Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2014 15:02 - Григорий Климов: "Да, историята се изопачава в полза на евреите", Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3456 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.05.2014 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Анализ на антисемитизма, Автор: kostas
Днес продължаваме серията от лекции на тема „Богоизбраният народ”. В тези лекции ние анализираме многовековния проблем, който се нарича „еврейски въпрос”. Целта ни в този цикъл от лекции е да помогнем на евреите да се борят с антисемитизма. Затова, на първо място е необходимо да се задълбочим в корените и източниците на това явление. И така – що за явления са семитизма и антисемитизма?

image

Аз се занимавам с този проблем от 1949 г. и съм написал поредица от книги на тази тема. В процеса на тази многогодишна научно-изследователска работа създадох уникални архиви и освен архивите – особена картотека, в която записах и сортирах по теми на изследване най-съществените факти. Информацията за тази картотека събирах от различни източници. Основният от тези източници е еврейският вестник на руски език „Ново руско слово”, издаван в Ню Йорк. Следователно, информацията, която ще ви давам не е от антисемитската преса, а от семитската или даже от ционистката преса.  

В „Ново руско слово” от 15.08.82, семитът Рейтман се оплаква, че евреинът Хайнрих Хайне е бил антисемит и е дружал с другия антисемит Карл Маркс, също евреин. Тази малка информация взета от еврейските вестници е изключително интересна. Оказва се, че знаменитият поет на Германия Хайнрих Хайне е бил антисемит и в същото време се оказва, че Хайне е бил и евреин. Краят му обаче е бил печален. В средата на живота си, той е унищожен от „прогресиращ паралич”, това което се нарича изсъхване на гръбначния мозък и през последните 10 години от живота си е умирал бавно на легло. Той до толкова е бил съсипан от паралича, че не е можел да стане от леглото. Трябва да отбележим, че тази болест е дегенеративна, а от статистиката вече знаем, че при германските евреи дегенеративните заболявания са 8 пъти повече отколкото при неевреите. Ето ви и печален пример от тази статистика – Хайнрих Хайне. Поет, професионален бунтар, революционер и нихилист. И ето, този семит-антисемит се оказва, че е дружал с Карл Маркс – също семит-антисемит. Тази дружба е много характерна. Като нихилист и перманентен революционер, към кого ще го влече? Хайнрих Хайне е бил привлечен от негодника Карл Маркс, който създаде теорията на комунизма и самият той е бил семит-антисемит.

 

               Хайде да си спомним за Боби Фишер, световния шампион по шахмат. По майка той е полуевреин, а по израелските закони се счита за чист евреин. Те са се опитали да го поставят във всички еврейски енциклопедии като гордост на нацията, а той пише писма, в които се отказва от своето еврейство и че въобще е антисемит.

               Да, това е и смешно и греховно. Той наистина е бил голям талант. Той си остана световен шампион, който така и не е беше победен. Славата му се носеше по цял свят заедно с тази на Борис Спаски. Работата е там, че както изглежда Боби Фишер заболява от психическа болест. Няма да се задълбочаваме в цялата тази история, но е необходимо да отбележим, че той наистина е притежавал огромен талант. Майка му е била еврейка-психопатка прославила се с това че веднъж се е приковала с верига към оградата на Белия дом, протестирайки срещу нещо.

               Ето още един аналогичен случай.Това се случи през 1962 година. Съдят Ку-клукс-клан в щата Ню Йорк. Скандално дело за див антисемитизъм. В хода на делото се установява, че ръководител и на това отделение на Ку-клукс-клан е евреин. По късно той се застрелва. Както виждаме още един трагичен край.

               Следващият факт от моята картотека е Теодор Херцел – основателят на ционизма и създател на държавата Израел. В негова чест днес в Израел издигат паметници, а много улици носят името му. Малко са тези обаче, които знаят, че децата на Теодор Херцел са се отрекли от баща си. Те приемат християнството и стават злостни антисемити. Отново виждаме трагикомедия.

