Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 23:13 - "Какво ще направим ние" - Еврейският Синедрион за славяните, Украйна и Кримския сценарий (от края на 90-те г.)! Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4681 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 30.04.2014 01:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1. Световните запаси промишлени суровини ще се изтощят, и още в началото на третото хилядолетие, западното общество няма да може да поддържа сегашното си ниво на потребление, без подхранване от нови източници – колониални страни, донори. Затова нашите стремления сега са насочени към Русия, с двояки цели: Първо – ликвидиране на най-мощната и независима империя, заемаща една шеста от земята. Второ – завладяване на богатствата ъ, представляващи 60-70% от всички световни запаси на суровини и 75-80% от откритите световни запаси на нефт и газ, съсредоточени в Сибир и в шелфа на Северния Ледовит океан.
2. Климатът на земята интензивно се затопля.  Древните центрове на света – Атина, Рим и, главното, Йерусалим вече попадат в зона, само с изкуственото напояване.  След 20 – 30 години ще трябва да се мисли за преселение на огромни маси цивилизовани народи, северно от сегашното им пребиваване. Тогава на Кубан, в Ростовската област, в Украйна ще е изумителен субтропичен климат, а в Черноземието и северна Украйна, климатът ще е като в днешното Предкавказие. Ако си припомним историята, трябва да признаем, че тези земи са изконни земи на древноюдейската Хазария, т.е. на Израел, и са завладяни от Киевска Руся, в 10-ти век.  Славяните тук са временни гости и подлежат на изселване. Ние ще си върнем тази територия и върху тези благодатни земи ще създадем Велика Хазария – юдейска държава, както преди 50 години създадохме Израел, изтласквайки палестинците. Тук ще се преселят част от израелците, а славянското стадо ще изгоним далече на север, зад пределите на Москва. Там ще има малка северна територия – резерват, с компактно население, подобен на индианските в Америка.
3. Нашата специална тактика за борба с рижо-кестенявите (славяните), предвид секретността ъ, е Тайно Знание (което тук само се загатва). Главното острие на борбата си ще насочим срещу славянството, без отцепниците, сродили се с евреите, единствено заради интереси. Вярно, “сродилите се”, след като ги използваме за нашите цели, ще ги изхвърлим от общество ни. Славянството, и сред тях – русите, е най-непокорният народ в света.  Непокорен е, поради самия строеж на психическите им и умствени способности, и заложените от многото поколения предци, гени, които не се поддават на преправяне. Славянина можеш да  унищожиш, но никога неможеш да покориш. Ето защо, това семе подлежи на ликвидация, а на първо време – на резко намаляване числеността му.
4. Затова нашите методи на борба няма да са военни, а идеологически и икономически, с прилагане на държавните (им) силови структури, снадбени с най-съвременните видове въоръжения, за физическо потушаване на бунтуващите се, с още по-голяма жестокост, отколкото това бе направено отомври 1993 г. при обстрела на Върховния Съвет на Русия. Преди всичко ние ще разделим славянските народи (те са 300 милиона – половината руснаци) на малки отслабени държави, с прекъснати връзки помежду им. Тук ще ползваме нашия стар метод – РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.  Ще се постараем да скараме тези страни, една с друга. Да ги въвлечем във взаимни войни, с цел – взаимоунищожение. Украинецът ще мисли, че се бори против експанзионистична Русия, за своята самостоятелност; ще мисли че накрая е постигнал своята свобода, когато, всъщност, ще е попаднал под пълна зависимост от нас. Същото ще мислят и руснаците, че уж бранят своите национални интереси и възвръщат незаконно отнетите им земи, и т.н.
Всичко това ние ще вършим, под предлог за разни суверенитети и борби за национални идеали. А в същото време няма да дадем на никоя страна да се самоопредели, на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупци, славянското ще се самоотслабва, и ще укрепва нас – главните диригенти на смутовете, стоящи настрана, и уж, не само не участващи в кървавите събития, но и ненамесващи се в тях.
Нещо повече, ние напълно ще обезопасим себе си. В съзнанието на обикновените славяни ще заложим такива стереотипи на мислене, при които, най-страшната дума ще е “антисемит”.  А думата “евреин” ще се произнася шепнешком. С неколко съдебни процеса и с други методи (радио, телевизия – плашещи филми, като отмъщения на израелското свърхразузнаване Мосад за убийства на евреи) така ще наплашим гоите (говедата) че от нито един евреин мняма да падне и косъм, а в същото време славяните ще ги разстрелват на дузини, ще ги унищожават с хиляди – по границите, в мироопазващи операции, с тероризъм, с поръчкови и криминални убийства...
5. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят гласно за това, което мислят и възнамеряват да вършат, а го организират, според най-демократичните норми. Напротив, ние ще направим самата дума “фашист” - забранена.  От този “етикет” ще се плаши всеки, над когото го надвесим. А ние много добре знаем, че национализмът укрепва нацията и я прави силна.
Лозунгът “интернационализъм” остаря и вече не върши работа, и ние ще го заменим с “общочовешките ценности”, което е едно и също. Ние няма да позволим на ни един национализъм да се въздигне, а тези националистически движения, които се стремят да измъкнат народа си изпод нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както сега се прави в Грузия, Армения, Сърбия. Но ще осигурим пълен разцвет на нашия национализъм – ционизма – еврейския фашизъм, който със своята скритост и могъщество е свърх фашизъм. Не случайно Генералната Асамблея на ООН – 1975 г. прие резолюция, която определя ционизма, като най-отявлена “форма на расизъм и расова дискриминация”, но по силата на нашето победно шествие по цялата планета, 1992 г. отмениха това решение. Този международен орган ние превърнахме в оръжие за завземане властта над “всички царства и народи”.
