Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2014 22:57 - ДВИЖЕНИЕТО НА РАДИКАЛНИЯ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ е ЦИОНИСТКИЯТ ПЛАН КАЛЕРГИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЯЛАТА РАСА, Автор: kostas, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8990 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 24.03.2014 23:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мой сънародник, живеещ в Колорадо има в блога си смайващ списък, в който проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, заливаща нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които давала содомията и анонимните сексуални срещи.

image

Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относни въпроса колко добре е организирано радикалното лоби на содомитите. Това лоби е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява със своята пропаганда в учебния план на малките момчета, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и  да се уверите, че промиването на мозъците на младите хора  става постоянно. Това не е случайност.

Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум в сърцето на Бялата цивилизация, но тази програма е по-различна.... Тя е чужда, тъй като не произхожда от нашите хора от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса от "скитащите хора", по точно от "нацията, която се намира сред многото други нации"- това е  диаспората на евреите от цяла Европа. Всякакви евреи - много от тях марксисти, социалисти, комунисти, интернационалисти и глобалисти, всички те са всички радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като "светлина за народите", а като разрушители, като подривни нарушители с цел да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност се намира в пиков момент.

image

Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света плащат огромни девиденти, за реклама и постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени,  като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики.   По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително отношение към хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители или баби и дядовци. Но това е еврейския стил:
“Промийте мозъка, направете пропаганда и след това привлечете новобранците за служители, когато вече са болни в главата!”
Но когато еврейски гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като "толерантност" или "разнообразие". Това е опит да се разбие представата за "традиционното семейство", която е била в основата на оцеляването на Бялата раса на Запад.
Въпреки че не всички хомосексуалисти са с еврейски произход, техните лидери със сигурност са евреи. Безспорно е вярно, че много не-евреи, които участват в този вид ляв активизъм не са наясно с еврейските и ционистки корените на идеите, които сами разпространяват, опитвайки да комуникират с обществеността от една шикозна, напудрена и кичозна социална позиция... Хомосексуалния лунатик Майкъл Суифт публикува следната арогантна декларация:     "Ще разпространим содомията сред вашите синове ... Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи... навсякъде, където има мъже заедно. Вашите деца ще станат наши слуги и ще следва инструкциите ни. Те ще се моделират според нашия имидж. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат  премахнати. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секс между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското лице на  нашия порочен хетеросексуални враг. " Майкъл Суифт - "Гей Революцията".
(Г.С: Хомосексуалистите са само един от инструментите за насилствено натрапване на юдомасонски, сатанински - антихристров - Нов Световен Ред или Глобализъм!! Точно, както го е казал новият марксистки идол на Запада - Маркузе!
Вижте, точно в тази връзка, извадка от изказване на Владимир Буковски:
..."Започва да се налага масова цензура, подкрепена от наказателното законодателство. За шега с хомосексуалисти може да те вкарат в затвора. Във Франция налагат огромни глоби. Наскоро имаше случай - член на националната асамблея се пошегувал за хомосексуализма на неформална среща и го осъдиха на 20 000 евро глоба. При следващо провинение, предстои вкарване в затвора. Забележете колко бързо се развиват нещата в полза на репресиите.
Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи?  Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различните малцинства. Изолираните случаи – са истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“.
Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, причиняват на малцинствата много повече вреди и зло, отколкото на всички нас. В Америка жената на мой приятел преди 7 години основа движението „Жените на Америка срещу феминизма“. Започна с приятелки, а сега вече издават списание в тираж 2 милиона. Жените разбират, че феминизмът е срещу тях, той разрушава живота им, пречи им да изберат това, което им харесва, а не онова, което им натрапват разни активистки...)                                                                                                                                            


image

Това изказване, направено с мегафон, показва като цяло степента на разпостранение и занижения контрол над педофилията, и сексуалното насилие срещу деца, от безсрамната политическа армия перверзници, които експлоатират и содомизират нашите момчета. То също показва тенденциите за увеличаващото се промиване на мозъци с ново ниво на интензивност тип "Портокал с часовников механизъм". Но най-вече това е атака срещу традиционното семейно ядро​​, състоящо се от мъж и жена. Това е опит за извличане на децата от мъжки пол от семейството, с цел то да се замени със содомия, болести и психични разстройства. Това е същото нещо, което евреите се опитаха да въведат в Русия в началото на ХХ век, за да отслабят и феминизират руските мъже, и те да не се противопоставят на юдео-болшевишката власт. Това решение произлиза от дъното на ада.

Евреите консолидират усилията си, за да достигнат до точката, в която обвиненията в  "хомофобия" ще са равносилни с обвиненията в "анти-семитизъм" и "расисизъм". Препотвърждаваме: тези усилия са насочени срещу не-еврейската Бяла раса, с цел да бъде отслабени нейните традиционни навици и традиции, за да стане възможно налагането властта на евреите в световен мащаб.  Ние виждаме нашите държавни училища в едно объркано и срамно състояние, лишени от правилата на здравия разум. Защо? Главно, за да могат тези учебни заведения да бъдат лесно достъпни за гей отпадъците. В момента хомосексуалните организации са получили картбланш от правителствата да прокламират гей-семействата сред юноши и деца, които нямат опит в живота и не са в състояние да противодействат на заразата, която тези перверзници предават, от врата до врата.
image