 

               Григорий Петрович, Вие споменахте, че един Ваш читател евреин Ви е казал, че еврейството е болест. Може би децата на Херцел са разбрали, че са болни и са се втурнали в другата крайност, смяна на религията, мислейки си, че това ще им помогне да се излекуват. Но тази болест изглежда не се лекува.

               Да, този евреин веднъж ми каза: „Григорий Петрович, евреите не са нация и не са народ – те са болест.” Всъщност, самият той беше психически болен, а майка му умира в лудница.

               Често четем във вестниците за либийския полковник Муамар Кадафи. Американската преса го представя така: „лудият полковник, враг номер едно на Израел”.

 

               Известно е, че Кадафи е казал: „Дайте ми атомна бомба и аз ще я хвърля над Израел.”

               Да. Не зная какво ще се случи на Израел, но тази нещастна страна, Либия, беше вече бомбардирана от американците, заради подобни заявления за „антисемитизъм”. При една от бомбардировките е загинала и дъщерята на Кадафи. Работата е там, че този полковник Кадафи е полуевреин – майка му е еврейка. По равинските закони Кадафи е чист евреин. Брат му живее в Израел. Можете ли де се ориентирате в тази бъркотия? Муамар Кадафи в студентските си години в Кайро е лежал в лудница. Как така, ще попитате вие? В младостта си е бил в лудница, а после става диктатор на Либия. Много е просто. Това се нарича властови комплекс. Затова, че майка му е еврейка писаха и в ортодоксалната еврейска преса тук, в Америка.

               Ето още един малко известен, но съществен факт от историята на анстисемитизма. При покушението на цар Александър II са участвали двама народоволци – руснакът Рисаков и полякът Гриневицки. Царят е бил убит от втората бомба, хвърлена от Гриневицки. Гриневицки в действителност е бил полски евреин по фамилия Аппелбаум с фалшив паспорт на името на Гриневицки. Всичко това е подробно описано в прекрасната документална книга на А. И. Лосев „ Описание на живота на руските императори”. Там се описват и призиви във вестниците от онова време за наказване на евреина-цареубиец и описание на първия в историята на Руската империя еврейски погром. След това убийство, цар Александър III издава на 3 май 1882 година закон за уседналост на евреите.
(Допълнение от Григор Симов: Всичките евреи - по майка, са евреи и по баща (но, просто, бащата не е бил официално "разконспириран"). Както виждате и по-горе, евреите крият народността си, както и  всеки измамник крие, че е измамник, иначе не би могъл да е (а и не би бил) измамник!!
Всичките революционери, терористи и активисти, са били евреи. Всичките власти в държавите, са съставени от евреи, под контрола на Световното еврейство. Всичките монархически фамилии са крипто-еврейски, вкл. руските, които уж били "немци".
Робовладелството и роботърговията навсякъде са били, и са, еврейско дело. Феодализмът, вкл. крепостничеството, е еврейско дело. Всичките феодали - "благородници" и "дворяни" са евреи. "Ордените", рицарството и замъците, са еврейско, юдомасонско дело (вкл. "Ханзата" и "Ост-Индийската компания).
Политиката, идеологиите, партиите и техните централни ръководства, са еврейски. Науката, отричаща Бога и душата, задължителното светско - атеистично образование, културата и медиите - са еврейско дело и еврейска ("комунистическа", еднолична, монополна) собственост. Парите (финансите), търговията, борсите и търговските пътища (вкл. пътят на коприната), са били (и днес са) еврейско дело и еврейски монопол. А ръководител, идеолог и собственик на всичко това (т.е. на света) е еврейският синедрион (синагогата на сатана)!
В една злодейска организация, най-силният е най-богат, и обратно, най-богатият е вожд (капо ди тути капи), какъвто днес е Ротшилд!)

