Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2014 16:49 - Референдум под димящите дула на оръдията... Автор: vencivaleri1951
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2110 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 12.05.2014 17:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момент когато Европа избираше травестит за призьор в конкурса на Евровизия, в две области на Украйна под дулата на автомати и лека артилерия се провеждаха референдуми. Голяма Европа избра травестита, а обстрелваната и избивана част от Европа избра достойнството и свободата, да изрази принадлежността си. Знаем за дула подкарали те на избори и референдуми. Правени са на Изток, правени са на Запад. Мисля си, че изборите в Луганска и Донецка област са прецедент. Да упражниш вота си с риск да бъде последния ти вот в живота е далеч по важно от резултата на допитването. Той, резултатът, е ясен. Точно толкова ясен колкото и резултатът на брадатата "дама" от Евровизия.


 
image Снимка: Reuters
(Г.С: Зад маските не се ли крият американски наемници от някоя, от многото им, демократични, ЧАСТНИ АРМИИ ?

Украинската армия подлага Славянск на минометен обстрел от телевизионната кула на Карачун, предаде ИТАР-ТАСС. Обстрелът е започнал около 05.00 ч. местно време (04.00 ч. българско). Взривовете се разнасят на всяка минута. Обстрелът е насочен срещу контролно-пропускателните пунктове, но има информация за попаднали снаряди в жилищни сгради.


Впрочем "прелъстената и открадната" от Зевс някога Европа сега сякаш си отмъщава на мъжкото съсловие, отдала се на "чевръсти" дами. Травестит призьор, триперлива дама определя до голяма степен съдбините на Украйна, интелегентна баронеса прави външната политика на континента и "деликатната" Ноланд "дава тон " какво да се прави.
Сред дамите не бива да пропускаме и комсомолеца от Неврокоп който се чуди как по офшорно да се предложи пред всеки микрофон извън страната.
Европа е ясна в пътя си. Тя ще поощрява педераслъка, кръвосмешението,... и ще е бездушна когато в упор разтрелват села и градове. Европа ще взима присърце правата на педофилите, но когато убиват млада бремена жена, е изключително въздържана. В Европа е купон... безпаметен купон. Европа се грижи кокошките да бъдат щастливи, краставиците прави, конете да имат матраци в боксовете. На Европа не и пука когато около нея, а вече и в сърцето и, убиват , измъчват и обругават хора.
Украйна никога няма да бъде същата, никога няма да бъде единна. След време ще я договорят. Убитите обаче няма да проговорят никога повече. Или поне не в този живот. Някои ще спечелят... от цената на петрола, газта, житото... Повечето ще загубят. Някои вече загубиха... живота си.
Украйна няма да бъде същата, но и Европа няма да бъде същата. Разстреляните в гръб, на Майдана, в Славянск... изгорените в Одеса, са в "тефтерите" на Европа. Рано или късно кървавите дългове се плащат. Тези дългове са началото на края на Европа. Да се надяваме, че ще бъде край само на организационната структура на континента, а не физическия му край.



Гласувай:
6



1. dimat - Единственото полезно нещо,КОЕТО ЕВЕНТУАЛНО,
12.05.2014 17:31
може да се роди ,от това ,сякаш узаконено от хората,приели го сякаш с равнодушие,съжителство, между перверзия и трагедия, е събуждането на обикновените хора.Тези,които си мислят,че като изберат поредния продавач на сладки приказки и оставен без контрол,ще им реши всички държавни,а даже и лични проблеми.Тези,които си мислят,че когато станат слуги на силния,са нещо повече от слуги.Тези,които си мислят,че когато мечката вършее в двора на съседа,ще ги подмине.Тези,които си мислят,че крадецът,който ги краде,ще престане да прави това,от само себе си.Тези,които си мислят,че мошеникът,който ги е излъгал и ограбил,ще престане сам да върши това.Тези,които си мислят,че полицаят,който се е сдушил с престъпниците,ще го защити от тях.Тези,които винаги отсъжда,т в полза на силния и богатия,ще отсъдят за бедния и слабия...ВСИЧКИ НИЕ,КОИТО СМЕ ОТ "ТЕЗИ",Е КРАЙНО ВРЕМЕ,ДА СЕ СЪБУДИМ,ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕМ.АКО ВСЕ ОЩЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ!
цитирай
2. lesovski - Европа,
12.05.2014 23:40
лудува за нова война.Някакъв американски политик бе казал, че няма по- големи предатели от евреите, но струва ми се, както е рекъл оптимистът- има, има- това сме ние.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28369371
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930