вежди Рашидов

Допреди 3-4 години смачкани, неугледни и бедни държавни служители с 150 лева месечна заплата, политиците и куките се превърнаха в добре облечени новоизлюпени милионери. Започнаха да се наричат “Елит”. Мутрите навлизаха в туризма и спорта, ставаха строителни предприемачи, собственици на хотели и спортни отбори, най-вече футболни. Появиха се първите монополисти. Монопол на захарта. Монопол на цигарите. Монопол на горивата и газта. Монопол на дрогата. Монопол на проституцията и трафика с човешка плът. Маргините, Димата, Бойко, Пашата, Маджо, Милчо, Стоил и останалите тартори от СИК предлагат на Жоро Илиев, Цветин, Мето и другите бабаити от ВИС да се обединят. Жорката отказва. По това време той е вечно пиян и дрогиран. Поли Пантев не ще да работи при него и отказва президентското място – отива трайно в СИК и заедно с Любен и Георги Пехливанови продължава да дерибейства независим от централното ръководство на мутренската групировка. За шеф на ВИС е назначен Чавдар Писарски. Митко Малкия, лява ръка на Васко, е изхвърлен от  застрахователната компания от Жоро. Известно време стои в  родния си град Казанлък, а после преминава в лагера на Златко Баретата, който бързо набира скорост в подземния свят. Дрогата съвсем замъглява разсъдака на оцелелия брат и той се изпокарва с Маймунека, също много близък с покойника. В самата групировка започва противоборство между Мето Илиенски и Косьо Самоковеца.

image

Тодор Жовков с Бойко Борисов – Рапона (като охранител)

Сикаджиите се опитват да вземат надмощие над висаджиите и следват поредица убийства. Основателят на “Първа частна милиция” и най-големият бос по цялото черноморие Георги Николов – Мечката е ликвидиран от Кела. Първият е с ВИС, вторият със СИК. Бацата е все още силен, но във Варна изгряват нови звезди. ТИМ, групировка създадена от бивши векерета и протежирана от Любен Гоцев и Николай Колев, бързо завзема територии във всички печеливши отрасли. Из цяла България се води необявена Война. Маджо и Стоил спасяват Валтер Папазки Врачански от тормоза на Георги Илиев и той заработва за тях. Появява се “Волф” ООД на Румен Вълка и мутрите започват да печелят от боклука, неосъществена мечта на Иво Карамански, който гние в затвора. Жорката е арестуван през юли за побой и рекет над Антоан и Владимир Подмолови в Хасково с още десетина мутри. Спасява ги Иван Антонов, който вече е спасил веднаж Богомил Бонев и Живко Колев Жеков. Бившият съдия от Върховния се специализира във ваденето на “борци” от ареста. “ВАЙ инвест холдинг” е регистриран в съда със седалище булевард Витоша 119 след кино “Петър Берон”, по диагонал на фитнеса на Наско, превърнат от Живко отново в ресторант “Камен дел”, където, освен
мутри, се събират съдии, прокурори и ченгета. Председател на холдинга е Георги Илиев, а заместници са Николай Цветин и Антон Боянов.
Появяват се и нови играчи като Ганчо Въчков – Ганеца, Николай Зарев – Данкина, Красимир Христов – Баката и Огнян Борисов, които се конкурират с автоджамбазите на ВИС Яни и Цукровски, до момента ненадминати в кражбите на коли. Сикаджиите контролират изцяло “Първа източна международна банка” и “Интерпетролеум и партньори”. Собственици са на ФК “Славия” по подобие на Илия Павлов – ЦСКА, Иван
Кочев Чомбе – “Пирин”, Коце Маца – “Беласица”, Лавчис – “Левски”, Николай Гигов – “Локомотив СФ”, Гриша Ганчев – “Литекс” и т.н.

image

Юни 2001г. Стоян Ганев се качва в автомобила си след
тайна среща в сградата на Дарик радио с президент
на “Нове холдинг“ Васил Божков – Черепа (вляво)

Емил Кюлев се опитва да надскочи Илия Павлов подобно на Красимир Стойчев от “Трон”. Той е в съдружие с Недим Генджев, Георги Агафонов, Исмет Шабан – Фатик, Любомир Гибенски, Николай Златев и Робет Стамбули в “Турист спорт банк”. Създава концорсиум с “Пощенска банка”, “Капитал Банк”  на Красимир Стойчев и банка “Славяни”, в който думата имат Константин Тренчев от “Подкрепа” и Димитър Луджев, бивш военен министър, а юридически съветник и консултант е самият Богомил Бонев. Участва в Г 13 заедно с Илия Павлов, Красимир Стойчев, Добромир Гущеров, Васил Божков, Борислав Дионисиев, Валентин Моллов, Петьо Блъсков, Христо Данов, Ангел Първанов, Георги Аврамов, Тошко Тошев и Христо Александров, все съвременни строители на капитализма.

В цялата страна има около 9000 организирани престъпници от обикновенни крадци до финансови гении. Във всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава. Има и доста издънки. Поли Пантев решава да обере зеленчуковата борса в квартал “Слатина”, която се стопанисва от ВИС, а за управител е назначен Мето Куция, много близък приятел на Иван Кубето от Лозен, което поражда слух, че Жоро има пръст в убийството на брат си Васил, а калинката е Станчо Трифонов. Чейнджаджията Мето пребива с охраната хората на Поли и той за отмъщение изпраща барети да разпердушинат резиденцията на “ВАИ холдинг” в кв. Княжево, бивша къща на Георги Димитров, подпалил Райхстага. За първи път куки се намесват на страната на мутри. Заключени са 26 муцуни, откоито 11 са задържани в ареста.

image

Григорий Карамалак, Йордан Лечков, Христо Стоичков,
Димитьр Джамов.