6. Многочислените народи на славяните ще лишим от национален елит, който определя развитието на събитията и прогреса на държавата, и в крайна сметка, целия ход на историята. За целта ние ще понижим образователното им ниво, и още в близките 5 години ще закрием половината от институтите им, а в останалата половина ще учим ние (евреите). Ще пуснем там още и арменци, чеченци, цигани и тем подобни. Ще се стремим, в правителствата на славянските страни да има колкото може по-малко от коренните народи, които ще бъдат заменени от нашия еврейски елит. (този им план вече е преизпълнен!)
От средствата за информация – радиото, телевизията, печата, изкуството, литературата, театъра, киното - постепенно ще изтласкаме националните кадри, заменяйки ги с наши, или в краен случай, с космополитни.
Ще бъде проведена реформа на образованието, в резултат на което, предметите изграждащи мисленето, ще бъдат намалени и разстроени: език и литература, физика и математика.
За историята да не говорим. Ние ще внушим на гоите своето гледище за историята, че човешката еволюция се е движила в посока на признаване богоизбраната нация на юдеите, за властелини над целия свят. В замяна на националните ценности, ще им дадем патриотизма на балалайките и пиянските сълзи. И тук нашата цел е да заменим червено-кестенявия (арийско-славянския) елит, с наш.  Няма да допуснем в тези страни развитие на науката, а Академиите на науките ще се състоят от наши хора. Няма да допуснем никакви високи технологии, което ще доведе ди пълен упадък на промишлеността, която ще свием до производство на предмети от първа необходимост, за ограничения контингент роби, добиващи суровини за нас.
Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ще им създадем такива непоносими условия за преживяване (безработица, скъпи наеми, услуги и транспорт), и те сами ще бягат към глухите села на севера, където ще им се струва, че ще преживеят по-леко, което в действителност, също ще е заблуда.
Разложете младежта, и ще победите нацията! Това е наш девиз. Ние ще лишим обществото им от младежи, развращавайки ги със секс, рок, насилие, алкохол, пушене, наркотици, т.е. ще лишим обществото им от бъдеще.  Ние ще ударим по семейството, разрушавайки го, ще съкратим раждаемостта. В сравнение с нас, Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо и открито... Ние действаме хитро и няма да оставим следи. Като намалим раждаемостта, макар и наполовина, ще унищожаваме годишно по 2-3 милиона руснаци, без всякакви разходи и загуби. Няма патрони и гробове, и няма следи! Не са се родили, и няма виновни!
Ще създадем за престъпниците по добри условия за живот, отколкото за работническото им скотско стадо. От затворите ще пускаме престъпниците, за да настанат повече убийства, грабежи и нестабилност. Амнистията ще е само за крадците и убийците, или – всички, освен осъдените “за разпалване на междунационална омраза”, т.е. – законът, който ще замени сегашния, за “антисемитизма”. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече няма да струва нищо. Страх за работното място, което всяка минута може да бъде отнето. Страх за бъдещето на близките...  Със страхът ще управляваме.
7. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени на неколко етапа. Още сега 85 % от шелфа на Северния Ледовит Океан се оказа в наши ръце, благодарение на заплетените и не разяснени на народа, договори, сключени при Горбачов и Елцин. Още сега на земите, в юга на Русия, живеят милион и половина арменци – това е нашият форпост. На първо време, за заблуда, ще обявим на Кубан, Арменска република, а после, като изгоним казаците, ще я преобразуваме в Хазария – Израел. Ще ни помогне това, че казаците са постоянно пияни... Вярно, има още една организация – православната църква. Но ние ще изпратим там за свещеници, свои юдейски представители, на които, според талмуда, се разрешава, външно да изпълняват друга религия, запазвайки в душата си своята вяра – юдаизма. Останалите ще подкупим, а неподкупните ще унищожим. Други, повече или по-малко организирани структури, руснаците нямат, защото стадото не е и способно да се обедини, и да ги създаде, понеже руското стадо вече се е пропило и е деградирало, и не е способно за организиране.
Ако миналия век САЩ са купили от Русия, Аляска, то в 21-ви век ще купят целия Сибир. Където ще влязат сибирските територии между Енисей, на запад, Северния Ледовит океан, на север, Тихия океан, на изток, и границите с Китай, Монголия и Северна Корея, на юг. Тези земи двойно надхвърлят територията на самите САЩ. Акър земя ще бъде купен по 1000 долара, и за целия Сибир ще се наложи да се платят 3 трилиона долара, в течение на 20 години. Ежегодните вноски ще са по 200 милиона долара, половината от които ще отива за купуване на стоки в САЩ.                      Сибиряците никъде няма да се дянат, за това, ще се наложи да се подчинят на някое чуждо влияние, а за тях, САЩ изглеждат по-приемливи, отколкото азиатските съседи. В края на краищата, Владивисток е по-близо от Москва...
8. За провеждането не тези архи-важни за нас мероприятия, под формата на “демократични преобразования” ще дадем на славянското стадо “монархия”. На всеки народ, марионетен президент. С повече блясък, шум и помпозниост! Монархизмът е добър с това, че цялата енергия на масите отива в свирката, и отклонява вниманието от нашата работа, по “структуриране” на населението, по нужния ни образец. Президентът е параван, уж избран всенародно, зад който ние ще управляваме всичките процеси.  Президентът ще бъде овластен с неограничени пълномощия. Чрез “реорганизация” на висшите постове, на силовите структури, той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Фед. служба за сигурност и всякаквите “спецнази”, ще бъдат подчинени директно на президента. Което значи, на нас. В нашите ръце ще са конците, водещи към ръцете на президента. И ние ще ги подърпваме така, както трябва, за осъществяване на грандиозния замисъл – подчиняване на всички племена и царства, на нашия свърхнарод, избран от бога Израилев (-дявола).
9. Но главното – са парите. Те вършат всичко. Те са властта, те са силата. В когото са парите, в него е оръжието – свърхсъвременно. В него е наемната армия. Парите владеят средствата за масова информация, оглупяващи милиарди човешки добичета. Подкупват нужните ни хора. Премахват непокорните. Бомбардират съпротивяващите ни се фанатици – иракчани, сърби, и в перспектива – руснаци. Всичко решава капиталът и завземането на властта. А натрупването на капитал и завземането на властта, ние практикуваме вече три хилядолетия, и в това дело никой не може да ни съперничи.

