Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 23:44 - Правителствен плакат в Украйна:«Гответе ръката си за супер-чипа» (the very chip)! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5392 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 29.01.2014 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Предлагаме ви разговор на двама миряни с православен свещеник, виждащ греховете на хората, който декември миналата година предупреди жителите на Украйна, че «уникалният номер в Единния държавен демографски регистър (като българския ЕГН), е номерът или «името на звяра» – самият печат на антихриста, който ще нанасят с лазер, във вид на черти (штрих-код) на дясната ръка или на челото (вестник «МИР», 2013 г., № 1, с.8-9). И че приелите този код в електронен вид, непременно ще го приемат и във вид на лазерно начертание, на дясната ръка или на челото: «Това е едно и също».


ЗА КРЪЩЕНИЕТО СЪС СВЕТИЯ ДУХ И С ОГЪН

– Отче, в Евангелието от Матея (3:11) Йоан Кръстител казва за Христос: «Той ще ви кръщава със Светия Дух и с огън».
Какво ще е това кръщение, за което говори Йоан Кръстител?

 

Когато кръстят малко дете, тогава слиза Свети Дух във вид на Ангел... А с огън – това вече ще е наказание. Както Господ благослови, както Господ заповяда, така и ще бъде. Да приведем пример: Вече е имало страшно наказание – Всемирният Потоп, но Божията Майка плакала, че много деца са пострадали, бременни жени, кърмещи кърмачета, и тя замолила Сина, и Той й дал дума, че вече Всемирен Потоп няма да има – по молитите на Света Богородица. А огънят може да бъде всякакъв: земята може да гори, и това наказание идва заради нашите грехове.

– Върху цялото човечество ли?

Върху цялото, а може и на места. Няма да е навсякъде отведнъж, няма да е внезапно...


1991 година един мирянин, жител на Украйна, след много дни молитви, имал вътрешно преживяване, и му било казано, че Огненото Кръщение ще започне от Украйна, ще премина в Русия, и после ще обхване целия свят.
Ако преживяването на този мирянин е истинно, и от Украйна започне Огненото Кръщение, какво ще означава това за Украйна?

Ще започне голямо нападение, ще започнат големи страдания, мъчения, и точно това означава. Украйна, ако така го приемем, е близо до Изтока, а то, и всичко ще започне от Изток.

ЗА СЪКРОВЕНАТА ПУСТИНЯ НА СПАСЕНИЕТО

«…и скрий ме от мрежите му в съкровената пустиня на Твоето Спасение…» Какво означават думите «съкровената пустиня на Твоето спасение»? Трябва ли православните християни да отиват в пустинни места или става дума за вътрешно състояние на душата?

 

И едното и другото. Вътрешно състояние на душата, а когато започнат гоненията, когато започнат да слагат печатите 666, тогава ще бягат в клисури, планини, и по тресавища, и по горите, и по гъсталаци, и ще се крият, както е и в молитвата – молбата на душата на всеки човек: «Укрий ме и съхрани», ще молят Господа за опрощение, и Господ да ги съхрани, ако е такава Божията Воля. Тогава вече Господ ще решава, да ни запази или не, поради нашите грехове. Както Той благослови. Това ще е много страшно. Там ще е плач и скърцана със зъби, големи скърби, големи преживявания. И страдания велики. Който устои, той ще се спаси. Особено както сега по радиото, по вестниците, навсякъде (рекламират електронните документи) – за печата, за печата на антихриста. Не получим ли ги – ще се спасим, получим ли ги – пропадаме.


ЗА «ОБРАЗА НА ЗВЯРА» И «ИМЕНТО НА ЗВЯРА»

От 1 януари в Украйна действа Закон № 5492 «За Единния държавен демографски регистър», същността на който е в това, че при първото внасяне на информацията в регистъра, за лицето автоматически се формира «уникален номер», цифровото име «на звяра», за който вие казахте, че именно него ще нанасят на украинците, като знак, на дясната ръка или на челото, и че приелият ЕГН-то в электронен вид, ще го приеме и на дясната ръка, и на челото. Вие казахте: «едно и също е» (вестник «МИР», 2013 г, № 1, с.8-9).
Правилно ли сме разбрали, че приемайки ЕГН, човек трижди се отрича от Христа, три пъти се покланя на антихриста, а именно:
- «името на звяра» (цифровото име – ЕГН);
- «числото на името му» (понеже ЕГН е записан по стандарта EAN-13 или 666, като при штрих-кода на стоките);
- «образът на звяра» – цялата компютърна Система на антихриста?
Игумен Гурий казвал, че «образът на звяра» е…


– име човешко. Ако получат печата му, ще се покланят на душата, на тялото му и всичко негово. На Всичкото това ще се кланят, защото ще приемат знака му, човешкото му име. Вие знаете това име, нали? Името е «Ленин».

