Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 21:41 - За децата си трябва да се борим! РАЗКАЗ НА ЕДНА МАЙКА, КАК ЗАЩИТИЛА СИНА СИ ОТ ЮВЕНАЛИТЕ. Владимир. П. Р. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1744 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.02.2014 22:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ето с какво се сблъсках: Дойдоха при мен, в къщи, да вземат сина ми. Малка била жилищната площ, официално не работя, а нелегално.
А детето ми е на 15, след неколко месеца ще е 16. Хладилникът ни е пълен с месо. Учи, посещава и платени курсове за втора професия, има компютър, отделно спално место, на масата му скъп комплект Сони, всичките документи са му наред – паспорт, медицинска книжка, ЕГН. И тогава ми напомниха за отказа от ваксинация против Грип. Но не ги интересува, че когато от ваксинацията му отече ръката и вдигна температура, му дадоха 4 таблетки димедрол. Мед.сестрата знаеше, а и в картона му пише, че има Алергия.

image


Наложи се ръкопашно да се браня, хващах ги за дрехите и ги изхвърлях. А детето се държеше за рамката на вратата, за да не го отвлекат Ювеналите. Грабнах тенджерата и по Гърбините. Там беше и инспекторът по делата на непълнолетните...
Извикаха и полицейски патрул. Предупредих ги, че имам Уеб камера и програма за работи Онлайн в Интернет. И че в момента викам дежурния Прокурор и Телевизията. И, колкото и да е невероятно, престанаха да чупят вратата.

Момчето ми ходи, вече, не един месец, оглеждайки се, като партизанин.

 

Дойдоха още веднъж. Но без да се церемоня, ги пратих, по руски, на...... Отишли и в училището, да Приберат сина ми. Той ги предупредил, че ще скочи през парапета на стълбището или ще се обеси в Детския им дом. Учителите помогнали и Отървали сина ми от органите за Опека. Директорът излязъл Юнак, поклон нему, до земята.

А когато разбрах, отидох направо у тях, и им Устроих такъв скандал, че онази кучка – докато бягаше, обувките и се разлетяха.

Предупредих ги, че ако още веднъж пипнат детето ми, – не само Телевизия, Съд, Интернет – ще вдигна. Но и един по един ще ги Застрелям. Защото, загубя ли детето си, нямам какво повече да губя. И „през оная работа“ ми е, по какъв член ще ме съдят. „Ще ви Избия“! И... Тишина. Мълчат гадовете!


Неотдавна в Екатеринбург в друго семейство, органите за Опека искаха да отнемат две малолетни деца. Излязоха петима мъже, съседи, вкл. и с оръжие – шашки и ножове, и от кварталния, с комисията по правата на детето, и следа не остана, и белезниците му паднаха, и сега висят, като трофей, на площадката. И той вече заобикаля нашия блок, зад три квартала.

В нашия блок, понеже е нов, практически няма ни един местен. Всички сме - върнали се в Родината преселници от Казахстан. Мнозинството местни руснаци, обикновено, са страхливи, – и точно на такива мижитурки отнемет децата! А ние, ако трябва, с оръжие в ръка – ще Браним домовете си, и наложи ли се, нова Чечня ще устроим, защото семе повече от 2000 човека, само в Свердловска област и Екатеринбург...

 

 

превод – Григор Симов, от:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_92/topic_7752/

 

.....................................................

И послепис от Григор Симов:

Некои ще кажат: а къде отива, тогава, християнското ни смирение, а и подчинението на властите?

Но... забравяме Христовите думи: „Княз на света е дяволът“!

А щом е така, какви са неговите наместници? – Да, те са такива, каквито ги и познаваме, каквито ги и виждаме ежедневно – Слуги на княза, на този свят.

Да, всяка власт е от Бога, но... ДОПУСНАТА от Бога, а не, че е Божия, както повечето хора си мислят.

"Кесаревото Кесарю“, не значи – всичко на Кесаря, а – само онова, което е от него и от Княза на света. Но в никакъв случай, не и децата, защото дадем ли ги, все едно ги даваме на „Моллоха“.

