Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2014 22:41 - Болшевишките комисари и Евро-комисарите, са от един баща - дявола, и от една майка - Юдейството!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2338 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.02.2014 17:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Още преди 90 години, голи пролетарии шестват по Червения площад. Обществото „Долу срама!” се заема да разсъблече нацията

Младежите, които храбро влязоха преди няколко седмици в метрото по бельо, надали знаят, че съвсем не са новатори. 90 години преди тях някои московчани спокойно си пътуват в трамваите така, както ги е майка родила”. И по улиците цели групи нахакани младоци се движат „дибидюс” препасани само с червени лента, на която с едри букви пише ”Долу срама!” Дамите се кипрят на токчета и с кокетно преметната чантичка през голата гръд. Минувачите реагират различно – едни се кикотят до сълзи, други ръкопляскат, трети просто зяпат с

отворена уста. Децата търчат и дюдюкат след голите демонстранти, а стариците се кръстят: „Краят на света!” и разтревожено питат околните: „И нас ли ще ни карат да се съблечем?!”

Обявяването на срама за „буржоазен предразсъдък”естествено следва светкавичните болшевишки декрети за отмяна на брака и утвърждаване на „свободната” любов, свобода на хомосексуализма и разрешаване на абортите. Официалната пропаганда за равенство между половете атакува свенливостта и обичайните норми за приличие като лицемерие и фалш, от които новият социалистически човек трябва да се освободи. Започва се през 1922 година с вечери на Голото тяло в Москва, които издигат лозунгът, че голотата е най-пълното олицетворение на демокрацията и равенството. „Долу еснафството! Долу попските измами! Ние, комунарите, не се нуждаем от дрехи, прикриващи красотата на тялото! Ние сме деца на слънцето и въздуха!” - крещи необичаен оратор в Адамово облекло на площада в Краснодар. Краснодарци обаче се оказват старомодни еснафи и той е принуден да се оттегли с насинен от ритници гол задник.

Две години по-късно обаче столицата демонстрира друг стандарт – там голите борци за пълно и тотално равенство между хората дефилират свободно и в учрежденията, и в киносалоните, в кафенетата и работническите столове. Идеологията им е революционна и класово издържана: с дрехи се контят само смучещите работническа кръв буржоа, а и нали според дарвинизма сме произлезли от маймуната – значи сме животни и също като тях нямаме нужда от облекло. Най-първо хората да се приучат да ходят по долни гащи и постепенно да се захвърли

всичко, планират голите пролетарии.

„За пропаганда някои от членовете на това ексцентрично общество бяха пратени из страната – в Харков, Ростов на Дон, Ставропол и пр. – свидетелства белгийският консул в Русия Жозеф Дуйе. – Аз лично ги видях в костюмите на Адам и Ева в Ростов. Жителите на Симферопол с ужас наблюдават как поетът-глашатай на революцията Маяковски дефилира в моден бял костюм под ръка с две съвършено голи Венери, обрамчени с ленти „Долу срама!”. „Срамът е най-лошият бич, останал от царската епоха -, твърдят с ентусиазъм голите просветители. -

Ние унищожихме това чувство. Погледнете ни и ще видите свободни мъже и жени, истински пролетарии, захвърлили оковите на буржоазните предразсъдъци!”

Твърди се, че на най-голямата демонстрация, проведена от „безсрамните” през 1924-25 г. са дефилирали няколко хиляди ентусиасти. Колоната на разсъблечените, маршируващи под стените на свещения Кремъл, води един

верен син на Ленинската партия и любимец на Троцки – австроунгарският евреин Карл Радек. Еротоман с крайно отблъскваща външност – така го описват съвременниците и си спомнят, че той и вкъщи се разхождал съвършено гол, плашейки дечицата на родната си сестра. Знае се, че родителите на Радек са поддържали публичен дом във Варшава. Порочните наклонности на синчето им се изявяват твърде рано и стигат буквално до болестно състояние. Такива като него би трябвало да се лекуват в психиатрия, но уви – точно те правят революцията в Русия и се разпореждат със съдбата на милиони хора.

Психопатът-екзибиционист ръководи отдела за външна политика на Централния комитет на болшевишката партия, както и отдела за Централна Европа на Народния комисариат по външните работи, където отговаря за „експорта на революция”. В момента, когато води голите колони на Червения площад, той е и член на Изпълкома на Коминтерна. Любимец на Ленин – даже когато Роза Люксембург изпраща сигурни сведения, че Радек работи за германското разузнаване, „бащицата” не дава и прах да падне върху него. Има защо – тъкмо Карл Радек е главната връзка между болшевишките вождове емигранти, с немския Генерален щаб, той организира и връщането на Ленин в брониран вагон в Русия, за да бъде елиминирана тя от войната. Точно както далтонистите не различават цветовете, евреинът Радек е лишен от възприятие за моралните ценности. Извъртлив, пъргав и безпринципен приспособленец, готов всеки момент да предаде своите довчерашни приятели партийци, както ще направи и с кумира си Троцки.

