Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 20:58 - ВАЖНО!!! КАКВО ЯДЕТЕ? ЖЕСТОКО РАЗКРИТИЕ РАЗТРЕСЕ БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР, Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5584 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 10.03.2014 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Субстанцията „кръв на прах“ се нарича „суха кръв“. Тя се внася в България повече от двадесет години. България е най-големият вносител на „суха кръв“ в Европа. Сухата кръв е отпаден продукт от кланиците и се пакетира и заравя в специални септични ями. Но за българските престъпници това е идеален начин да забогатеят като предложили на собствениците на кланиците вместо да харчат пари да копаят ями да дават този отпаден и отровен продукт да бъде товарен за внос в България.

„Сухата кръв“ реагира при химични проби на белтъчина т.е. „месо“. Тестват салам или „пържолен“ продукт – 30% белтъчина. Ама особено при саламите е, че тия 30% са само „суха кръв“, която се калкулира като цена на месо. Във всяко месо има и мазнина. В „сухата кръв“ няма. Затова ще вкараме и „мазнина“. България е най-големия вносител на свинска мас на „прах“. Тя се вкарва не само в саламите, но и в кашкавалите, сиренето, млякото, шоколадите, сладоледите.. При тестване на саламите тая мазнина е около 30%.

И така, 30% „суха кръв“, 30% свинска мас на прах и другото основно е ЧИСТА вода, дори не и чешмяна! Сега на тоя бъркоч трябва да му се даде обем, защото няма как да подлъжат народа да му продават течен салам. Та, затова в бъркоча се влага едно химикалче наречено „карагенан“, той се използва много, но за онагледяване, ще кажа, че се влага и в сапуните и геловете – желира ги, дава им що годе неразпадащ се обем. За сведение, 1% карагенан „заддържа“ 50% вода. Още едно далаверско-престъпно Бинго!

Карагенан се вкарва чрез „шприцоване“ в пилета, пържоли – и затова те „набъбват“ двойно и тройно, за сметка на водата, която се продава на цената на месото. А когато ги готвите обемите им намаляват с толкова, защото водата се изпарява, но за вас остава карагена. Той е толкова хранителен, колкото и ако ядете сапун и гел. Е, разбира се, химическата промишленост предлага голямо разнообразие от оцветители на салами, овкусители, ароматизатори и прочие.

Има такова предприятие в Горубляне, което не може да смогне на поръчките на така наречената „хранителна“ индустрия в България. Ами направете си извода – една шприц машина за карагенанова субстанция, която е 30-40 хиляди евро, се изплаща за три дни от далверата с карагенана и водата, след това започва да работи само за престъпното благоденствието на собственика и същевременно ще даде бизнес и на „Здравеопазването“ и на погребалните бюра …

Източник:vchas.net




Гласувай:
12



1. kostadin - Най -добре е да станем канибали -да ...
11.03.2014 00:34
Най -добре е да станем канибали -да си изядем политическата класа
цитирай
2. tera - Къде е разкрито това "разтърсващо" разкритие?
11.03.2014 09:43
В един долнопробен сайт, който сега видях за пръв път покрай това "разкритие".
Защо препечатвате всякакви глупости без да ги проверите и в друг сайт примерно, ако може не толкова жълтурски.
Не мислите ли, че е доста подвеждащо да тиражирате всякакви копирани простотии, без дори да се замисляте какво "рекламирате" по този начин.
Колкото по-жълто, толкова по-добре - паднали сте дори под нивото на жълтата преса, защото повтаряте като папагал щуротиите и сензациите им.
цитирай
3. truthful - До tera
11.03.2014 17:53
Те българските колбаси и някои меса са "толкова вкусни", че и бездомните кучета не искат да ги ядат! Неее, не може да има такива неща в тях!? Те са от чисто месо, е понякога е 40 годишно и почерняло, ама сега да не го правим на проблем. То и Е-та НЯМА, нито АСПАРТАМ, нито ФЛУОРИД, нито АЛУМИНИЕВИ ОПАКОВКИ, на всичкото отгоре покрити с още по-отровния и вреден ТЕФЛОН! кАК ЩЕ ГИ ИМА ТЕЗИ НЕЩА? Tera айде слез от дървото моля!
цитирай
4. debeloto - няма мас на прах
15.03.2014 17:39
не съществува мас на прах, но наистина у нас се вкарват големи количества мазнина, замразена, едно време минаваше през сърбия, сега през румъния, че е по-евтино, идва от испания, италия и др.
суха кръв се вкарва в малотрайните колбаси - кренвирши, наденици и останалите лайна. в скъпоструващите салами не се получава, най-малко поради различната технология, но там слагат пак - вносно месо, замразено не се знае колко време.
отделно меките салами се правят и от други гнусотии, които само при вида им на човек му призлява.

цитирай
5. bojinkata - EХ, Тера, Тера, блазе ти. Живееш в ...
03.04.2014 18:53
EХ, Тера, Тера, блазе ти. Живееш в паралелен свят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296572
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031