Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2014 21:36 - За ЕС най-важни са циганите, гейовете и кучетата, Мартин Карбовски, Автор: hadzapi
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6362 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За пръв път в историята на Евросъюза разширяването се извършва с оръжие. Някой стреляше, докато искаше да се присъедини към ЕС. Това ще се запомни.
ЕС загуби една война. Войната за сърцата на новите европейци. Няма да повярвате, но повечето от тях на югоизток, към Сърбия, Гърция и Украйна и Русия не искат да са част от съюза. И сега разбират, че той не е много доброволен. Всъщност всички се питат - какво ни донесе ЕС. И резултатът не е в полза на оптимизма. На път сме да загубим една мечта. И ще я загубим с помощта на Брюксел и Вашингтон. Пиша това с ясната идея, че Европа е дори нещо повече от мечта - тя трябва да се направи на всяка цена. Но не и насила.
Но как я правите днес тази Европа?! С оръжие на Майдана? С неправителствени организации, които просто зашлевяват традиционните ценности? С нови ТКЗС-та, в които трябва да влезем, нищо че не сме верски или идеологически съгласни?! Помислете за България, когато говорите за Украйна.
За пръв път се появиха хора, които искат да са не-европейци. Медиите неправилно ги показват като руснаци. Но това са хора, които просто не желаят да получат ЕС, искат да живеят по други правила. Това са и българите. Те вече знаят, че ЕС не е само благополучие. ЕС е всичко друго, но не и благополучие. Защо така се получи - никой не знае.
ЕС не е работни места. Оказа се, че ЕС за някои хора на изток е просто проблем с травеститите.
Говори се много повече за "трети пол", отколкото за инвестиции
Говори се много повече за правата на сексуалните малцинства, отколкото за синдикални права. Това е превелико разочарование. Всеки българин днес ще ви каже - това ли са ни проблемите, които Европа иска и може да реши? А ние, обикновените, с гайдите, с традициите?
ЕС е много повече права на кучетата, отколкото правото на правосъдие. Огледайте се - каруцата е поставена пред коня във всяка глава на присъединяването. Ние нямаме правосъдие за хората, но всеки ден раздаваме правосъдие заради тричането на кучета. Да, обичаят е ужасен, но асиметрията между права на хора и животни просто погнусява тукашния човек. (Г.С: Такъв български обичай няма! Има го в Израел, и където има евреи. Но от неколко години ни го "пришиват", и де да беше само това!)Това ли трябва да се случи? Не можеше ли първо да решим проблемите на хората, да ги научим да си мият зъбите и да се бръснат, а после да мислим за животинките. Можеше, но някой явно реши да ни покаже, че животните са по важни от българите. Вицовете на тази тема вече са филми на ужасите.
Защото ако решите проблемите на хората, после те ще решат проблемите и на животните. Обратното няма да стане. Ето това е днес Кримската война, разберете.
Правата на затворниците се оказаха по-важни от правата на жертвите. Правата на циганите се оказаха стена, в която българите си блъскат главата и мечтаят да се върнат времената на генерал Чочоолу, който вкара танковете в Столипиново.
Правата на птиците, безумните екоограничения, изискването на автоматични чесала в боксовете на кравите - това ни се струваше виц. Но тези права се оказаха по-важни дори от демографската мъка, в която живеят несмеещите да раждат българи...
...Спазването на тези права, палиативната идея за свобода на кокошките, доведе до смърт на част от душите ни. Не можем да изразим безумието на идеята за ограничаване на някои сортове домати, при положение, че на континента има български Северозапад, където хора живеят с по малко от долар на ден. Живеят в престъпност, по-жестока от робство. Живеят изнасилени и недозакопани, докато в Брюксел някой подготвя още един манифест за правата на туристите и забраната на руски товарни самолети да извършват полети над съюза. Погледнете пощата на Европарламента и ще разберете - там няма нито едно писмо, адресирано до нас. Не до нас лично - а до проблемите ни. ЕС не е виновен за всичко това. Но той се прави, че не забелязва как парите на розовите европейци отиват за все по-безумни идиотски направления крадени хитро от неправителствени организации, които се правят на Левски и Че Гевара, а всъщност не решават нито един глобален държавен, човешки и морален проблем.
(Извратените евро-приоритети, не са грешки на евро-бюрокрацията, а са убийствени мерки, срещу европейските народи и култури. ЕС е създаден за унищожаване на Европа, и за световно юдейско правителство, начело с антихрист! Г.С.) 
Това е новата Кримска война. Тя е само медийна засега. Но трябва да стане ясно защо едни хора искат да са руснаци, а не искат да са европейци.
Повечето българи са вече такива. Повечето европейци дори не знаят, че са такива, но ако разберат за какво им се харчат парите тук - ще се ядосат като руснаци.
Само един пример - в София има един дом за сираци, който е даден за управление на една неправителствена организация. Това са сираци на консигнация. От това управление едва ли печелят сираците. Държавата дава европейски пари на НПО, за да се управлява един човешки проблем. Тази схема не свърши работа вече 25 години. Ние не сме хора на консигнация. Изкарват ни хомофоби, расисти, националисти и други. Боядисват ни партийно, прикачват ни към тази или онази идея.
Но сега се видя - неочаквано се оказа, че ние сме обикновени хора, които си търсим правата в съюза на Роберт Шуман. И не ги получаваме. Всяко малцинство ни излиза с номера, че е тук от 600 години и трябва да си построи храм. А нашият храм се рони всеки ден. Нашите права не са обект на разговор. Ние започнахме от правата на другите  и сигурно така беше правилно. Но ако моите права са по-малко от тези на циганина, гея, кучето или жената в частност, ако се търси това противопоставяне на място където тези проблеми досега НИКОГА не са съществували - тогава и аз ще поискам да съм руснак.
А това е страшно. Вие обещахте да живеем заедно и в благополучие. Дотук ние нито живеем заедно, нито имаме благополучие. Това е Кримска война. В момента избираме на коя страна да застанем.
И великият въпрос днес е - задължително ли е да сме европейци? (в такава Европа?)
И това ли всъщност са европейците? Ромен Гари казваше за европейското образование страшни неща. Те са на път да се сбъднат в Украйна. ЕС няма право да иска каквото и да е от Украйна, да я асоциира или прилъгва със заеми - докато не се разбере кой стреляше в Киев.
Защото никой няма да иска да живее в страна, в която ЕС се разширява с война.
И никой няма да иска да живее в ЕС, ако той се разширява с война.
И няма такава справедлива война, която да забрани един прост референдум. Иначе няма и ЕС.
(Г.С: Не се учудвайте въобще, защото демокрацията, по начало е натрапена насила, с революции, терор, демагогия и пропаганда. А всичко, което са прави насила е зло. И никакво добро, не се постига - със зло, с насилие, с лъжи!)