Вие нямате свои пари. Власт също нямате. Няма и да имате. Няма да ви дадем!
Ние ви ненавиждаме безмерно. Тази ненавист ни дава сили, мило да ви се усмихваме в лицето, да се внедряваме сред вас, с доверие, и да ви ръководим, изразявайки “загриженост” за вас и вашите деца, и за бъдещите ви внуци, които така и няма да се родят.
Вие сте обречени. И докато не разберете тази проста истина, докато се гърчите, до тогава ще ви бият – повече отколкото трябва. Бъдете послушни, за да останете 65-70 милиона, иначе -40-45!

Сега главното е да се задържим още – минимум 2-3 години. А след това за нас, в тази страна, вече няма да има никакви проблеми. Ние ще създадем такива защитни механизми, че никой от вас няма да може да помърдне. Всичко ще ни бъде известно, контролируемо и тайно управляемо. И никой не ще може да ни попречи!                           
                                                                     

(Тази реч вероятно е произнесена, някъде към края на деведесетте години, от Менехем Мендел Шнеерсон (виж по-долу), и се отнася и за България!! 

Превод от руски, Григор Симов )«Тупой славянский этнос не понимает, что самые страшные фашисты — это те, кто никогда, нигде вслух об этом не говорит» Ребе М.М.Шнеерсон

imageГласувай:
7Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582851
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930