Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2014 00:25 - Атеизмът е оръжието на Илюминатите. Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4603 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Войната с христянството продължава с пълна пара. Използват се всякакви методи - от опорочаването му чрез преднамереното поставяне на дискредитирани личности на висши Църковни постове, до ежедневното прелъстяване в обятията на блажения атеизъм. И до днес битува съждението, че християнството е инструмент за прокарване на идеите на световната върхушка, обладана от неистовото желание за контрол над целия човешки род. Така е лесно и удобно за много хора, които само търсят извинение да се отърсят от завета на нашия Господ Иисус Христос. Вътре в себе си те разбират, че отричат светлината, но са подлъгани от сатаната да се отдадат на земните страсти, наричайки това "свобода". А докато се самозалъгват планът на Илюминатите продължава толкова успешно, колкото и вечната им борба с Христовата вяра. Защото основаното от Адам Вайсхаупт през 1776 г. масонско общество е изградено имено от атеистичната идея. Според него тъкмо човекът е най-висшата сила на този свят и човекът е център на цялотото мироздание. Хуманистичната идея привлича лесно и безпроблемно голям брой последователи, заразени от схващането на Вайсхаупт, че човек сам може да е автор на моралния кодекс, по който да живее, и грехът е само въпрос на гледна точка. Тази идея за обожествявяането на човека не е нова, но сега намира доста добра почва за виреене в условията на световната демокрация.

Нима символите и средствата, с които си служат Илюминатите не са антихристиянски?
Нима вече не построиха своята Вавилонска кула в Страсбург?

image
Нима не сложиха Вавилонската блудница на евромонетите?
image

Нима на всички барокодове и документи за самоличност вече не стои числото на звяра?
image
image
Нима не се гаврят по всякакъв начин с Христовото учение като ни пробутват някакви развратни Снежанки по време на Рождество Христово, чийто образ стана вече иконичен за всички реклами?
image
Нима в изкуството има по-отричана и осмивана религия? Всички блек метъл групи се гаврят с кръста, като "случайно" оставят на мира полумесеца и Давидовата звезда, а в киното вече има стотици заглавия, в които присъства името на Антихриста по един или друг начин.
image
image
image
Срещу християнството се води война, не я ли виждате? А атеизмът е оръжието на което разичитат Илюминатите. Всеки отрекъл се от вярата си е победа за тях, защото контролът се постига най-лесно с неща, които са в техните ръце. А над Божията светлина те нямат контрол. Целта е въздигането на Мамона, богъа на материализма, който да измести Христос от сърцата ни. Така всичко, което ни носи печалба би било оправдано, а онова, което довежда до загуби, като милостинята - ненужно.
image

Атеизмът е по своята същност, също е вид вяра - вяра в отсъствието на висша сила. Така атеизмът се явява вяра на отрицанието, а не на любовта и извисяването на човешката душа, което е в основата на презряното християнство. Чрез това мощно оръжие днес Илюминатите реализират своята заветна цел. А когато атеизмът се възцари тогава в култ ще бъдат издигнати парите - днешният Златен телец, пред който ще паднат всички народи. А които държат парите - те ще станат новите невидими богове, властващи над хора, грижещи се за телата си, но загубили душите си.

На коя страна си ти?




Гласувай:
7



1. olivie - На коя страна?
03.05.2014 11:59
На моята!
цитирай
2. mamkamu - ?!
03.05.2014 19:16
?!
цитирай
3. milady - какви коментарии самоо ..
04.05.2014 22:19
КОЛега ,май си губим времето тук...
цитирай
4. grigorsimov - Важното е съдържанието на публикацията,
04.05.2014 22:48
И не е важно, колко хора ще я "харесат", а на колко души ще е от полза!
цитирай
5. stoyandobrev1 - Сериозно???
05.05.2014 08:12
От атеист
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315195
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031