Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2014 18:52 - ЕВРОПЕЙСКИ ПРИОРИТЕТ: УЗАКОНЯВАНЕ НА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО! (И... забрана на критикуването му!) Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4831 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря. Това е посланието на шведката Моника Елизабет Грьон, лява социал-демократка и лесбийка.

image Влюбени майка и син...
В момента в ЕС върви кампания за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини. Може на някого това да се стори твърде причудливо на фона на финансовата и икономическа криза, която тресе Европа, но немалко евродепутати твърдят, че е време този въпрос да бъде разрешен. В полза на желаещите да го практикуват, разбира се. Това е политика на свободата, смятат евродепутати.

 

Ето какво пише по този повод Любомир Чолаков в своя блог http://lyubomircholakov.blog.bg.

 

Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педераси и лесбийки да "осиновяват" деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста - секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като "европейска джендър-норма". Въвежда се понятието "инцестофобия", а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. "Еднополовите" или, както те наричат сами себе си - "новото джендър-общество", са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

 

Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за "джендърна норма"; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex


Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4 Metrobloggen.se

Борбата срещу "инцестофобите" е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
"Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция".

metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

 

Така стоят нещата в съвременна Европа. Докато ние очакваме първите стъпки на новото правителство, другаде мислят за падането на всички възможни ограничения за секс.

 

Проблем с инцеста има най-вече в Исландия. Преди време някои лидери на българсикте протести даваха за пример именно тази държава. Те твърдяха, че ще се оправим единствено по пътя на исландците. Всъщност Исландия има тежък проблем със секса между близки родственици. В страната има специален институт, който от години се занимава с генетичните болести, които се предават по този начин.

Учени от други страни пък припомнят, че през 60-те години на миналия век в Европа са съжителствали сексуално свободно над 180 000 семейства. Това са тези, които са признали по време на специално анкетиране, а поне още толкова са предпочели да си мълчат.

image

 

Според Стария завет Лот живеел доста добре с двете си дъщери...

 

Австралийският учен Алън Битлес на свой ред твърди, че сексуалната връзка между близки родственици е дори здравословна.

 

В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените "Gruene Jugend", излезе преди дни със специална декларация за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на любовта в семейството.

 

Така че, ако не преборим кризата, то поне може да... Както се казва, някои български псувни могат да се претворят в живота под формата на европейска норма на поведение...

Освен това спомнете си Стария завет, където Лот живее със своите две дъщери като истинска любовна тройка...

 .....................

Григор Симов

Етоедин кратък цитат от Буковаски:

..."Започва да се налага масова цензура, подкрепена от наказателното законодателство. За шега с хомосексуалисти може да те вкарат в затвора. Във Франция налагат огромни глоби. Наскоро имаше случай - член на националната асамблея се пошегувал за хомосексуализма, на неформална среща и го осъдиха на 20 000 евро глоба. При следващо провинение, предстои вкарване в затвора. Забележете колко бързо се развиват нещата в полза на репресиите.
Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи? 
Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата, а според Маркузе истинската революционна класа са различните малцинства. – Изолираните случаи – са истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще
разрушим буржоазното общество“.                                                              
(Но да не мислите, че "Те" искат нещо по-добро за вас? Съвсем не!  "Те" искат, не задкулисно, а официално, Световно Юдейско Правителство, начело с еврейски "месия" - антихрист, – когато всеки евреин щял да е цар, а всички неевреи - роби!! Г.С.)                                                                                                  




Гласувай:
5



1. dimat - Както вървят нещата,
12.02.2015 13:11
робите въобще няма да съзнават,че са роби.Овцата съзнава ли,че е овца?

За голямо мое огорчение и изумления,така наречения "бял човек" вече е превърнат в една черна юдейска овца.Процесът е вече необратим.Не съм голословен,тъй като тази зараза е обхванала по-голямата част от хората в "белите страни",а младото поколение - изцяло.Това показва моето наблюдение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315550
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031