Старецът Самуил казвал, че Ленин ще го съживят, и ще му се кланят, като на бог. Наистина ли, по някакъв начин ще реанимират Ленин, като символ или физически?

На него вече седемдесет години му се кланят. Това поклонение се върши отдавна. А вие мислите, че ще го съживят. Той е като жив. Партията беше жива седемдесет години, и той беше жив, и когато започнат вече да слагат печата, той ще е жив. Ще му се поклонят и ще му се кланят. Ще приемат печата му.

Световната религия такава ли ще е, атеистична?

Това всичко вече отдавна е решено.

И портретите му като икони ли ще са?

Нещо „повече“ от икони. Затова неговото име ще се имплантира на челото и на ръката. Така ще въздейства още по-силно от икона. Бесът ще е още по-силен, като дявол.


Некои от старците казвали, че разграничителното (отключващо) събитие ще е – изнасянето тялото на Ленин от Мавзолея. Значи, него трябва да го махнат от там.

Вече три пъти са го изнасяли. Нощем го изнесат и закопаят в земята, а сутрината, той пак отгоре. Земята не го приема.

Значи, все пак ще си остане в мавзолея и нищо няма да се получи от това?

Защото е бес. Но това също е вярата Православна, и всичко трябва да се изпълни. Както и пишат, така и трябва да се изпълни, че числото на звяра е име човешко. Всичко трябва да се изпълни. Всичко трябва да се извърши.

Сега мнозинството хора в Русия и Украйна спят…

Да, така е.

...и нищо не знаят и не искат да знаят за строящата се Система на психотронния концлагер на антихриста, за «името на звяра» – ЕГН (със 666), за окончателното отричане от Христа, с приемането на «името на звяра». Схиархимандрит Христофор предупреждавал, че ЕГН (уникалният номер за запис в Единния държавен регистър) във вид на штрих-код (и микрочип) ще се нанася с лазер на челото, при фотографирането за биометрични документи, и на дясната ръка, при снемането на пръстови отпечатъци за биометричните документи.
Съгласно закон № 5492, ЕГН стана задължителен реквизит към личните отчетни карти за Единни социални плащания и вноски (заплати, пенсии и Пенсионно осигуряване). И след известно време ще кажат на човека: Вашата лична карта е без ЕГН, идете да си получите ЕГН, иначе ще останете без заплата и пенсия.
Хората казват: «Приемането на ЕГН е лошо, но без него на никъде, как ще живеем тогава»?

Да, да, така говорят.

Какво да им отговаряме на този въпрос?

Отначало трябва да се борим, да не се съгласяваме. Да пишем до всички инстанции и даже до Президента. Да се бориш, та Господ да види, че се бориш, че не си съгласен. А ако човек мълчи, значи е съгласен.

Отче, сега се появяват хора, които са приели биометрични паспорти, в Русия, в частност. И те, по незнание са ги принели, не са знаели, какви последсвтвия влече след себе си приемането на такъв паспорт. Направили са го, защото така е по-удобно, а и трябва, и т.н. Какво бихте ги посъветвали вие в такава ситуация?

Съветът ми е, че трябва да отидат там, от където са ги получили, да обяснят че не са знаели, да напишат заявление и да се отказват от такива паспорти.

Как да се молим за близките и роднините на тези, които разбират същноста на случващото се в света, на които сърцата им се късат, когато не могат да достигнат до сърцата на близките си?


Молете се, с молитвите против антихриста, всеки ден, не пропускайте нито един ден, да четете тази молитва. Който желае, който иска да се спаси, докато се труди, да чете всеки ден молитвата за антихриста, и нито един ден да не се пропуска. Макар и веднъж на ден.
Може да се четат всякакви молитви против антихриста.

Борба... А какви форми предполага тя? Защото, ако пишем просто до миграционната служба – разпоредителя с регистъра, то, тя ще отговори формално, в рамките на закона. Тя нищо не решава. В Конституционния Съд може да се обърне, или упълномощеният по правата на човека (т.н. в България – Омбудсман!!) или Президента, който е подписал този антихристиянски закон и сега издава укази, които ускоряват изпълнението му. Затова, в каква форма можем да се борим и да притестираме?