Мартин Карбовски

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2014-03-14&article=485245
 



Гласувай:
10



1. nagodi62 - Браво! Много точно ! Имате пълната ...
15.03.2014 17:24
Браво! Много точно ! Имате пълната ми подкрепа.
цитирай
2. perrorabiosotannen - 9
15.03.2014 20:49
Би било справедливо да публикуваш и 107'те коментара намиращи се под въпросната статия. Лентата не е Блог.Бг.
цитирай
3. perrorabiosotannen - 10
15.03.2014 21:00
Ако някой си е мислил докато си вчесва редкия мустак сутрин пред огледалото, че със влизането във Еропейския съюз, всичко ще се промени за добро ей така със магическа пръчка, малко се е поизлъгал. Това го може само Цар Симеон, искам да кажа да ни оправи и ни оправи и в двата смисъла. Другото е много тежък труд и лишения, в България за съжаление работливите са малко, повечето са тарикати и "мийлюзи" и тук - там някой симпатичен пенсионер със компютър под ръка, даващ акъл в Блог.Бг. Лека вечер ти желая.
цитирай
4. grigorsimov - Относно мнението ти, че - "работливите са малко, повечето са тарикати и "мийлюзи", въобще не съм съгласен
15.03.2014 22:07
Най-малкото, защото нямам такова мнение за себе си, а и за българите, като цяло, преди да започнат да ни "освобождават" и "образоват" "богоизбраните" световни разбойници - от имота ни, от свободата ни, от вярата ни.
В следващ коментар ще ти цитирам неколко автентични мнения на чуажденци, от преди сто години, а тук е адреса на моя публикация по този така важен за нас въпрос:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/02/04/1914g-trudoliubieto-na-bylgarite-e-poslovichno-bednostta-v-b.680073
цитирай
5. grigorsimov - Трудолюбието на българите и пропагандата на юовекомразците!
15.03.2014 22:15
"По никакъв начин не бих искал да подценявам българския селянин... Той е силен, трудолюбив, здрав, миролюбив и почтен, издръжливостта и упоритостта му нямат равни на себе си. Българският селянин освен това е грамотен, патриотично настроен и готов да учи… .В страната няма нито богаташи, нито просяци, а селяните почти нямат нужди, които да не могат да задоволят сами…Хората консумират храна и алкохол умерено. Няма хазартни игри… В никоя балканска страна няма такава религиозна свобода както в България… Трудолюбието им е пословично. Издръжливостта им е забележителна. Бедността, в смисъла, в който думата се използва в Европа и Америка, в България е просто непозната…”
(У. Монро – автор на първата история на България на английски език. Вж. Bulgaria and Her People. Washington, 1914.)



