Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2014 10:52 - Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред, Автор: arrow007
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4554 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 01.04.2014 23:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Само през 20-ти век повече от 150 милиона души са избити от държавата. В Русия червеният терор отне живота на повече от 60 милиона души - мъже, жени и деца. Войната на Хитлер - 22 милиона. През управлението на Мао Дзе Дун бяха убити повече от 60 милиона селяни земеделци.

Списъкът продължава.

300 хиляди невинни цивилни, убити в Гватемала.

Повече от 2 милиона души, брутално убити от правителството в Камбоджа.

1,5 милиона убити в Турция. 300 хиляди в Уганда.

Повече от 800 хиляди, насечени до смърт с мачете в Руанда.

За съжаление има твърде много примери за невинни семейства, убити от своите правителства, за да успеем да назовем всички.

Исторически факт е, че държавата е причинител номер едно на неестествена смърт.

Ако вземем тези 150 милиона души, убити от правителствата през последния век, и ги разделим на 100 хиляди, броят на изгубените души би напълнил 1500 пъти най-големия стадион, събиращ 100 хиляди фена, 1500 стадиона, пълни с по 100 хиляди души, са унищожени.

За тези, които мислят, че това не може да се случи днес или че няма да се случи с тях - помнете, предупредени сте!

Касапницата от последните 100 години беше само подготвителна фаза от плана на Новия световен ред.

Престъпленията на Хитлер и Сталин сега са в историята, но китайската комунистическа машина на злото днес вдига залога на причинената смърт.

Масовите убийства и поробването продължават и днес и се радват на пълната подкрепа и одобрението на Новия световен ред.

 

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят.

През Втората световна война американски и британски сили работят с Мао Дзе Дун, и на края на войната те тайно помагат на Мао да прогони националиста Чан Кай Ши. Службата за стратегически задачи и ЦРУ са вярвали, че Мао ще има стабилизиращ ефект. (Те, не са "вярвали", а отлично са знаели, какво вършат, защото комунизмът, и в Русия, и в Китай, а и революциите - въобще (и преди, и сега) са били, и са - техно, юдейско, сатанинско дело. За да става, от лошо, по-лошо! Или, както самите "Те" казват, в "тайните си протоколи": "Още от времето на Френската революция, която нарекохме - Велика, ние водим народите, от едно разочарование, към друго!"
А следващата планирана "Велика" революция ще е в Америка (в САЩ) Г.С.)

Менторът на Бил Клинтън и професор по политически науки в Джорджтаун, Карол Куигли обяснява в книгата си „Трагедия и надежда“ как тайни англо-американски групи са подкрепяли всяка разновидност на авторитаризъм, от комунизма до фашизма, за да са сигурни, че населението ще се контролира централизирано, а икономиката ще е планова (защото, и социалния контрол, и финансите, и икономиката, като цяло, са юдейски монопол).

Хората в елита са монополисти. Те създават монополи, за да доминират
над населението през цевта на оръжието.

В техните документи лидерите на Новия световен ред неспирно засипват с похвали корумпирания китайски комунистически модел.

