Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 23:18 - БЪЛГАРСКИЯТ РУСОФОБ И МАЙМУНАТА НА ДАРВИН Автор: lyubomircholakov (извадка)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3043 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
...вижте ме колко съм оригинален, въобще не съм благодарен към Русия, защото тя никога не е била демократична, и Руската империя не е била демократична, и после Съветският съюз, и днес пък с Путин хептен не е демократична! Значи, няма защо да сме благодарни на Русия, а трябва да ругаем Русия, и най-вече Путин, защото той може и да е увеличил няколко пъти заплатите и пенсиите на руснаците до такава степен, че днес руските туристи да са най-желаните и търсени по цял свят - обаче не е демократичен, значи и Русия не е демократична, и в такъв случай няма защо да сме й благодарни, и да живее USA, щото там, в Ю Ес Ей, може и да се застрелват по десетина души на седмица, обаче това е много демократично и затова да живее Ю Ес Ей (за Едуард Сноудън българският русофоб предпочита да си мълчи, защото разкритията, че САЩ са тоталитарна полицейска държава, не му изнасят, тъй като на техния фон Русия е твърде, неразумно и прекалено демократична).
В сравнението между Русия и Запада българският русофоб разкрива цялото си плиткоумие, и на неговия фон маймуната на Дарвин изглежда почти като Хегел. Защото колкото мрази Русия, толкова българският русофоб се прекланя, кланя, целува, лиже, ближе и покрива с подлоговите си лиги този негов идеал, кумир, тотем, идол и неясен обект на желанията - демократичния Запад. Там е истината, там е демокрацията, там е спасението от ненавистната Русия - на Запад. А когато му припомниш, че на Запад също, както на Изток по времето на комунизма, забраняват на християните да носят кръстчета, че демокрацията е докарала САЩ дотам: 48% от населението да са бели хора , а 52% - цветнокожи, което за цветнокожите е прекрасно, дори много добре, но дали е толкова прекрасно и добре за белите хора?; ако му припомниш, че вече в Западна Европа има цели квартали, където е опасно да влезе християнин, да не говорим за жена-християнка, по улиците на Лондон обикалят „шариатски патрули“, а иначе във Великобритания са налице вече 85 училища, където няма нито един бял ученик, ако му покажеш статистиките, според които коренните европейци просто измират заради ниската раждаемост и на тяхно място идват африканци и азиатци, което означава краят на европейската цивилизация - тогава същият този нещастен, измъчен, психясал и окончателно превъртял в русофобията си български русофоб блокира напълно, започва да издава нечленоразделни звуци и да се дави в собствените си психически комплекси от завист към маймуната на Дарвин, на която й остава само кротко да си яде банана, докато го наблюдава как той се смъква надолу по еволюционната стълбица към лепкавата тиня на собствения си изгладен от русофобия маймуноподобен мозък.

 

  Любомир Чолаков

извадка от: http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2014/04/22/bylgarskiiat-rusofob-i-maimunata-na-darvin.1259173




Гласувай:
0



1. bojil - Русофобът (Български или не) е т...
25.04.2014 20:51
Русофобът (Български или не) е точно като русофила- вреден и ненужен,подъл и продажен.
цитирай
2. budha2 - Деленето на "русофили" и "русофоби" е за*тъпите* гои.
26.04.2014 18:56
Деленето на "русофили" и "русофоби" е за*тъпите* гои.Докато гоите умуват,Путин и Обама си поделиха Близкия Изток,след това Украйна.България е поделена от еврейската*левитска*мафия още 90-те.Източна на руската ашкенази-хазарска мафия и западана за Евреи-сефаради (ционистите). Израел е частна държава на семейство Ротшилд. На свой ред тази фамилия ръководи света. Израел и Путин са инструменти в ръцете на Ротшилдови. От името на това семейство те водят човечеството към новия световен ред.Погледнете партията „Свобода“ и „Десния блок“. Кой има полза от тях и проявите им? Не е ли Кремъл, за да сочи „антиеврейската“ и „фашистката“ им реторика? Като изрично набляга на техните нацистки символи и жестове, на изстъпленията на платени или просто тъпи „десни екстремисти“.Евреи от Русия оформиха съвременните Съветски американски щати, които нямат нищо общо с оригиналните. В тях през деветдесетте години на ХХ век евреите – около 1,4 на сто от населението – притежаваха повече къщи, други жилища и доходи над 50 000 долара годишно от всяка друга група в САЩ. Средният евреин е три пъти по-високо финансово оценен от редовия американец.САЩ и Русия са резервни ционистки държави.А Евреите възприемат Украйна като своя изконна родина.Така стигаме до извода че Украйна няма да бъде ликвидирана,Както и ДЖУ-сия(русия).Владимир Шаломов е леко момиче в ръцете на интернационалното Братство. Но е от по-скъп бардак – с луксозните проститутки. Продава се срещу милиарди…
цитирай
3. grigorsimov - Да, те територията на Украйна и на Русия няма да ликвидират,
26.04.2014 22:12
но ще гледат да ликвидират украинците и руснаците, както и нас - българите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031