„Българинът е истински син на земята… Пестелив и сдържан, българинът не притежава лекомислената веселост на румънеца, бурната приветливост на сърбина, или мечтателния непрактичен идеализъм на руснака. Той по-скоро прилича на шотландец от равнината и носи многото си възхитителни качества зад външност, зад която малцина имат щастието да проникнат… Оставете българина и черногореца на парче пустееща земя, и българинът ще я превърне в градина, докато черногорецът ще продължава да гледа.” (У. Милър, 1907 г.)

= = =
"Колкото повече човек опознава българите от Македония, толкова повече се възхищава…Просвещението сред българите не намалява племенния инстинкт за саможертва, дори сякаш го подсилва. Албанецът се отказа от религията си, за да добие правото да носи оръжие. Българинът от Македония пази религията, завещана му от вековете, превива врат под ежедневния труд, придобил е търпението на роба, за да запази добродетелите на мъченика.” (Х. Брейлсфорд – английски публицист, 1906 г.)

И цитат от "Тайните протоколи на Ционските старейшини":
– "Ние винаги трябва да се стремим да унижаваме гоите, макар и без конкретен повод, та накрая така да ги унизим, както само нашето гениално племе умее!"...

цитирай
6. grigorsimov - "Това бяха забележителни ...
15.03.2014 22:19
"Това бяха забележителни хора. Селяни с чиста кръв, незасегнати от никакви морални болести, с храброст и издръжливост, заради които се прочуха в цяла Европа, с качества на духа и тялото, които са уникални по света.” /Н. Бъкстон за българите по време на Първата световна война/.

"Българските мъже от всички класи могат да служат за пример на мъжете от повечето европейски нации.” /С-К. Стобарт, 1913 г./

Това, което този способен и енергичен народ (българите) създаде в областта на науката, изкуството и народното стопанство, е удивително. (проф. Николае Йорга – румънски историк. Из реч в румънския парламент, 1930 г.)

"Вашата страна е с голяма духовна култура, високите нравствени качества на вашия народ му позволяват да се надява на едно по-добро бъдеще.” (граф Д'Адикс. Интервю пред в. "Зора”, 1933 г.)

"С преминаването на българската граница при Свиленград като че ли навлязохме в една приказна страна. След запустелите, буренясали и безлюдни полета на турска Тракия, нам се стори, че навлизаме в един истински Ханаан. Докъдето ни стигне окото се виждаха отлично подредени ниви, китни градини, дървета, безбройни стада, спретнати и здрави селяни, които разпръснати из полята, работеха с песни. За мен, който идвах от Азия, това бе първото ми най-хубаво впечатление от Европа. Вие сте чудесна страна и народ с блестящо бъдеще.” (Из разговора на немски професор с писателя Стилиян Чилингиров, публикуван в 1938 г.)