Законодателството, целящо прикриване на "речта на омразата" и "престъпления от омраза" сега твърдо се трансормира в закони, подкрепящи въоръжаването на евреите в цяла Европа и в Канада, уж за борба с омразата и антисемитизма, но всъщност, за да се защити  еврейския Елит от всички неудобства около разкриването на истината за техните крайни цели. Сегашното законодателство на белите държави се използва, не само под формата на чук срещу предполагаемите анти-семитски "неонацисти" елементи, но и срещу субектите  "отричащи Холокоста", по един много избирателен начин. Това законодателство в момента е преднамерено и специално конструирано и създадено като запазена марка срещу някои бели европейци,  които изразяват на глас шумно и открито опасностите от пропагандата на армията хомосексуалисти и содомити-марксисти, които парадират из нашите училища, нашите улици и дори в някои събития с по-либерален характер. По този начин става реализирането на мечтите на еврейския радикален елит, забавян до сега чрез "дългия път през институциите ".


image

Много от протестиращите умопомрачени гейове от "Gay Pride", облечени в дрехи на противоположния пол и други фетиши, дори не осъзнават, че те са само малко зъбно колелце в  ционисткото колело, което сега дърпа конците на всички традиции на нациите. Те не осъзнават, че са пионки в една по-голяма фронтална атака против белите хора и белите семейства по целия свят. Но тези демонстрации и гей паради са това, което еврейските расисти искат. Повечето млади хора не се замислят и не се интересуват, че хомосексуалния начин на живот преди всичко означава (нравствено унищожение, но и) намаляване на родените бели деца. Това е трик на еврейския Елит, да намали численноста на белите хора, а заедно с това и нашата съпротивителна сила срещу еврейското влияние и крайната му цел- господство на евреите над всички други хора.

image

В Дания има цели публични домове предлагащи секс с животни, които са законни и изнасилването на едно куче не носи наказание според нечии извратени виждания, закрепени законово ....
Това куче на снимката е умряло в следствие на брутално изнасилване и малтретиране в един такъв публичен дом за животни...

image

www.thepetitionsite.com/182/468/290/stop-sexual-use-of-animals-is-legal-in-denmarkhelp-us-stop-this-evil-and-make-it-illegal-/


ЗАКЛЮЧЕНИЕ     

Сред всички аспекти на плановете на евреите, има една централна тема. Те налагат разстройство, социални болести, дегенерация и смърт чрез постоянното приемане на произволни закони. Посредством прозаични, безкрайни повторения, клеветнически кампании, демонизиращи кампании в медиите, агитиращи брошури, говорене в стил “Оруел”, непрестанна индоктриниранизация на извратени перверзни теории и друга ционистка пропаганда, те целят да създадат малодушен характер сред не-еврейското бяло население, заставяйки го да се приобщи към теориите на ционисткия Елит.
image

На повечето малцинства са дава сигнал, когато става въпрос за "преобразуване", но евреите знаят много добре, че белите хора могат да бъдат много непокорни така както например те са били в Унгария и на много други места, където юдеите са се опитвали да убият живота и да глътнат на една хапка цели общества. Белите хора, белите европейци и белите американци, са не по-малко борбени срещу еврейското превъзпитание, отколкото други раси и не по-слаба е съпротивата им спрямо провежданата бомбардировка в техните умствени хоризонти. Това може би е единствената ни надежда. Способността ни и нашата воля да се борим все още не са напълно атрофирали, въпреки че са отслабени и често почти унищожавани.

Ние, белите хора, трябва да изберем живота над смъртта. Ние трябва да жертваме всичко: – репутация, препитание и дори живота си, ако е необходимо, за да се гарантира бъдещето ни оцеляване като хора, на този самотен къс синя скала - Земята. Ние имаме уникален враг. И този враг е решил - бялата раса да изчезне, да бъде унищожена до пълно отстраняване. Те са ни избрали, защото ние сме единствената раса в семейството на човечеството, достатъчно умна, за да се противопостави на неговите дяволски проекти за господство и поробване на всички народи. В свещените книги на този наш враг са обещани утопии, където “гоите” служат в краката на “благородните евреи” и раболепно се покланят пред "господстваща раса", за каквато се мислят те. Те очакват (всъщност - те подготвят!) техния еврейски Месия, който щял да смаже неевреите под петата си, така че след това “гоите”да служат на "избраните" .
image

Казваме "Стига вече!". Еврейските расисти са ни заробвали достатъчно дълго. Те са унищожавали нашето наследство, нашите общества и нашите несравними постижения, достатъчно дълго. Докато все още имаме дъх и преди да сме впопаднали в тотално робство, преди мускулите ни да са отслабени напълно и волята ни превърната в прах, докато частите на нашите тела и умове са гъвкави и жилави, трябва да се борим. Ние не трябва да се отказваме от борбата, защото истината все още трябва да бъде разпространявана сред нашите братя и сестри. Не трябва да се поддаваме на  примамливата песен за уеднаквяване на културното многообразие, не трябва да се поддаваме на колективизма и на интернационализма. Времето ни изтича  и светлината намалява. Не позволявайте  да изчезне напълно.
  Превод: Миоджералвомбо  Гласувай:
81. taiti41 - ima mnogo po-seriozni metodi i d...
09.06.2014 01:42
ima mnogo po-seriozni metodi i deistvia za unistojenie na 4ove4estvoto ot tozi.
spored men go praviat samo za da dokajat,4e sa po-inteligentni kato rasa.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643830
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031