Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2014 22:30 - С изчезването на малайзийския Airlines MH-370, Джейкъб Ротшилд става едноличен собственик на патент! Автор: zahariada, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8166 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Смята се, че членът на Илюминати Якоб Ротшийлд е използвал трагедията със самолета, за да придобие пълните права върху патента за невероятния КЛ-03 микрочип.

image

Американската технологична компания Freescale Semiconductor, която допреди инцидента споделяше правата върху полупроводника с Ротшийлд, е имала 20 високопоставени членове на борда на машината, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи.

Semiconductor разработва микропроцесори, сензори и други технологхии, включително и „бутикови“ полупроводници, извършващи специфични изчислителни функции. Сега, след изчезването на самолета, се повдигат въпроси: Защо толкова много членове на фирмата са се намирали на самолета. Какво са работели те? Каква е била тяхната мисия? Носили ли са нещо ценно с тях? Защо все още не може да бъде открит изчезналият самолет?

Повечето от 239-те души на борда на Боинга са били инженери и други служители, чиято задача е била да направят заводите за чипове на компанията в Тайван, Китай и Куала Кумпур по-ефективни. „Те са били хора с голям опит и познания, били са и много важни. Това със сигурност е голяма загуба за компанията“, казва Мич Хюс, вицепрезидент на глобалните коминкации и инвестиции на компанията.

Според страницата на Freescale, тя е започнала работа през 1972 г. Занимава се с тестове и производство на микропороцесори, дигитални сигнални процесори и интегрирани радиочестотни схеми. Компанията също е собсвеник на Freescale RF, която се занимава с разработването на решения за авиокосмическата и отбранителната промишленост, включително в комуникациите на бойното поле, авиониката, насочването на ракети, воденето на електронна война и др.

Но това не е краят. Акционерите на Freescale включват Carlyle Group, чиито съветници в миналото са били бившия президент Джордж Буш-старши и бившия британскки премиетр Джон Мейджър. Някои от клиентите в миналото на компанията са строителната фирма на семейството на Осама бин Ладен, Saudi Binladin Group.
                                                                                                   Самолета е в американската база Диего Гарсия, Странно защо всички "търсещи" екипи заобикалят тази база?! Напълно възможно в тази самолетна афера да има пръст чифутската фамилия Родшилд. Не е случайно, че дни преди да бъдат взривени кулите близнаци, Родшилдовци ги бяха "застраховали"!! Крайно време е човечеството да се надигне и строши главите на родшилдовския и рокфелеров чифутски октопод който повече от век убива и граби земната цивилизация.   
      
източник:Блиц                                                                           В тази връзка си струва да припомним обявеното през януари 2011 г. създаване на така наречения "студен ядрен синтез". Уредът работи на основата на студен ядрен синтез и позволява изключително евтина електроенергия чрез използването на водород и никел (това събитие заплашва да се превърне в световна сензация и да промени света. Вижте първата част на материала публикуван от нас под заглавие "Теория на конспирацията"). А това съобщение някак много съвпада с желанието на Натаниел Ротшилд да се присъедини към борда на директорите на "Норилск Никел" - най-големият производител на метала в света...

                      
http://netvoe.ru/polit/kak-rotshildy-i-rokfellery-rossiyu-delili/



Гласувай:
10



1. kostadin - Всичко това е нормално за света -...
30.03.2014 23:17
Всичко това е нормално за света -джунгла в който живеем.
Лабораторията на Тесла изгаря малко след като банкера Морган си тръгва неудоволетворен от Тесла.Изобретателят не е искал да продаде патента за получаване на практически безплатна енергия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315163
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031