Вдъхновявани от такъв виден партиен фактор, борците срещу срама дръзко навират посинелите си от студа детеродни органи в лицето на шокираното руско общество. Съветската милиция е в недоумение, властите също се чудят как да постъпят с тези класово осъзнати нарушители на обществените порядки. С деликатната задача да внесе ред е натоварен народният комисар на здравеопазването Николай Семашко. В държавния официоз „Известия” той популярно обяснява вредните последствия за здравето от голите мероприят в северен град, като съветската столица. Пътешествието по Москва без дрехи е недопустимо от хигиенична гледна точка, заявява главният здравоохранител на нацията, тъй като градският въздух е наситен с прах и вредни за кожата бактерии. Ниската температура и неподходящият климат застрашават здравето на населението, ако то се увлече по идеите на движението „Долу срама!”. Ето защо никой не бива да ходи из града гол, ако не иска да бъде глобен, а полезен въздух и слънце да се търси в околностите и край водните басейни...

На ХIV конгрес на болшевишката партия през декември 1925 г. членът на Политбюро Николай Бухарин критикува обществото „Долу срама!” като фактор за морално разложение на младежта. Милицията започва по-решително да пресича публичните му акции за неудоволствие на воайорите. Голите пролетарии послушно изпълняват заръките на Партията - изчезват от московските улици и наводняват плажовете и поляните, при това много по-масово. Към началото на 30-те години чуждестранните кореспонденти в Москва отбелязват, че съветските „натуристи” наброяват хиляди.

През 1931 г. лауератът на наградата Пулицер Х. Р. Кникерборгер описва невероятна гледка по бреговете на река Москва – хиляди мъже и жени от различни възрасти, от деца до баби, играят, ядат, пекат се на слънце, пръскат се във водата и се къпят съвсем голи, без това на никого да прави впечатление. „Свалянето на дрехите е най-радикалното уравняващо хората действие - разсъждава журналистът. – При разголването класовите разлричия изчезват. Работници, селяни, чиновници изведнъж стават просто човеци. Това накратко изразява главната цел на съветските революционери. Ето защо това лято в Съветския Съюз покрай всяка река, на бреговете на всички езера и морета буквално милиони мъже и жени плуват и почерняват под слънцето без дрехи – съвсем естествено, сякаш другояче не може и да бъде”.

След резкия Сталинов завой към традиционния морал Партията ще се опита да зачеркне времето на разюзданата пролетарска сексуалност, сякаш не е било. Фотографии от уличните демонстрации на московското общество „Долу срама” днес е по-трудно да се намерят и от най-секретните документи на НКВД, твърди историкът Сергей Агарков. Но традицията е жива и тя възкръсна не само с гологърдите украинки от „Фемен”. Неотдавна в Петербург се появи първият в Русия клон на международна организация с новото-старо име „Долу срама!”, чиито членове се борят за социални каузи и защищават принципите на демокрацията не другояче, а тъкмо в Адамово облекло...



Смята се, че сексуалната революция започва през 60-те години на миналия век, на Запад. Ще трябва да разочароваме западняците – в секса, както и в Космоса, те завинаги ще останат втори. В Съветска Русия свободният секс става държавна политика почти половин век преди хипарския лозунг „Прави любов, не война”. За Великата Октомврийска Сексуална Революция ще ви разкажем в следващия брой.


Татяна МАЧКОВСКА
в. Седмичен ТРУД

.....................................


Заглавието, тук, е от мен - Григор Симов,
и затова пояснявам - за "бащата, на комисарите и на юдейството", с думите на Христос, казани в очите на Юдейските първанци, в синагогата:
..."Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."




Гласувай:
3



1. emilnovev - Всички се отклониха, станаха еднакво покварени; няма кой да прави добро, няма ни един.
12.02.2014 23:06
Рече безумец в сърцето си: "няма Бог". Развратиха се човеците и извършиха гнусни престъпления; няма кой да прави добро.
3. Бог от небесата с внимание погледна към синовете човешки, за да види, има ли кой да разбира, да търси Бога.
4. Всички се отклониха, станаха еднакво покварени; няма кой да прави добро, няма ни един.
5. Нима не ще се вразумят ония, които вършат беззаконие, които тъй изпояждат народа ми, както ядат хляб, и които не призовават Бога?
6. Там ще се уплашат те от страх, дето няма страх, защото Бог ще разсипе костите на ония, които се опълчват против тебе. Ти ще ги посрамиш, защото Бог ги отхвърли.
Псалом 52
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316202
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031