По добре е, който желае, да пише безспирно до Президента, че този закон е неправилен, че е срещу църквата, че не е по Бога.


Има предположение. Че Президентът е под психотронно въздействии, че са го принудили против волята му да подпише.

В това няма съмнение, точно така е.

Значи, ако пишем на Президента, то, по същество, все едно че уведомяваме Господа, че протестираме? Защото, ако Президентът не е на себе си, той нищо не може да решава?


Точно така е, Господ знае и вижда, кой се бори.

Значи, въпреки че няма надежда той да се вразуми…

Разбира се, трябва да се пише и да се изисква.

Може ли, и на Върховната Рада, и на Упълномощената по правата на човека (Лутковская), също да се пише?


Излиза, че трябва да се пише на трите места: до Върховната Рада, до Президента и до Упълномощенния по правата на човека.

Пасивен или активен трябва да е отказът от номер (ЕГН)? Например, просто не отиваш в Държавната миграционна служба – разпоредител с Регистъра, и нищо не подписваш, отказваш, разграничаваш се, или трябва да напишеш заявление, че се отказваш от ЕГН?

За сега мълчи и никому нищо не казвай. А когато започне натискът, тогава пиши.

Когато вече лично теб те притиснат, тогава да кажеш: «Не желая да имам нищо общо с вас», така ли?

Да, да, да.

Още Игумен Гурий казвал, че имал откровение от Божията Майка: «Вие, мои чада, нищо да не вземате и нищо да не подписвате. А главното е – покаяние. А ако питат – защо не приемаш това или онова, трябва да отговориш така: «Боя се от Всемогъщия Господ Бог и от Страшния Му Съд!» (кн.: «Лучезарный батюшка Гурии»)

Правилно, да, да, така е: «Аз съм Божи човек, аз съм под Господа, Господ ме е създал, и аз не мога да отстъпя, да се подложа на печата».


ПЕЧАТЪТ НА АНТИХРИСТА В ДЪРЖАВНАТА РЕКЛАМА

Искам да ви покажа и рекламни цитати от Киев и Харков.

image Билборд в г. Харков (26.02.2013 г.)

На плаката пише «Министерство на приходите и сборовете на Украйна».
В центъра на плаката – штрих-код, който се състои от хора – в цветовете на украинското знаме. Тридесет вертикални палки (равни на тридесетте сребърника, като и в штрих-кодовете на стоките). И пише: «Декларирай своите доходи до 1 април. Декларирай, за бъдещето на Украйна». Съзнанието на човека въсприема тази информация, като напомняне да декларира своите доходи, а в подсознанието на целия украински народ остава печатът на антихриста?

Да, да, да, правилно.

Видяхме в киевскто метро още една реклама: голям плакат с растворена длан, и пише:

«Гответе ръката си за супер-чипа».

Серйозно?

Да! Това вече е подготовка за печата на антихриста?

Даа... така е. Още не бях чувал за такова нещо! Това е то…


ЗА АРХИЕРЕЙСКИЯ СЪБОР

От 2 До 5 февруари в Москва се проведе Архиерейски Събор на РПЦ, който прие документа «Позиция на Църквата във връзка с развитието на технологиите за събиране и обработка на личните данни».
Съборът незаконно си присвои функцията на Поместнен Събор, внасяйки съответните изменения в Устава.
Съборът, по същество, потвърди своята привързаност към позицията, изразена в Обобщаващия документ по проблема ИНН (подобен на ЕГН) на Синодалната Богословска Комиссия на РПЦ за това, че «премането и неприемането на индивидуалните номера, в никакъв случай не е въпрос на изповедание на вярата или греховно деяние. Това е въпрос на личен избор, и няма религиозно значение».
Съборът извърши структурна подмяна: вместо да вдигне всички православни на духовна бран против строящата се планетарноа система на антихриста, той насочи православните да молят слугите на антихриста за алтернатива, за себе си, с което фактически ги предаде на милостта на антихриста.
Същността на позицията на Събора е: нищо не подозиращото човечество, заради печата на антихриста, доброволно да иде в ада, а на неколкото милиона православни, слугите на антихриста да им предоставят «алтернатива».
Архиереите, с изключение на Митрополит Владимир (Почаевски), не намериха нищо греховно - в доброволното приемане на всякаквите идентификатори с «името на звяра».
«Особено важно за Събора се счита спазването на принципа на доброволността при приемането на всякаквите идентификатори, предполагащи возможност за избор на традиционни удостоверения за самоличност».