 

Независимо, колко и какви благочестиви владетели е имало някога или някъде, – като цяло, властите, повече или по-малко, са слуги на княза на света – дявола.

 

Днес почти никъде не се припомнят поученията на един от големите отци на Църквата:

"Ако искаме да се борим с еврейството, трябва първо да се преборим с евреите между нас“!? ... „Ако някой на площада хули Господа, и не можем да го вразумим, трябва да затворим устата на хулещия, и ако трябва, да осветим с кръв ръката си. Та друг път и да не помислят евреите открито да хулят Христа, но да се оглеждат и да треперят, да не ги чуят християните“. (Цитатите ми са по памет).

 

Днес е ясно, че не са чули светеца, а и да са го чули, не са им стигнали силите, защото всичкото това тържество на злото около нас, е допуснато от Бога, за спасение на душите ни. Защото, след като земният живот, е „миг“, тогава, по-добре да страдаме малко време на земята, за да не страда душата ни вечно.

Господ допуска злото (на всеки според силите), за да ни изпита. Защото, ако вярваме, че животът е изпитание, тогава, колкото по тежки са изпитанията, толкова и по-висока оценка може да се даде. А за лека задача, висока оценка, не се дава. Затова и в последните времена „ще бъде скръб, каквато не е имало от сътворение мира“.

Затова Господ е допуснал и „тайната на беззаконието“ да вилнее – та окончателно да се самоосъдят богоубийците, и да просияят верните на Христа мъченици и изповедници, та ако може, както е казал Спасителя, и всички да се спасят!

 

Затова е нужно и опазването на „тайната на беззаконието“ до самото „Откровение“, когато всичко скрито, ще стане явно. Затова и е и тайна, за да не се знаят преди „изпита“ отговорите на задачите.

И затова, когато някому са откриват духовни тайни, винаги му се казва, кое може да се разгласи, и кое, да се запази, докато не се изпълни времето.

 

Господ забранява разгласяването на тайната на беззаконието, ако е дадена някому, наготово, във видение, но Господ поощрява да се стараем да разгадаваме тайните.

Ще припомня Христовия упрек към лицемерите, за признаците на последните времена: ...“Лицемери! Когато погледнете вечер небето, познавате какво ще е времето утре, а личбите (признаците) на времената не познавате ли?!

И в „Откровението“ се казва – „Тук е нужна мъдрост“, и „Който има ум, нека пресметне числото му...“

 

Вероятно, още от апостолско време, на някои е било известно, че „тайната на беззаконието“ е в - сатанинската роля на юдейството.

А най-съществената част от тази тайна, по Божия промисъл, е излязла на яве с публикуването на т.н. тайни протоколи, за да не може никой да се оправдае, че не е имало от къде да научи.

Ето извадка от предговора на Срегей Нилус, към „Тайните протоколи на ционските старейшини“, издадени от него в Русия 1911 г.:

"Близо е идващият антихрист и царството на дявола на земята! Христовата Църква със вселенския си глас вече възвести на света за приближаващата напаст „огненото кръщение“...

Преди второто пришествие на Господа, в слава, и Страшния съд Господен, – трябва за кратко време да дойде „друг, в свое име“, т.е. Антихрист, който произхождайки от еврейска кръв, ще стане цар и владетел на цялата земя, месия от Дановия дом, от този Израил, на който лежи кръвта, на Истинския Месия, и чиито съдби и до сега се ръководят от фарисейството и книжничеството, заклетия враг - на живот и смърт,  - на целия нееврейски свят.

 

...Изпълнява се „тайната на беззаконието“, която е била в действие още по времето на св. Апостол Павел, и която в заключителния си етап трябва да завърши с идването на „човека на греха“, сина на погибелта“ - антихрист...“

 

.............................

 

И така..., за децата си трябва да се борим, със всички сили и всички подръчни оръжия, защото, попаднат ли в ръцете на дяволските „ювенални“ институции, духовното им погубване е неминуемо. А родителите ще отговерят пред Господа за погубването на децата си. Защото, ако не се жертваш за детето си, за какво би се жертвал, и кому ще си нужен, тогава, освен на дявола, в ада.
А при него всички са „добре дошли“.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354053
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930