Митко Джамов заема мястото на Васил Илиев във федерацията по борба. Основава “Зора инс” и “Зора холдинг”, наема под аренда язовирите “Батак” и “Доспат” любими места на Ахмед Доган и Иван Костов. Но и той претърпява крушение като Жорката. В Зимния дворец в Студентски град нахлуват петдесетина барети по време на състезание и демонстративно е арестуван. Вкаран е за 7 месеца в ареста, оттам за 2 месеца в националното следствие и накрая е преведен в пандиза “Бобов дол”. Той се е осмелил да нападне циганския клан Панови, да им вземе на караминьол 8 кг. злато и 4 крадени мерцедеса. По същото време в нощния бар на х-л “Хранков” Косьо Самоковеца разпива с Поли Пантев, братя Пехливанови и никому известния Владимир Грашнов, който работи като гид в ЮАР и чука богаташката Лора Виденлиева, израстнала в дома на ул. Гаврил Генов, вече Христо Белчев, заедно с Юм от Камерун или познат на повечето мутри като Белия делфин. В заведението нахълтва Иван Димитров – Доктора, димитровградски дизтарикат, покровителстван от Филип Найденов – Фатик и Иван Костов, бивш министър на финансите и председател на СДС. Доктора, който е един от най- здравите контрабандисти на цигари в България, Западна Европа и Албиона, хваща Грашнов за гръцмуля и му разбива човката с един единствен удар. От носа на екскурзовода шурва кръв. От съседната маса се изправя мъж с вид на руски евреин, приближава масата на мутрите и подава ностна кърпичка на Грашнов:

– Пожалуста, берите. Меня зовут Михаил Чорни, Миша – усмихва се в златна усмивка евреинът от бившия СССР и се връща обратно на масата.

Мишата е доведен в България от професионалния измамник Митьо Шашмата. По това време още не се е запознал с Петя Славова и Митко Събев, а в устата му има два реда зъби от истинско злато, каквато е модата в бившия Съветски съюз. На булевард “Мадрид” в столицата, Маймунека и неговата бригада пребиват жестоко ченге от подразделението на баретите във Враня срещу резиденцията на царя. След два дни следва ответен удар. Куките изценират катастрофа на ъгъла между улиците Янко Забунов и Ярослав Вешин. Мутрите излизат да се разправят и са изпонатрошени от ченгетата, пристигнали с цял рейс. Маймунека отговаря за автоборсата в Горубляне и в същото време ебе Шинка, началник митница в същия квартал до “Сомат”, приватизиран от Вили Бец.

image

Майкъл Чорни

***

–Я ми повикай Боко Тиквата! – Любен Гоцев се изправи леко пиян и залитна. Генералът пиеше рядко, но сега се беше наквасил.

– Имам друга задача за него. Ще докараме Царя! Като свалим Жан и издигнем циганина от Блатино, ще трябва да го сменим със Симеон! Боко Тиквата да пристига! Заповядвам! – Любен Гоцев повърна и падна пред своите съратници, събрали се на планьорка в ресторанта на Ангел Стойчев.

image

Боко Тиквата, мутрата на ченгетата, известен повече като Бойко Рапона и Шурла-бурла тиквен гъз, се извини на Алексей Баретата и Румен Пашата в ресторанта на басейна “Спартак” и потегли с охраната си към “Монте рей”, където го чакаше генерал Любен Гоцев и колумбиец, пратеник на Benjamin Arellano и братята му Ramon, Javier и Francisco от Мексико.

image

Бойко Борисов с руския топ мафиот Константин Циганов,
докато Интерпол е издирвал боса.

***

Баш Баро, Цар Киро, самодържец на всички роми, синти и цигане влезе в сладкарница “Маркрит”, където го очакваше Косьо Самоковеца. Единственият цар в България, макар и цигански, беше възмутен от това, което пишеха за него във вестник “Труд”.  И искаше да мъсти!

***
(Г.С: И тези, дето си мислите, че са "извън всяко подозрение", като Живков, Г. Димитров, Костов, Бойко, цар Киро, Доган и компания, Сидеров, вкл. и не спомемнати тук - Благоев, Вапцаров, и т.н. и т.н. са все криптоевреи, или - дьонме, вкл. цялото ръководство на БКП - БСП - целия им ЦК и Политбюро, и всичките им "славни" партизански командири!! Но и ръководствата на всичките останали влиятелни партии, вкл. националистическите, вкл. АТАКА!
Еврейството, като цяло, може да се изрази и със следното НЕДЕЛИМО "равенство":
юдаизъм = сатанизъм = масонство = мафия = банкерство
= робовладелство = феодализъм = демокрация = комунизъм = глобализъм = световен концлагер
+ войни, революции, епидемии
+ пролетаризиране, безимотност, безправие,
+ атеизъм, лумпенизация, безнравственост, безизходност!)


...............................................................
Тази публикация е продължение от предишната!

копирано
от :
http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05/10/%D0%BC%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82/
,

Благодарение на Веско Маринов - САЩ,




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313697
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031