През август 1973 г. в статия, писана от Дейвид Рокфелер за Ню Йорк Таймс, Рокфелер открито оценява и одобрява действията на Мао Дзе Дун, възхвалявайки китайската командна и контролна система. „Каквато и да е цената на Китайската революция, тя очевидно е успяла не просто да създаде една по-ефикасна и отдадена администрация, но и да насърчи висок морал и успешно общество. Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.
(Ето ви още неколко цитати от еврейски публикации:
Хаим Вайсман - World Conquerors, p.227, by Louis Marschalco. Joseph Sueli Publishers London,1958: "Hue сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото, освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено ще лиши евреиството от източната половина на неговата световна сила".
Блументал - Judisk Tidskrift, 57,  Sweden, 1929 г.: Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: единият е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другият е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали.
Райнхолд Нибур - Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3,1934 г.: Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество".
Американски вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г.:  "Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма".
Вестник, "Американски евреин", - проф. д-р Оскар Леви, London,  от 20 септември 1920 г.:  "Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност, еврейското планиране, целта на което е, създаване на световен еврейски ред. Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, скоро ще стане реалност в целия свят".
 Морис Самуел, - Jon Gentiles, p.155 Harcourt, Brace, 1924:  Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи. Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.
Проф. Ф. А. Осендовски - The Nineteenth Century and After, p.29, London, January, 1926:  Често се споменава, че юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на избрания народ.
Френският евреин Морис Мюрей, в книгата си "Еврейският дух", публикувана в края на 19-ти век, пише: "Кръвно и традиционно Карл Маркс принадкежи на тялото и душата на Юдаизма. Карл Маркс и Ротшилд представляват двата полюса на еврейския народ, но това всъщност са противоположности, които се допълват. И Маркс и Ротшилд въплъщават еврейския идеализъм, възвишен до своя апогей. В процеса, с който масите все повече се отвръщат от християнството, те все повече и повече се проникват от еврейския дух. Възраждащият се еврейски идеализъм (сатанизъм) готви за 20-тия век, може би, грандиозна революция...  Всяка интензивна проява на еврейския дух в Европа, се изявява във въстания, глад, геноцид и разруха..." 
Британският премиер, евреин, Бенджамин Дизраели - Лорд Биконсфилд, в своята книга “The life of George Bentick”, от 1852 г., пише: "Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухвания на разрушения в Европа. Това е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка (освен еврейската) религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия. Равенството (робството) на всички гои и унищожаването на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всички тях. Вярващите евреи сътрудничат с атеисти, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз с най пропадналите лумпени на Европа, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши християнството”.  
Писмо на Бухарин, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник “La Revue universelle” March 1, 1928г:
"...Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всичко, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но знаменателни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, ни за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - техната верица кучешка”!  И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят.  Що за странна страна!?"
(Дзерджински е полски евреин, говорел и пишел на еврейския език, идиш, както и Ленин! Г.С.)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред.

Китай е получил от ООН повече награди за политиката и начина си на управление от всяка друга нация.

В очите на глобалистите, авторитарен Китай е бъдещето ни.

Китай приема ужасната Политика за едно дете, след лобиране от консорциум от организации по евгеника, включващ в себе си фондацията „Семейно планиране“ и ООН.

На двойки с повече от едно дете се налагат сурови глоби и затвор.

Практиката на незаконните аборти заедно с желанието на двойките да имат мъжка рожба, потопи Китай в задълбочаваща се криза, в която мъжете са с 30 милиона повече от жените.

Китайската полиция безжалостно потушава всеки опит за протест.

Тайни църкви, последователи на Фалун Гонг, стачкуващи работници, биват изпращани в концлагери. Техните тъкани и кръв се описват, подготвяйки ги за донорство на органи. След това китайското правителство ги продава на онзи, които плаща най-добре.

Ако заможният пациент избере да отиде до Китай, затворникът бива убит и органите се имплантират.

Ако трябва да напуснат страната, фургон за изпълнение на място закарва органите до чакащия самолет.

Социалните инженери в Китай агресивно евтаназират старите хора и инвалидите.

Китай просто следва глобалисткия проект за света.

Същата система за тотално унищожение на хората се прилага полека в целия свят.

„Обезлюдяването трябва да бъде най-големият приоритет на международната политика, по пътя към Третия свят“ Хенри Кисинджър, 1974 г. „Сега, ние имаме нужда от нов ред в света, но той има различни характеристики в различните части на света. Той не може да успее сега. Но за мен това е проектът, от който някой ден в следващите години ще се изплува решението.„

Откъде идва това мислене? Защо елитът унищожава огромни групи хора, когато никой не им противостои и когато те вече имат пълен контрол?
Коя идеология води психопатите от елита?...
(Ето какво е казал за задкулисния еврейски банкерски елит, евреинът, болшевишки диктатор на Украйна, Кръстьо Раковски (с истинско име - Хаим Рейковер!), по време на разпита му в КГБ (издаден в книгата "Червената Симфония"): "Те" и сега имат пълна власт над света, но Те искат абсолютна власт, такава, каквато е сега у Сталин, но над целия свят"! Г.С.)



