Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 22:02 - Европа нарежда – внасяйте бежанци, китайци, хомосексуалисти и работници, epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2346 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още по-скандални са съветите на холандския експерт, консултиращ българското правителство - Анджаж Бакас в интервю пред „Монитор“ да внесем 1 млн. китайци, евреи и хомосексуалисти – евреите и хомосексуалистите щяли да затрупат България с...
(Григор Симов: Тук няма как да не употребя Христовите думи към еврейските старейшини и първосвещеници, които с още по-голяма сила важат за днешния Юдо-Вавилон - ЕС!!
– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."!
Да! Христовите думи към "синагогата на сатана", днес важат с още по-голяма сила, защото юдейството, не само иска, но вече почти е изпълнило дяволските си похоти.
Но, "човек предполага, а Господ разполага"!)

 
 

Темата с „бежанците“ или незаконните имигранти изчезна тотално от българското медийно пространство, но все по-ясно и очевидно става, че България е принудена от Европа и Турция да приема безконечния поток от „бежанци“

Една  статия преди приемането на България в Евросъюза е доста показателна. В нея се съдържат две изказвания – на тогавашният шеф на ЕП – Жозе Борел и холандския експерт, който „консултираше“ българските власти (БСП-НДСВ-ДПС) по това време. 

На посещение в България през 2004г. Жозе Борел заявява:

„Ще внасяте работници“ –

това е едно от „прекрасните“ обещания, които той и европейските чиновници ни увериха, че ще се сбъднат след приемането на страната ни в ЕС. 

Още по-скандални са „съветите“ на холандския експерт, консултиращ българското правителство - Анджаж Бакас в интервю пред „Монитор“ да „внесем“ 1 млн. китайци, евреи и хомосексуалисти – евреите и хомосексуалистите щяли да затрупат България с пари и щели да бъдат ценни инвеститори, а китайците щели да изградят „мост“ между България и Китай.

Въпреки сигналите от Европа и ООН управлението на ГЕРБ не взе абсолютно никакви мерки за предстоящата вълна от незаконни имигранти. Средствата от Европа уж бяха „усвоени“, но пак не бе подсигурена границата, бежанските лагери са в окаяно състояние и просто не става ясно как точно и къде са „усвоени“ около 5 млн.евро, отпуснати за справянето с предстоящата бежанска вълна. 

Сегашните управляващи сложиха похлупак на темата – вътрешния минитър церемониално и победоносно заяви, че вече нямало проблем с бежанците, всичко е наред и темата не била актуална. За това и медиите явно бяха инструктирани да „забравят“ за темата и отново си пролича ясно, че тяхната работа е да обслужват управляващото правителство (което и да е то) и да дезинформират, а не да информират обществеността.

Бежанците обаче са си тук и продължават да идват нови и нови. Центъра на София вече има своите „арабски улици“, хостелите са пълни, а престъпността около бежанските лагери е нарастнала със 100%, според данните на МВР от края на миналата година. 

Европа ни „забранява“ да изграждаме каквито и да е стени или прегради на границата ни с Турция, от където прииждат незаконните имигранти, наречени „бежанците от Сирия“. В същото време Гърция практически е затворила границата си, още преди една-две години бе изградена защитна стена, Турция е обсипала границата си със Сирия с мини и противопехотни бомби, и също е изградила защитни прегради. Европа не казва нищо. Ясно е, че под натиск, най-вероятно заради Турция (не заради Турция, а заради задушаването на българите в България, е целият натиск, да приемаме безропотно бежанци - незаконни имигранти!), европейските ни „партньори“ ни карат да приемаме безконечния поток от незаконни имигранти, въпреки че нямаме капацитет да приемем и един човек повече.

Евросъюза и Световната Банка са много загрижени за демографския срив в България и обезлюдяването след шоковата приватизация, икономическия геноцид, започнат от СДС и продължаващ до днес, за това регулярно ни „съветват“ да си внасяме още по-бедни от нас нови граждани. На същото мнение е и бившия служител на Световна Банка, настоящ еврокомисар (който не си мръдна пръста да защити интересите ни в Европа, въпреки заемания пост именно касаещ този казус!) – Кристалина Георгиева, която дори вижда кризата с бежанците като нещо положително. Тя изказа мнение, че те са богатство за България, тъй като и без това страната ни обезлюдявала – трябвало да се разможаваме с „бежанците“. Да не забравяме, че „най-одобрявания български политик“, госпожа Георгиева, също има огромен принос в разграбването на България - като част от екип на Световната банка, има личен принос в шоковото приватизиране на 50% от промишлеността у нас.

Но както и да е…тези теми не са актуални и журналистите не се занимават повече с тях .




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353409
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930