 

               Какво прави днес римският папа? Последният католически Вселенски събор снема от евреите обвинението за разпъването на кръст на Христос. Сега по заповед на римския папа, се счита, че Христос е бил убит от римските войници.

               Да, историята се изопачава в полза на евреите. И така, в днешната лекция разгледахме поредица от интересни исторически факти, които са малко известни, забранени, а даже и засекретени. Но това е история – нещо което е отминало. В края на нашата лекция ще се опитаме да погледнем в днешния ден, деня на гласността и перестройката в Русия. Ще поставим редица въпроси и ще се опитаме да им отговорим. Защо днес евреите бягат от Съветския съюз? Кой създаде и построи съветската власт? Без да преувеличаваме можем да кажем, че съветската власт е била власт на евреите. Но защо сега евреите първи бягат от тази власт?
(Г.С: Евреите създават (и унищожават, когато са изиграли сатанинската си роля), и Империите, и робовладелството, и феодализма, и капитализма, и демокрацията, и комунизма
(вкл. руския болшевизъм и китайския маоизъм!! Но днес китайският комунизъм е фаворитът на еврейстото, и най-вероятно ще е бъдещият световен еврейски жандарм)
!

 

               Трябва да се отбележи, че евреите бягат и от Израел.

               Това е вярно. Аз изучавам статистиката на придошлите в Израел и напускащите Израел съветски евреи. На година в Израел идват 17-18 хиляди, но много повече евреи бягат от Израел. Даже и първият президент на Израел отдавна е избягал и сега живее в Швейцария. Изглежда, че ционистите прехвърлят от пусто в празно.

Написана от Петър КоритаровГласувай:
21. silentfuture - Еврейски цирк
28.11.2014 17:28
Циркът е пълен.За Кадафи щях да пиша аз самият и ето:на английски името на Кадафи се пише Gaddafi,както виждате началото на името съдържа еврейското лично име "Gad",пример с мошенникът Гад Зееви.Понеже евреите знаят,че българите знаят пределно добре какво име е по произход "Гад",то и по нашите медии името на "мюсюлманинът арабин" е сменено с Кадафи.
Също се вижда нещо много типично в еврейските или поеврейчени имена а именно повтарянето на съгласни букви,в случаят "d" е двойно.
Други много издайнически за евреите ашкенази хазари имена са тези,завършващи на "man",лични имена са сравнително малко,но фамилните им имена масово са такива,че завършват на "man",независимо дали живеят в Бившият Соцлагер или страните от Западна Европа,САЩ,Канада,Австралия.Валцман,Портман...не винаги,но много,много често зад такива фамилии стоят евреи.
Хората,които знаят повече англиски език биха намерили предостатъчно информация в интернет за странните им имена.
Типични еврейски имена съдържат и буквите "ел" или "он" в имената си,като последната сричка е често срещана сред данайците и в гръцкият език.Симеон,Соломон...
Имена като Даниел,Рафаел,Натаниел,Габриел...Самуел...
Дори имам една хипотеза:мисля,че във фалшифицираната българска история българите реално са под скрита еврейска власт още при падането си под "гръцко робство" и историческата битка при село Ключ,когато 14000 войници са ослепени,като само един на сто е оставен с 1 око е заради умишлено некадърна политика на "българският цар Самуил",тоест мисля си,че името му е било променено за да не звучи "западно",защото името "Самуел" се използва в Западна Европа,като се произнася "Самюел"в англоговорящите страни.Мисля си,че царчетата ни още тогава,както и "Симеон" "българският цар" са правили всичко възможно да водят много и некадърно воини,така,че България и българите да умират и страдат.Това са вътрешните ни врагове от векове,просто трябва да отворим очите си и да ги видим.
Да не забравяме и царица Сара и цар Иван ШишМАН,хазарчето...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 16364638
Постинги: 3967
Коментари: 7020
Гласове: 7998
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031