- "доброволното нанасяне на идентификационни белези (знаци с «името на звяра») на тялото или имплантирането им, а и други микрочипове, в тялото на човека: Църквата счита за недопустимо принудителото нанасяне върху тялото на човека каквито и да е видими или невидими идентификационни белези, и имплантации на идентификационни микро- и нано-електронни устройства в тялото на человека».

В резултат, Архиерейският Събор, както каза руският юрист Анна Пугачева, «иницира законодателно легализиране на доброволното имплантиране и микрочипиране, и доброволното нанасяне на лазерни знаци на хората». Сега законодателите могат спокойно да пишат закони за доброволно имплантиране на микрочиповете – печатът на антихриста – на ръката и челото. Ето това направи Архиерейският Събор.

 

Да сравним това, с обръщенито на братята от Почаевската Лавра към Патриарх Кирил: «От духовна гледна точка, доброволното приемане и ползване от човека на цифровото име, вместо християнското име, а също и електронните документи – неговите носители, са дела греховни, равнозначни на отричане от Христа».


Да, да, да.

Навремето Светият Синод предал Царя – Помазаника Божий, и поради това, Русия и Църквата ги постигнали десетилетия кървави репресии.
Какво очаква Светата Рус и Православието, след като архиереите, всъщност, предадоха Христа, паството си, и дадоха «зелена светлина» за доброволното принемане на белезите с «името на звяра» на тялото, на цялото човечество? Те, като че, снеха
Божията защита  от хората?

Ще настъпи пълна гибел на човечеството, по цялата земя. Пълна.

А и много бързо, както аз разбирам това решение? Тогава, 1917 година, предали Царя, и след година, 1918, започнали репресиите.

Да, да, да. Тук също ще е така. Мигновенно ще стане, без забавяне. Вече ще започне наказанието Божие.

Гневът Божий ли?

Гневът Божий.

Излиза, че през идващата година, най-вероятно, всичко това ще започне?

Да.

В Светата Рус.

Да.

Распространява се мнението, че Съборът защитил правата на вярващите. И поради това имало проблеми със събирането на подписите под обръщението на Патриарх Кирил, с искане, да се преразгледа решението на Събора. Как да продължаваме нататък, да продължаваме ли да пишем писма, въпреки всичко?

Важното е, при Патриарха да пристигат писма, да продължават да се пишат писма до Патриарха, Бог ще благослови! Подминавайки епархиалния архиерей.



