Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2014 15:03 - Антихристиянските символи и скритите цели на ЕС, Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5439 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 11.04.2014 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Символите на ЕС са удар по христянството и цинична заявка за пълна власт на сатаната над европейските страни.
 
В последно време бесният неолиберализъм, нахлул от задатлантическите пространства започва все по-ясно да разкрива истинските амбиции на онези, стоящи зад инструмента, наречен Европейски съюз. Голяма част от прокламираните ни "европейски ценности" са чиста подигравка с християнството, и е "необяснима" пасивноста на БПЦ и Светия Синод. Православните християни трябва да се обединят против разграждащите обществото и развращаваите младото поколение течения, които върхушката на европарламента ни спуска отгоре.
Предположенията, че ЕС всъщност действа против Христа се потвърждават от символите, които съюзът е избрал за свои.

  Новата Вавилонска кула

image
  Сградата на Европарламента в Страсбург поразително напомня Вавилонската кула, започната в древността като опит за достигане на Небето от възгорделите се човеци.
image
Добре знаем от Библията как е завършил този опит, след като Бог размесва езицитие на хората и те не успяват да продължат строежа на своята кула към облаците ("бабал" (иврит) - обърквам). Интересно е че един от лозунгите на ЕС гласи следното: "Европа: много езици, един глас.", т.е. стремежът към "поправяне" на Божието дело е недвусмислено заявен още при съграждането на европарламента. Изображенията на въпросното здание страдат от липса на завършеност. Така го рисува и Питер Брьогел, създателят на една от най-популярните картини на Вавилонската кула. Именно тя е послужила за протоптип при архитектурното възраждане на кулата и то на стойност 12 милиарда щатски долара.
Опитът за повторен бунт към Бога е повече от очевиден. Именно в сградата, имитираща символа на богоборчеството се вземат решенията за бъдещето на европейските страни. В древните писания пророк Исая дори поставя Луцифер за невидим цар на Вавилон (виж в Исая 14:4,12-14).
   В Битие 11 пък е описано как Бог се възпротивявява на неблагодарниците:
  И рекоха: хайде да си съградим град и кула, висока до небето; и да си спечелим име, преди да се пръснем по лицето на цялата земя.
  Тогава Господ слезе да види града и кулата, що градяха синовете човешки.
  И пръсна ги Господ оттам по цялата земя; и те спряха да зидат града (и кулата).

   Сега обаче богоборческата евробюрокрация реши да подеме строежа на Вавилонска кула в сърцето на християнска Европа. На всичкото отгоре все повече си проличава, че политиката, водена от хората в кощунственото здание в Страсбург започва да се трансформира от икономическа в нравоучителна. (Да, става дума точно за т.нар. европейските ценности, които приучават децата ни към разврат и материализъм).
   
   Образът на блудницата
   
   И той е използван, както в скулптурата, гордо стояща пред седалището на ЕС в Брюксел, така и в евромонетите, които дрънкат в джобовете на съвременните европейци.
image

image
Всъщност твърдението е, че е използван образ от гръцката митология, а именно на неустоимо красивата девйка Европа (интересно име с доста препратки след себе си), отвлечена от похотливия Зевс, превъплътил се в бял бик.
   Накратко: "Финикийският цар Агенорa имал дъщеря на име Европа. Било хубав ден и Европа и нейните приятелки отишли да берат цветя до морето. Зевс забелязал тази очарователна група момичетата, особено Европа, която била най-прекрасна. След като съзрял красивата принцеса се влюбил в нея, веднага решил да я отвлече. Европа беряла рози, когато могъщия Зевс Гръмовержец, бог на небето и гръмотевиците, имал способността да се преобразява в каквото си поиска, за да не я изплаши с появяването си и да я привлече към себе си, се превърнал в красив бял бик. Но веднага след като Европа се плъзнала върху гърбът му, яхнала бика, помислила си, че отива на разходка с него. Натоварен, той навлязъл в морето и заплувал навътре в него, плувал по лазурните води на далеч от брега. Бикът достигал до остров Крит, там той приел образъа на прекрасен младеж и обладал Европа, после разкрил истинския си образ, на красивия бог Зевс."
   Олтарът за преклонение пред Зевс се намирал в Древен Пергамон (съвременния Бергама в Турция) и със своите внушителни размери - 30 м дълъг и 11 м висок бил едно от чудесата на света.
image
Градът бил описван нееднократно като място на разврата, омразата и нечистотията, истинско сърталище на сатаната.
   Едно от описанията на духовното състояние на Пергамската църква и съдбата на свещеномъчник Антипа дава самият Син Божи в своето Откровение:
   "Зная делата ти, и где живееш, там, гдето е престолът на сатаната, и държиш името Ми, и не се отрече от вярата ми дори в дните, когато верният Ми свидетел Антипа биде умъртвен между вас, сред които живее сатаната" (Откр. 2:12-13).
   Тук Иисус Христос казва, че престола на Сатана е бил в Пергам. Имайки предвид – именно този гигантски олтар на Зевс. Европа, красивата и непорочна девойка е съблазнена и отвлечена от Зевс или иначе казано, завлечена в лоното на покварата и нечистотията на гърба на сатаната.
   