"Страната ви е същински земен рай. Където и да се обърне човек, вижда хубави нивя и градини. Особено впечатление ни прави трудолюбието на вашия народ. Вие вече сте ни задминали в лозарството. 1937 г. ние сме изнесли 4 млн. кг. грозде, а вие – 29 млн. (из разговор на гръцки учител със Ст. Чилингиров, 1938 г.)
цитирай
7. perrorabiosotannen - 11 - Господин Симов!!! Ако ми позволите да Ви наричам така...
15.03.2014 22:40
Давате пример със много задни дати. Аз се изказах във сегашно време, тоест, ще се изразя по друг начин. За да си подобрим положението ни е необходим много труд и саможертви, ще трябва и ние да се променим малко, да се научим да си избираме ръководителите, да си плащаме данъците и т.н. Най - важното, да не чакаме да стане някакво чудо, което ще дойде от вън, предполагам, че сте чели приказката за неволята. Повечето българи, които имат "яко дупе" с извинение, са извън страната и много от тях изхранват закъсалите си роднини в България, което малко или много подпомага родната икономика, ако въобще има такава, въпреки това много сънародници ги наричат предатели, родоотстъпници и др. Предполагам, че и в страната има много работливи хора, но явно не са достатъчно. Нещо такова исках да изразя. Много ми стана драго когато прочетох поста Ви за българското трудолюбие, но ми се струва, че нещата са се променили малко от тогава. Чувал сте поговорката: "Със какъвто се събереш, такъв ставаш" Още веднъж Ви желая лека вечер. За напред ще си говорим на ти.
цитирай
8. grigorsimov - Генът на народа ни е същия, какъвто е бил и преди 100 години
16.03.2014 10:52
Променяни са само условията, в които живеем. И всичките тези промени са натрапвани от чужда сила, насила и със зла умисъл, за да стигнем до това положение в което сме, и което, естествено, не ти харесва (но не знаеш, от къде, и защо е дошло). Но по-лошото е, че "чуждата сила" въобще няма намерение да спира до тука, а ни "води" към още "по-светли" бъднини.
А че, за да "подобрим положението ни било необходим много труд и саможертви", те уверявам, че, както се казва, " и гъзъ да си скъсаме от работа", стандарта ни на живот няма да се промени, защото жизненият (материален) стандарт е определен за всеки отделен народ, и почти не е по-силите ни да го променим. Ако не беше така, нямаше за една и съща работа, например, в предприятия на една и съща фирма, произвеждаща едни и същи стоки, да речем, в Австрия и в България, - заплатите на обикновените работници у нас, а са си винаги на нивото на "нашия" стандарт, и въобще няма тенденции за доближаване с "европата", защото разликите се поддържат преднамерено. А най-ниските стандарти на живот са определени, не за най примитивните, а за-най качествените народи, какъвто е бил, и е, нашия народ (- българите, а не "българските граждани", защото между политиците ни няма ни един българин, нищо че се крият зад привидно български имена! Но всички те са евреи и крипто-евреи, а не турци, и не - цигани!! И не е проблема в това, че са евреи, а че са служители на Световна Юдейска Сатанинска Мафия, чиято цел е - абсолютно поробване на всички народи, вкл. и еврейския, и създаване на открито, а не задкулисно, световно правителство, начело с техен възпитаник - антихрист).
А че си мислиш, както и аз съм мислел, че ние си избираме ръководителите, – това е само поради ежедневната "образователна" и медийна индоктринация, защото, и "светското" образование, и медиите, и "културата", са абсолютен монопол на онези, в чиито ръце са банките и парите. А в когото са парите, негово е и почти всичко друго.
цитирай
9. perrorabiosotannen - Може да се поспори.
16.03.2014 13:14
Има ли смисъл???
цитирай
10. grigorsimov - Тези неща са от най-голяма важност, поне за търсещите истината!
16.03.2014 15:46
А Истината е в Господа, който е казал: "Аз съм пътят, и истината, и животът..."
Но от Самия Господ, по Неговата Промисъл е допусната и "Тайната на беззаконието", споменавана от Светия Апостол Павел, зад която, "явно", се крие - сатанинската роля на Световното Юдейство, което е изпълнител на дяволските похоти. Защо Христос се е обърнал към юдейските старейшини и духовници, с думите:
– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."
А и всичко ставащо в света напълно съвпада с целите и методите, само, на юдейската религия, и на описаното в тайните им протоколи, за които индустриалецът - автомобилостроител Хенри Форд, за да не бъде обвиняван и съден, на въпроса, вярно ли е това, което е описано в протоколите, отговорил така (през двадесетте години на 20-сти век):
"Не зная дали е вярно, но всичко случващо се в света потвърждава написаното в протоколите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313583
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031