http://www.logoslovo.ru/forum/all_8/topic_8637/




Гласувай:
5



1. godlieb - QUO VADIS VARNA? , essay, Hemy VARNALIUS
29.01.2014 04:33
NOTE BENE:
НАЛИЦЕ Е ПЪЛЗЯЩО A-LA "ATLANTIDA" ПОСТИНДУСТРИАЛНО ПРЕНАТОВАРВАНЕ НА Т.Н. "БАЛКАНИ" И - В ЧАСТНОСТ, НА СТРАНАТА ВСЕ ОЩЕ НАРИЧАНА БЪЛГАРИЯ:
01. СТАРА АЕЦ;
02. НОВА АЕЦ;
03.РУМЪНСКА АЕЦ;
04. ПРЕДСТОЯЩА ТУРСКА АЕЦ;.
05. ЮЖЕН ПОТОК;
06. НАБУКО;
07. БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПУЛОС;
08. ВЕТРЕНИ ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОРИ;
09. СЛЪНЧЕВИ ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОРИ;
10. ПОДЗЕМНО НАТЪПКВАНЕ НА ЧЕРНО МОРЕ С ОТПАДНИ ВЪГЛЕВОДОРОДИ;.
11. БЕЗБРОЙ ШЛАМООТВАЛИ;
12. СТАРОМОДНИ ТЕРМОЦЕНТРАЛИ; 13. ТАНКЕРЕН ФЛОТ;
14. ПРОГРЕСИРАЩО ОБЕЗЛЕСЯВАНЕ;
15. НЯКОЛКОСТОТИН АКТИВНИ СВЛАЧИЩА;.
16. УДИВИТЕЛНО НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ;.
17. ХАОТИЗИРАН АВТОМОБИЛЕН ТРАФИК;.
18. ВЛОШЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ;
19. ПРОГРЕСИВНО НАМАЛЯВАНЕ БРОЯТ НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ;.
20. ДЕПА ЗА ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ;
21.ПРЕНАТОВАРЕНО СЪС СТРОИТЕЛСТВО КРАЙБРЕЖИЕ;.
22. ЗАГИВАЩО МОРЕ;
23. НИСЪК ДОБИВ НА РИБА;.
24.ЗАМЪРСЕНИ ПИТЕЙНИ ВОДИ;.
25.НЕЕФЕКТИВНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ;.
26.ПРИМИТИВЕН ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ;.
27.ВСЕ ПО-НИСКА СОЦИАЛНА ЧУВАЕМОСТ;.
28.БЕЗБРОЙ ИЗВЪНОТЧЕТНИ МИКРОЯЗОВИРИ;.
29.НАД 265 РЕГИСТРИРАНИ СВЛАЧИЩА ОБХВАЩАЩИ НАД 56 000 ДЕКАРА - ОТ ТЯХ НАД 28 АКТИВИРАНИ ВЪРХУ НАД 2 862 ДЕКАРА АКТИВНИ СВЛАЧИЩА;И
30. МАСИРАН НАПЛИВ ОТ НЕЛЕГЕТИМНИ БЕЖАНЦИ;
31. ТЕКУЩИ РАЗРАБОТКИ ПО ШЕЛФА НА БЪЛГАРСКОТО ПРИЧЕРНОМОРИЕ;
32. НЕПРЕСТАНЕН НАТИСК ЗА РАЗРАБОТКИ НВА ШИСТОВ ГАЗ;
33. ЦЯЛОСТНО ОБЕЗЛИЧАВАНЕ НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ;
И БЕЗБРОЙ ДР.П.
цитирай
2. danailvdimitrov - страшни работи стават в Украйна и Русия
29.01.2014 23:01
понеже там все още има жив народ. У нас демонизма вече е победил като че ли...
цитирай
3. debeloto - митьо дебелия
30.01.2014 20:02
слагането на белега на звяра ще бъде така, че човек да реши дали да го приеме или не, вследствие на свободната си воля, а не на бебета, които не разбират какво правят с тях. много народ спекулира с темата, но това ще бъде доброволно приемане или отказване, това са различни неща от егн и тем подобни разтягания на локуми.
цитирай
4. grigorsimov - на debeloto
30.01.2014 21:42
В тази публикация става дума, първо, че православните йерарси не предупреждават народа или паството си, че доброволното приемане на знака, печата или чипа, е най големият грях - отричане от Христа и подчиняване на антихриста, т.е. на дявола, т.е. на злото.
И не са различни неща - ЕГН-то и штрих-кода, защото приемането на ЕГН, реално означава - отричане от собственото име. А ако си кръстен, това е отричане от дадено при кръщението, от Бога, име. Така че, приемането и ползването на ЕГН, най-малкото, е доброволно причисляване към юдосатанинската световна компютърна система, чийто център е Централният Световен компютър - Звярът (Тhe Beast) в Брюксел.? Случайно ли, мислите, са му избрали това сатанинско име, от Апокалипсиса или - Откровението на Йоана? Случайно ли сградата на Европарламента е стилизирано копие на Вавилонската кула, а символ на Европа е Блудницата, възседнала Звяра (пак от Апокалипсиса)? И, случайно ли министрите на ЕС се наричат "комисари", точно както и министрите в болшевишкия СССР?
– Не, не е случайно а е съвсем съзнателно и преднамерено, защото точно това е същността, и на ЕС, и на ООН, и на Новия Юдомасонски Световен Ред - Глобализма - или казанов в прав текст - Световен електронен концлагер, или Архипелаг ГУЛАГ - Световно Юдейско царство на техния месия (избранник) - антихрист.
А познатият ни щрих-код от опаковките на стоките, винаги съдържа в себе си трите сатанински юдейски шестици, а те са - двойките вертикални линии, в двата края на шрифта и в средата, които четящите устройства не ги отчитат, но преднамерено се поставят, защото символизират световната сатанинска юдейска власт, и защото чрез тях се оскверняват всички стоки и всички християни, които ги купуват и потребяват. И според много пророчества, именно, щрих кодът е и самият знак на антихриста, за когото Господ ни е предупредил, чрез видението на Апостол Йоан, да не го приемаме в никакъв случай, защото, който го приеме: "ще пие от виното на яростта Божия"
И всичко това е и в микрочипа!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347486
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930