   Не ви се вярва? Огледайте се наоколо и се опитайте да намерите нещо около себе си, което да не е подчинено на низките страсти и беса към материалните придобивки. Трудно е, нали? Дали нашата Европа е все още наша или вече е нечия чужда?

Източници:
   
  
http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=46334
   http://istina-za-spasenie.narod.ru/index/0-13
   http://novred.narod.ru/evrovavilon/EU_vavilon.htm
   http://www.pravoslavieto.com/life/04.11_sv_Antipa_Pergamski.htm

........................

Със съкращения и малки корекции! Г.С“




Гласувай:
11



1. nikikm - Нашите
11.04.2014 19:58
символи изчезнаха и на тяхно място се появиха чужди,но колко хора забелязват това?Както и това,че изчезна българската народна музика,старите градски песни!Днес се чува народна музика от автори или изкипазена,тип професорски рап.Пеят певци в бели ризи и черни панталони,в народни носии,в които няма автентика,певици в дълги роби и деколтета.Направо полудявам за нехайството на хората!За това и почнах публикации и коментари за виснатото надолу българско знаме,което е всичко друго но не и наш символ!По-скоро антисимвол! Май не срещнах подкрепа,нито от читатели,нито с коментар,нито по какъвто и да било друг начин!Не заради мен,заради символа,заради България!
цитирай
2. anonimen65 - e ta to ne e novost
12.04.2014 07:59
vijdala sam go po magistralite ot dvete straini na lentite za dvijenie pone predi4-5 godini I se chudeh zname li imitira ili niakakav vid ukrasa.znachi probatsia e bilo nikoi ne e otreagiral togava zashto da ne go napraviat I s realnoto zname na podhodiashto miasto.
цитирай
3. fascindoo - най-добре го е казал Дейвид Айк - David Icke - Mind Programming, Brainwashing And Mass Hypnosis
12.04.2014 12:27
"Извън Вавилон: Юдаизъм
Текстовете, които образуват Стария Завет в Библията, основата на юдаизма и християнството, са били писани след като свещениците левити на евреите са били държани в плен след 586 г. пр. Хр… и ето че отново стигаме до… Вавилон! Според мен терминът "пленничество" е съвсем неподходящ. Ранните евреи са боготворели змията бог на шумерската империя и левитите били наричани "синове на Великата змия". Техният бог YHVH (Яхве, Йехова) е описван като получовек, полузмия и свещената им книга със скрито (езотерично) познание - Кабала, означава "Мъдростта на Змията". Левитите или "синовете на Великата змия" (клъвна линия на Аннунаки) са обожествявали YHVH като дракон, наричан Левиатан; оттук и името "левити". Змийската форма на YHVH била известна още като Нехущан или "Бронзова (медна) змия" и левитите поставяли златни и бронзови образи на тяхното божество в олтарите на еврейските храмове. Разкопки откриват бронзови и медни символи на змия в едновремешните левитски храмове. Митът за Мойсей и бронзовата змия, поставена върху кръст символизира същата тема.
Вавилонците са наследили историите и митовете от Египет и Шумер, и сега вече те се проявявали в изопачена форма в текстове, които по-късно стават известни като Стария Завет. "Битие", "Изход", "Левити", "Числа" и "Второзаконие", които заедно образуват "еврейската" "Тора", са били написани от левитите, или под тяхо наблюдение, по време или след "пленничеството" им във Вавилон, когато левитите са обединили усилия с мрежата от вавилонското рептилско свещенство. И така имате шумерската история за цар Саргон, плуващ в реката в едно кошче от тръстика, преразказана от левитите за "Мойсей". И имате шумерския Един - "обиталището на боговете", което в историите на левитите се превръща в градината на Еден. "Битие" е редактирана версия на шумерски разкази и е пълна с символизъм за богинята. "
