Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 00:25 - За националните елити, москалите и хазарите; "В правителството на Русия, няма руснаци..." Автор: petril
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2325 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Във видео беседа през 2009-та, равин Едуард Ходос отговорно споделя неща, с които е запознат в Ню Йорк през 1991-ва. Освен за Украйна, тези откровения се отнасят и за народите от т.н. соц. лагер, без Монголия и земите населени от жълтата раса, и са във връзка с предстоящото редуциране на планетарното население до т.н. златен милиард (неотдавна коригиран до цифрата от еврейската книга на Енох).

Редуцирането, според Ходос, започва и чрез настоящата финансово-икономическо-нравствена криза и ще засегне (и) националните елити, независимо дали са евреи, хазари, еврействащи, хазарстващи или гои от високите степени на масоно-илюминатството...

За елитите, равин Ходос може да бъде тълкуван и така:

Те (националните елити), на които бе позволено да придобият незаконно общонародни собственостти, не са оправдали очакваното доверие на Всевиждащото око (ще си получат заслужената дяволска благодарност"...).

Всичките тези; банкери, индустриалци, собственици на земи, мини, маслобойни, мандри, вестници, теливизийки, гараж-магазинчета, будки и лаФки няма да могат да съхранят бизнеса си и ще загубят всичко, което им е дадено за временно пазене! И тъй като са го получили посписъчно, пак тъй ще им бъде търсена отговорност и всяка съпротива ще е обречена! Елитът на Украйна, според Ходос, щял да е един от първите, които ще почувстват ударите!

Ноторно известно е, че комплектувани от инволюционни частни тайни общества, тези елити бяха оглеждани да отведат народите до кланицата (кланница, на еврейски е - Че-Ка!), но се очертава, че може да бъдат натикани от народните маси в скотобойната! В духа на Кабала, равинът не е длъжен да казва истината, но огласените беседи заслужават украино-българо-руски размисли.

Защото; за тъга или радост на равин Ходос, духовните волеизлияния на ограбените народи са в същата унищожителна посока. Или; политическите елити не само не оправдаха доверието на народите, върху чийто труд и нещастие съградиха временното си посткомунистическо благополучие, но само за около четвърт век се превърнаха в нещо като несменяеми и раздути политбюра, т.е. в бунища, които се радват на безнаказаност, медиен комфорт и паразитно-корумптивна воня!

Те, бидейки избирани и назначавани; и украинските, и българските управленски йерархии съзнателно са подвели (и са се клели на) космополитни силови структури, че ще изкоренят защитния национализъм и чрез застой или безхаберие бързо ще редуцират жителите на народите. Споменатите комфорт и благополучие, политическата класа заплащаше на колонизаторите-демократизатори с подаръци и рушвети от общонародните активи! Т.е. Всевиждащото око има едни, народите други мотиви за унищожение! Ние само уведомяваме интернационалната пара комунистическа партия от Всевиждащото око, че народностната духовна защита не се простира над живота на персоните от политическата класа, но притежанията им са на народите!

А притеснителите ни няма къде да избягат. Те и сега изтърпяват духовни присъди за причинените страдания!

Това е трето постване на равинските предупреждения. В началото на 2014 може само да се добави, че провалите на САЩ и ЕС с библейския проект не могат да бъдат спасени с хазарско-европейски интервенции в Украйна. Отминаха безвъзвратно времената, когато можеше с лекота да се вменява на планетарните мнозинства, че вините за голодомора и мегданните безобразия в Киев са на москалите!
На поетите трябва да се вярва, а миналата, 2013-та, Леонид Корнилов вещае:

Оставив поэтическую позу,

Как гражданин, а вовсе не поэт,

Я написал единственную прозу:

В правительстве России, русских нет.
(В правителството на Русия, руснаци няма! Също, като и в българското правителство, няма българи! Г.С.)

Старинен Пловдив, Петър Манолов
petril@abv.bg


Копирано от:

http://petril.blog.bg/izkustvo/2014/01/27/za-nacionalnite-eliti-moskalite-i-hazarite.1232304




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319732
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031