Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 21:07 - Холестеролът побеждава рака... и затова е забранен! http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3575 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Всички ви казват да не го ядете. Налагат се данъци, за да ви спрат да го купувате, и можете да се обзаложите, че се прокарват закони, за да го забранят напълно.

Но без холестерол човек би умрял на място — защото въпреки всичко, което чувате, тялото ви се НУЖДАЕ от тази храна.

Само преди няколко седмици ви казах, че ниските нива на холестерол неизменно се свързват с по-висок риск от рак (виж по-долу). Но без значение колко пъти се установява тази връзка, изследователите твърдят, че това е само асоциация и ви карат да продължавате да избягвате холестерола така или иначе.

Време е да им кажете да си гледат работата, защото последните изследвания показват, че това е далеч повече от ‘асоциация‘. Всъщност, именно тези изследвания показват точно как холестеролът предпазва от рак.

Всичко започва с група протеини, наречени свързващи се с оксистерола протеини. В поредица от експерименти изследователите откриха, че тези протеини играят много важна роля в растежа на клетките — и, когато са оставени без контрол, те карат клетките да растат буйно и неконтролируемо.

И, да, това е самото определение на рака.

И какво ги държи под контрол? Холестеролът!

Всъщност, когато изследователите измислиха свързващите се с оксистерола протеини, които вече не могат да се свързват с холестерола, растежът на клетките направо се побърка — а това е точно онова нещо, което не искате в тялото си.

Естествено, вече се говори за създаването на нови клетки, които да имитират холестерола, за да можете да постигнете същите резултати без самия холестерол — и можете да се обзаложите, че те няма да действат наполовина толкова добре, колкото холестерола и че ще са придружени от странични ефекти отгоре на всичко.

Но след като ще се произвежда, а няма да е естествено, някой може да гушне патент върху него и да ви взима луди пари за привилегията да го използвате.

Не си и губете времето. Вие получавате истинското нещо от пържолите, яйцата, бекона и всичките други храни, които вече обичате… но ви казват, че не трябва да ядете.

Яжте си ги, защото въпреки нещата, които чувате, холестеролът помага в защитата на всичко от мозъка до сърцето. Така че грабнете една бира и релаксирайте, докато четете:

Още информация за това, че ниският холестерол е смъртоносен

От всички лоши съвети, с които медиите ви заливат ежедневно, идеята, че трябва да снижите холестерола си е сред най-най-лошите.

Не само, че НЕ трябва да го снижавате, но може и да трябва да го повишите — и последни изследвания показват защо: Ниските нива на холестерола могат да ви РАЗБОЛЕЯТ ОТ РАК!

Изследователите сравняват нивата на холестерола на 201 онкоболни с тези на 402 души, които не са болни от рак и то не само когато пациентите са болни. Учените се ровят в данни за тях в продължение на 20 години назад във времето и откриват последователна тенденция: Онкоболните имат дългогодишна история на ниски нива на холестерол.

Разбира се, изследователите в това изследване казват не се паникьосвайте — продължавайте да понижавате холестерола си така или иначе, защото това е полезно за сърцето ви.

Пълни глупости!

Холестеролът — дори и лошият LDL холестерол — не е виновникът, който го изкарват. Всяка част от тялото ви се нуждае от него, като се започне от сърцето, и ниските му нива могат всъщност да причинят именно онези сърдечносъдови проблеми, които се опитвате да избегнете.

Ниският холестерол може също да причини или да влоши проблемите с паметта, да отслаби мускулите и дори да опропасти сексуалния ви живот. Не е за чудене, че това са също така основните странични ефекти на много от така наречените статини или снижаващите холестерола лекарства.

Изследване в Япония дори откри, че животът на хората с нисък холестерол е по-кратък.

Все още ли мислите, че трябва да снижите холестерола си НЯМА НАЧИН!

Забравете тази работа с противопоставянето на HDL срещу LDL и просто следете общия си холестерол. И ако  той заплашително падне, хапнете една пържола и яйца — имате да наваксвате.

Източници:

The Douglass Report, The ‘forbidden food’ that can stop cancer in its tracks, 18 May 2012

http://douglassreport.com/2012/05/18/how-cholesterol-beats-cancer/

The Douglass Report, More evidence that low cholesterol is deadly, 9 April 2012

http://douglassreport.com/2012/04/09/more-evidence-that-low-cholesterol-is-deadly/




Гласувай:
2



1. bojinkata - Браво!!!
28.01.2014 12:56
Браво!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28364328
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930