и т.н.
цитирай
4. budha2 - Баал е Брахма-Зевс-Телец , Бик или свещената крава в Индия(дошла от Тракия)
12.04.2014 15:31
Целта на извършване на жертвоприношенията
с огън при ваишнавите и Баал религия е принасяне в жертва на
АХАМКАРА(фалшивото его).Баал е Брахма и не търпи инверсията и отрицателното значение подарено му от йудеите.
В огънят се хвърлят семена течности и преработено мляко.При траките огнените жертвоприношения се извършват в есхари под форма на мандали. храм с олтар, върху който е горял огън и вино? Желанието на йудеите, продиктувано от нагите, да колят и да ядат месо е толкова огромно,че те ИЗФАБРИКУВАТ историята за уж "развратените израилтяни"(???), които са били евреи в Египет и са мигрирали към Ханаан, но били "развратени" с това, че се"кланяли на Златният Телец"(удобен претекст да се наклепа символът на Телецът!!)И по късно превръщат Златният Телец в златно кюлче!!! За това те фабрикуват тази история с която завоюват 2 неща за Аврамическите религии:
1) Елиминиране на символът на Телецът, защото е "идол"
2) Запазване на кървавите жертвоприношения на ЯХВЕ- Агнец, Телец- всичко "диетично" под ножа
Да не забравим"идолът Исус Христос"- той трябва да умре, чрез колене!
Така Агнецът, макар и заклан и изяден е "непобедим"!
Така казал дух Йах/Ах !!Символизмът не е сатанински а предхристянски-тракийски.Целта на йудеите*агенти*монтирани начело на повечето държави в Европа е народите сами да си гласуват разпадане на ЕС.Затова и ще прокарват закони за гей бракове,зоофилия и всякакво друго зло каквото им хрумне.А другарят Путин ще играе доброто еврейче и ще анатемосва ЕС.Нова Йудея е новата еврейска Русия.Трябва и малко реклама,
Обама му изпрати еднократната екшън звезда Стивън Сегал да му вдига рейтинга(рейтингите по света се манипулират).http://budha2.blog.bg/drugi/2014/02/23/baal-nandi-i-trakiiskite-eshari.1241723
цитирай
5. nikikm - Точно така е,
12.04.2014 22:04
anonimen65 написа:
vijdala sam go po magistralite ot dvete straini na lentite za dvijenie pone predi4-5 godini I se chudeh zname li imitira ili niakakav vid ukrasa.znachi probatsia e bilo nikoi ne e otreagiral togava zashto da ne go napraviat I s realnoto zname na podhodiashto miasto.


както си го описала,но защо на латиница.! И не е само това. Гаврите, обезкостяването, игнорирането и неглижирането на българската история,култура,всичко ценно,което имаме,минава незабелязано,като че ли! Никой не следи учебници,музика,предавания,закони и пр.-до един антибългарски!ТА НИЕ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ДУХОВНО ПРОСТРАНСТВО,ГУБИМ СИ И ТЕРИТОРИЯТА!
Но мен друго ме заболя.Че всички патриоти и пр. българи,които пишат и имат мнение по въпросите,НИТО ЕДИН не ми оказа съдействие,не публикува и не взе отношение! А поне там където "минавам"да чета, като че ли,повтарям,като че ли,някъде поправиха,някъде изчезнаха тези отвесни антибългарски знамена! Дай Боже! Дано да съм успял да пораздвижа. Но без да сме единни и да се подкрепяме,ние нищо и никога няма да направим! Пример са ни евреите,но кой да гледа,мисли и внимава! Тяхното единство е изразено в надписа на нашия парламент,който обаче ни служи само,като повод за гордост от историческия опит и мъдрост на българския народ,но който нито в един момент не е повлиял на когото и да е от нас! Изключвам Съединението,което точно показа,колко важно е да следваме заветите!
Това трябва да разберем и почувстваме всички...и тогава,нещата ще тръгнат !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313307
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031