Гласувай:
9



1. minevv - da
01.04.2014 12:00
da
цитирай
2. born - Явно планирането, вкл. семейното ...
01.04.2014 12:20
Явно планирането, вкл. семейното трябва да бъде водещ модел във всички области, въпреки, че някои го наричат комунистически модел. В противен случай произвеждането на неконтролирано потомство просто заплашва човечеството със самоунищожение. Планетата няма как да изхранва примерно 30 милиарда население. За илюстрация - циганизацията на България. Кому са нужни милиони неграмотни, крадливи, човекоподобни , престъпни индивиди ?
цитирай
3. grigorsimov - на born: "Кому са нужни милиони неграмотни, крадливи, човекоподобни , престъпни индивиди", ли?
01.04.2014 14:12
– В България, циганите са нужни за унищожаването на българите, а не за друго. И след като, евентуално, се справят с българите, онези, които "отглеждат" циганите, ще ги унищожат само за 24 часа.
И това се отнася за цяла Европа и Америка, където живеят бели хора - арийци. При нас, на Балканите, се използват циганите (а вече и прогонените от родните им места, азиатци. А на Запад, за същата цел използват негри, араби, турци, китайци и всякакви неевропейци, пак само и единствено, за унищожение на европейците, а не, както ни заблуждават, поради голямата нужда от работна ръка!?
А за изхранването – само със земята, примерно, на Украйна, може да се изхранват двойно повече хора, отколкото са сега в света. Всичко останало е с цел - диктат, контрол, монопол, подтискане и поробване. И всичко това се върши от юдейството, защото така ги учи техният господ - дявола.
цитирай
4. nimbus - Имате доста интересни постинги и ...
02.04.2014 02:37
Имате доста интересни постинги и някои ги чета.Понякога обаче пресилвате нещата.Евреите че не са цвете за мирисане го знаем,но малко попресолявате нещата понякога при тях.Не е вярно и че 60 милиона са загиналите от червения терор в Русия.Колко може да се повтаря тази опашата лъжа?Или може би така ще стане истина?!Те са няколко милиона в най добрия случай,а разстреляните са не повече от милион.Изключвам тук гражданската война с двата милиона жертви от двете страни.В крайна сметка ако не вярвате в тези сметки то просто демографски вижте колко е била Русия в началото на 20 век,преди революцията,след нея,по времето на Сталин и след втората световна.Ако жертвите бяха 60 млн,то трябваше да се е смалила наполовина по население.Но о чудо!По времето на Сталин населението доста се е увеличило.Някак си не се връзва никак си ни математически ни статистически ни логически.Вие сте честен и принципен човек,но понякога ви е простено да грешите,но ако заблуждавате себе си,то поне не заблуждавайте другите.Още веднъж благодаряви за интересните публикации ,които излагате в интернет.България има нужда от просветление и нещо по свежо.
цитирай
5. fascindoo - Много точно и в 10-ката:
05.04.2014 13:30
grigorsimov написа:
– В България, циганите са нужни за унищожаването на българите, а не за друго. И след като, евентуално, се справят с българите, онези, които "отглеждат" циганите, ще ги унищожат само за 24 часа.
И това се отнася за цяла Европа и Америка, където живеят бели хора - арийци. При нас, на Балканите, се използват циганите (а вече и прогонените от родните им места, азиатци. А на Запад, за същата цел използват негри, араби, турци, китайци и всякакви неевропейци, пак само и единствено, за унищожение на европейците, а не, както ни заблуждават, поради голямата нужда от работна ръка!?
А за изхранването – само със земята, примерно, на Украйна, може да се изхранват двойно повече хора, отколкото са сега в света. Всичко останало е с цел - диктат, контрол, монопол, подтискане и поробване. И всичко това се върши от юдейството, защото така ги учи техният господ - дявола.


Това личи във всяка стъпка на правителствата от 1990 насам...
Ето защо правешкия диктатор е "внесъл" тайно у нас още през 1962 г. 120 000 гръцки цигани!!!
цитирай
6. zaw12929 - Хубаво пишете и ви чета- четете по ...
05.04.2014 19:26
Хубаво пишете и ви чета- четете по вече източници- защото няма по едри лъжци от американските информатори
Слушайте всички, но от акъла си български не се делете...
Защото омразата е лош съветник, а американците мразят и мачкар всички... а харесва ли ви дето от 9 милиона станахме 6-7 и то не от руски програми, а от американски, внедрени от хора, живеещи с омраза.
Бог е казал да простим, а не да мразим и да стоим настрана от чуждите интереси
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317725
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031